رفتن به مطلب

روشن موندن ال ای دی مربوط به گرافیک و بوت نشدن سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت سروران گرامی

دوستان مادربوردم یه موردی داره که مشکلش یه مقدار عجیبه

مادربوردم asus p8p67 delux هستش هرزگاهی سیستم بوت میشه و راحت و سریع بالا میاد ولی بعضا سیستم بالا نمیاد و یه بوق میزنه و بعدش سه تا بوق پشت سر هم و بعدش سیستم همنطوری میمونه

موقعی که این اتفاق پیش میاد درب کیسو باز میکنمو میبینم که led کارت گرافیک ثابت قرمز میمونه

رمامو تست کردمو مشکلی ندارن اسلاتاشم تعویض کردم رمهای kingston هم تست کردم بازم این اتفاق میافته کلا بنظرم ربطی به رم نداره

حالا اگه دوستان راه حلی مد نظرشونه ممنون میشم منو در جریان بزارن

پیشاپیش متشکرم

لینک به دیدگاه

ممکنه واسه کارتت باشه ... حیف که مینت آنبورد نداره ...کارت دیگه ای نداری ؟؟؟

لینک به دیدگاه

ممکنه واسه کارتت باشه ... حیف که مینت آنبورد نداره ...کارت دیگه ای نداری ؟؟؟

اخه با این گرافیک رو یه سیسم دیگه این مشکلو نداشتم و درایور  الانش هم همون درایوری بود که تو اون سیستم داشتم

به بایوس مینبورد ربطی داره؟

لینک به دیدگاه

اخه با این گرافیک رو یه سیسم دیگه این مشکلو نداشتم و درایور  الانش هم همون درایوری بود که تو اون سیستم داشتم

به بایوس مینبورد ربطی داره؟

اون سه بوقی که قطع میشه معمولا برا گرافیکه(برا رم معمولا تکرار میشه)

واگر روی سیستم دیگری گرافیک مشکلی نداره احتمالا مربوط به جرم گرفتگی محل اتصال هست

بهتر یه کنتاک شور خوشک تو درگاه گرافیک گرفته بشه و  بورسی نازک یا مسواک درونش کشیده بشه (در حالت خاموشی سیستم و کشیدن سیم پارو)

و محل اتصالات گرافیک هم با یک پارچه اغشته به کنتاکت شور یا مواد تمیز کنندهای مثل ااکل تمیز بشه

گرافیک و سیستم و پارو سیستم رو هم اعلام کنید که از تناسب توان با قطعات اطمینان حاصل بشه

ویرایش شده توسط mehrxad(سید مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

آره دقیقا ... راستی من تا حالا فک میکردم این آواتار پسر خالس ... =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

دوستان حل نشد جای اسلات رو یا تینر فوری و به کمک مسواک تمیز کردم نشد گرافیک رو هم رو سیستم دیگه تست کردم مشکلی نداشت

بایوس رو هم یه ورژن پایینتر بردم بازم درست نشد

اگه دوستان پیشنهادی دارن ممنونم میشم منو در جریان بزارن

پیشاپیش متشکرم

ویرایش شده توسط dmcmasoud
لینک به دیدگاه

راستی سیستمم هم به این صورت امکان داره از پاور هم باشه ؟

main=asus p8p67 delux

cpu=core i5 3470

ram 2*2 corsair 1600

vga sapphire 5870

hdd=1tra wd blu

power=corsair cx600

odd=none

fan=none

لینک به دیدگاه

راستی سیستمم هم به این صورت امکان داره از پاور هم باشه ؟

main=asus p8p67 delux

cpu=core i5 3470

ram 2*2 corsair 1600

vga sapphire 5870

hdd=1tra wd blu

power=corsair cx600

odd=none

fan=none

نه نمیتونه از پاور باشه 

توان پاورتون پاسخگوی نیاز قطعاتتون هست

لینک به دیدگاه

دوستان حل نشد جای اسلات رو یا تینر فوری و به کمک مسواک تمیز کردم نشد گرافیک رو هم رو سیستم دیگه تست کردم مشکلی نداشت

پیشاپیش متشکرم

تینرفوری :eek: :eek: :eek: :eek: داداش دوستان گفتن با الکل تمیز کن شما تینرفوری زدید :( :( :(

