رفتن به مطلب

تو ای مرحله هرچی این رباتو میزنیم نمی میرهCrysis3

Recommended Posts

خوبه دیگه من دوتا ۷۶۰ کنار هم تو مرحله welcom to jungel 30 ta50فریم میده

عزیز تنظیمات دقیق گرافیکی بازی رو لطف کنید بگید . حتما ANTIALIASIN ذکر بشه.

لینک به دیدگاه

عزیز تنظیمات دقیق گرافیکی بازی رو لطف کنید بگید . حتما ANTIALIASIN ذکر بشه.

اینم  اسکرین شات

post-16470-0-29820300-1417031289_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

خوب میتونی بقیشو بازی نکنی دوست من!بخدا............. =))

لینک به دیدگاه

سلام

خوب میتونی بقیشو بازی نکنی دوست من!بخدا............. =))

حیف خداییش

لینک به دیدگاه

خوبه دیگه من دوتا ۷۶۰ کنار هم تو مرحله welcom to jungel 30 ta50فریم میده

اخه یکی از کاربرا با 1 970 60 فریم میگرفت. فک کنم اپدیت میخواد.

لینک به دیدگاه

اخه یکی از کاربرا با 1 970 60 فریم میگرفت. فک کنم اپدیت میخواد.

۹۷۰ رویه اخرین جزیات تو مرحله به جنگل خوش امدید حد اکثر ۴۰ فریم میده من خودم تست کردم

لینک به دیدگاه

عزیز اگه بازیت روون هست که هیچی ولی اگه روون نیست من اگه جای شما بودم ANTIALIASIN رو FXAA می ذاشتم ، روی افزایش فریم خیلی تاثیر داره و به اون صورت از کیفیت بازی کم نمیکنه البته تجربه من اینطور بوده شاید یه نفر بگه خیلی رو کیفیت تصویر تاثیر داره ولی به نظر من میزان کاهشی که در فریم میزاره ارزشش رو نداره مگر اینکه در جریان بازی همیشه فریم بالای 60 باشه . :)

لینک به دیدگاه

ضمنا من خودم تو این مرحله یکی دو روز موندم . خیلی تعجب کرده بودم چون خیلی راحت به این مرحله رسیدم حالا نمی تونم این مرحله رو رد کنم. دو سه بار تمام اسلحه ی موجود رو تا تیر آخر استفاده کردم در قسمت های مختلفش. اما اثری نداشت . یکم کلافه شدم رفتم  ی وت ی و ب نحوه شکستش رو نگاه کردم . اومدم دقیقا کارای اون رو روش انجام دادم باز تاثیر نذاشت دیگه به یقیین رسدم یه باگی وجود داره . رفتم سرچ کردم و متوجه شدم بله با کپی یه فایل درست میشه . اینکار رو کردم و سه سوت کارش رو تموم کردم . :)

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

ضمنا من خودم تو این مرحله یکی دو روز موندم . خیلی تعجب کرده بودم چون خیلی راحت به این مرحله رسیدم حالا نمی تونم این مرحله رو رد کنم. دو سه بار تمام اسلحه ی موجود رو تا تیر آخر استفاده کردم در قسمت های مختلفش. اما اثری نداشت . یکم کلافه شدم رفتم  ی وت ی و ب نحوه شکستش رو نگاه کردم . اومدم دقیقا کارای اون رو روش انجام دادم باز تاثیر نذاشت دیگه به یقیین رسدم یه باگی وجود داره . رفتم سرچ کردم و متوجه شدم بله با کپی یه فایل درست میشه . اینکار رو کردم و سه سوت کارش رو تموم کردم . :)

تونستی یه لینک از اون فایل بزار دوست عزیز من دارم کلافه میشم دوست دارم نابود کنم این رباطو

لینک به دیدگاه

عزیز این فایل رو دانلود کن Crackfix INTERNAL-RELOADED رمز فایل www.downloadha.com

بعد این کار رو بکن.

به محل نصب بازی، به فولدر bin32 رفته و فایل rldea.dll را پاک نمایید. حال فایل های موجود در فولدر Crackfix که دانلود نموده اید را در همین آدرس یعنی فولدر bin32 کپی نمایید. فایل اجرایی بازی را هم دقت داشته باشید مثل توضیحات اصلی نصب بازی، حتما توسط فایروال خود بلاک کرده باشید.

من این کار رو کردم اوکی شد. اگه بتونی بری ی و ت و ی و ب   و نحوه شکست دادنش رو ببینی دیگه صد در صد میتونی سریع کارش رو تموم کنی. البته نبینی هم راحت میشه زدش ولی برای اطمینان بیشتر می گم :)

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

عزیز این فایل رو دانلود کن Crackfix INTERNAL-RELOADED رمز فایل www.downloadha.com

بعد این کار رو بکن.

به محل نصب بازی، به فولدر bin32 رفته و فایل rldea.dll را پاک نمایید. حال فایل های موجود در فولدر Crackfix که دانلود نموده اید را در همین آدرس یعنی فولدر bin32 کپی نمایید. فایل اجرایی بازی را هم دقت داشته باشید مثل توضیحات اصلی نصب بازی، حتما توسط فایروال خود بلاک کرده باشید.

من این کار رو کردم اوکی شد. اگه بتونی بری ی و ت و ی و ب   و نحوه شکست دادنش رو ببینی دیگه صد در صد میتونی سریع کارش رو تموم کنی. البته نبینی هم راحت میشه زدش ولی برای اطمینان بیشتر می گم :)

زحمت افتادی عزیز

لینک به دیدگاه

زحمت افتادی عزیز

نه بابا زحمتی نداشت. هر وقت روبات رو زدی بیا اینجا بگو :)

لینک به دیدگاه

خداییش کلافه شدیم همه کارهارو انجام دادم حتی فیلم ایم مرحلرو دیدم باز نمیمیره این ربات............بوققققققققققق

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از Trainer استفاده میکنی ؟

بیشتر توضیح میدین؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...