رفتن به مطلب

حضور هارددیسک های 100 ترابایتی تا سال 2025 میلادی!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

df4d512006283f3b899f30941e63cf58_L.jpg

کنسرسیوم فناوریهای ذخیره سازی پیشرفته (ASTC) که از شرکت هایی مثل HGST ، سیگیت (Seagate) و وسترن دیجیتال (WD) تشکیل شده، نقشه راهی را ترسیم کرده که در آن به افزایش 10 برابری حجم ذخیره سازی دیسک های سخت تا سال 2025 اشاره شده است. معنی این جمله این است که ما تا سال 2025 باید شاهد حضور هارد دیسک هایی با ظرفیت 100 ترابایت باشیم. قابلیت ذخیره سازی مغناطیسی عمودی به فضایی در حدود یک ترابیت بر اینچ مربع احتیاج دارد اما انتظار می رود با به کار بردن شیوه های جدید تا سال 2025، این تراکم فضای ذخیره سازی به 10 ترابیت بر اینچ مربع برسد. گزارش ارائه شده توسط ASTC از این قرار است: امروز بحث ها روی ذخیره سازی عمودی متمرکز شده که تراکم ناحیه ای در حدود یک ترابیت بر اینچ مربع را به همراه دارد. درحال حاضر دیتاسنتر های بهینه شده جهت استفاده بعنوان سیستم ذخیره سازی ابری، از فناوری ذخیره سازی مغناطیسی (SMR) استفاده می کنند.

حالا با بکارگیری روش ذخیره سازی دوبعدی، بعنوان روشی مشابه ولی مکمل، فناوری SMR می تواند به تراکم ناحیه ای فشرده تری دست یابد که این فناوری قرار است تا قبل از سال 2017 مورد استفاده قرار گیرد. برای برطرف کردن مشکل گرما، از سیستمی موسوم به حرارتی – کمکی، استفاده می شود. در مرحله بعد و حدودا قبل از سال 2021 میلادی، سیستم حرارتی – کمکی و روش ذخیره سازی الگوی بیتی (bit-patterned) با هم ترکیب شده و تا سال 2025 تراکم ناحیه ای در حدود 10 ترابیت بر اینچ مربع را ارائه خواهند داد. به نظر می رسد باید در مورد سرعت خواندن و نوشتن این محصولات مکانیکی هم تا آن زمان شاهد جهش های خوبی باشیم.

منبع:sakhtafzarmag

لینک به دیدگاه

مثل اینکه این هارد های مکانیکی حالا حلا ها قصد لز دور خارج شدن رو ندارن ... :D :D :D

لینک به دیدگاه

100 ترابایت برا 10سال  دیگه خیلی کمه. :cool:

من 10 سال پیش هارد 10 گیگ داشتم الان هارد 2 ترا یعنی 200 برابر بنابرین این سال 2025 باید 400 ترا داشته باشم که جواب کارم رو بده.  :D

استدلال رو داشتی؟!

ویرایش شده توسط MohamadCm
لینک به دیدگاه

100ترابایت برا 100 دیگه خیلی کمه. :cool:

من 10 سال پیش هار 10 گیگ داشتم الان هارد 2 ترا یعنی 200 برابر بنابرین این سال 2025 باید 400 ترا داشته باشم که جواب کارم رو بده.  :D

استدلال رو داشتی؟!

*****************************************************************************************************************************************************************

عالی ...یعنی باید اسم تو به جای ارشمیدس و ارسطو و اینا تو تاریخ ثبت میشد ...یه چیزی .... ترشی زیاد نخور واست خوب نیست ... =)) =)) =)) =)) =))

ویرایش شده توسط MAHDI_VAMPIRE
لینک به دیدگاه

مقدار کیلوبایت (kB) ۱۰۳ کیبی‌بایت (KiB) ۲۱۰ مگابایت (MB) ۱۰۶ مبی‌بایت (MiB) ۲۲۰ گیگابایت (GB) ۱۰۹ گیبی‌بایت (GiB) ۲۳۰ ترابایت (TB) ۱۰۱۲ تبی‌بایت (TiB) ۲۴۰ پتابایت (PB) ۱۰۱۵ پبی‌بایت (PiB) ۲۵۰ اگزابایت (EB) ۱۰۱۸ اگزبی‌بایت (EiB) ۲۶۰ زتابایت (ZB) ۱۰۲۱ زبی‌بایت (ZiB) ۲۷۰ یوتابایت (YB) ۱۰۲۴ یوبی‌بایت (YiB) ۲۸۰ سوتابایت (SB) ۱۰۲۷ سوبی‌بایت (SiB) ۲۹۰

به نظرم 30 سال دیگه حداقل باید 100 پتا بایت یا یک زتی بایت یا یک یوتا یا سوتا یا اوران گوتان بایت :wacko:  باشه ...ما همین الآن ظرف کمتر از بیست سال در صنعت گیم از چند مگابایت به ده ها گیگابایت در گیم رسیدیم!...این یعنی چند ترا بایت در دهه دیگر برای گیم ها!

