رفتن به مطلب

چند تا سوال دربازه ی شبکه

..sajjad..
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من می خوام کامپیوترم را با لب تاپم شبکه کنم از راه advanced sharing

من الان lan وصل کردم به مودم و pc (مودم 4 پورت) و از پرت 2 مودم می خوام وصل کنم به لب تاپ

1- اگر ویندوز لب تاب 8.1 باشه ویندوز کامپیوتر 7 مشکلی پیش میاد ؟ شبکه نمیشه؟

2- از طریق وای فای هم میشه از همینadvanced sharing شبکه شد؟یا راه دیگه ای داره؟

ممنون

لینک به دیدگاه

راجب سوال اولت من با ويندوز 8 و 7 مشترک کردم بيم pc خودمو لپتاپ داداشم مشکلي نداشت

راجب سوال دومت از طريق WiFi هم امکان پذيره به اين صورت که شما با pc از طريق لن به modem و لپتاپ از طريق WiFi وصل ميشيد و اينجا بايد به يه ادرس بريد و يه اى پي وارد کنين با هر دو سيستم. الان رو pc خودم ويندوز نيز نيس که دقيق بگم ولي تا اونجاى که يادمه ميرى تو control panel بعدش تو تنظيمات شبکه ميرى و اون گوشه چپ سمت بالا دنبال گذينه اى بگردى که توش adaptor داره, دقيقا اسمش يادم نيس همونجا که کنکشن ميسازى و enable يا desable ميکني

روى همون ايکن که شکل چنتا pc pc هستو فکر کنم propertice ميزني يا open ميکني و تو يکي از تب ها (فکر کنم اولي) ليست چنتا پروتکول مثل 4 يا 6 هست

پروتکول 4 رو باز کن و تو قصمت ip addres بزن

1 1 168 192

و بعدش تو ستون دوم کليک چپ کن فقط , ميبيني يه همچين چيزى

0 555 555 555

ظاهر ميشه, البته ممکنه فرق داشته باشه ولي نبايد دستکاريش کني. با بقيه ستون ها هم کارى نداشته باش. و ok رو بزن

واسه اون يکي سيسم هم بايد همين کار رو بکني ولي به جاى اون اى پي تينو بزن

2 1 168 192

در واقع عدد اخر بايد فرق داشته باشه.

ما واسه گيم تحت شبکه از هر دو روش لن و wifi استفاده کرديم و با هر دو روش جواب داد , ببخشيد اگه حول حولي شد :D

فعلا با مبايلم. تا شب

اميدوارم کارت راه بيفته :p

فقط يادت باشه زماني که اين کار رو کردى ديگه نميشه از اينترنت استفاده کرد و بايد اى پي هارو کامل پاک کني تا بتوني استفاده کني

ویرایش شده توسط miladsooti2
لینک به دیدگاه

راجب سوال اولت من با ويندوز 8 و 7 مشترک کردم بيم pc خودمو لپتاپ داداشم مشکلي نداشت

راجب سوال دومت از طريق WiFi هم امکان پذيره به اين صورت که شما با pc از طريق لن به modem و لپتاپ از طريق WiFi وصل ميشيد و اينجا بايد به يه ادرس بريد و يه اى پي وارد کنين با هر دو سيستم. الان رو pc خودم ويندوز نيز نيس که دقيق بگم ولي تا اونجاى که يادمه ميرى تو control panel بعدش تو تنظيمات شبکه ميرى و اون گوشه چپ سمت بالا دنبال گذينه اى بگردى که توش adaptor داره, دقيقا اسمش يادم نيس همونجا که کنکشن ميسازى و enable يا desable ميکني

روى همون ايکن که شکل چنتا pc pc هستو فکر کنم propertice ميزني يا open ميکني و تو يکي از تب ها (فکر کنم اولي) ليست چنتا پروتکول مثل 4 يا 6 هست

پروتکول 4 رو باز کن و تو قصمت ip addres بزن

1 1 168 192

و بعدش تو ستون دوم کليک چپ کن فقط , ميبيني يه همچين چيزى

0 555 555 555

ظاهر ميشه, البته ممکنه فرق داشته باشه ولي نبايد دستکاريش کني. با بقيه ستون ها هم کارى نداشته باش. و ok رو بزن

واسه اون يکي سيسم هم بايد همين کار رو بکني ولي به جاى اون اى پي تينو بزن

2 1 168 192

در واقع عدد اخر بايد فرق داشته باشه.

ما واسه گيم تحت شبکه از هر دو روش لن و wifi استفاده کرديم و با هر دو روش جواب داد , ببخشيد اگه حول حولي شد :D

فعلا با مبايلم. تا شب

اميدوارم کارت راه بيفته :p

فقط يادت باشه زماني که اين کار رو کردى ديگه نميشه از اينترنت استفاده کرد و بايد اى پي هارو کامل پاک کني تا بتوني استفاده کني

دست گلت درد نکنه ممنون از راهمنمایی کاملت

لینک به دیدگاه

سلام

من می خوام کامپیوترم را با لب تاپم شبکه کنم از راه advanced sharing

من الان lan وصل کردم به مودم و pc (مودم 4 پورت) و از پرت 2 مودم می خوام وصل کنم به لب تاپ

1- اگر ویندوز لب تاب 8.1 باشه ویندوز کامپیوتر 7 مشکلی پیش میاد ؟ شبکه نمیشه؟

2- از طریق وای فای هم میشه از همینadvanced sharing شبکه شد؟یا راه دیگه ای داره؟

ممنون

چه سوال خوبی پرسیدی دقیقا من هم تو فکرهمچین کاری بودم ولی نمیدونستم که چطوری میشه.

از دوست خوبمون که پاسخ دادن هم تشکر میکنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...