رفتن به مطلب

ایا کیفیت تصویر video در کارت GTX NVIDIA 980 بیشتر از NVIDIA 260 است؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

من زیاد اهل بازی نیستم وبیشتر سیستم و گرافیک رو برای تماشای فیلم میخوام 

بعضی از نرم افزارهای پلیر مثل VLC تحت DIRECTX و OPEN GL هم پخش میکنند 

میخوام بدونم اول اینکه ایا 980GTX قول از DIRECTX 12 و OPENGL 4.4 پشتیبانی میکنه؟

ایا کیفیت تصویر در 980 در تماشای فیلم بالاتر از کارتهای قبلی هستند منظورم رزولوشن 720 هست 

ایا منو ستینگ کارت 980 تنظیمات اضافه ای برای تنظیم و بالا بردن کیفیت تصویر داره؟

لینک به دیدگاه

اگر برای تماشایه فیلم میخوای من AMD را پیشنهاد میدم اگر برای بازی میخوای Nvidia چون تصویر واضح را برای تماشای فیلم AMD داره و نمیگم Nvidia نداره اون واضحتر هست

در بازی قضیه خیلی فرق میکنه اگر شک داری ببین کی جفت کارتها را داره و از خودش بپرس

980 هم از DX12 پشتیبانی میکنه ولی کارتهای سری 400 به بالا هم از DX12 پشتیبانی میکنن

لینک به دیدگاه

درود سپاس از پاسخ شما 

ولی من با شما در انتخاب بین AMD -NVIDIA انتخابم NVIDIA است بدو دلیل

کدک اختصاصی  NVIDIA PURE HD 

کدک اختصاصی LAV CUVID تحت کودا 

گزینه INVERSE TELE CINE 

الان کارت رو سیستم 260 و 240 دارم ,هر دو اینها از نسخه پایین OPEN GL -DIRECTX حمایت میکنند مخصوصا OPEN GL در VLC-کیفیت بالایی میده 

یا کیفیت تصویر در MPC-HD با رندر MADVR ,و کدک LAV CUVID انحصاری انویدیا تصویر عالی میده 

سوال من از این جهت هست که در سایت انویدیا دیدم در سری ماکسول نوشته بود از فناوری حمایت میشه که کیفیت تصویر رو بالاتر نشون میده 

لینک به دیدگاه

شما اگر به سایت AMD هم بری همچین تبلیقاتی داره مثلا تکنولوژی VIVO

ولی من قبلا ATI داشتم و هنوز هم کیفیت تصویرش را در پخش Video بیشتر قبول دارم

ولی چون من سیستمم را برای هر کاری استفاده میکنم گرافیک Nvidia را بیشتر قبول دارم

لینک به دیدگاه

تکنولوژی VIVO قدیمی هست 

AMD بیشتر با CYBERLINK و DIVX کار میکنه و روی این دو کدک تصویر مناسب تری ارایه میده 

من هر دو کارت رو روی 1080P MKV تست کردم .انویدیا بهتر هست 

یا روی شبکه های BBC HD -NG HD  - FRANCE 2 HD SKYSPORT 2 HD GERMANY در همه اینها با کدک استاندارد ARCSOFT تصویر در کارتهای 

انویدیا بمراتب بالاتر هست .کارت مورد تست AMD نسخه خیلی بروزتری هم بود ولی باز NVIDIA تصویر بهتری ارایه کرد 

با چند کارت DVB و 3 تلویزیون متفاوت تست کردم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...