رفتن به مطلب

مشکل بسیار عجیب ری استارت شدن کامپیوتر

amirff1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان

ببخشید به خاطر غیبت طولانی

دلیلش بازسازی خونمون و البته زیاد شدن درس های بنده هست

راستش تازگی ها که با پی سیم کار میکنم به مشکل عجیبی خوردم

هر چند وقت یه بار تو یه شرایطی ری استارت میشه با پیغامی مبنی بر اینکه اختلال برقی در واحد پاور کامپیوتر به وجود اومده ، power supply surges detected during the last power on

asus anti-surger was triggered to protect system from unstable power supply unit!

یعنی واحد ضد اختلال (برقی) ایسوز توسط این مشکل تحریک شد برای محافظت از سیستم از پاور ناپایدار!

جالبش اینجاس یه موقع میبینی مثل عکس زیر پنجاه تا برنامه مثل فتوشاپ (با عکس باز توش) و زی براش با پروژه ی باز و 3dmax با پروژه ی باز توش ، و آنتی ویروسو هزار تا چرت و پرت با هم بازن و کار می کنن و ری استارت نمیشه حتی آهنگ هم در مدیا پلیر داره اجرا میشه!

post-9773-0-40667300-1416774735_thumb.png

post-9773-0-86031900-1416774775_thumb.png

بعضی وقتا دارم با 3dmax کار میکنم یهو ریست میشه!(بعضی وقتا)

ولی مثلا دارم با google sketch up کار میکنم به وفور ری استارت میشه

یا از اون بد تر تو کروم اگر تو لیون کامپیوتر لاگین کنم ری استارت میشه!

یا مثلا  10 تا تب همزمان تو کروم باز باشن یه تب یازدهم هم باز کنم سیستم ری استارت میشه!

ولی تو فایرفاکس به وفور تب باز میکنم چیزی نمیشه!

خودم حدسم از مادربورد و پاوره!

پاورمو دسته دوم خریدم!

مادربوردمم پارسال یه بار داشتم اورکلاک رم و سی پی یو می کردم زدم virtu mpv مادربورد رو سوزوندم! کلا الان بخش گرافیکی سی پی یو مو تشخیص نمیده! دیگه کاری هم از دستم بر نیومد!

تغییرسیستمم هم نسبت به قبل اینکه یه کارت شبکه وایرلس به سیستم اضافه کردم

نکته اول: طی یکی دو سال کار با این سیستم در محل قبلیش دو سه بار این مشکلو دیده بودم. بعد از بازسازی که کامپیوترمو آوردم تو اتاقم این مشکل رو هر روز میبینم!

الان یه پریز محافظ دار(خود پریز محافظه ترکیه ای هم هست) سر راهه که بهش یه چهار راهی محافظ کامپیوتر وصله ، به اون محافظ کامپیوتر یه پی سی وصله و سه شیش راهی که به بقیه ی وسایل( هاب یو اس بی و مانیتور و پرینتر و چراغ مطالعه و شارژر موبایل و ...) وصله!

قبلش کلا یه 5 راهی بود که پی سی بهش وصل بود و وسایل اصلی کامپیوتر!

نکته ی دوم: دراویو اس اس دیم تقریبا پره و 8 گیگ جای خالی فقط داره ولی خوب ، به خوبی هم کار میکنه و سرعت سیستم واقعا خوبه!

ویرایش:

امروز امتحان کردم!

مشکل از ماژول وایرلس نبود

کامپیوتر رو به یه پریز دیگه وصل کردم که از بقیه ی وسایل جدا باشه ، سطح تحملش خیلی بالا رفت! و خیلی دووم آورد!

یه ویدیو ی فول اچ دی 5 گیگی باز کردم ، یه آهنگ ، 40 تا تب کروم و ریست شد!

ولی ایندفعه صدای کامپیوتر خفه شد!

فکر کنم مادربوردم یه چیزیش شدstraight%20face.gif

حالا یا مشکل از مادربورده یا از پاور!

