رفتن به مطلب

مشکل در اجرای بازیها با توجه ب سیستم قوی راهنمایی کنید خواهشا

Recommended Posts

سلام دوستان

من به تازگی این سیستم رو خریدم  ولی تو بازیها افت فریمداره یهو گیرمیکنه البته بمدت یک ثانیهولی تعدادشونزیاد ک میشه رو اعصابمن  ی نگاهی بکنید ب سیستم بگید مشکل از کجاست خودم احتمال میدم ب هارد چونقدیمیه ولی سلتا هست اونم ساتا1

i7 4790k

main g1 gameing x5 gigabyte

vga gtx 770 2g gigabyte

ram 6 g corsair bus 1600

power 750 green

h.d.d western sata 1 500 gig

توبازی assassins unity watch dogs farcry4   خ گیر داره

تنظیماتم همه رو حالت الترا با رزولوشن 1080p

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

100 درصد حدس خودتون درسته 

اما بازیهای ذکر شده به تنهایی رو سیستم های های اند هم دارای لگ و افت فریم هستند بعضی هاشون با امدن پچ ها به مرور بهبود پیدا میکنن

البته تنظیمات الترا یکم شک برانگیز میتونه باشه رو بازی های تازه منتشر شده تنظیمات رو کم کن ببین مشکل حل میشه

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه مهدی جان 

سیستمتون بی عیب و نقصه و واقعا سیستم خوبی دارین و ای کاش شما که هزینه کردین یدونه SSD با ظرفیت 64 گیگ 

هم مینداختین رو سیستم تا سیستمتون سبکتر اجرا میشد و حتی تاثیرش رو بازیها هم بود 

دوست عزیز تمام بازیها گیر دارند ؟ یا فقط تعداد محدود بازیها ؟ چون همونطور که مهدی جان در پست بالا هم فرمودند بازیها 

هم میتونن مشکل داشته باشند و اول باید از صحت بازیها اطمینان حاصل کنید مثل تست کردن تو یه سیستم دیگه و امتحان کردن 

پچها و کرکها و آپدیت بازیها میشه به این موضوع پی برد 

لینک به دیدگاه

سلام

100 درصد حدس خودتون درسته 

اما بازیهای ذکر شده به تنهایی رو سیستم های های اند هم دارای لگ و افت فریم هستند بعضی هاشون با امدن پچ ها به مرور بهبود پیدا میکنن

البته تنظیمات الترا یکم شک برانگیز میتونه باشه رو بازی های تازه منتشر شده تنظیمات رو کم کن ببین مشکل حل میشه

پس بایدبفکر ی هارد باشم  توصیه شما چیه ؟ چه هاردی بخرم ک مشکل حل بشه  ؟

درموردتنظیمات متوجه نشدم ینی gtx 770 ضعیفه برا این بازیها ؟

لینک به دیدگاه

با سلام با استفاده از AB قسمت های مموری کارت گرافیک و فرم رو روشن کنید بعد تست کنید 

بازی های امروزی به علت داشتن تکسچر های سنگین باعث پرشدن مموری کارت گرافیک می شن که باعث به وجود آمدن استاترینگ ( همون لگ و تکه تکه شدن صفحه ) می شن حتی اگر هم فرم بالا باشه باز هم لگ به وجود می اد 

در ضمن کارت شما GTX770 برای اجرای بازی ها روی اولترا خیلی قوی نیست 

تنظیمات رو پیارید پایین بعد مموری کارت رو چک کنید ببیند از 1800 مگ رد نشه 

من کارت 780 دارم که دارای 3 گیگ هست باتوجه به این که توی بازی واچ داگز 70 تا 80 فرم می گیرم ولی به علت پر شدن مموری کارت لگ به وجود می آد و ناگهان افت فرم بسیار به وجود می آد 

البته بازی های یوبی سافت پر از مشکل هست به سیستم خود شکن نکنید 

لینک به دیدگاه

با اجازه مهدی جان 

سیستمتون بی عیب و نقصه و واقعا سیستم خوبی دارین و ای کاش شما که هزینه کردین یدونه SSD با ظرفیت 64 گیگ 

هم مینداختین رو سیستم تا سیستمتون سبکتر اجرا میشد و حتی تاثیرش رو بازیها هم بود 

دوست عزیز تمام بازیها گیر دارند ؟ یا فقط تعداد محدود بازیها ؟ چون همونطور که مهدی جان در پست بالا هم فرمودند بازیها 

