رفتن به مطلب

کپی+پرینت+اسکن

hoSSein67
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه پرینتر all in one میخوام که کپی و پرینت و اسکن رو واسم تا حد خوبی انجام بده.

پولمم 80 تومن بیشتر نیس:D(

اصلا میتونم با این پول دستگاه خوبی بخرم:D؟

اگه چیزی با این بودجه پیدا میشه کمکم کنین ممنون میشم:|

لینک به دیدگاه

اولا که مورد کاری رو نگفتی ! ( متن و یا پرینت رنگی . گرافیک ؟ ) عگس و یا هرچی

دوما پرینتر مثل بقیه قطعات نیست که الان بخری بعدا بفروشیش چون کسی ازت دستگاه رو نمیخره خیلی بخرن 20 تومن !!!!!

سوما پرینتر با پرینتر فرق میکنه

لیزری هست رنگی هست همه جوره هست.

در ضمن کیفیت رنگی جوهر افشان درسته که از لیزری بهتره ولی شما به این دقت کن که بعدا باید شارژ کنی یا حداقل تانکر ببندی

با 80 تومن هم سه کاره گیرت نمیاد !

کلا پرینترهای سه کاره آشغالند اگه بتونی جدا جدا بخری که خیلی خوبه وگرنه اگه خیلی اصرار داری باید بری سه کاره لیزری بخری

دسوت من 200 تومن داده یه کانن گرفته و لیزری هست و خیلی هم خوبه.

ولی پیشنهاد من اینه که از 3 کاره بگذری و دوتا پرینتر و اسکنر جدا بخری با یه نرم افزار فتوکپی که خیلی هم جوع و جوره و شکیل هم هست بوسیله سیستم کپی کنی که خیلی راحته کاری هم ندار فقط کافیه بهش اندازه کاغذ و چاپگر رو فقط یه بار تعریف کنی از اون به بعد فقط عدد وارد میکنی که چند بار کپی بزنه

.

در مورد لیزری هم بگم که قیمتهاش بالاست و خرابی هم دارند ولی بازم با این وجود نسبت به جوهر افشان می ارزند جوهر افشان برای گرافیستها خوبه و دونوعش هست که یکی شارژیه که میرن جوهر میخرن با سرنگ پرش میکنن و بعدا هم هواگیری میکنن و کلی مکافات داره

یکی هم اینه که تانکر ببندی بهش که یه خورده گرونتره مثلا بری سراغ اپسون که تانکر هم برایسش میبندی ولی تا خدا کار میکنه و هی چاپ میکنه 15000 تا کاغذ تضیمینی میزنه و در ضمن هدش هم نیمسزه فقط روزی یه بار باید پرینت بگیری که خشک نشه.

یا این که بری شارژی بگیری که شارژی هم دیگه هر وقت تموم شد میری شارژ میکنی که من تا 10 بار هم شارژ کردم و مشکلی نداشته و هر بار شارژش هم 400 تومن بیشتر نمیفته حتی کمتر ولی حدود 100 تا کاغذ میزنه. !

البته به حجم کارتریجی هم که دارم بستگی داره که من برای کارتریج 140 و 141 میگم.

کلا خرید پرینتر به نظرم اگه استفاده خاصی نداشته باشی اشتباهه

من گرفتم چون گرافیستم و کارم همینه ولی آدم عادی بببره به خدمات کامپیوتری بده بیشتر مسصرفه چون نگهداریشواقعا حوصله میخواد. قطعه برقی نیست که یه بار خاموشش کنی یه بار روشنش کنی جوهر داره باید همیشه مواظبش باشی . ( مثل روغن ماشین ):| باید همیشه چکش کنی.

حالا بازم خود دانی اگه اصرار داری و با این وجود بازم میخوای یه چیزی بگیری توصیه میکنم اول پولتو بیشتر کنی دوما از این مدلها استفاده کنی.

