رفتن به مطلب

درخواست خرید برای سیستم معمولی با قابلیت پخش 4K

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

من میخوام سیستم جمع کنم  فقط برای تماشای فیلم  و بازی نمیکنم .سیستم عامل هم archlinuxهست و نسخه کرنل 3.17.1

لطفا یک سیستم جدید پایه اینتل 1150 معرفی کنید که سخت افزارش کامل توسط هسته 3.17 حمایت بشه 

سیستم رو فقط برای دیدن فیلم بیشتر بصورت IPTV از XBMC میخوام و موضوع مهم برام تیک نزدن روی تصاویر 

HD با رزولوشن 1080P و یا فیلم های 4K هست 

حتما مین بوردش دارای 3 اسلات PCI EX 1 باشه برای نصب کپچر و کارت DVB و فاصله PCI EX1 از پورت PCI EXPRESS گرافیک کافی باشه تا باعث داغ شدن کارتها نشه 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

نظر خودم روی این سیستم هست فقط روی هارد 4 ترا وسترن و اس اس دی 256 مشکل دارم که توسط کرنل حمایت میشه یا نه 

CASE:چون قطعات روی این سیستم زیاد میخوام ببندم کیس باید بزرگ باشه 
POWER:Corsair VS550
CPU:Pentium G3220 
main: ASUS - Z97-PRO
vga: asus GT740-DCSL-2GD3
RAM:8G 
ssd:?
HDD:WD Caviar Green 4 TB 64MB SATA3 HDD
لینک به دیدگاه

برای تماشای فیلم شما میتونید از گرافیکهاس سری 400 به بالا بخرید و همشون هم میتونن 4K اجرا کنن ولی باید DDR5 باشه و حداقل برای پخش تصویر 1GB هم حافظه داشته باشه

مادربرد هم که نسبت به پولی که میخوای هزینه کنی انتخاب کن تنوع زیاده با چیزی که شما میخوای

هارد را باید بگم انتخابت خیلی بد هست هارد WD Green خودش به زور کار میکنه بعد میخوای بزاری روی سیستمی که میخوای سرعت خوبی داشته باشه

یا هارد WD Black بخر یا ابی یا بنفش

لینک به دیدگاه

درود 

سپاس از پاسخ شما 

بیشتر هدف من سیستم با صدای کم و سازگاری با هسته لینوکس هست 

گرافیک های ddr 5 با چیپ انویدیا اکثرا دارای فن هستند و 0db نیستند 740 سایلنت ایسوس رو از این جهت انتخاب کردم که هم توسط کرنل حمایت میشه و هم درایور بروز توسط انویدیا منتشر شده که دارای قابلیت شتابدهی تصاویر هست و حرارت پایینی تولید میکنه 

روی هارد دیسک اشنایی کاملی مخصوصا ظرفیت 4 ترا ندارم .خودم ترجیحام ssd با ظرفیتهای بالاست ولی قیمتاهاش گرون درمیاد و همچنین شاید توسط کرنل پشتیبانی نشه اون برند خاص .4 ترا وسترن گرین رو توی یکی دو تا از سایتها دیدم زده بود کم صدا و با دوام و مهمترینش حمایت در هسته لینوکس هست 

لطفا اگر سایر قسمتها مشکلی ندارن راهنمایی بفرمایید چه هارد ی برای ارشیو تهیه کنم و همچنین یک گرافیک خود ترجیحا از ایسوس معرفی بفرمایید 

لینک به دیدگاه

درود

من چندان از این کاری که میکنید سر در نمیارم اما مادربرد شما با پردازنده تناسب نداره

چون میگید pci-e x1 سه تا میخواین بهترین برد تو این سبک کاری Asrock H81 BTC هست که خیلی بیشتر از چیزی که انتظار دارید درگاه میده

قیمتش هم حدود 250 باید باشه

لینک به دیدگاه

درود 

سپاس از پاسخ شما 

متاسفانه تا حالا بجز برند ایسوس و گیگا با برند دیگه ای کار نکردم و این انتخااب ازراک رو یکم برام سخت میکنه 

مینبورد رو چیپ سری h نمیخوام بردارم و بیشتر ترجیحک روی سری z هست و در مورد cpu چون بیشتر کار

تماشای تصویر در لینو.کس به عهده گرافیک هست این سی پی یو رو مناسب دیدم .بیشتر کار من نگاه کردن فیلم بصورت 

iptv یا از ارشیو با xbmc هست و بس .

باز درمورد cpu اگر مشکلی ایجاد میکنه راهنمایی بفرمایید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...