هم میتونن مشکل داشته باشند و اول باید از صحت بازیها اطمینان حاصل کنید مثل تست کردن تو یه سیستم دیگه و امتحان کردن 

پچها و کرکها و آپدیت بازیها میشه به این موضوع پی برد 

ممنون توفکر هارد هستم اگه میشه چندمدل بگید ک خوب باشه هم hdd هم ssd

تو بازی crysis 3 , wolfentiain new order , farcry3 ,مشکلی نداره ولی تو این بازیها گیر داره اونم خ زیاد

لینک به دیدگاه

روی جزییات پایین هم این بازی مشکل داره نمیدونم از چیش هست فکر نمیکنم به سخت افزار مربوط باشه حیف کلی حجم که صرف دانلودش کردم 

لینک به دیدگاه

با سلام با استفاده از AB قسمت های مموری کارت گرافیک و فرم رو روشن کنید بعد تست کنید 

بازی های امروزی به علت داشتن تکسچر های سنگین باعث پرشدن مموری کارت گرافیک می شن که باعث به وجود آمدن استاترینگ ( همون لگ و تکه تکه شدن صفحه ) می شن حتی اگر هم فرم بالا باشه باز هم لگ به وجود می اد 

در ضمن کارت شما GTX770 برای اجرای بازی ها روی اولترا خیلی قوی نیست 

تنظیمات رو پیارید پایین بعد مموری کارت رو چک کنید ببیند از 1800 مگ رد نشه 

من کارت 780 دارم که دارای 3 گیگ هست باتوجه به این که توی بازی واچ داگز 70 تا 80 فرم می گیرم ولی به علت پر شدن مموری کارت لگ به وجود می آد و ناگهان افت فرم بسیار به وجود می آد 

البته بازی های یوبی سافت پر از مشکل هست به سیستم خود شکن نکنید 

سلام عزیز  کدوم قسمت باید برم ab کجاست ؟ فرم رو از کجا روشن کنم ؟ راهنمایی کنید ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون توفکر هارد هستم اگه میشه چندمدل بگید ک خوب باشه هم hdd هم ssd

تو بازی crysis 3 , wolfentiain new order , farcry3 ,مشکلی نداره ولی تو این بازیها گیر داره اونم خ زیاد

خواهش میکنم دوست عزیز 

برای هارد که نیازی نیست دوباره هارد بگیرین کافیه یک عدد SSD با ظرقیت 64 گیگ یا ظرفیت 128 گیگ تهیه کنید و 

سیستم عامل و بازیهاتونو روش بریزین و تفاوت این دو رو ببینید ( بنده پیشنهاد میکنم که 128 گیگیش رو تهیه کنید ) تا هیچ محدودیتی براتون نداشته باشه 

مدل هم که زیاده ولی میتونید از برندهای : سامسونگ و کروشال یا اینتل یا سندیسک تهیه کنید که من سامسونگ . کدوشال رو پیشنهاد میدم 

و میتونید از فروشگاه همین سایت تهیه بفرمایین / شما با SSD حتی میتونم بگم گاهی وقتا لود هم نخواهید داشت و اگرم داشته باشه از نصف تایم روی هارد هم کمتر خواهد بود

من پیشنهاد میکنم تنظیماتتونو کمی کاهش بدین و بررسی کنین ببینین بازم گیر میکنه 

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم دوست عزیز 

برای هارد که نیازی نیست دوباره هارد بگیرین کافیه یک عدد SSD با ظرقیت 64 گیگ یا ظرفیت 128 گیگ تهیه کنید و 

سیستم عامل و بازیهاتونو روش بریزین و تفاوت این دو رو ببینید ( بنده پیشنهاد میکنم که 128 گیگیش رو تهیه کنید ) تا هیچ محدودیتی براتون نداشته باشه 

مدل هم که زیاده ولی میتونید از برندهای : سامسونگ و کروشال یا اینتل یا سندیسک تهیه کنید که من سامسونگ . کدوشال رو پیشنهاد میدم 

و میتونید از فروشگاه همین سایت تهیه بفرمایین / شما با SSD حتی میتونم بگم گاهی وقتا لود هم نخواهید داشت و اگرم داشته باشه از نصف تایم روی هارد هم کمتر خواهد بود

من پیشنهاد میکنم تنظیماتتونو کمی کاهش بدین و بررسی کنین ببینین بازم گیر میکنه 

قربان شما عزیز 

مادربرد ssd m2  ساپورت میکنه بنظر شما ssd معمولی بگیرم یا m2 ؟ 

لینک به دیدگاه

سلام عزیز  کدوم قسمت باید برم ab کجاست ؟ فرم رو از کجا روشن کنم ؟ راهنمایی کنید ممنونم

