رفتن به مطلب

مشکل نبود نقشه در farCry4

MohamadCm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز.

چند روز پیش Far Cry 4 رو نصبیدم .امروز متوجه شدم نقشه ی بازی نشون داده نمیشه.

باید چیکار کنم؟ :-?

پچ هایی رو در اینترنت دیدم ولی حجمشون بالا بود :daydreaming:

لینک به دیدگاه

[وب داداش باید پچ 1.0.4 رو که حجمش یک گیگ هستش رو دانلود کنی...کاریش نمیشه کرد چون تو یه مرحله هایی هم گیر میکنی اگه پچ رو نریزی..

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=35580&page=2

چند خط پایین تر توضیح دادم

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

اپدیت ۱.۴ رو نصب کن حجمش ۴۰ مگه

داداش این آپدیت فقط روی آپدیت 1.3 نصب میشه.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز.

چند روز پیش Far Cry 4 رو نصبیدم .امروز متوجه شدم نقشه ی بازی نشون داده نمیشه.

باید چیکار کنم؟ :-?

پچ هایی رو در اینترنت دیدم ولی حجمشون بالا بود :daydreaming:

داداش اگر خواستی آپدیت کنی اول آپدیت 1.03 رو بریز بعد 1.04 40 مگابایتی رو بریز.

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان کسی میدونه توی این مرحله که عکسش را گذاشتم چکار باید کرد؟

تیر کمون را برداشت بعد رفتم پیش یه پیر زن بعد مثله اینکه گفت برو پوست دوتا گرگ و بکن منم صد تا گرگ کشتم اما فایده نداشت

ما که زبانمون خیلی اوضاعش خرابه برای همین درست نفهمیدیم چی میخواد

http://upload7.ir/imgs/2014-11/27876230732718828981.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

پوستارو کندی باید لانه گرگ ها رو با تیرکمونت اتیش بزنی

لانه گرگ ها پایینه خونه پیرزنه س یه غاره میری اونجا چنتا گرگو میکشی دراخرم میری داخل غار انتهای غار یکی مرده میری بالاسرش یه تیراتشی برمیداره بعدش ازغار میای بیرونو تیرو پرتش میکنی تغار بعد میری پیش پیرزنه که دخنرم اونجاس

لینک به دیدگاه

سلام

پوستارو کندی باید لانه گرگ ها رو با تیرکمونت اتیش بزنی

لانه گرگ ها پایینه خونه پیرزنه س یه غاره میری اونجا چنتا گرگو میکشی دراخرم میری داخل غار انتهای غار یکی مرده میری بالاسرش یه تیراتشی برمیداره بعدش ازغار میای بیرونو تیرو پرتش میکنی تغار بعد میری پیش پیرزنه که دخنرم اونجاس

این پوستا که میگی همون پوست گرگاییه که دم همون غار وایستادن دیگه؟ من پوستا را که میکنم اون بالا یه عدد نوشته(0/2) که این صفر باید با کندن هر پوستی اضاف بشه ولی برای من همون صفر میمونه

توی اون غار هم رفتم بالا سره اون مرده هم رفتم اما تیر اتشینی در کار نبود و اومدم بیرون غار و با تیر بشکه ای که داخل غار بود زدم و غار خراب شد، اما بازم فایده ای نداشت.

ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان کسی نمیدونه چکار باید بکنم؟

باید برگردی پوست هارو بدی به زنه.

لینک به دیدگاه

باید برگردی پوست هارو بدی به زنه.