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

احتمالا 10 سال دیگه رزولوشن های 4K و 8K فراگیر میشن روی شبکه های ماهواره ای و حجمی که یک فیلم  برای ذخیره شدن روی هارد میخواد چیزی حدود 100 گیگ میشه 

یا بازیهای الان روی 20 تا 30 گیگ هستند و 10 سال دیگه 10 برابر میشن پس این 100 ترا چیز زیادی نیست 

لینک به دیدگاه

من یه 2ترا یه 1.5 ترا و واسه ویندوزم یه 320

بازم کفاف نمیده

الان فک کردن به 10 سال اینده اونم فقط 100 ترا یعنی فاجعه [-X  [-X  [-X  [-X  [-X

یه فیلم بلوری بین 25-70 گیگ

به نظر من این پروژه برای دوسال اینده خوبه نه 10 سال

کل دنیا دارن خودشونو تیکه تیکه میکنن تا SSDها قیمتاشون پایین بیاد تا فروش زیاد شه و فروش زیاد باعث افزایش درخواست هایی مبتنی بر امدن SSD هایی با حجم های ترابایتی شه اونم به صورت قیمت منطقی نه فضایی

دنیا داره به سمت SSD حرکت میکنه 

اصلا شما صبر کنید ببینید تا 10 سال دیگه چیزی به اسم H.D.D وجود خارجی داره ؟؟؟؟؟

ویرایش شده توسط bi5tvxq
لینک به دیدگاه

منظورت H.D.D هست دیگه ... :D :D :D

آقا وقتی فضای ابری فراگیر بشه دیگه نیازی به درایو ذخیره سازی فیزیکی دیگه نیست ... ولی از اونجایی که خوشبختانه اینجا ایرانه و اینترنت ها با سرعت های لاک پشتی ...فک کنم اونا دارن این درایو ها رو برای ما میسازن و نه خودشون که سرعتشون به چند گیگابیت بر ثانیه میرسه ... :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

تیکه خیلی باهالی بود کلی خندیدم دمت گرم ( اوران گوتان بایت )

و این هم بگم چند سال پیش یه جایی خوندم که برای سرورهای قدرتمند از هاردهای 3 ZetaByte که بیشترین ظرفیت را در ان زمان داشت استفاده میکردن

و حدود 2 سال پیش گفتن محققان فرانسوی با الگوبرداری از چینش ملکولهای نمک تونستن در فضایی برابر 1cm مربع تراشه ای درست کنن که 1 Zetabyte اطلاعات را روش میشه ذخیره کرد

ولی عاقلانه نیست که همچین تکنولوژی دست مردم باشه نه مردم احتیاج دارن نه سیستمهای خانگی توان استفاده از اینها را دارن

لینک به دیدگاه

منظورت H.D.D هست دیگه ... :D :D :D

آقا وقتی فضای ابری فراگیر بشه دیگه نیازی به درایو ذخیره سازی فیزیکی دیگه نیست ... ولی از اونجایی که خوشبختانه اینجا ایرانه و اینترنت ها با سرعت های لاک پشتی ...فک کنم اونا دارن این درایو ها رو برای ما میسازن و نه خودشون که سرعتشون به چند گیگابیت بر ثانیه میرسه ... :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Yep

مهدی جان هی میخواد فارسی بنویسی دوباره انگلیسی کنیو برعکس

این فولها زیاد کردم مثلا گفتم کارت AMD رو sli کن =))  =))  =))  =))  =))

اساتید گرام من از این فول ها دارم ناراحت نشید :x  :x  :x  :x  :x  :x  

ویرایشش کردم

ویرایش شده توسط bi5tvxq
لینک به دیدگاه

خیلی هم منتظر زیاد شدن حجم ها نباشید!

علم نرم افزاری هم روز به روز داره پیشرفت میکنه.

امکانش هست که سیاستی برای ذخیره سازی یا حتی ایجاد و انکودینگ پیاده بشه که حجم فایلهای فعلی رو به حداقل برسونه.

نمونش فرمت MP3 یا یا JPEG که انقلابی بودن واسه خوشون.

و یا حتی MKV

درسته این فرمتها میان در کنار compression اطلاعات اضافی یا خام رو هم دور میریزن ولی خیلی اوقات به اون اطلاعات نیاز نداریم!

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...