رفتن به مطلب

درخواست معرفی چند رم كاملا سازگار بصورت دوال چنل با این مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

میخام رم برای مادربرد giagabyte ga-h97d3h بخرم. دو تا 4گیگ بصورت دوال چنل 2x4g قیمت هم حدود 250 تا 280 تومان برای دوتا رم.

حالا چه رمی بگیرم كه بعدا دچار مشكل صفحه آبی نشم. لطفا مدل دقیق رم سازگار باga-h97d3h رو بگین.

مرسی

ویرایش شده توسط s414m
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز . مادذربرد شما 32 گیگ رم رو تا باس 1600 ساپورت میکنه حتی اگر باس بالاتر مثلا 2400 هم بگیرین بازم مشکلی ندارین و فقط از 2400 استفاده نیمکنه و هزینه ی اضافی کردید و در هر حال با 1600 کار میکنه . 

مدل GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7: 320,000 - پیشنهاد میدم بهتون .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

هیچ رمی بیخود صفحه ابی نمیده -صفحه ابی فقط مربوط به رم نیست-هر قطعه توی سیستم میتونه صفحه ابی ایجاد کنه-ضمنا در ویندور 8.1دیگه به شکل سابق نیست البته رنگش هنوز ابیه!

شما تا  2400 هم متیونی رم بگیری و استفاده کنی-

کورسیر -gskill-ژل-کینگ استون و....همه برند ها رم ها ی 8 گیگی خوبی دارند-نظر من بر روی رم های کورسیر است با گارانتی عالی تخت جمشید- AData هم رم هیا خوبی داده بیرون ب قیمت های مناسب و cl خوب-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شاهکار زیر رو بهت پیشنهاد میکنم میتونم بگم بیشتری سازگاری رو داره 2 ازش تهیه کنی تا اخر عمر لذتش رو میبری..

http://lioncomputer.ir/product/3861/Kingston+HyperX+FURY+4GB+1600Mhz+DDR3/

سلام میلاد جان. 

البته Cas Latency این موردی که تو دادی 10 هست و موردی که من گفتم 7 هست . به نسبت تو این فرکانس کس لتنسی 10 برای فرکانس 1600 بنظرم زیاده و بهتره همون 7 باشه . 

البته چیزی که هست تمام رمهایی که در فرکانس 1600 و 1333 باشند تا مرز 32 گیگ سازگاری کامل را با مین ایشون خواهند داشت.  

لینک به دیدگاه

دوستان ممنونم

فقط یقین دارید كه رمهای پیشنهادیتون بصورت دو كاناله مشكلی نداره دیگه؟

چون معمولا رمها در حالت دوكانله مشكل  صفحه آبی رو دارن پرسیدم.

ضمنا نظرتون در مورد رم كروشیال چیه؟ چون یكی از فروشنده ها میگفت احتمال میدم كه سازگاره باشه ولی یقین ندارم.

مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان ممنونم

فقط یقین دارید كه رمهای پیشنهادیتون بصورت دو كاناله مشكلی نداره دیگه؟

چون معمولا رمها در حالت دوكانله مشكل  صفحه آبی رو دارن پرسیدم.

ضمنا نظرتون در مورد رم كروشیال چیه؟ چون یكی از فروشنده ها میگفت احتمال میدم كه سازگاره باشه ولی یقین ندارم.

مرسی

بله بدون مشکل هستند و راحت میتونید استفاده کنید.  

نظر خاصی ندارم و نظر من روی کینگستون و جی اسکیل هست . 

خیر تمام اینها سازگاری کامل را خواهند داشت شک نکنید . 

لینک به دیدگاه

بله بدون مشکل هستند و راحت میتونید استفاده کنید.  

نظر خاصی ندارم و نظر من روی کینگستون و جی اسکیل هست . 

خیر تمام اینها سازگاری کامل را خواهند داشت شک نکنید . 

خیلی ممنونم.

راستی اگه مدل cpu هم در انتخاب رم تاثیر داره اینه cpu i7 4790k

ویرایش شده توسط s414m
لینک به دیدگاه

ببخشید اگه رم kingston hyperx blue 2x4g باشه  kingston hyperx fury 2x4g  فرق داره یا نه؟
و حتما باید از این بسته های دوتایی رم بخرم یا اگه دوتا رم جداگانه هم مدل بخرم مشكلی نداره؟
مرسی

ویرایش شده توسط s414m
لینک به دیدگاه

ببخشید اگه رم kingston hyperx blue 2x4g باشه با kingston hyperx fury 2x4g  فرق داره یا نه؟
و حتما باید از این بسته های دوتایی رم بخرم یا اگه دوتا رم جداگانه هم مدل بخرم مشكلی نداره؟
مرسی

ویرایش شده توسط s414m
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشید اگه رم kingston hyperx blue 2x4g باشه  kingston hyperx fury 2x4g  فرق داره یا نه؟

مرسی

تفاوت محسوسی نداره لطفا باس رو هم بنویسید . 