پرینترهای فتو اسمارت hp مدلهای 5363

فقط دقت کن که اگه مدلهای دیگه ای رو میگیری هدش جدا نباشه چون بعد از یه مدت باید بری هد بخری و هر هد هم حدود 50 تومن میفتی . پول کارتریج هم باید بدی و خوب این میشه مصیبت ! این مدل های اسمارت کارتریج میخورن و تانکر ندارند ولی اگه میخوای تانکر دار بگیری که حدود 60 تومن میگیرن تانکر میبندن و باید بری سراغ اپسون

که حدود 200 آب میخوره ولی هی چاپ مبیکنه کم نمیاره !

در مورد لیزری ها هم که گفتم سه کارشون موردی نداره و میتونی کانن رو بگیری حدود 180 تا 200 تومن

اسکنر جدا هم هست از 40 تا 100 تومن که بازم بستگی به کاربردت داره که 100 تومنی به درد کارای حرفه ای میخوره .

مثلا ما الان میتونیم با اسکنرمون از یه کاغذ a5 یه عکس گیریم به اندازه یه بیلبورد !!!! بدون افت کیفیت !

پس میبینی مورد با مورد فرق میکنه

که فکر میکنم همون 70-80 تومین کاره شما رو راه بندازه

.سئوالی بود در خدمتم.

لینک به دیدگاه

دوما پرینتر مثل بقیه قطعات نیست که الان بخری بعدا بفروشیش چون کسی ازت دستگاه رو نمیخره خیلی بخرن 20 تومن !!!!!

در ضمن کیفیت رنگی جوهر افشان درسته که از لیزری بهتره ولی شما به این دقت کن که بعدا باید شارژ کنی یا حداقل تانکر ببندی

کلا پرینترهای سه کاره آشغالند اگه بتونی جدا جدا بخری که خیلی خوبه وگرنه اگه خیلی اصرار داری باید بری سه کاره لیزری بخری

ولی پیشنهاد من اینه که از 3 کاره بگذری و دوتا پرینتر و اسکنر جدا بخری با یه نرم افزار فتوکپی که خیلی هم جوع و جوره و شکیل هم هست بوسیله سیستم کپی کنی که خیلی راحته کاری هم ندار فقط کافیه بهش اندازه کاغذ و چاپگر رو فقط یه بار تعریف کنی از اون به بعد فقط عدد وارد میکنی که چند بار کپی بزنه

.

در مورد لیزری هم بگم که قیمتهاش بالاست و خرابی هم دارند ولی بازم با این وجود نسبت به جوهر افشان می ارزند جوهر افشان برای گرافیستها خوبه و دونوعش هست که یکی شارژیه که میرن جوهر میخرن با سرنگ پرش میکنن و بعدا هم هواگیری میکنن و کلی مکافات داره

یکی هم اینه که تانکر ببندی بهش که یه خورده گرونتره مثلا بری سراغ اپسون که تانکر هم برایسش میبندی ولی تا خدا کار میکنه و هی چاپ میکنه 15000 تا کاغذ تضیمینی میزنه و در ضمن هدش هم نیمسزه فقط روزی یه بار باید پرینت بگیری که خشک نشه.

یا این که بری شارژی بگیری که شارژی هم دیگه هر وقت تموم شد میری شارژ میکنی که من تا 10 بار هم شارژ کردم و مشکلی نداشته و هر بار شارژش هم 400 تومن بیشتر نمیفته حتی کمتر ولی حدود 100 تا کاغذ میزنه. !

من گرفتم چون گرافیستم و کارم همینه ولی آدم عادی بببره به خدمات کامپیوتری بده بیشتر مسصرفه چون نگهداریشواقعا حوصله میخواد. قطعه برقی نیست که یه بار خاموشش کنی یه بار روشنش کنی جوهر داره باید همیشه مواظبش باشی . ( مثل روغن ماشین ):| باید همیشه چکش کنی.

حالا بازم خود دانی اگه اصرار داری و با این وجود بازم میخوای یه چیزی بگیری توصیه میکنم اول پولتو بیشتر کنی دوما از این مدلها استفاده کنی.

