رفتن به مطلب

اورکلاک asus gt 610 2gb

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

ببخشید چجوری اورکلاک باید بکنم ؟

امکان sli کردن دارم ؟ من الان 10 تا از این نوع گرافیک دارم میتونم جوری همه رو به هم متصل کنم یا حداقل دو عدد رو ؟

لینک به دیدگاه

!!!! :wacko: ::sli 610

ویرایش شده توسط morteza pc
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

!!!! :wacko: ::sli 610

چی؟

لینک به دیدگاه

ميتونيد از برنامه زير

MSI afterburner

استفاده کنين.

راجب sli درس نميدونم ولي بايد بريد تو سايت مادربوردتون و ببينين قابليت sli support رو داره يه نه و اين که چه گرافيک هايي رو ميتونيد sli کنين.

http://www.downloadsoftware.ir/msi-afterburner.php

لینک به دیدگاه

والا تا جایی که من میدونم GT610 قابلیت SLI نداره. این کارت هم جزو پایین رده های سری 600 حساب میشه و اصلا برای گیم و اورکلاک و کارای حرفه ای نیست! اگه هم بتونید اورکلاک کنید احتمالا تغییر زیادی نمیبینید...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به کار اور نمیاد.

چون اصلا 610 کاربردی نداره نه تو گیم نه تو .....

گرافیک داخلی سی پی یو خییلی بیشتر ازش قدرت داره.

اگرم اور کنی هیچ فرقی به هالت نمیکنه.

0.0

گرافیک داخلی 200 مگ هست من با این رندرینگ بیشتری دارم تا خود سی پیو خود سیپیو که کولر نداره این یک ! وقتی هم باهاش رندر میکنم میکنم سیستم خاموش میشه 

تازه این گرافیک 2 گیگ هست کولر هم نداره هیت سینگ هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چی بگم والا.

به هر هال رو اور 610 هساب باز نکن.

اگرم الکی اور کنی اهتمالش هست بسوزه به خاطر دما.

گرافیک الان با همین حدود قیمت چی خوبه ؟ مثلا بشه باهاش gta iv بازی کرد با گرافیک خوب و متوسط یا عالی 

لینک به دیدگاه

شما گفتيد 10 تا داريد درسته؟ ده تا شو بفروش اگه پاور خوب دارى و رم و پردازندت هم خيلي پاين نيستن يه گرافيک جديد تر بخر حالشو ببر ريسک اور کلاک رو هم نکن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما گفتيد 10 تا داريد درسته؟ ده تا شو بفروش اگه پاور خوب دارى و رم و پردازندت هم خيلي پاين نيستن يه گرافيک جديد تر بخر حالشو ببر ريسک اور کلاک رو هم نکن

همش دست دوم و استفاده شده هست کسی میخره ؟

لینک به دیدگاه

همش دست دوم و استفاده شده هست کسی میخره ؟

قيمتشونو ندارم ولي تو همين انجمن با رعايت قوانين واسه فروش بزار قيمن رو هم پيشنهادى بزار تا زود فروش بره اگه قيمت کم هم دادى اشکال نداره بفروشي بهتره
لینک به دیدگاه

میشه کمی قویترش کرد ولی فقط کمی 

شما سینک رو از رو گرافیک بردار و یک فن دور بالا مانند فن سی پی یو دقیقا روی چیپ اصلی بزار و ببندش روی گرافیک فقط هواست باشه که اتصالی نکنه نه پیچها نه سیک فن با برد از خمیر خوب هم زیر سینک استفاده کن 

بعد از روبرو گرافیک یک فن کیس بزار تا باد رو رو به گرافیک بده و بعدش پله پله با برنامه معرفی شده دوستان فرکانس رو تغییر بده و در همزمان دمای گرافیک و سی پی یو رو نگاه کن 

ولی در حالت کلی لازمه اورکلاک توان بیشتر هم هست که کارت شما فاقد سوکت برق است پس زیاد نمیشه روش حساب کرد 

میتونی از کارتهای قدیمی تر انویدیا استفاده کنی تنها مشکلشون هم ساپورت نکردن دایرکت ایکس نسخه بالا هست ولی در توان قوی و هم ارزان هستند 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...