رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم رندرینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

من قصد خرید یک سیستم رندرنیگ خوب رو دارم که متناسب با بودجه من هم باشه. نرم افزار اصلی 3d max و Vray هست به اضافه چند نرم افزار جانبی دیگه برای پست پروداکشن مثل فتوشاپ و افترافکت. بودجه من 8 تا حداکثر 8.5 برای کیسه و اگه پایین تر هم بشه که عالیه. خودم یک سری قطعات رو انتخاب کردم که اگه درمورد اونها هم نظر بدید و راهنماییم کنید که مناسب هست یا نه خوشحال میشم.

Main: Asus X99 Deluxe

CPU: Core i7 5820K

VGA: PNY Quadro 2000 2GB DDR5

RAM: Gskill 4*4=16 DDR4 2400MHZ

HDD: Western digital caviar Black 4TB

موضوع خنک کنندگی برام خیلی مهمه چون اورکلاک هم شاید انجام بدم البته هنوز روی این قضیه درحال تحقیقم ولی درکل خنک کنندگی برام مهمه چون سیستم مرتب روشنه و یا روی رندره. نکته بعدی اینکه با انتخاب این نوع هارد که هارد پرسرعت و خوبی هست آیا SSD حتما نیازه و بود و نبود SSD چه تاثیری داره...

لینک به دیدگاه

با سلام اول از همه خوش آمدید به فروم  :big hug:

خوب برای بستن سیستم رندر چند مورد رو باید در نظر داشته باشید 

اول اینکه رندر رو می خواهید فقط روی دوش cpu قرار دهید یا نه با استفاده از ای ری از gpu هم کمک بگیرید ( من خودم  از ای ری استفاده می کنم اون هم در حالت اکتیو شیدر چون باید در حال انجام کار بتونم نتیجه ی نهایی رو ببینم و در نهایت به صورت معمولی فرم به فرم رندر رو انجام می دم ) 

دوم شاید رندر شما مدت زمان زیادی بگیرد حتی به چند روز هم برسد پس به یه پاور بسیار قوی و با کیفیت نیاز هست و همچنین نیازمند یک خنک کننده ی قوی 

سوم با توجه به اینکه بوجه ی شما برای سیستم رندر کم هست استفاده از کوادرو پیشنهاد نمی شه 

چهارم : مموری کارت خیلی مهم هست مخصوصا اگر قصد شما ساخت مدل هایی با تکستچر های سنگین باشه ( مثل تکستچر های 4k یا حتی 5k ) پس مموری 2 گیگ کارتی که پیشنهاد دادید خیلی کم هست 

پنجم  : فضای ذخیره سازی شما خیلی مهم هست و من پیشنهاد می کنم از 2 تا هارد 2 ترا استفاده کنید یکی اینترنال و یکی اکسترنال ( من خودم 4 تا هارد 3 ترا بلک دارم و یه 2 ترا اکسترنال ) و ssd هم توی لود برنامه و افزایش سرعت کار کم می کنه 

ششم : گرونی قطعات x99 در بازار هست که به بوجه ی شما خیلی فشار وارد می کنه مخصوصا رم ها ( 32 گیگ رم باید بیشتر از 2 میلیون پول بدهید ) 

هفتم : خیلی اور نکنید چرا 

1- این cpu ها به اندازه ی کافی قوی هستن نیازی به اور و ریسکش نداره

2- مصرف بیشتر و گرمای بیشتر 

3 - شما 2 روز رندر گرفتی اما روز سوم سیستم کرش می کنه به خاطر اور اشتباه ( چون برای من اتفاق افتاده خیلی از دوستان فکر می  کنن با استفاده از برنامه های تست پایداری می توان فهمید که سیتم پایدار هست یا نه که این فکر کاملا اشتباه هست و در بعضی از قسمت های رندر مخصوصا  hair and fur سیستم بی چاره می شه )

خوب با توجه به بوجه ی شما 

مادربرد و cpu خوبی انتخاب کردید 

درباره ی کارت گرافیک من پیشنهاد می دم gtx 780 6gb تهیه کنید 

رم ها خوب هست ولی بعدا باید اضافه کنید چون توی کار های سنگین خیلی کم می یاد مخصوصا اگر بخواهید چند برنامه رو همزمان با هم اجرا کنید 

هارد رو هم یه Western Digital RE WD2000FYYZ 2TB 7200 RPM 64MB و یه AData HD710 Shockproof 2TB USB3 Ext HDD و بعدا اگر کم آمد یه وسترن دیگه بگیرید 