خب اگر میخاین بدون مشکل باشین از یه مدل بخرین چرا برین دو تا رم جداگانه بخرین ؟ 

اگر میخاین مثلا کینگستون میلاد چان بهتون پیشنهاد دادند بخرین دو تا از همون بخرید میشه یه پک 2*4 تایی . 

هیچ وقت نرید یه رم جی اسکیل بخرید یه رم کینگستون . 

اگر بخاین دو مدل بخرین جداگانه باید ولتاژ ، تایمینگها ، فرکانس هر دو رم یکی باشه . 

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

تفاوت محسوسی نداره لطفا باس رو هم بنویسید . 

خب اگر میخاین بدون مشکل باشین از یه مدل بخرین چرا برین دو تا رم جداگانه بخرین ؟ 

اگر میخاین مثلا کینگستون میلاد چان بهتون پیشنهاد دادند بخرین دو تا از همون بخرید میشه یه پک 2*4 تایی . 

هیچ وقت نرید یه رم جی اسکیل بخرید یه رم کینگستون . 

خیلی ممنونم.

نه منظورم این بود كه 2تا رم جداگانه 4g هاییپرایكس بلو  cl10 باس 1600 بخرم كه هر كدوم رو فروشنده میده 140 تومان و دوتا میشه 280 ولی بسته دوتایی رو میده 290 تومان و چون یكجا خوندم این بسته های دوتایی همان دوتا جداگانه از یك مارك و یك باس و یك cl هست خاستم مطمئن شم پك دوتایی با دو تا پك یكی فرق داره یا نه؟

مرسی

ویرایش شده توسط s414m
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنونم.

نه منظورم این بود كه 2تا رم جداگانه 4g هاییپرایكس بلو cl10 بخرم كه هر كدوم رو فروشنده میده 140 تومان و دوتا میشه 280 ولی بسته دوتایی رو میده 290 تومان و چون یكجا خوندم این بسته های دوتایی همان دوتا جداگانه از یك مارك و یك باس و یك cl هست خاستم مطمئن شم پك دوتایی با دو تا پك یكی فرق داره یا نه؟

مرسی

شما اگر از یک مدل میخاین دو تا تک تک بخرید هیچ ایرادی نداره و بازم میشه خودش یه پک دیگه عزیزم . شما دو تا تکی بخری میشه 2*4 در نتیجه میشه عین همون پکی که میده 290 تومن . 

هیچ مشکلی نداره . 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من هم HyperX Fury را پیشنهاد میدم و قول میدم که کاملا سازگار باشه نه فقط با مادربرد شما بلکه با همه مادربردها

Dual و Single هم فرقی ندارن شما اگر هم بخوای در اینده رم اضافه کنی دوباره شماره سریالهای رمها با هم فرق خواهند داشت پس فکر دوال و سینگل را ار مقزت خارج کن

قیمت هر 4 گیگ 1866 هم حدودا 130 تا 135 هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز من هم HyperX Fury را پیشنهاد میدم و قول میدم که کاملا سازگار باشه نه فقط با مادربرد شما بلکه با همه مادربردها

Dual و Single هم فرقی ندارن شما اگر هم بخوای در اینده رم اضافه کنی دوباره شماره سریالهای رمها با هم فرق خواهند داشت پس فکر دوال و سینگل را ار مقزت خارج کن

سلام . 

البته مادربرد ایشون حداکثر تا 1600 ساپورت میکنه و 1866 درسته بوت میشه سیستم اما بازم از همون 1600 استفاده میشه و فایده ای نداره  .

طبق سایت GIGABAYTE : 

Support for DDR3 1600/1333 MHz memory modules

لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم.

kingston hyperx blue 1600 cl10 قیمت 140 داد فروشنده. اگه باس 1866 قیمتش 130 باشه پس باید این ارزونتر باشه

اگه مشهد جایی میشناسید كارش فروش كلی رم باشه. پخ پیام خصوصی كنید.

مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنونم.

kingston hyperx blue 1600 cl10 قیمت 140 داد فروشنده. اگه باس 1866 قیمتش 130 باشه پس باید این ارزونتر باشه

اگه مشهد جایی میشناسید كارش فروش كلی رم باشه. پخ پیام خصوصی كنید.

مرسی

دوست عزیزم از فروشنده ها نخرید اکثرا گرون میدن از همین فروشگاه لیون کامپیوتر بخرید با بیشترین اعتماد و کمترین قیمت . 

اما خیلی تفاوت قیمتی بین این دو باس نیست و فکر نکنین چون اون 1600 هست باید 40 الی 100 تومن پایینتر باشه ایطور نیست . 

منم الان قیمت گرفتم 1600 همان 140 تومان بهم قیمت دادن و 1866 هم همان 140 قیمت دادن . 