AB یعنی after burner ( حال نداشتم تایپ کنم  :D ) برید توی ستینگ بعد روی قسمت مانیتورینگ گذینه های memory usage و framerate رو روشن کنید ( با بر روی show in on-screen display کلیک کنید ) 

بعد نتایج رو بگید 

درضمن تمام پچ ها رو نصب کنید 

و از کدام نسخه های بازی استفاده می کنید ریلود بلک باکس اسکیدرو کودکس  :-?

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بعد از روشن کردن سیستم و گزشت 8 الی 10 دقیقه Task Manager را نگاه کن ببیش چند درصد CPU & RAM اشغال هست و اگر اشغال بود ببین چه نرم افزار یا سرویسی باعث شده اشغال بشه

بعد جواب بده چون اگر قیر از این باشه ممکن هست پشکل برق هم داشته باشی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بعد از روشن کردن سیستم و گزشت 8 الی 10 دقیقه Task Manager را نگاه کن ببیش چند درصد CPU & RAM اشغال هست و اگر اشغال بود ببین چه نرم افزار یا سرویسی باعث شده اشغال بشه

بعد جواب بده چون اگر قیر از این باشه ممکن هست پشکل برق هم داشته باشی

هیچ برنامهای لود نیست  اوکیه مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

براى هارد جدا از اس اس دى مىتونىد ىک هارد وسترن دىجتال بلک بگىرىد !

واقعا عالىه .

لینک به دیدگاه

AB یعنی after burner ( حال نداشتم تایپ کنم  :D ) برید توی ستینگ بعد روی قسمت مانیتورینگ گذینه های memory usage و framerate رو روشن کنید ( با بر روی show in on-screen display کلیک کنید ) 

بعد نتایج رو بگید 

درضمن تمام پچ ها رو نصب کنید 

و از کدام نسخه های بازی استفاده می کنید ریلود بلک باکس اسکیدرو کودکس  :-?

عجب :) مموری گرافیک ک تا اخرش پره چه روی حالت الترا چه low  فریم هم ک خ پایینه بین 11 تا 25  چکار کنم این همه هزینه کردم ک لذت ببرم از این بازیها 

پچش هم نمیدونم از کرک ali219 بود ی چیزی تو همین مایه ها بود

لینک به دیدگاه

براى هارد جدا از اس اس دى مىتونىد ىک هارد وسترن دىجتال بلک بگىرىد !

واقعا عالىه .

ممنون عزیز

لینک به دیدگاه

پاور چی هست دوست عزیز ؟

green 750 zs

لینک به دیدگاه

این همه هزینه کردم برا بازیها ک لذت ببرم   چکار کنم من ک :(

لینک به دیدگاه

پاورت چنگی به دل نمیزنه ولی فکر نکنم مشکل داشته باشه

هاردت را عوض کن یا SSD بخر یا یه هارد SATA 6.0Gb

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز گرافیک شما مشکلی نداره درسته برا بازی های امروز گرافیک قوی تر میخواد ولی من خودم با 970 sli تو farcry 4 120- 130 فریم میگیرم یهو میاد رو 80-90 افت پیدا میکنه اینا مشکل خود سازنده ی بازی یوبی سافته که بقیه بازی هایی که نام بردید هم برا همین شرکت هست

لینک به دیدگاه

پاورت چنگی به دل نمیزنه ولی فکر نکنم مشکل داشته باشه

هاردت را عوض کن یا SSD بخر یا یه هارد SATA 6.0Gb

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز گرافیک شما مشکلی نداره درسته برا بازی های امروز گرافیک قوی تر میخواد ولی من خودم با 970 sli تو farcry 4 120- 130 فریم میگیرم یهو میاد رو 80-90 افت پیدا میکنه اینا مشکل خود سازنده ی بازی یوبی سافته که بقیه بازی هایی که نام بردید هم برا همین شرکت هست

سلام   اخه تو بازیه call of advance warfair هم همینجوریه  ای بابا ینی بادی گرافیکمم عوض کنم تا حل بشه ؟

لینک به دیدگاه

بازی های که شما نوشتین همشون باگ دارن از ابدیت استفاده کنین

بعدشم گرافیک شما خیلی قوی نیست ولی حتما از اپدیت های جدید که میاد استفاده کنین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...