خنک کننده هم یه Corsair H100i Liquid CPU Cooler بگیرید 

کیس هم چون باید واتر کولینگ رو ساپورت کنه GREEN X-9 PREDATOR

پاور هم باید بسیار با کیفیت انتخاب کنید Corsair RM1000 80Plus Gold Full Modular PSU

این سیستم پیشنهادی من هست عزیز 

درضمن زمانی که توی کارت وارد شدی به شدت حس نیاز به سراند رو می کنی ( استفاده از 2 یا 3 مانیتور ) 

البته شاید دوستان دیگه مخالف باشن اما من چون چند سال توی رندر گیری ویدو ادیت و بازی سازی بودم تجربه هایی رو کسب کردن در بستن سیستم ولی باز هم باید صبر کرد تا دوستان دیگه نظر بدن 

فقط فکر کوادرو رو بی خیال شو چون باید بوجه بره بالای 12 میلیون 

موفق باشی  @};-

لینک به دیدگاه

با سلام اول از همه خوش آمدید به فروم  :big hug:

خوب برای بستن سیستم رندر چند مورد رو باید در نظر داشته باشید 

اول اینکه رندر رو می خواهید فقط روی دوش cpu قرار دهید یا نه با استفاده از ای ری از gpu هم کمک بگیرید ( من خودم  از ای ری استفاده می کنم اون هم در حالت اکتیو شیدر چون باید در حال انجام کار بتونم نتیجه ی نهایی رو ببینم و در نهایت به صورت معمولی فرم به فرم رندر رو انجام می دم ) 

دوم شاید رندر شما مدت زمان زیادی بگیرد حتی به چند روز هم برسد پس به یه پاور بسیار قوی و با کیفیت نیاز هست و همچنین نیازمند یک خنک کننده ی قوی 

سوم با توجه به اینکه بوجه ی شما برای سیستم رندر کم هست استفاده از کوادرو پیشنهاد نمی شه 

چهارم : مموری کارت خیلی مهم هست مخصوصا اگر قصد شما ساخت مدل هایی با تکستچر های سنگین باشه ( مثل تکستچر های 4k یا حتی 5k ) پس مموری 2 گیگ کارتی که پیشنهاد دادید خیلی کم هست 

پنجم  : فضای ذخیره سازی شما خیلی مهم هست و من پیشنهاد می کنم از 2 تا هارد 2 ترا استفاده کنید یکی اینترنال و یکی اکسترنال ( من خودم 4 تا هارد 3 ترا بلک دارم و یه 2 ترا اکسترنال ) و ssd هم توی لود برنامه و افزایش سرعت کار کم می کنه 

ششم : گرونی قطعات x99 در بازار هست که به بوجه ی شما خیلی فشار وارد می کنه مخصوصا رم ها ( 32 گیگ رم باید بیشتر از 2 میلیون پول بدهید ) 

هفتم : خیلی اور نکنید چرا 

1- این cpu ها به اندازه ی کافی قوی هستن نیازی به اور و ریسکش نداره

2- مصرف بیشتر و گرمای بیشتر 

3 - شما 2 روز رندر گرفتی اما روز سوم سیستم کرش می کنه به خاطر اور اشتباه ( چون برای من اتفاق افتاده خیلی از دوستان فکر می  کنن با استفاده از برنامه های تست پایداری می توان فهمید که سیتم پایدار هست یا نه که این فکر کاملا اشتباه هست و در بعضی از قسمت های رندر مخصوصا  hair and fur سیستم بی چاره می شه )

خوب با توجه به بوجه ی شما 

مادربرد و cpu خوبی انتخاب کردید 

درباره ی کارت گرافیک من پیشنهاد می دم gtx 780 6gb تهیه کنید 

رم ها خوب هست ولی بعدا باید اضافه کنید چون توی کار های سنگین خیلی کم می یاد مخصوصا اگر بخواهید چند برنامه رو همزمان با هم اجرا کنید 

هارد رو هم یه Western Digital RE WD2000FYYZ 2TB 7200 RPM 64MB و یه AData HD710 Shockproof 2TB USB3 Ext HDD و بعدا اگر کم آمد یه وسترن دیگه بگیرید 

خنک کننده هم یه Corsair H100i Liquid CPU Cooler بگیرید 

کیس هم چون باید واتر کولینگ رو ساپورت کنه GREEN X-9 PREDATOR

پاور هم باید بسیار با کیفیت انتخاب کنید Corsair RM1000 80Plus Gold Full Modular PSU