فقط دقت کن که اگه مدلهای دیگه ای رو میگیری هدش جدا نباشه چون بعد از یه مدت باید بری هد بخری و هر هد هم حدود 50 تومن میفتی . پول کارتریج هم باید بدی و خوب این میشه مصیبت ! این مدل های اسمارت کارتریج میخورن و تانکر ندارند ولی اگه میخوای تانکر دار بگیری که حدود 60 تومن میگیرن تانکر میبندن و باید بری سراغ اپسون

در مورد لیزری ها هم که گفتم سه کارشون موردی نداره و میتونی کانن رو بگیری حدود 180 تا 200 تومن

اسکنر جدا هم هست از 40 تا 100 تومن که بازم بستگی به کاربردت داره که 100 تومنی به درد کارای حرفه ای میخوره .

مثلا ما الان میتونیم با اسکنرمون از یه کاغذ a5 یه عکس گیریم به اندازه یه بیلبورد !!!! بدون افت کیفیت !

.سئوالی بود در خدمتم.

لینک به دیدگاه

.

من گرفتم چون گرافیستم و کارم همینه ولی آدم عادی بببره به خدمات کامپیوتری بده بیشتر مسصرفه چون نگهداریشواقعا حوصله میخواد. قطعه برقی نیست که یه بار خاموشش کنی یه بار روشنش کنی جوهر داره باید همیشه مواظبش باشی . ( مثل روغن ماشین ):D باید همیشه چکش کنی.

.سئوالی بود در خدمتم.

بابت توضیح کاملت ممنونم.=d>

اسکنر مهم نیست برام.من یه پرینتر معمولی میخوام تا چنتا عکسی که با گوشی میگیرمو چاپ کنه اصلا واسه کار حرفه ایی نمیخوام.که البته باز پرینت متنم خیلی بیشتر از عکسه.پولمم به 200 تومن نمیرسه که بخوام ازینایی که گفتی بردارم.با این پولی که دارم یه پرینتر سیاه سفید بخوام میشه؟یه چی باشه که من مجبور نباشم هر دفعه واسه 5 صفحه پرینت این همه راه برم تا بیرون انجام بدم:D.خلاصه یه چی ساده ی کار راه انداز میشه گرفت؟ :|

لینک به دیدگاه

.

.سئوالی بود در خدمتم.

منم میخوام یه پرینتر بگیرم تا 250-300 مدل اپسونی که کفتید تانکر میخوره با تانکرش و رنگ زیاد چند در میاد ، دردسر داره یا نداره ، بری مسافرت بیای هنوز قابل استفاده هست یا باید ببری گارانتی

از مدل اچ پی هم نظرم رو office jet 6500 هست

کلا در باره مشکلات تانکر یه توضیحی بدید

لینک به دیدگاه

بابت توضیح کاملت ممنونم.=d>

اسکنر مهم نیست برام.من یه پرینتر معمولی میخوام تا چنتا عکسی که با گوشی میگیرمو چاپ کنه اصلا واسه کار حرفه ایی نمیخوام.که البته باز پرینت متنم خیلی بیشتر از عکسه.پولمم به 200 تومن نمیرسه که بخوام ازینایی که گفتی بردارم.با این پولی که دارم یه پرینتر سیاه سفید بخوام میشه؟یه چی باشه که من مجبور نباشم هر دفعه واسه 5 صفحه پرینت این همه راه برم تا بیرون انجام بدم:D.خلاصه یه چی ساده ی کار راه انداز میشه گرفت؟ :|

سلام

خوب از اول میگفتی:D(

الان با لپتاپم تایپ میکنم ببخشید لیبل فارسی نداره (حروف) جملاتم یه خورده جالب نیست.:D

شما به فتو اسمارت نیاز داری از همین مدل خودم بخری به نفعته فقط نمیدونم توی بارار ازش مونده یا نه 5363 HP

که واقع عالیه مدل جدید هم اومده بود که کارتن مشکی رنگه است واصلا به درد نمیخوره 4363اگه اشتباه نکنم