ویرایش شده توسط amirff1
لینک به دیدگاه

دوست عزیز طبق اسناد و مدارکی که رو کردی میتونم بگم که مشکل از کارت شبکه هست ولی شاید پاور سیستمت یا برق خانه هم مشکل داشته باشه که در اثر نوسان برق این مشکل پیش میاد

یا اینکه قبلا سیستمت در مکانی قرار داشته که کارت شبکه برای دریافت سیگنال تحت فشار نبوده و بعضی وقتها این مورد را داشتی ولی حالا در یک فضای بسته هست و تحت فشار قرار داره که این مشکل را بوجود میاره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز طبق اسناد و مدارکی که رو کردی میتونم بگم که مشکل از کارت شبکه هست ولی شاید پاور سیستمت یا برق خانه هم مشکل داشته باشه که در اثر نوسان برق این مشکل پیش میاد

یا اینکه قبلا سیستمت در مکانی قرار داشته که کارت شبکه برای دریافت سیگنال تحت فشار نبوده و بعضی وقتها این مورد را داشتی ولی حالا در یک فضای بسته هست و تحت فشار قرار داره که این مشکل را بوجود میاره

ممنون به خاطر پاسخگویی سریع!

راستش اون موقع اصلا وایرلس نبود و با لن وصل بودن الان کارت شبکه گرفتم! و به این موضوع هم شک کردم ولی خوب مشکل اگر از این جا باشه ، تو فایرفاکس نباید فرقی با کروم باشه!

از طرفی موقع کار با گوگل اسکچ آپ هم همین اتفاق می افته!

ولی خوب احتمال میدم مشکل از محل وصل کردن برق باشه ، به خاطر همین فردا از یه پریز دیگه برق میگیرم ببینم چی میشه اطلاع میدم:)

لینک به دیدگاه

یه یو پی اس بخر تا از خیال برق راحت بشی ....فک کن با 20 دقیقه 300 تومن واست آب میخوره ...

ولی طبق گفته هات مبنی بر اورکلاک و مشکلی که براش پیش اومده 70 % احتمال مشکل داشتن مینه ... 15 % پاور چون اون اررور رو میده ... 15 % هارد و بقیه قطعات ...

فک نکنم پاور باشه در این مورد مرورگر ها چون پردازش خاصی صورت نمیگیره که بخواد مصرف بالا و در نتیجه افت توان پاور رو در پی داشته باشه ...

درایو ویندوزت حداقل باید 30 گیگ همیشه خالی باشه ... چون چیزایی که میخوان پردازش بشن اول میان توی c و از اونجا پردازش روشون انجام میشه ...

فک نکنم کارت وایرلس باشه ...با کابل وصل شو ببین دوباره اینطوری میشه یا نه ... اگه بشه ربطی به وایرلست نداره ...

سوالی بود در خدمتم ... :D :D :D

لینک به دیدگاه

حرف شما کاملا درست هست ولی چون شما این مشکل را وقتی با اینترنت کار میکنی بوجود میاد من نظرم میره روی جدیدتری سخت افزاری که شما به سیستم اضافه کردید و برای کار کردن با اینترنت هم هست

ولی خوب چون چنین مشکلاتی را در مورد برق هم تجربه کردم احتمال میدم که از برق ساختمان و منزل هم باشه

من مخلس شما هم هستم و هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم فقط گفتم شاید تجربیات ما هم به کارتون بیاد

لینک به دیدگاه

یه یو پی اس بخر تا از خیال برق راحت بشی ....فک کن با 20 دقیقه 300 تومن واست آب میخوره ...

ولی طبق گفته هات مبنی بر اورکلاک و مشکلی که براش پیش اومده 70 % احتمال مشکل داشتن مینه ... 15 % پاور چون اون اررور رو میده ... 15 % هارد و بقیه قطعات ...

فک نکنم پاور باشه در این مورد مرورگر ها چون پردازش خاصی صورت نمیگیره که بخواد مصرف بالا و در نتیجه افت توان پاور رو در پی داشته باشه ...

درایو ویندوزت حداقل باید 30 گیگ همیشه خالی باشه ... چون چیزایی که میخوان پردازش بشن اول میان توی c و از اونجا پردازش روشون انجام میشه ...