این سیستم پیشنهادی من هست عزیز 

درضمن زمانی که توی کارت وارد شدی به شدت حس نیاز به سراند رو می کنی ( استفاده از 2 یا 3 مانیتور ) 

البته شاید دوستان دیگه مخالف باشن اما من چون چند سال توی رندر گیری ویدو ادیت و بازی سازی بودم تجربه هایی رو کسب کردن در بستن سیستم ولی باز هم باید صبر کرد تا دوستان دیگه نظر بدن 

فقط فکر کوادرو رو بی خیال شو چون باید بوجه بره بالای 12 میلیون 

موفق باشی  @};-

سلام علی جان و مرسی بابت خوش آمدگویی... حرفهات رو قبول دارم و برای کارت گرافیک چون خود شرکت اتودسک کوادرو رو پیشنهاد میده گفتم کوادرو ببندم. یکی از دوستام پیشنهاد مادربرد Asus x99 A رو داد به جای Asus x99 deluxe و کارت گرافیک Asus Strix GTX 970 OC DCII 4GB رو پیشنهاد داد... برای دومانیتوره هم قبول دارم و میدونم، برای همین روی مانیتورهای خیلی عریض 29 اینچ ایسوس نظر دارم... نظر شما چیه؟؟

ویرایش شده توسط تهرنگ
لینک به دیدگاه

در مورد کارت گرافیک Nvidia Quardo PNY K2200 4GB نظرتون چیه؟؟ این 4 گیگ هست؟

لینک به دیدگاه

سلام علی جان و مرسی بابت خوش آمدگویی... حرفهات رو قبول دارم و برای کارت گرافیک چون خود شرکت اتودسک کوادرو رو پیشنهاد میده گفتم کوادرو ببندم. یکی از دوستام پیشنهاد مادربرد Asus x99 A رو داد به جای Asus x99 deluxe و کارت گرافیک Asus Strix GTX 970 OC DCII 4GB رو پیشنهاد داد... برای دومانیتوره هم قبول دارم و میدونم، برای همین روی مانیتورهای خیلی عریض 29 اینچ ایسوس نظر دارم... نظر شما چیه؟؟

خواهش می کنم 

درباره ی پیشنهاد استودیو مکس که کوادرو رو پیشنهاد دادن باید بگم که برای بوجه های بالا مناسب هست ( کوادرو کلا برای کار های 3d ساخته شده ولی برای کار های حرفه ای باید کارت های خیلی خیلی گرونی رو بخرید یکی از کارت ها رو من قیمت کرده بودم نزدیک به 18 میلیون بود  :wacko:  :wacko:  :wacko: )

هر دو مادربرد عالی هست و کار شما رو راه می اندازه ولی راستش رو بخوای من asus x99 e ws رو به همه در کار های رندرینگ پیشنهاد می دم ولی اینجا فکر نکنم پیدا بشه 

در مورد کارت گرافیک Nvidia Quardo PNY K2200 4GB نظرتون چیه؟؟ این 4 گیگ هست؟

این مورد بهتر هست ولی قیمتش کمی زیاد هست 

من می گم بوجه رو ببر روی 10 میلیون تا بشه انتخاب های بهتری کرد

اگر روی 10 میلیون ببری می شه NVIDIA Quadro K4200 رو خریداری کرد قیمت باید بین 3000 تا 3500 باشه ولی قدرت خیلی خیلی بالایی داره و بهترین انتخاب برای شما خواهد بود 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست گلم . خوش امد گویی میگم ورودتون رو به جمع دوستان لیون . 

خب مین انتخابی مین خوبیه و شرکت ایسوس تمام تلاششو کرده تا یکی از بهترین مین ها رو توی X99 بزنه و بیرون بده خب شما مینی حرفه ای بیشتر برای کارهای حرفه ای انتخاب کردید بسیار مین خوبیه اما بنظرم من اگر مین Extreme V رو انتخاب کنید با پنلی که داره بنظرم 250 الی 300 تومان هزینه ی بیشتر روی مین ارزششو داره اونم این سوکت که شاید شما تا چندین سال دیگر عوض نکنید یه سوکت بسیار گرون قیمت و بسیارپرقدرت هست . 

در مورد سی پی یو ، سی پی یوی بسیار مناسبیه و تونسته از تمام XX20 هنا بهتر عمل کنه چه 3820 چه 4820 و ایندفعه شرکت اینتل واقعا سی پی یو ی بسیار با کارایی بالایی رو ارائه داده قیمتشم بسییار مناسبه و داشتم داخل تستها میدیم اکثرا شبیه به 4960X عمل کرده و واقعا برای یه سی پی یوی با قیمت 1300 خارق العاده هست . 