شما باید فتو اسمارت گیر 5363 ب قیمت حدود 110-110 گیر بیارید که من خودم گرفتم و راضی ام ضمنا امکان چپ ذوب سیدی های پرینتیبل رو هم داره که یه امتیاز محسوب میشه ضمنا کیفیت فوق العا ده است و اصلا به چم معمولی نبای د نگاهش کرد. ضمن این که HP در ایران جا افتاده تره و پشتیبانی خوبی داره کافیه یه نگاه به نیازمندیهای همشهری بندزید ببینید چقدر شرکت هستند که با این برند برای ارژ پرینتر کار میکنند.

حالا ممکنه 5363 توی بازار نباشه ولی هر مدلی بود از HP بگیرید فقط با این شرایط

دقت کنید هد وکارتریج باهم باشند نه اینکه اول هد رو از جعبهخ دربیارید توی پرینتر بزارید بعد کارتریجها رو توش بچینید ! این نشون میده که هدش جداست و رنگه هم اگه جدا باشه هر کارتریج رنگ رو همبعدا باید جدا بخرید ضمن اینکه قیمت این کارتریج ها خیلی بالاست 4 رنگش هرکدوم 17 تومن!!!!شارژ هم نمیشه باید بری مته بزنی ووخلاصه دنگ وفنگ داره (همین بل سر من اومد روزاول )

2-دقت کنید گارانتی رو حتما بگیرید البته مهم نیست ولی با گارانتی بهتره

3- کارتریجهای 5363 فقط 2تاست مشکی و رنگی که رنگی یه شماره 141شامل 3 تا رنگکه که باهم توی یه کارتریج گذشتن (مثل باطری ماشین محفظه رنگها ز هم جداست ) و یه لیبل داره روی کارتریج که اگه برش داری سه تا سولاخ برای ارژ بعدها رو میبینی که با سرنگ جوهر میریزی توش .

یه کارترج مشکی هم هست که خودش به تنهایی به اندازه این سه تا جوهر داره و اون رو 1 ماه به 1نیاز نیست شارژ کنی اینقده گنده است و کارتو راه میندازه (برای متن )

ضمنا کارتریجهای 140 و 141 که برای این مدل استفا ده میشوند هد رو روی خودشون دارند هربار کارتریج بخرید روی ون هم یه هد هست که دیگه میبنیید چقدر به نفعتونه و هربار هم کارتریج ارور داد وبی مصرف شد در میارید میندازید دور یکی دیگه مییگرید با هد نو که روی خودش هست.

4-مرکز فروش پرینتر ارزون هم ایرانشهره که دیگکه باید یالا پایینش کنی

به هیچ وجه از مغازه های توی پاساژ ایران خرید نکن چون همشون خون پدر میگیرن اگر هم شهرستانی وگشتی نبود یه سفارش به اقای حسنی توی همین فروم میتونی بدی شاید بتونه کاری بکنهوالبته شاید

سئوالی بود درخدمتم

منم میخوام یه پرینتر بگیرم تا 250-300 مدل اپسونی که کفتید تانکر میخوره با تانکرش و رنگ زیاد چند در میاد ، دردسر داره یا نداره ، بری مسافرت بیای هنوز قابل استفاده هست یا باید ببری گارانتی

از مدل اچ پی هم نظرم رو office jet 6500 هست

کلا در باره مشکلات تانکر یه توضیحی بدید

در مورد رنگ ببینید حجم یک لیتر به اندازه یه بطری رو میدن 15 تومن ! خوب؟

شما در حالت عادی به 3 رنگ نیاز داری

ولی در تانکریها معمولا 4یا بیشتر تا6 تا میزنن

چرا؟

چون دقت کار باید بالاتر بره بری همین قرمز کبود و قرمز باهم فرق دارند و در چاپ خودشو نشون میده.