فک نکنم کارت وایرلس باشه ...با کابل وصل شو ببین دوباره اینطوری میشه یا نه ... اگه بشه ربطی به وایرلست نداره ...

سوالی بود در خدمتم ... :D :D :D

این جمله رو همین چند دقیقه پیش تو یه تاپیک دیگه هم دیدم:دی فکر کنم به نسخه ی دکتراس که توش همیشه یه چیزایی برای همه ی بیماراشون مشترک مینویسن:دی

اگر 300 بخوام بدم که پاورو عوض میکنم با خیال راحت:دی

در حقیقت من رم مجازی رو برای درایو سی خاموش کردم و روی درایو های مکانیکیم روشنه و اون 8 گیگ رو هیچ وقت دست نمیزنه!

وایرلسو فردا امتحان میکنم ولی فکر نکنم مشکل اون باشه

در واقع کروم اینطور نیست، یه زمانی که پیج فایلو خامشو کرده بودم متوجه شدم کروم تقریبا اگر 30-40 تا تب باز کنی 8 گیگ رمتو پر میکنه!

در واقع سرعت زیاد کروم به خاطر استفاده زیاد از منابع هست! ولی خوب چه طور استفاده میکنه که باعث این اتفاق میشه نمیدونم!

برعکس فایرفاکس! فایرفاکس سرعتش کمتره ولی بهینه تره!

حرف شما کاملا درست هست ولی چون شما این مشکل را وقتی با اینترنت کار میکنی بوجود میاد من نظرم میره روی جدیدتری سخت افزاری که شما به سیستم اضافه کردید و برای کار کردن با اینترنت هم هست

ولی خوب چون چنین مشکلاتی را در مورد برق هم تجربه کردم احتمال میدم که از برق ساختمان و منزل هم باشه

من مخلس شما هم هستم و هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم فقط گفتم شاید تجربیات ما هم به کارتون بیاد

متشکرم!

آخه فقط مشکل از نت نیست تو اسکچ آپ و تری دی مکس و کلا چند وقت یه بار این اتفاق پیش میاد ولی با کروم خیلی سریع تر پیش میاد ولی فردا حتما کارتو در میارم و امتحان میکنم!

لینک به دیدگاه

نه این اشتباه رو نکن ... یو پی اس فقط یه منبع برق اضطراری نیست بلکه یک استابلایزره که برق ورودی رو کنترل میکنه تا پاورت نسوزه  ...

اگه غول ترین پاور رو هم بزاری با یه دوفاز شدن برق اونم به اموات میپیونده ... :D :D :D

لینک به دیدگاه

من چنین موردی را با کارت DVB-S تجربه کردم که خودش نوعی کارت شبکه محسوب میشه و این مشکل موقعی برام اتفاق افتاد که برای رفع ایرادی در مورد کانکت شدن به اینترنت با استفاده از قابلیت Windows من IP Address کارت را تغییر دادم که بعد از اون پشت سر هم یا ریستارت میشد یا Bluescreen میداد

اخر همه قطعات را از روی سیستم جدا کردم بعد 1 بار مادربرد را فقط با CPU روشن کردم البته بایوسش را هم Reset کرده بودم بعدش قطعات را بستم سر جاشون ولی فقط قطعات اصلی سیستم مثل رم هارد و گرافیک و دوباره Windows را نصب کردم و درست شد و هیچ مشکلی هم نداشت

این همه مشکل فقط به دلیل عوض کردن  IP Address

لینک به دیدگاه

دی وی بی به بشقاب وصل میشه ولی وایرلس آخه به مودم کانکت میشه ... :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

نمیدونم والا ولی فکر کنم قبل از اینکه برا سیستم کارت شبکه وایرلس بخرم (البته بعد از جا به جایی به مکان جدید) این مشکل رو داشتم حالا بازم چک می کنم!