در مورد رمها من پیشنهاد میدم رم رو با فرکانس 3000 انتخاب کنید چرا میگم فرکانس 3000 ؟ چون رمهای DDr4 واقعا تایمینگ های گشادی رو نسبت به DDr3 دارن و شاید فرکانس 2400 رویCL16 یا CL15 باشند که بنظر من اگر رم 3000 CL15 بگیرین بسیار عالیتر خواهد بود به ویژه روی پرفورمنس بسیار تاثیر گذار هست . 

در مورد گرافیک خب باید خدمتتون عرض کنم که همانطور که عللی جان گفت کارتهای کوادرو بسیار گران قیمت هستند و بنظر من اصلا منطق خرید ندارن همان کارت گرافیک 980 رو اگر شما انتخاب کنید بنظر من بسیار منطقی خواهد بود یا هم 970 . 

درم ورد کولر خوشبختانه طبق تستایی که من دیدم سی پی یو های X99 زیاد داغ نیستن به شدت هاسول و من کولر H100i یا کولر مستر 280L رو بهتون پیشنهاد میدم . 

حتما و حتما برای سیستمتون SSD تهیه کنید یکی از مهمترین رکن های هر سیستمی میباشد به ویژه برای شما که رندر میکنین و . ..

در صورتی که بودجتونو افزایش بدید میتونید گرافیک رو همان که علی جان پیشنهاد دادن انتخاب کنیید . 

در مورد پاور هم پیشنهاد میکنم پاوری قدرتمند ، با کیفیت و با گارانتی معتبر خریداری کنید من پاور 1000 پلاتینیوم انرمکس یا RM Corsir 1000 یا AX1200i رو بهتون پیشنهاد میکنم این سه پاور جزو برترین پاورهای جهان میباتشند توی رنج خودشون یعنی توی وات 1200 و 1000 . 

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

سلام دوست گلم . خوش امد گویی میگم ورودتون رو به جمع دوستان لیون . 

خب مین انتخابی مین خوبیه و شرکت ایسوس تمام تلاششو کرده تا یکی از بهترین مین ها رو توی X99 بزنه و بیرون بده خب شما مینی حرفه ای بیشتر برای کارهای حرفه ای انتخاب کردید بسیار مین خوبیه اما بنظرم من اگر مین Extreme V رو انتخاب کنید با پنلی که داره بنظرم 250 الی 300 تومان هزینه ی بیشتر روی مین ارزششو داره اونم این سوکت که شاید شما تا چندین سال دیگر عوض نکنید یه سوکت بسیار گرون قیمت و بسیارپرقدرت هست . 

در مورد سی پی یو ، سی پی یوی بسیار مناسبیه و تونسته از تمام XX20 هنا بهتر عمل کنه چه 3820 چه 4820 و ایندفعه شرکت اینتل واقعا سی پی یو ی بسیار با کارایی بالایی رو ارائه داده قیمتشم بسییار مناسبه و داشتم داخل تستها میدیم اکثرا شبیه به 4960X عمل کرده و واقعا برای یه سی پی یوی با قیمت 1300 خارق العاده هست . 

در مورد رمها من پیشنهاد میدم رم رو با فرکانس 3000 انتخاب کنید چرا میگم فرکانس 3000 ؟ چون رمهای DDr4 واقعا تایمینگ های گشادی رو نسبت به DDr3 دارن و شاید فرکانس 2400 رویCL16 یا CL15 باشند که بنظر من اگر رم 3000 CL15 بگیرین بسیار عالیتر خواهد بود به ویژه روی پرفورمنس بسیار تاثیر گذار هست . 

در مورد گرافیک خب باید خدمتتون عرض کنم که همانطور که عللی جان گفت کارتهای کوادرو بسیار گران قیمت هستند و بنظر من اصلا منطق خرید ندارن همان کارت گرافیک 980 رو اگر شما انتخاب کنید بنظر من بسیار منطقی خواهد بود یا هم 970 . 

درم ورد کولر خوشبختانه طبق تستایی که من دیدم سی پی یو های X99 زیاد داغ نیستن به شدت هاسول و من کولر H100i یا کولر مستر 280L رو بهتون پیشنهاد میدم . 

حتما و حتما برای سیستمتون SSD تهیه کنید یکی از مهمترین رکن های هر سیستمی میباشد به ویژه برای شما که رندر میکنین و . ..

در صورتی که بودجتونو افزایش بدید میتونید گرافیک رو همان که علی جان پیشنهاد دادن انتخاب کنیید . 

