رفتن به مطلب

بهتر شدن کولینگ کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه کیس قراضه دارم که با کابل جمع کن یا همون بست قالپاق اون ها رو جمع جمع کردم که تو دمای CPU 9 درجه تاثیر داشت پیشنهادی برای بهتر شدن دارید سراپا گوشم

CPU Pentium!!!

maim board GA 945pl s3p

کیس نمی دونم گیرین و فقط یه جای فن داره!!!

عکس دارم ولی الان نمی تونم بذارم

gt210

330a

لینک به دیدگاه

اینم فن cpu ام تو اینن مایه هاست

http://lioncomputer.ir/product/1577/CPU+Cooler+Deepcool+CK-11508/

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز سی پی یو شما از نوع pentium D هستش.

این مدل از سی پی یو ها ذاتا گرمای زیادی زیر لود تولید میکنند.

شما اول برید توی بایوس و میزان V.Core را به صورت پله ای کاهش بدید.

پس از هر بار کاهش ولتاژ سی پی یو تنظیمات را ذخیره کنید و به محیط ویندوز برید و سیستم رو به حالت لود ببرید.مثل اجرای بازی یا کانورت فیلم یااستفاده از نرم افزار Prim95 یا Occtو اگر سیستم پایدار بود.

دوباره به بایوس برگردید و همین مرحله رو تکرار کنید تا به کمترین ولتاژ پایدار برسید.

لینک به دیدگاه

دو مین حالت اینه که کیس شما نیاز به تمیز کاری داره و باید برای این کار به خدمات کامپیوتری ها مراجعه کنید.

ودر اونجا براتون با دستگاه بلوور (پمپ باد دستی)کیس رو یک گرد گیری کامل میکنند.

در ضمن ازشون بخواین تا خمیر سیلیکون سی پی یو شما رو تعویض کنند.

لینک به دیدگاه

در سومین حالت اگر کیس شما قابلیت نصب فن رو درب بقل و پشت کیس رو داره فن بغل رو طوری نصب کنید که هوا رو به داخل کیس بدمه.

و فن پشت کیس هم هوا رو به بیرون کیس بدمه.

یاعلی.

لینک به دیدگاه

در بهترین حالت هم میتونید سی پی یو خودتون رو به یک مدل قویتر ارتقا بدیدمثل:

سری Core2Duo و Pentium Dual Core خیلی قویتر از سی پی یو شما هستند و البته خیلی هم خنکترند.

Intel Core 2Duo E7500

یا

Intel Pentium Dual Core E5400

از توی این لیست میتونید مدل دلخواهتون رو انتخاب کنید و به بازار مراجعه کنید ویک عدد استوکش رو تهیه کنید.

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2541

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز الان سیستم رو جمع و جور کردم و سیمها رو با بست قالپاق کوتاه بستم و با تعویض سیلیکون CPU و VGA به دست خودم 16 درجه کاهش دما داشتم ولی دما تو وبگردی و افیس و اهنگ گوش کردن به 80 می رسه و رد هم میشه

کیسم جای فن نداره چون یکی داره و یکی با زور چپوندم

کیس هیچ خاکی هم نداره

کسی راهی،بلده بسم الله

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز 2 کار پیشنهاد می کنم.

1- باز گذاشتن در کیس! اینکار بخصوص برای کیس هایی که فن ندارن یا فنشون کم هست خیلی خیلی تاثیر داره! چون air flow خیلی زیاد میشه

2- اگر کیستون جا داره ، با دریل سوراخ بکنید و برید چند فن هم از بیرون بگیرید و روش چندتا فن نصب کنید

راه حل اول بدون هزینه هست ، و واقعا تاثیر گذار (تنها مشکل هم اینه که گرد و غبار زیاد کیست میگیره که 5-6 ماه یه دفعه باید گرد گیریش بکنی و ok هست!)

یا اینکه با مقداری هزینه راحل حل دوم را انجام بده.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط ahmadi3d_ali
لینک به دیدگاه

راه حل دوم خوبه ولی با این قیمت های فن مقدور نیست

ty 143 50تومن هست

دوتاش

۱۰۰تومن

لینک به دیدگاه

راه حل دوم خوبه ولی با این قیمت های فن مقدور نیست

ty 143 50تومن هست

دوتاش

۱۰۰تومن

عزیز ، همون راه حل اول کار ساز هست!

امتحان بکن ، من انجام دادم روی کیس های زیادی و واقعا عالی خنک نگه میداره

لینک به دیدگاه

شما کجا پیشنهاد می دید سوراخ کنم

اگر فن می تونید بخرید ، یا سیستم قدیمی دارید که فنش را می تونید بردارید ، بهتره رو به روی CPU روی دیواره سوراخ بزنید و فن نصب کنید.