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

پیشاپیش متشکرم

آخه خدا خیرت بده با اسپری کنتاکت خشک یا الکل ( اونم الکل سفید ) باید تمیز بکنی نه با تینر فوری ... خود تینر هم درصدی چربی داره ... در ضمن نباید با مسواک پاک کنی چون باعث میشه خار های داخل اسلات مشکل پیدا کنن .... دیگه اینکار رو نه با اسلات پی سی آی و نه با اسلات رم تکرار نکن ... :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

درمورد پاک کردن اسلاتها و پشت برد  جسارت نشه به دوستان ولی استفاده از تینر فوری مخصوصا 20000 توصیه میشه و بهترین انتخابه البته بعد از یک نوع الکل خاص که براحتی گیر نمیاد و گرونه و استفاده از اسپری خشک بخصوص ناهید که الان موادش مانند گذشته نیست توصیه نمیشه 

لینک به دیدگاه

با سلام

درمورد پاک کردن اسلاتها و پشت برد  جسارت نشه به دوستان ولی استفاده از تینر فوری مخصوصا 20000 توصیه میشه و بهترین انتخابه البته بعد از یک نوع الکل خاص که براحتی گیر نمیاد و گرونه و استفاده از اسپری خشک بخصوص ناهید که الان موادش مانند گذشته نیست توصیه نمیشه 

شما که رو سر بنده جا دارید ... در مورد تینر حرفی ندارم و نظرم الان ممتنع هست ولی من اسپری ناهید باکسی مصرف دارم و تا حالا باهاش مشکلی هم نداشتم ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اختیار داری دوست عزیز عرض کنم بله اسپری ناهید از قدیم بود حداقل من یادمه 15 سال پیش استفاده داشتم و رقیبی هم نداشت ولی جدیداش اگر مقایسه کنید کیفیتش نسبت به قبل خیلی پایین اومده و بخصوص برای قطعات که smd  هستند دیگه مناسب نیست  من گزینه ای بهتر از تینر برای قطعات کامپیوتر پیدانکردم البته اگر پیدا کنم حتما جاش استفاده میکنم چون تینر پدر سینمو دراورده !

لینک به دیدگاه

من که از بوش خیلی بدم میاد :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

من واسه مصرفم یا اسپری ناهید مصرف میکنم ( خب اون که طبیعیه ... هر چیزی تو ایران کاهش پیدا میکنه به جز قیمت ها )

یا الکل سفید ... :D :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

من از همه ی دوستان عزیز که نظر دادن ممنون و متشکرم 

.

.

.

.

.

.

این مادربورد لعنتی بنظرتون مشکلش چیه :crying:

ویرایش شده توسط dmcmasoud
لینک به دیدگاه

مادربرد با اون بوقهایی که میزنه نشون میده که گرافیک به مادربرد متصل نیست

من این مشکل را داشتم ولی نه از نقص فنی و فقط به دلیل از کار انداختن اسلات گرافیک با دکمه مخصوص این کار که مادربردهای حرفه ای دارن

ولی چون سیستم شما همچین موردی نداره باید بگم یه مشکلی در اسلات گرافیک هست که من دسترسی ندارم که چکش کنم خودت چکش کن  دست تعمیرکار هم ندی که پشیمون میشی

لینک به دیدگاه

مادربرد با اون بوقهایی که میزنه نشون میده که گرافیک به مادربرد متصل نیست

من این مشکل را داشتم ولی نه از نقص فنی و فقط به دلیل از کار انداختن اسلات گرافیک با دکمه مخصوص این کار که مادربردهای حرفه ای دارن

ولی چون سیستم شما همچین موردی نداره باید بگم یه مشکلی در اسلات گرافیک هست که من دسترسی ندارم که چکش کنم خودت چکش کن  دست تعمیرکار هم ندی که پشیمون میشی

دست تعمیرکار که نمیدم ولی باید یه کاریش بکنم اگه نشد میفرستم نمایندگی ایسوس بررسیش کنه

لینک به دیدگاه

با بعضی گرافیکا نمیسازه انویدیا انداختم جواب داد هم 5770 روش تست کردم و هم 5870

کلا با سری 5 مشکل داشت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...