رفتن به مطلب

کمک! مشکل عجیب با فونت های فارسی در ویندوز 8.1

Hemen47
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

بنده ویندوز 8.1 با آخرین آپدیت (ماه نوامبر) رو دانلود کردم نصب کردم ابتدا که encoding و کشور و... همه انگلیسیس بود مشکلی نبود. یک بار بخاطر مشکلاتی که توی یه برنامه برای فارسی نوشتن داشتم تصمیم گرفتم زبان اینکدینگ رو به فارسی تغییر بدم، که البته اون مشکل هم حل نشد و مشکل خود نرم افزار بود. اما بعد از اون خودبخود در بعضی از سایت ها زبان فارسی مشکل پیدا کرد، ارتباطی به مرورگر یا اینکودینگ صفحه هم نداره، با سه مرورگر مختلف که همه روی UTF-8 هست امتحان کردم اما تاثیری نداره، همه ی انواع دیگه ی اینکودیتگ ها رو هم امتحان کردم. کلی با انواع input method ها و تنظیمات زبان ویندوز هم کلنجار رفتم اما مشکل پا برجا بود. سایت هایی مثل اینباکس یاهو که تیتر یا محتوای ایمیل های فارسی مکشل داره، یا همین لیون وقتی که بخوام چیزی بنویسم (همین الان دارم بصورت ندیده تایپ میکنم، همه چیز به هم ریخته س عکسش رو گذاشتم) اما بقیه ی نوشته ها، مثلا بعد از ارسال پست، سالمن!!! وقتی زبان ویندوز رو به حالت معمول انگلیسیش بر میگردونم مشکل صفحات وب درست میشه اما این بار تمام فایل های srt و متنی به هم میریزن، که باعث میشه زیرنویس فیلم ها داخل kmplayer به همین شکل دربیاد در حالی که تنظیمات زیرنویس برنامه روی arabic هم هست!!!

نکته ی دیگه اینکه قبلا ویندوز 8 نسخه های اولیه ش رو داشتم و این مشکل یه بار برام پیش اومد، هرچقدر اینترنت رو گشتم مشکل حل نشد تا اینکه چند تا بسته ی آپدیت ویندوز رو گرفتم و با نصب اونها مشکل حل شد، اما الان با ویندوز جدید و آپدیت شده ای که تازگی نصب کردم، نمیتونم اون آپدیت ها رو نصب کنم، ویندوز ارور میده که اینها روش نصب هست از قبل!!! :(( کسی دیگه ای این مشکل عجیب رو با ویندوز 8.1 داشته یا فقط منم

ویرایش شده توسط hemen47
لینک به دیدگاه

من نمیدونم چرا شماها نمیرین یه سی دی ویندوز بگیرین که این مشکلا رو نداشته باشه ... :-? :-? :-?

من یه mini king 8.1may 2014 گرفتم و الان حدود 7 ماهه روی سیستمم نصبه و هیچ مشکلی هم در هیچ زمینه ای نداشتم ... :cool: :cool: :cool:

اینم لینک فایل فونت های آپلود شده ی من ... ببین به کارت میاد ...

http://uploadboy.com/zwplnt50y58z.html

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز ببین می تونی ویندوزت رو به زمان قبل برگردونی ... شاید درست شد  ^_^

لینک به دیدگاه

من نمیدونم چرا شماها نمیرین یه سی دی ویندوز بگیرین که این مشکلا رو نداشته باشه ... :-? :-? :-?

من یه mini king 8.1may 2014 گرفتم و الان حدود 7 ماهه روی سیستمم نصبه و هیچ مشکلی هم در هیچ زمینه ای نداشتم ... :cool: :cool: :cool:

خب همه ی اینایی هم که تو بازار هست میزنن تو دی وی دی منشاش همین سایت های پایرت روسی ان دیگه :\ حالا مغازه داره که ویندوز اورجینال نمیده! ممنون امتحان میکنم امیدوارم درست شه.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز ببین می تونی ویندوزت رو به زمان قبل برگردونی ... شاید درست شد  ^_^

ممنون تا حالا به ذهنم نرسیده بود :D

لینک به دیدگاه

ادم مگه مغز خرچنگ خورده اینارو بخره وقتی تو نت همشون هست  :laughing: سافت 98 ادم ول کنه بره از فروشنده ها خورده پا که کپی پیس میکنن خرید کنه 

لینک به دیدگاه

خب همه ی اینایی هم که تو بازار هست میزنن تو دی وی دی منشاش همین سایت های پایرت روسی ان دیگه :\ حالا مغازه داره که ویندوز اورجینال نمیده! ممنون امتحان میکنم امیدوارم درست شه.

اگه هم منشائش روسی باشن یا یه جای دیگه چه فرقی میکنه ؟؟؟ در واقع این سی دی ها هم مطمئن ترن و هم هلو بپر تو گلو ... :D :D :D

لینک به دیدگاه

ادم مگه مغز خرچنگ خورده اینارو بخره وقتی تو نت همشون هست  :laughing: سافت 98 ادم ول کنه بره از فروشنده ها خورده پا که کپی پیس میکنن خرید کنه 

والا من که خسیس نیستم که 1500 تومن ندم واسه یه سی دی ... *dry# *dry# *dry#

لینک به دیدگاه

من هیچ ایده ای دیگه ندارم ... ویندوزت رو عوض کن و یه 8.1 دیگه نصب کن البته از نوع سی دی :D :D :D

لینک به دیدگاه

local سیستم رو به ایران تغییر بده ببین جواب می ده 

لینک به دیدگاه

خب اون که صد در صد   مگه نزاشته ؟؟؟ :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

local سیستم رو به ایران تغییر بده ببین جواب می ده 

این کار صرفا ساعت و تقویم و.. رو فارسی میکنه و تاثیری روش نداره

ای بابا گیر دادی به این سی دی ها مهدی :D اقلا بگو دی وی دی 

یعنی برای هیچ کسی بعد از انجام این کار:

https://puresoftware.org/help/normative/winlocale

مشکل ناخوانا بودن فونت در بعضی از سایت ها برای مرورگرهای وب بوجود نمیاد؟؟؟؟ فقط برای من پیش اومده با دو ویندوز مختلف روی دو سیستم مختلف؟ :\ 

ویرایش شده توسط hemen47
لینک به دیدگاه

منظورم location نیست

این قسمت مد نظرمه 

attachicon.gifCapture.JPG

بنده هم تو پست اول توضیح دادم، بعد از عوض کردن این قسمت به فارسی (اینکودینگ سیستم) این مشکلات گریبان گیر مرورگرهای وب شد دیگه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...