رفتن به مطلب

مشکل با خاموش نشدن سیستم

amir.na
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان لیونی @};-

مشکل من اینه که سیستم هنگام shutdown شدن پیغام مرگ یا همون blue screen میده و ریستارت میشه.هیچ جوری جز گرفتن کلید پاور خاموش نمیشه :(

هنگام sleep و hibernate هم پیغام میده و ریستارت میشه.

مشکلی باهاش تو ویندوز ندارم و تا حالا هنگام کارکردن هنگ یا ریست نشده و سیستم در شبانه روز حدود 16 ساعت روشن هست

توی device manager یه قسمت generic super speed usb hub علامت تعجب داره که قبلا نبود!

پیشاپیش از کمک دوستان فداکار لیون تشکر میکنم

مشخصات سیستم:

z87x-d3h

i7 4770

8gb ram kigstone hyper blu 1600

giga gtx 760

psu:corsair hx1050

سپاس

ویرایش شده توسط amir.na
لینک به دیدگاه

bios بروز كن، اگه vga onboard داري غير فعال كن، اگه mouse usb doungle ميتونه از اينها باشه يا keyborad usb doungle , بعد sfc/scanall كن اگه درست نشه، windows عوض كن، driver و windows update فراموش نشه.

لینک به دیدگاه

داخل bios setting ro چك كن، usb همه فعال باشه، هر قطعه dedicate داري، onboard ها رو disable كن،port usb رو هم همه رو با عم عوض كن، ولي به usb 3 چيزي وصل نكن.

لینک به دیدگاه

سلام ، windows شما احتمالا 7 ?!

درود

windows 8.1 هست

لینک به دیدگاه

bios بروز كن، اگه vga onboard داري غير فعال كن، اگه mouse usb doungle ميتونه از اينها باشه يا keyborad usb doungle , بعد sfc/scanall كن اگه درست نشه، windows عوض كن، driver و windows update فراموش نشه.

بایوس بروز هست

گرافیک آنبرد هم غیر فعال هست کیبرد و موس هم بیسیم هست

در کل همه اجزای usb رو میکشم باز هم مشکل پا بر جاس

sfc/scanall یعنی چی؟

لینک به دیدگاه

راستي 64bit نصب كن، از cd main هم هيچي نصب نكن.هيچي.

ویندوز 64 بیت هست و تمام درایور ها رو از سایت گیگا گرفتم

لینک به دیدگاه

داخل bios setting ro چك كن، usb همه فعال باشه، هر قطعه dedicate داري، onboard ها رو disable كن،port usb رو هم همه رو با عم عوض كن، ولي به usb 3 چيزي وصل نكن.

همه این کار هارو کردم بازم مشکل پا بر جاست :(

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز یه دونه رمهاتو بیار بیرون وامتحان کن.بازم مشکل پابرجا بود.اون یکیشو دربیار وامتحان کن

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز یه دونه رمهاتو بیار بیرون وامتحان کن.بازم مشکل پابرجا بود.اون یکیشو دربیار وامتحان کن

درود بر شما

هر دو رم رو به صورت تکی تست کردم سیستم بالا میاد و سالمه ولی هنگام  shutdown بلو اسکرین میده و ریست میشه

ویرایش شده توسط amir.na
لینک به دیدگاه

ok, رم رو هم دوستمون گفت حتما امتحان كن، ببين ميتوني windows رو restore كني درست ميشه, ولي عوض كني بهتره، بعد هم اول windows ro update كن، اگه رم مشكلي نداشته باشه، مارك رك چيه؟؟ پس مشكل conflict نرم افزار ، چيز مهمي نيست, راستي معلوم شد main giga داري، پسر هيچي از درايور giga نصب نكن , خود windows ميشناسه، windows ready است.

لینک به دیدگاه

درود بر شما

هر دو رم رو به صورت تکی تست کردم سیستم بالا میاد و سالمه ولی هنگام  shutdown بلو اسکرین میده و ریست میشه

عزیز مشکل نرم افزاری داری احتمالا.چون وقتی دستور شات داون و... به سیستم داده میشه خودکار برنامه هارو میبنده و آماده سازی میکنه واسه بوت سریعتر در استارت بعدی که الان نمیتونه ببنده.ویندوز دوباره  نصب کن خبرشو بده

لینک به دیدگاه

دوستان من با جامپر cmos رو کلیر کردم و مشکل حل شد و اون ناشناخته ی device manager از بین رفت و سیستم shutdown شد

تشکر میکنم از همه دوستانی که برای حل شدن مشکل کمک کردن

سپاس از همه @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...