رفتن به مطلب

درایو کارت های سری 900

Ralf
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام میخواستم بدونم جدید ترین درایو برا کارت های سری 900 چیه و چقد کارایی بیشتر میشه درایو فعلی خودم  344.11 هست

مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 344.75 هست حتما نصب کنید تاثیر زیاده ضمنا انتی الیاز جدید هم اافه شده

لینک به دیدگاه

ممنون میشم لینکشو بدید. انتی الیاز چه تاثیری داره بعد که اشکالی نداره رو 970sli که دیروز درایو نصب کردم بازم نصب کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

عه مگه سری 900 هم اومده ؟؟؟ =)) =)) =)) =)) =))

شوخی کردم ...

یه سوالی سری R9 290X با سری 970 و 980 خیلی تفاوت دارن ؟؟؟ میخوام بخرما ... :D :D :D

لینک به دیدگاه

با سلام یه سوال از دوستان عزیز دارم مدتی هست یه کارت 280ایکس خریدم ولی نمیدونم چرا بازیا رو همچین درست حسابی اجرا نمیکنه خصوصا تو نسخه 64 بیتی ویندوز امکان داره از مین و سی پی یو باشه اخه سی پی یوم جی 620 اینتل هست پاورم هم580 گرینه مثلا توی 32 بیتی پی اس 2015 رو روون اجرا میکرد ولی الان که 64 بیتی نصب کردم استادیوم خاای میشه و تماشاگر نداره بعد هم مشکلی که بدجور ازارم میده اینه که پس از نصب درایور وقتی رو دسکاپ پنجرهای رو مینیمایز میکنم و میکشم اثر پنجره میمونه انگار کارت نصب نیست درحالی که درایورو نصب کردم بعد تو فیفا بعد از ده دقیقه که روونه یههو بازی لگ میزنه ممنون میشم اگه دوستان یه راهنماییم بکنن مرسی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...