رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد بلوور

poorya_2
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

کسی تجربه کار با  این دستگاه رو داره ؟

من واسه تمیز کردن کامپیوتر میخواستم بخرم

میخواستم بدونم این دستگاه قدرتش به قدر کافی هست که تمام گرد و خاک داخل کیس و تمام ققطعات رو از بین ببره ؟

کدوم برند خوبه تا حدود 200 تومن ? Black & Decker - Skil - Hitachi - Makita - AEG ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز.  

بله این دستگاه با قدرتی که داره میتونه راحت داخل پاور ، داخل کیس روی مادربرد ، فن و هر جا که به فکرتون میرسه داخل گرافیک رو با باد قدرتمندش تمیز کنین . 

بله بسیار قدرتمند هست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله پوریا جان قدرتش حتی بیشتر از گرفتن گرد و خاکه به شرطی که موقع خرید جنس چینی یا حتی تحت لیسانس نخری 

من AEG داشتم قبلا که اوردمش خونه و برای مغازه هم MAKITA خریدم که تحت لیسانس ژاپن هست و متاسفانه ساخت چین 

پس از هر برندی میخرین دقت کنین که جنس مرغوب بگیرین هرچند گرون باشه .

لینک به دیدگاه

اگر خریدید و خواستید داخل کیستون رو تمیز کنید  این نکته رو یادتون نره موقع تمیز کردن حتما فن هارو نگه دارید نزارید بچرخه. چون بادش بسیار قدرتمنده میزنه فنارو داغون میکنه

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.  

بله این دستگاه با قدرتی که داره میتونه راحت داخل پاور ، داخل کیس روی مادربرد ، فن و هر جا که به فکرتون میرسه داخل گرافیک رو با باد قدرتمندش تمیز کنین . 

بله بسیار قدرتمند هست .

ممنون احسان جان 4jmt1xotbkjyyx0i7n3g.jpg

بله پوریا جان قدرتش حتی بیشتر از گرفتن گرد و خاکه به شرطی که موقع خرید جنس چینی یا حتی تحت لیسانس نخری 

من AEG داشتم قبلا که اوردمش خونه و برای مغازه هم MAKITA خریدم که تحت لیسانس ژاپن هست و متاسفانه ساخت چین 

پس از هر برندی میخرین دقت کنین که جنس مرغوب بگیرین هرچند گرون باشه .

فاکتور مهمیه توی خرید حتما در نظر میگیرم  ، ممنون داداش 4jmt1xotbkjyyx0i7n3g.jpg

اگر خریدید و خواستید داخل کیستون رو تمیز کنید  این نکته رو یادتون نره موقع تمیز کردن حتما فن هارو نگه دارید نزارید بچرخه. چون بادش بسیار قدرتمنده میزنه فنارو داغون میکنه

اره داداش اینو من همیشه حواسم هست ، ممنون بابت یاداوری 4jmt1xotbkjyyx0i7n3g.jpg

لینک به دیدگاه

برو بابا اصلش به همون چرخش فن هاس ... عاشق صداشم ...انگار موتور جته ... :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

من این مدل توسن رو 2 سال هست که استفاده می کنم و بسیار هم راضی هستم 

لینک به دیدگاه

4jmt1xotbkjyyx0i7n3g.jpg

اره داداش اینو من همیشه حواسم هست ، ممنون بابت یاداوری 4jmt1xotbkjyyx0i7n3g.jpg

@};-

برو بابا اصلش به همون چرخش فن هاس ... عاشق صداشم ...انگار موتور جته ... :D :D :D :D

:D

لینک به دیدگاه

:D

جدا میگم ... الیته من به جای بلوور ، کمپرسور باد دارم ... وای خدا ...اگه بدونی تو سیستم مشتریا چه خبره ... =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

همش چینیه تحت لیسانس بگیر ماکیتا و AEG

لینک به دیدگاه

من این مدل توسن رو 2 سال هست که استفاده می کنم و بسیار هم راضی هستم 

همش چینیه تحت لیسانس بگیر ماکیتا و AEG

ممنون عزیزان ، اگه بودجه همون 200 باشه ترجیح میدم Hitachi بخرم ، اگه بودجه محدود شد روی این گزینه ها فکر میکنم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...