دوست عزیز نمیشه

برای اینکه عکس بگیرم یه بار دیگه این مرحله را رفتم

پوست دوتا از گرگ هایی که در عکس اول هست را با زدن کلید e کندم(البته پوست که نیست در واقع یه تیکه گوشته)

بالا سر مرد داخل غار(عکس سوم) رفتم

با زدن بشکه، غار خراب شد(عکس دوم)

همونطور که در عکس چهارم میبینید وقتی میخوام برم پیش پیرزنه میگه داری از محوطه ماموریت دور میشی و میبازم

در ضمن اگه توجه کنید در تمام عکس ها اون بالا سمت چپ هنوز نوشته 0/2 و با کندن پوست باز هم 0 هستش

موندم چرا مرحله ی به این مسخره ای رد نمیشه، اولین باره اینطوری توی یه بازی گیر میکنم

http://upload7.ir/imgs/2014-12/22183014688176595032.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-12/89068754631070696532.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-12/63720208715990082284.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-12/93362362714014036871.jpg

لینک به دیدگاه

شما هنوز اینجا موندی؟ ببینم کرکت مال کدوم شرکته؟

ببین برو مرحله رو کنسلش کن بعد از بازی بیا بیرون دوباره برو مرحله رو منتها گفتم کنسلش کن دوباره برو نه این که از اول بری بعضی مرحله ها قاطی دارن تو یه مرحله من جونم بی نهایت شده بود  :laughing:  البته مرحله سختی بود  بهتر 

لینک به دیدگاه

شما هنوز اینجا موندی؟ ببینم کرکت مال کدوم شرکته؟

ببین برو مرحله رو کنسلش کن بعد از بازی بیا بیرون دوباره برو مرحله رو منتها گفتم کنسلش کن دوباره برو نه این که از اول بری بعضی مرحله ها قاطی دارن تو یه مرحله من جونم بی نهایت شده بود  :laughing:  البته مرحله سختی بود  بهتر 

ممنون از راهنماییتون

دوستان وقتی پوست یه حیوان را میکنیم هم یه تیکه گوشت برمیداره(که میندازیم یه طرف و حیوانات وحشی میان) و هم پوست اون حیوان را برمیداره که بنده فکر میکردم فقط همون تکه گوشت را برمیداره و برای همین در این مرحله همه اون گوشت ها را مینداختم یه طرف تا بتونم گوشت گرگ رابردارم اما در همین لحضه به علت پر بودن کوله پشتیم فقط اون تیکه گوشت ها از گرگ برداشته میشد و پوستی برداشته نمیشد

رفتم توی مغازه دیدم کلی پوست و چیزای عجیب غریب دارم که با فروششون کوله پشتی خالی شد و مرحله رد شد

دوتا سوال :

این چیزایی که توی کوله پشتی هست فقط به درد فروختن میخوره یا میشه ازشون استفاده کرد؟آخه چیزای عجیبی توش بود ، از مواد مخدر گرفته تا....

و دوم اینکه چطوری میشه یه مرحله را کنسل کرد؟(شاید بعدا به دردم بخوره)

لینک به دیدگاه

وقتی تو یه مرحله ای دگمه esc رو بزن اون بالا یه دگمه ای هس یکی از اوناس نمی دونم دقیق یا می تونی از محوطه خارج شی خودش کنسل کنه به جز گیاهان و پوست حیوونا بقیه فروختنیه و سعی کن هر ادمی که می کشی بگردش  وچیزاشو بعدا بفروش 

لینک به دیدگاه

پس این اشیا فقط یه درد فروختن میخوره(البته من که گیاهان و پوست حیوونا هم فروختم)

ممنون

لینک به دیدگاه

پوست حیوونا رو نفروش برو باهاشون کیف بساز تعداد اسلح های قابل حمل زیاد میشه نارنجک زیاد میشه نمی دونم برو تو قسمت دوم کنار map هستن اوننارو نداشته باشی سخت میشه بازی

لینک به دیدگاه

پوست حیوونا رو نفروش برو باهاشون کیف بساز تعداد اسلح های قابل حمل زیاد میشه نارنجک زیاد میشه نمی دونم برو تو قسمت دوم کنار map هستن اوننارو نداشته باشی سخت میشه بازی

خوبه گفتین، اصلا حواسم نبود .

همین طور زود به زود کوله پشتیش پر میشد

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون

لینک به دیدگاه

نگا باید توی غارو که یه ستون چوبی داره با کلید F بزنی دو سه تا فرو بریزه غار ولی حواست باشه زود در ری!

لینک به دیدگاه

• 8 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...