در مورد پاور هم پیشنهاد میکنم پاوری قدرتمند ، با کیفیت و با گارانتی معتبر خریداری کنید من پاور 1000 پلاتینیوم انرمکس یا RM Corsir 1000 یا AX1200i رو بهتون پیشنهاد میکنم این سه پاور جزو برترین پاورهای جهان میباتشند توی رنج خودشون یعنی توی وات 1200 و 1000 . 

مرسی آقا احسان برای پاسخ های خوبت... والا 8 میلیون ته زورمه که با مانیتور و موس و کیبورد و هزینه اسمبل و.. نهایت تا 10 تومن جمع بشه برای همین با این صحبت ها و مشورت های دیگه با دیگر دوستان تا اینجا یه این نتیجه رسیدم که:

Main: Asus x99 A

CPU: intel Core i7 5930K

VGA: GTX 970

RAM: 16GB DDR4 3000MHZ یا کمی صبر کن 32GB DDR4 بیاد اونو بخرم

Case: Green x9

SSD 128 + HDD 3T

Power: Enermax Platimax 1000W Platinum

Cooler: Noctua NH-D15 یا Corsair H100i Extreme Performance

مانیتور هم 27 اینچ IPS ایسوس

حالا لطفا دوستان روی این کانفیگ نظر بدن تا به جمع بندی برسیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی آقا احسان برای پاسخ های خوبت... والا 8 میلیون ته زورمه که با مانیتور و موس و کیبورد و هزینه اسمبل و.. نهایت تا 10 تومن جمع بشه برای همین با این صحبت ها و مشورت های دیگه با دیگر دوستان تا اینجا یه این نتیجه رسیدم که:

SSD 128 + HDD 3T

خواهش میکنم . 

سیستم خوبیه و مشکلی توش نمیبینم . اما این رو خدمتتون عرض کنم از لحاظ پرفورمنس 5820K با 5930K تفاوت زیادی ندارند و تفواتشون بنظر من به اختلاف قیمتشون نمیارزه البته برای شما که مبلغشو دارید میتونید همان 5930 بگیرید . 

سیستم موردی نداره خوبه فقط SSD رو حتما یا Samsung یا پلکستور انتخاب کنید این دو مدل بسیار اس اس دی های با کیفیتی هستند . 

در مورد کولر هم پیشنهاد میکننم واتر انتخاب کنید همچنبن خیالتون راحت H100i داخل X9 جا میشه بنده خودم تست کردم . 

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

SSD 128 + HDD 3T

همه چیز خوبه فقط الان مثل اینکه قیمت بدون مانیتور از 8 میلیون رد شده 

یه چند نکته هم بگم 

1- درباره ی cpu اگر iray انجام می دی 5820k کار رو راه می اندازه ولی اگر رندر معمولی انجام می دی 5930k بهتره 

2- رم با فرکانس بالا خوبه ولی قیمت رو خیلی می بره بالا و توی کار رندرینگ خیلی به شما کمک نمی کنه 

3- اگر می خواهید اور کنید فقط  Corsair H100i Extreme Performance 

4-درباره ی پاور من یه پاور پلاتینیم EVGA از اقا احسان خریدم خیلی عالی بود باهاشون صحبت کن ببین می تونه برات پیدا کنه 

5 - ssd به هیچ وجه پایین تر از 240 گیگ نگیر 

6 - در آینده اگر مموری کارت کم نیامد حتما SLI کن خیلی توی رندر کمک می نه ( من یکی از دوستانم 2 تا 690 توی سیستم داشت و سرعت رندرگیریش خیلی بالا بود ) 

7 - مانیتور رو هم هر جور شده 29 اینچ ایسوس بگیر نه 27 در ضمن هم من و هم اقا احسان 29 اینچ داریم و برای کار های 3D عالی هست ( بعضی از مواقع شما باید 3 تا برنامه ی مختلف رو هم زمان باز داشته پاشید مثلا فتوشاپ و مکس با هم ( مثلا برای تکستچر هات می خوام BUMP درست کنی و روی تکستچر های اصلی پیدا کنی هی مجبور نشنی صفحه ها رو جابه جا کنی ) 

همین کلا سیستم خیلی خوبی هست 

لینک به دیدگاه

آقا من تو مدل رم و کارت گرافیک موندم... رم ماژول 8 DDR4 میخوام بین کورشه و جی اسکیل موندم و گرافیک 970 ولی نمیدونم چه مارکی و کدوم مدلش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...