رفتن به مطلب

انتخاب گرافیک AMDبرای سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام الله

سلام دوستان

واسه این قطعات یک گرافیکAMD خوب وقوی میخوام بگیرم که گلوگاه نشه ونهایت استفاده ازش بشه

Mainboard Model  GA-890GPA-UD3H

AMD Phenom II X4 B60 Processor

MEMONEX 1333 4X2

POWER DA850 selver stone

SSD 64GB SAT3

HDD 4TB

کیس

RIDMAX SUPER AEOLUS

فن خنک کننده 

GAMAX X300

ویرایش شده توسط SOUL REVER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بر برادر عزیز amd دوست :-)

فکر کنم الان دیگه بهترین و با صرفه ترین کارت های amd دو مدل 290 و 290x باشن که البته باز بین این دوتا 290 با 500هزینه کمتر خیلی بهتر باشه ، چون اگه بنچ مارک هارو نگاه کنید میبینین توی بازی ها این دو کارت تفاوت زیادی ندارن.

لینک به دیدگاه

سلام بر برادر عزیز amd دوست :-)

فکر کنم الان دیگه بهترین و با صرفه ترین کارت های amd دو مدل 290 و 290x باشن که البته باز بین این دوتا 290 با 500هزینه کمتر خیلی بهتر باشه ، چون اگه بنچ مارک هارو نگاه کنید میبینین توی بازی ها این دو کارت تفاوت زیادی ندارن.

مخلصیم دادا :)

واسه این قطعاتی که گفتم یه کارت خوب میخوام که از نهایت قدرتش بشه استفاده کرد؟قیمتش مهم نیست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مخلصیم دادا :)

واسه این قطعاتی که گفتم یه کارت خوب میخوام که از نهایت قدرتش بشه استفاده کرد؟قیمتش مهم نیست

Cpuی هم سطحش توی Intel چی هست؟

اگه قیمت مهم نیست کارت ASUS ARES III 8GB ( R9 290X2 فکر کنم یه چی فراتر از حد باور خوب باشه.

اما اگر میخواید همچین هزینه ای بکنید واقعا خرید این کارت ها اشتباهه(به نظر من) اما اگر صبر کنید یه مدت تا سری 300 بیاد خیلی بهتره ، amd توی 300 خواهد ترکوند :-)

لینک به دیدگاه

Cpuی هم سطحش توی Intel چی هست؟

اگه قیمت مهم نیست کارت ASUS ARES III 8GB ( R9 290X2 فکر کنم یه چی فراتر از حد باور خوب باشه.

اما اگر میخواید همچین هزینه ای بکنید واقعا خرید این کارت ها اشتباهه(به نظر من) اما اگر صبر کنید یه مدت تا سری 300 بیاد خیلی بهتره ، amd توی 300 خواهد ترکوند :-)

نمیدونم :)

گفتیم کارتی بگیریم که هم سطع قطعات باشه وقوی :)

داداش صبر کردیم که فعلا این سیستمو داریم :)

لینک به دیدگاه

داداش cpu  شما برای  amd R 290  به شدت گلوگاهه . چه برسه به دوتا 290 . فکر میکنم اخرین گرافیک برای سیستم شما 280x  یا همون 7970 باشه . بازم دوستان نظری دارن بگن .

لینک به دیدگاه

درود

اگر با منتل بازیها رو لود کنین مشکلی نیست و 290x هم جوابگو هست

ولی با DX11 پردازنده یا باید تا خرخره اور بشه ویا یک عدد i5 سری هاسول اینتل بگیرید

بدون منتل 280 معمولی بهترین گزینه میتونه باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هر چیزی که عشقت میکشه بخر سیستمت هم تا جایی که بتونه استفاده میکنه و اگر قدرت بیشتری داشته باشه هم مشکلی پیش نمیاد قوی هم باشه بهتر هست تا ضعیف باشه شاید خواستی قطعات را عوض کنی بعد اون موقع باید گرافیکت را هم عوض کنی

لینک به دیدگاه

دوست عزىز زىاد نگران گلوگاه شدن پردازنده نباش . مشکل جدى به وجود نمىاره !!!

چون پردازنده شما چهار هسته اى هستش ( گرچه ىه کم قدىمىه ) اما کار اصلى رو گرافىک مىکنه و دىگه اىنکه به گرافىکت فشار بىخود نمىاد و با همه گىر شدن دى دى ار ۴ مىتونىد به اون مهاجرت کنىد !

زنده و پىروز باشىد.

لینک به دیدگاه

دوست عزىز زىاد نگران گلوگاه شدن پردازنده نباش . مشکل جدى به وجود نمىاره !!!

چون پردازنده شما چهار هسته اى هستش ( گرچه ىه کم قدىمىه ) اما کار اصلى رو گرافىک مىکنه و دىگه اىنکه به گرافىکت فشار بىخود نمىاد و با همه گىر شدن دى دى ار ۴ مىتونىد به اون مهاجرت کنىد !

زنده و پىروز باشىد.

لینک به دیدگاه

خواستی بخری 280 و 280x نخر اینقدر مشکلات و گذارش خرابی ازش دیدم دیگه برام نرمال شده.

بهتره بیای رو 270x که کارت خوب و خوش قیمتی هستش.

290چطوره؟اینهاییم که ماین شده هستن قیمتشون خوبه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک نصیحت برادرانه به شما 

کارت ماین شده نخر این کارتها عمر خودشون رو کردن 

شما هم زیاد به گلوگاه توجه نکن شما اگر میتونی همون 290 رو بگیر 

فقط cpu core i5  به بالا گلوگاه ایجاد نمیکنه وگرنه تمام cpu  های پایینتر از i5  گلوگله ایجاد میکنن

لینک به دیدگاه

دوستانFX8350بهتره بگیرم یاI5 4460???

چون یک R9290ویک280xدارم

یک مین ویک سی پی یو برای گیم که گلوگاه نشه میخوام اهل اور کلاکم اصلا نیستم ونمیخوام خرج الکی کنم

دوستان پیشنهاد بدید؟

لینک به دیدگاه

دوستانFX8350بهتره بگیرم یاI5 4460???

چون یک R9290ویک280xدارم

یک مین ویک سی پی یو برای گیم که گلوگاه نشه میخوام اهل اور کلاکم اصلا نیستم ونمیخوام خرج الکی کنم

دوستان پیشنهاد بدید؟

i5
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...