رفتن به مطلب

فروش gtx 690

dmcmasoud
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز یدونه گرافیک 690 موجوده
متعلقات دو تا تبدیل 6 پین به 8 پین و تبدیل dvi to hdmi موجوده
سی دی و دفترچه ها و جعبه و ... هم موجوده
گارانتیش چند وقت پیش تموم شده
کارت در سلامت کامل به سر میبره و جون میده واسه گیم

قیمت 1400

انصافا کارت پر قدرتیه اصلا شک نکنید

qg8hqwjc3b056iz8co8z_thumb.jpg

93a0wan147p91lxok1yx_thumb.jpg

ویرایش شده توسط dmcmasoud
لینک به دیدگاه

راستی بابت معامله هم مشکلی نیست چون تو پرشن تولز هم این تاپیکو زدم و اسم کاربریمم همینه

اگه مایل بودین اونجا معامله میکنیم

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-gtx-690.633651/#post-10539604

لینک به دیدگاه

دوست عزىز ىک gpuz از کارت قرار بدىد اىن کارت باىد با gtx780 مقاىسه بشه بعىد مىدونم اىن قىمت فروش بره . البته اىن کارت خىلى خوبىه امىدوارم خوب بفروشىن راستى اگه تعوىز دارىد بنوىسىد تا کارتون زود تر راه بىفته .

لینک به دیدگاه

دوست عزىز ىک gpuz از کارت قرار بدىد اىن کارت باىد با gtx780 مقاىسه بشه بعىد مىدونم اىن قىمت فروش بره . البته اىن کارت خىلى خوبىه امىدوارم خوب بفروشىن راستى اگه تعوىز دارىد بنوىسىد تا کارتون زود تر راه بىفته .

با 780Ti مقایسه میشه نه با 780

قیمت نو Gigabyte GTX 690 4GB حدود 2 میلیون هست  قیمت ایشون کاملا مناسبه

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

با 780Ti مقایسه میشه نه با 780

قیمت نو Gigabyte GTX 690 4GB حدود 2 میلیون هست  قیمت ایشون کاملا مناسبه

دوست عزىز 780ti تقرىبا توى همه زمىنه ها از 690 بهتره !

اىن کارت با 7990 مقاىسه مىشه !!!

البته قىمت اىشون خوبه اىن کارت کلا ارزش خرىد نداره اونم با وجود ۹۷۰ !

لینک به دیدگاه

دوست عزىز 780ti تقرىبا توى همه زمىنه ها از 690 بهتره !

اىن کارت با 7990 مقاىسه مىشه !!!

البته قىمت اىشون خوبه اىن کارت کلا ارزش خرىد نداره اونم با وجود ۹۷۰ !

قبل از اظهار نظر لطفا یکم مطالعه کنید زیاد وقت گیر نیست

http://www.8pic.ir/images/lai9nnoayw785khoasrs.jpg

این دو کارت تقریبا در یک حد هستن 

یه بار میگی با 780 مقایسه میشه یه بار میگی با 7990 مقایسه میشه ، حالا به ما چه ربطی داره با چی مقایسه میشه ؟!!

شما اگه خریداری بسم الله اگه هم نیستی لطفا تو سر مال نزن ، کار درستی نیست

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اینم از این

cz1juu366rpqr5dt8hd6_thumb.gif

lrzvbwbca0glnwngddy1_thumb.gif

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز این کارت تو زمان خودش با 7990 رقیب بود ولی به لحاظ قدرت با 780ti هم تقریبا یکیه قیمت الان 780ti و 690 2 تومن به بالاست

منم قیمت رو منصفانه گذاشتم هیچ جا نمیتونین 690 به قیمت 1500 گیر بیارین

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چه برندی هست این کارت ؟

برندش msi هستش دوست من

کلیه متعلقات گرافیک هم باهاششه

لینک به دیدگاه

قبل از اظهار نظر لطفا یکم مطالعه کنید زیاد وقت گیر نیست

http://www.8pic.ir/images/lai9nnoayw785khoasrs.jpg

این دو کارت تقریبا در یک حد هستن 

یه بار میگی با 780 مقایسه میشه یه بار میگی با 7990 مقایسه میشه ، حالا به ما چه ربطی داره با چی مقایسه میشه ؟!!