امیدوارم مشکل ساده ای باشه

راستش این محافظ پریز که سر راهشه ، تنش و دو فازی رو میگیره ، به خاطر همین زیاد نگران استبلایزر نیستم چون تجربه داشتم بعد از برق رفتن کامپیوتر تقریبا 1 ثانیه روشن بوده که نشون میده خازناش خیلی قوین!

لینک به دیدگاه

امروز امتحان کردم!

مشکل از ماژول وایرلس نبود

کامپیوتر رو به یه پریز دیگه وصل کردم که از بقیه ی وسایل جدا باشه ، سطح تحملش خیلی بالا رفت! و خیلی دووم آورد!

یه ویدیو ی فول اچ دی 5 گیگی باز کردم ، یه آهنگ ، 40 تا تب کروم و ریست شد!

ولی ایندفعه صدای کامپیوتر خفه شد!

فکر کنم مادربوردم یه چیزیش شد:|

حالا یا مشکل از مادربورده یا از پاور!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

حتما اول پاورت رو از نظر سلامتی بررسی کن که اگه مشکل داشت به سیستمت لطمه نخوره ... بده به یکی از پاورت تست بگیره که در مصارف مختلف دچار نارسایایی ومشکل میشه یا نه !

لینک به دیدگاه

درود

حتما اول پاورت رو از نظر سلامتی بررسی کن که اگه مشکل داشت به سیستمت لطمه نخوره ... بده به یکی از پاورت تست بگیره که در مصارف مختلف دچار نارسایایی ومشکل میشه یا نه !

کجا باید ببرم؟ برای تست پاور!

یه سوال دیگه

من مادربوردمو از خارج کشور آوردم گارانتی اینجا رو نداره این شرکت ها تعهدی در مقابل محصول ایسوز دارن؟ یا تعمیر میکنن؟

لینک به دیدگاه

سلام . 

من مدل مادربردتون رو متوجه نشدم . بلاخره مدلش چیه . من هم این مشکل رو داشتم . 

شما مشخصا سیستممتون ننوشتین . 

اولین راهش برای من این بود که واحد ضد نوسان رو از داخل بایوس مادربرد غیر فعال کردم راه دومش هم بستگی به این داره که آیا شما از کارت گرافیک استفاده میکنید یا نه 

لینک به دیدگاه

سلام . 

من مدل مادربردتون رو متوجه نشدم . بلاخره مدلش چیه . من هم این مشکل رو داشتم . 

شما مشخصا سیستممتون ننوشتین . 

اولین راهش برای من این بود که واحد ضد نوسان رو از داخل بایوس مادربرد غیر فعال کردم راه دومش هم بستگی به این داره که آیا شما از کارت گرافیک استفاده میکنید یا نه 

متشکر به خاطر پاسخگویی

شخصات کامل سیستم تو امضا هست!

z77 v-lx هست 

از گرافیک استفاده میکنم.

میرم چک میکنم اگر پاورم سالم باشه حتما مین رو عوض میکنم آخه این تنها مشکلش نیست! قبلا هم توش یه گندایی زدم آخرین موردشم که چند ساعت پیش بود چیپ صداشو از کار انداخته:|!

از کدوم قسمت خاموش میشه؟

لینک به دیدگاه

متشکر به خاطر پاسخگویی

شخصات کامل سیستم تو امضا هست!

z77 v-lx هست 

از گرافیک استفاده میکنم.

میرم چک میکنم اگر پاورم سالم باشه حتما مین رو عوض میکنم آخه این تنها مشکلش نیست! قبلا هم توش یه گندایی زدم آخرین موردشم که چند ساعت پیش بود چیپ صداشو از کار انداخته :|!

از کدوم قسمت خاموش میشه؟

anti surge

از داخل بایوس فکر میکنم تب مانیتورینگ آخرین گزینه باشه که غیر فعال میشه . از دفترچه مادربرد میتونی استفائه کنی تا متوجه بشید . از همون قسمت مانیتورینگ هم استفاده کنید چک کنید که آیا ولتاژ های 12 3.3 و5 ولت نوسان دارند یا نه . کارت صداتونم ممکن به دلیل مشکل نرم افزاری مثلا پریدن درایو باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...