لینک به دیدگاه

والا من تهران هستم و قیمتهای مشهد دستم نیست ولی تهران هم اگر برید بازار میبینید که قیمتها فرقی با هم ندارن حالا 1600 باشه یا 1866 هر 4 گیگ را 130 تا 135 میفروشن که توی همین بازار تا 145 هم قیمت میدن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من تهران هستم و قیمتهای مشهد دستم نیست ولی تهران هم اگر برید بازار میبینید که قیمتها فرقی با هم ندارن حالا 1600 باشه یا 1866 هر 4 گیگ را 130 تا 135 میفروشن که توی همین بازار تا 145 هم قیمت میدن

حالا داداش گلم این 5 تومن بالا پایین زیاد فرقی نداره از تهرانم بخوان سفارش بدن با اون قیمت بازم 10 تومن پول پستش میشه .  :D

لینک به دیدگاه

میدونم دوست عزیز ولی خوب بالاتر باشه بهتر هست مخصوصا که قیمتهاشون هم فرقی نداره

حالا 1866 بخره و 1600 استفاده کنه

ولی یه فرقی که داره این هست که مصرف برق کمتری داره و مقاومت بیشتری

لینک به دیدگاه

کاملا درست میگین چون هزینه پست داره بهتر هست از همونجا تهیه کنه مگر اینکه تعداد زیادی بخواد

لینک به دیدگاه

میدونم دوست عزیز ولی خوب بالاتر باشه بهتر هست مخصوصا که قیمتهاشون هم فرقی نداره

حالا 1866 بخره و 1600 استفاده کنه

ولی یه فرقی که داره این هست که مصرف برق کمتری داره و مقاومت بیشتری

خیلی ممنونم.

میشه در مورد این قسمت بیشتر توضیح بدین "یه فرقی که داره این هست که مصرف برق کمتری داره و مقاومت بیشتری"

یعنی باس 1866 مصرف برق كمتری داره؟ چرا؟

مرسی

ویرایش شده توسط s414m
لینک به دیدگاه

از دوستا ن كسی میدونه چرا هرچی باس رم بیشتر باشه مصرف برقش كمتر میشه و مقاومت بیشتری داره؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز فقط رم Kingstone HyperX Fury هست که با 1.5 ولت در فرکانس 1866 کار میکنه حالا اگر محصولاتی از کمپانیهای دیگری هم باشن بعد از این کمپانی دستبکار شدن

و در رمهای DDR3 رمهایی که از تکنولوژی IM Memory بهره میبرن با 1.35 ولت با فرکانسهای بالاتر کار میکنن

رمی که پیشنهاد دادم تا برکانس 2400 تعریف شده و میتونه تا اون برکانس با ولتاژ 1.65 کار کنه که من شخصا علاقه ای به Overclock ندارم و این کار را هم انجام ندادم

ولی اشخاصی هستن که تا فرکانس 2666 و2600 از این رمها استفاده کردن میتونی در اینترنت پیداشون کنی این نشانگر مقومت بالای این رمها هست

از نظر سازگاری هم که حرف ندارن من خیلی راضی هستم

در ضمن پیشرفت علم در این راه هست که حجم کمتر و مصرف انرژی کمتر و بازده بهتری را از تکنولوژی داشته باشیم در حال حاضر رمهای DDR4 با 1.25 ولت از فرکانسهای بالا پشتیبانی میکنن

فعلا هم بهترین رمها را G.Skill تولید میکنه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز فقط رم Kingstone HyperX Fury هست که با 1.5 ولت در فرکانس 1866 کار میکنه حالا اگر محصولاتی از کمپانیهای دیگری هم باشن بعد از این کمپانی دستبکار شدن

و در رمهای DDR3 رمهایی که از تکنولوژی IM Memory بهره میبرن با 1.35 ولت با فرکانسهای بالاتر کار میکنن

رمی که پیشنهاد دادم تا برکانس 2400 تعریف شده و میتونه تا اون برکانس با ولتاژ 1.65 کار کنه که من شخصا علاقه ای به Overclock ندارم و این کار را هم انجام ندادم

ولی اشخاصی هستن که تا فرکانس 2666 و2600 از این رمها استفاده کردن میتونی در اینترنت پیداشون کنی این نشانگر مقومت بالای این رمها هست

از نظر سازگاری هم که حرف ندارن من خیلی راضی هستم

در ضمن پیشرفت علم در این راه هست که حجم کمتر و مصرف انرژی کمتر و بازده بهتری را از تکنولوژی داشته باشیم در حال حاضر رمهای DDR4 با 1.25 ولت از فرکانسهای بالا پشتیبانی میکنن

فعلا هم بهترین رمها را G.Skill تولید میکن

خیلی ممنون

در دفترچه منوال مادربرد h97d3h در مورد پروفایل xmp مطالبی داره.منظور همون اوركلاك رم هست؟  مگر مادربردهای با چیپست h97 قابلیت اوركلاك رم رو دارند؟ یعنی میشه رم رو تا فركانس 2400 روی این مادربرد اوركلاك كرد؟ چون باس 2400.oc برای چیپ z97 مشخص كرده .

ویرایش شده توسط s414m
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...