خوب این از این

در مورد استفاد ه در سفر ببینید من در پست قبلی هم توضیح دادم چون هد این مدل پرینترها جدا است و باید اول هد رو بزاری بعد کارتریج رو بچینی پس خد زود خراب میشه و مثل کارتریجهای سرهم نیست که کارتریجت تموم شد بری یه کارتریج دیگه بگیری و هد هم داشته بشه. پس دردسر هد رو داری خوب؟

اومدن از یه روش غیر استاندارد به عنولن تانکر استفاد ه کردند

یه سری مدل اپسون بیرون داد ( دقیق مدلشو نمیدونم ولی بگید راهنمایی میکنن) که این مدلها معروف شدند به هد نسوز که هدش نمیسوزه البته میگن!!

داستان چیه وقتی که شما از دستگه استقاده نمیکنید و بیکار می مونه ممکنه جوهر در هد دستگاه خشک بشه

دستگهایی که میرن برای گارانتی هم به همین شکل حتی توی دوره مدت توی تعمیرگاهها ممکنه به همینئضغ دچار بشن

یه مشکل دیگه هم که دارند برای چاپ هستش که دوستان میگوند که اگه پشت سر هم چاپ بزنی هد دستگاه میسوزه

ولی کلا برای عکاسیها که عالیه جاهایی که از جوهر افشان خیلی استفاده میشه.

قیمت تانکر هم حدود 50 تومن هست که سفارش میدی برات میسازن بهترین نوعش هم همون ووکس هستvox

قیمت جوهر هم 300 سی سی در حدود 5 تومن هست که من گر فلتم و یه ساله که هی پر میکنم و تموم نمیشه 4 رنگش در اومد 17 تومن با تخفیف ولی میبینید که یه ساله کار میکنه فقط مشکل اینه که کارتریجم زود زود تم وم میشه:Dو خرید کارتریجم زیاد شده

یه نکته دیگه هربار که ارز میکنید کیفیت کارتریجتون کمتر از قبل میشه برای همین سعی کنید جوهر رو عین شیلنگ آب باز نزارید .چون بعد از شارژ غصه اشو میخورید.وقتی که کیفیت بد افت میکنه.

سئوالی بود درخدمتم.

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییت.تهران که نیستم گرگانم من.گفتم اکه لیون کامپیوتر داشته باشه ازش بگیرم.فک کنم این ملو داره لیون کامپیتر 5363

دوست عزیز این سه تا مدل توی فروشگاه لیون کامپیوتر دیدم.بنظرت اینا چطورن؟

HP PHOTO SMART D5363

Printer PSC HP F2280

Printer Deskjet HP D2563

ویرایش شده توسط hoSSein67
لینک به دیدگاه

هه ه ه ه چه بامزه ! من دقت نکرده بودم آقای حسینی این مدل منو داره:D HP PHOTO SMART D5363

آره دقیقا خودشه !

قیمتش هم خوبه به قیمت پارسال میده قیمت جدید رو بگیر و همین رو بردار. من 103 خریدم:D

توضیح برای چیزای که داره

در مورد کارتریج که کلی توضیح دادم مدل کارتریجی که بهش میخوره 140 و 141 هست که نوشتم فقط به اقا حسینی بگو پکیج هواگیری مدلهای 140 و 141 رو اگه داره برات بفرسته چون فکر نکنم اونجا داشته باشه اگه داشت که فوها وگرنه که حتما بگیر لازمت میشه.

در مورد ادوات جانبی یه کاغذ جمع کن داره که پشتش قرار میگیره و مثل دم یه قطعه بهش آویزونه ! خیلی مسخره است ولی خوب مدلشه کاریش نمیشه کرد شما به کارایی دستگاه نگاه کن.