شما اگه خریداری بسم الله اگه هم نیستی لطفا تو سر مال نزن ، کار درستی نیست

سلام دوست عزیز بله کلا تو سر مال زدن خوب نیست منم فکر نکنم قیمت رو بالا گذاشته باشم بازم اساتید نظر بدن بهتره

لینک به دیدگاه

7950سافاییر گارانتی دار تعویض

نه داداش فقط با سری 900 انویدیا تعویض میکنم

ویرایش شده توسط dmcmasoud
لینک به دیدگاه

دوست عزىز من نخواستم رو سر مال بزنم اما شما حرف من رو بد برداشت کردىد و من از همه دوستان عذر مىخوام . اما حرف بى ربطى نزدم . ۶۹۰ با ۷۹۹۰ همرده به حساب مىان و 780ti ىک نسل بالاتره پس با ۶۹۰ همرده نىست و ىه سرو گردن قوىتره

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-780-Ti-vs-GeForce-GTX-690

البته ۶۹۰ با ۷۸۰ هم همرده نىست اما قدرتشون تو ىه حده پس مىشه با هم مقاىسشون کرد.

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-780-vs-GeForce-GTX-690

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من هم 780 دارم هم 780TI ولی تا جایی که میدونم 690 از خیلی از کارتهای گرافیک موجود در بازار قویتر هست و حتی میشه با 980 هم مقایسه کرد ولی خوب 780TI و 980 و 970 قویترین کارتهای تک پردازنده هستن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من هم 780 دارم هم 780TI ولی تا جایی که میدونم 690 از خیلی از کارتهای گرافیک موجود در بازار قویتر هست و حتی میشه با 980 هم مقایسه کرد ولی خوب 780TI و 980 و 970 قویترین کارتهای تک پردازنده هستن

حق با شماست دوست عزیز

.

.

.

.

.

خریدار بیا بالا

لینک به دیدگاه

دوستان بی جهت سر کدوم قوی تره کدوم نیست و ... بحث نکین ای ن بحث ها بچه گانست. این کارت هم در مقابل 970 قرار ندید. 970 و 980 قوی هستن اما نه اونجوری که شما ها تصور می کنید یک 680 SLI هنوز قدرت زیادی داره این قیمت هم برای این کارت مناسب هست کافیه ببریدش زیر واتر کولینگ و یه کم اور کنید. حتی بدون اور هم برای 1080 تک مانیتور کارت خوبیه و ایشالا خوب فروش بره. کسی که خریداره میخره کسی هم که نیست، میبینه میره دیگه نقد و بررسی نداره تاپیک فروش هست نه ارزیابی و ارزشیابی.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط Dragunov_Lq
لینک به دیدگاه

دوستان بی جهت سر کدوم قوی تره کدوم نیست و ... بحث نکین ای ن بحث ها بچه گانست. این کارت هم در مقابل 970 قرار ندید. 970 و 980 قوی هستن اما نه اونجوری که شما ها تصور می کنید یک 680 SLI هنوز قدرت زیادی داره این قیمت هم برای این کارت مناسب هست کافیه ببریدش زیر واتر کولینگ و یه کم اور کنید. حتی بدون اور هم برای 1080 تک مانیتور کارت خوبیه و ایشالا خوب فروش بره. کسی که خریداره میخره کسی هم که نیست، میبینه میره دیگه نقد و بررسی نداره تاپیک فروش هست نه ارزیابی و ارزشیابی.

موفق باشید.

متشکر داداش خریدار بیا دوست داریم :x

لینک به دیدگاه

سلام.قصد تعویض با پلی استیشن3سوپر اسلیم 12 گیگ نو بایک دسته اصل ودوبازی  اورجینال وهارد500 اکسترنال گیگ تمیز باجعبه دستگاه رودارید.

لینک به دیدگاه

سلام.قصد تعویض با دستگاه پلی استیشن 3 با یک دسته اورجینال و2 بازی اورجینال باهارد500 گیگ اکسترنال وباجعبه دستگاه تمیز هستش رو دارید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...