لینک به دیدگاه

اون جا یدونه خودش داره یدونه زیر VGA با زور ۱۲ سانت جا دادم دورش بسیار پایینه خیلی کمه

بادش کمه مارکشم گیرینه در کل اشغاله

لینک به دیدگاه

اون جا یدونه خودش داره یدونه زیر VGA با زور ۱۲ سانت جا دادم دورش بسیار پایینه خیلی کمه

بادش کمه مارکشم گیرینه در کل اشغاله

پس بهترین کار اینه که در کیس را باز بزاری، 

با توجه به مشخصات کیس شما ، بهتره کار پر هزینه ای انجام ندید ! چون عاقلانه نیست ، پس اگر مشکلت با باز کردن در کیس حل نشه ، بهتره کلا یک cpu بهتر بگیری .

ویرایش شده توسط ahmadi3d_ali
لینک به دیدگاه

پس هیچی

این جور که میگید سیستم رو بذارم سر کوچه

cpuبالاتر تو 775=گرما خورشید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز الان سیستم رو جمع و جور کردم و سیمها رو با بست قالپاق کوتاه بستم و با تعویض سیلیکون CPU و VGA به دست خودم 16 درجه کاهش دما داشتم ولی دما تو وبگردی و افیس و اهنگ گوش کردن به 80 می رسه و رد هم میشه

کیسم جای فن نداره چون یکی داره و یکی با زور چپوندم

کیس هیچ خاکی هم نداره

کسی راهی،بلده بسم الله

با توجه به اینکه بنده از سطح اطلاعات شما خبر ندارم اگه موردی رو در زیر بیان کردم که برای شمل پیش پا افتاده بود عذر می خوام!

بنده فرض رو روی این گذاشتنم که شما کار رو اصولی انجام ندادید و با این اوصاف:

تفاوت خمیرهای کیلویی! با سایر خمیر های معتبر و پدر و مادر دار مثل chill factor 3 یا نوکتا و ... توی همین فول لود ها هست که مشخص میشه!!(مقالش توی سایت لیون هست...)

اولا شما مشخص کنید دقیقا از چه نوع مارک خمیری استفاده کردید؟؟

موقع خمیر زدن با چه روشی خمیر رو روی cpu پخش کردید؟؟! (برای cpu ها با سطح مقطع مستطیل شکل اون روش قرار دادن خمیر به اندازه یه دونه نخود در مرکز cpu و ...روش مطمئنی نیست!)

هیچگونه آلودگی موقع خمیر زدن نباید روی cpu و هیت سینک باشه! (یعنی کاملا باید با الکل اونم ترجیحا ایزوپروپیل یا تینر خیلی رقیق البته با دقت باید تمیز کنید تا این کثیفی ها در روند انتقال گرما مشکلی ایجاد نکنند.. )

سطح مقطع هیت سینک cpu رو باید بعد از تمیز کردن با دقت نگاه می کردید و اگه خط و خش داشت با یک سمباده خیلی نرم سمباده می کشیدید تا سطح هیت سینک بدون هیچگونه پستی و بلندی باشه

این مورد رو میگم شااااید رعایت نکرده باشید! (چک کنید فن cpu رو بر عکس نذاشته باشید...فن باید هوا رو به سمت cpu هل بده نه اینکه هوا رو از سطح cpu بکشه بیرون)

با برنامه hwinfo چک کنید ببینید rpm خنک کننده cpu چند هست..ممکنه خنک کننده ضعیف شده باشه و ...

ویرایش شده توسط MiladIT
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز :)

شما اگه قصد خرید Cpu Cooler حرفه ای یا خرید خمیر سیلیکون های گران قیمت و با کیفیت را دارید  به نظرم دست نگه دارید . :-?

شما میتونید Cpu فعلی خودتون رو حدودا بین 10 تا 12 تومان بفروشید.

و یکی از مدل های زیر رو تهیه کنید:

Intel Pentium E5400-E5700که حدود قیمتشون هم با توجه به انصاف فروشنده بین 35 تا 45 تومن هستش.یعنی شما میتونید با تنها هزینه ی 35 تومن که حتی از خرید یک فن حرفه ای کیس هم کمتر هستش .

هم کارایی بیشتری رو به دست بیارید هم اینکه مشکل دمای سیستمتون حل میشه. :clapping:

این مدل Cpu هایی که گفتم بعد از چند ساعت لود هم دماشون به 60 درجه نمیرسه و با توجه به دمای اتاق 25 تا 27 درجه دماش به نهایتا 55 درجه میرسه که خیلی عالی هستش. :D

شرمنده که دیر جواب دادم امیدوارم که مشکلتون حل شده باشه. @};-

یا علی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...