( منظور از دم یه قطعه است که دقیقا از ضلع چپ تا ضلع راست دستگاه از پشت بهش وصل میشه و حدود 12 سانت هم از عقب طولشه که در واقع مثل یه دم 12 سانتی می مونه !!:| بهش میگن paper jam که کارش هم وقتیه که کاغذ گیر میکنه دکمه هاشو میگیری و کاغذ خراب رو میکشی بیرون البته با احتیاط

جلوی دستگاه یک دکمه است که وقتی بیاریش پایین دستگاه اماده میشه برای چاپ روی سی دی های پرینتیبل که میتونی دونه ای 12 تومن مارکهای ایرونی رو گیر بیاری و روی اونها چاپ کنی که کیفیت دابلیکو خوب بوده. مارکهای دیگه هم هستند که فرقی ندارند.

یه وسیله هم هست که درست زیر کاغذ دونیش هست مثل فلاپی رفته اون زیر خیلی قشنگ جاسازی شده که اون هم درایو سی دی هست که توی اون درایو سی دی رو میزاری و کامل که فیکسش کردی میبری میزاری در قسمت مربوطه به خودش ( همون دکمه که کشیدی پایین یه کشوییه برای قرار گیری این جاسیدیه ) و روی سی دی ها چاپ میکنه ضمنا روی مینی سی دی هم چاپ میکنه .

یه مونیتور داره که هر پیغامی بخواد بده روی اون مشخص میشه . مثلا کاغذت تموم شده جوهر نداری و...

یه رم ریدر مفت هم برای سیستمت گیر اومد !!

در قسمت سمت چپ دستگاه یه مموری ریدر هست که انواع مموری ها توضیحش جا میشه و وقتی دستگاه روشن باشه میتونی مثل رم ریدر یه درایو داخل my computer ببینی و دقیقا رم ریدره.

ضمن اینکه وقتی مموری موبایلتو میزاری حتی اگه سیستم روشن نبود میتونی مستقیم روی عکس چاپ کنی !!!! که عکسها رو با استفاده از کلیدهای حرکتی زیر مونیتور میتونی عقب جلو ببری و انتخاب کنی. و هم روی a4 چاپ میکنه هم روی کاغذ عکس و نیازی به سیستم هم نیست ! یادت باشه یه کابل هم برای اتصال به کامیپوتر باید جداگونه بخری که قیمتش حدود 4-5 تومنه از قای حسینی بپرس و بگو اصلش رو بهت بده .مارکهای دیگه هم هست که قیمتش پایینتره ولی اصلشو بگیر که خیالت راحت باشه. و بدون کابل اصلا دستگاه به سیستم وصل نمیشه .

چند نوع کاغذ میخوره به اضافه اینکه توی خود دستگاه یه پک مجانی کاغذ حدود 10 تا کاغذ عکس با کیفیت A !!! گذاشتند که میتونی همون روز اول باهاش حال کنی ! و یه سی دی پرینیبل هم هست که برای تسته.

در قسمت بالای کاغذدونی هم یه خشاب اضافی هست که مخصوص کاغذ عکس و کارت پستال هست که میزاری توش و خود دستگاه اونو میبره داخل پرینتر و روی کاغذ چاپ میکنه که باید موقع جایگذاری کاغش دقت کنی کاغذ رو پشت و رو نذاری

سایز کاغذ دونی اصلی هم A4 هست که فقط یه مشکلی هست روی پاکتهای A4 نمیتونه بزنه

دقت کن پاکت A4 رو گفتم نه کاغذ A4 که البته نه فقط این پرینتر بلکه اکثرا نمیتونن روی پاکت چاپ کنند دلیلش هم اینه که به علت استفاده از دولایه کاغذ استفاده شده در ساخت پاکت کاغذ پاکته گیر میکنه و مچاله میشه ( گفتم که اگه یه دفعه خواستی هنر به خرج بدی تو ذوقی نخوری):D

در ضمن اینکه من بدون گارانتیشو گرفتم که شما سعی کن یا با گارانتی بخری یا با گارانتی همین لیون برداری که بعدا هم مشکلی پیش نیاد.

سئوالی بود درخدمتم.

ویرایش شده توسط king_designer
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بسیار سپاس از راهنمایی کاملت.(این دکمه تشکر واسه من نمیدونم چرا کار نمیکنه)

ممنونم و همین مدلو میگیرم.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...