رفتن به مطلب

خبر فوری: قفل DRM از نوع Denuvo توسط گروه 3DM هک شد!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

گروه 3DM  به تازگی اعلام کردند که قفل DRM از نوع Denuvo را توانستند هک کنند. این نوع قفل در بازیهای FIFA 15, Lords of the Fallen و Dragon Age: Inquisition استفاده می شد. این قفل یک سیستم محافظ بسیار پیشرفته بود که موجب شد بازی FIFA 15 به مدت دوماه و بازی Lords of the Fallen به مدت 1 ماه کرک نشوند.

از آنجایی که بازی نقش آفرینی Dragon Age: Inquisition در چین عرضه نشد موجب گشته یک تیم چینی ثابت کند که همه چیز را می توان باز کرد.  برخی از کاربران ادعا کردن که Denuvo موجب آسیب رساندن به هارد SSD آنها شد و برخی دیگر نیز مشکلات بازی Lords of the Fallen را ناشی از این قفل می دانند.

در حال حاضر تیم 3DM  فقط توانسته قفل Denuvo را هک کند و خبری از کرکی برای بازیهایی که از این قفل استفاده می کنند نیست. پس تا زمان انتشار کرک سالم منتظر بمانید.

منبع:

http://dbazi.com/1393/09/%D9%82%D9%81%D9%84-drm-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D9%88%D8%B9-denuvo-%D9%87%DA%A9-%D8%B4%D8%AF/

لینک به دیدگاه

دوست عزیز جای این مطلب اینجا نیست باید اینجا تاپیک میزدید

انجمن مطالب کپی شده از سایتهای دیگر
لینک به دیدگاه

دوست عزیز جای این مطلب اینجا نیست باید اینجا تاپیک میزدید

انجمن مطالب کپی شده از سایتهای دیگر

ببخشید، نمیدونستم، مدیران زحمت انتقالش رو بکشن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته میگن کرک کردن ولی از کرک بازی ها خبری نیست و اراه  درازی پیش رو است چون دنوو گفته  باگ امنیتی  رو میپوشونه -من که  کلید خریدم  برای بازی -نمیدونم چی بگم پایرسی خوب نیست - ای کاش قیمت ها مناسب بود و  کپی رایت داشتیم -خیلی خوبه که آدم به حقوق تولید کننده احترام بزاره -من دیابلو III رو مدتها پیش  خریدم - Lorf of fallen رو هم از استیم خریدم اخیرا-یک تخفیف خورد از 124 شد 75 هزار تومان که خیلی نیست  انصافا - اگر توی همین رنج دلاری هزار بودیم  و کپی رایت رعایت میشد خیلی چیز خوبی بود- قانون مندی خوبه وهمیشه  جواب داده-

حالا این 3dm که کرک هاش مفت نمی ارزید -بازی عادی رو هم کرک میکرد پر مشکل بود میگه این قفل رو رد کرده ؟!خیلی عجیبه-یادمه یک فارکرای 3 زدن  هرکاری ش کرد دوستم اجرا نشد اخرش از من ریلودد گرفت!!

لینک به دیدگاه

متاسفانه کسی به حق من اهمیت نمیده دلار 3400 این حرفا نداره هروقت دلار 1000 تومن دادن منم بازی میخرم در حال حاظر نداریم 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

البته میگن کرک کردن ولی از کرک بازی ها خبری نیست و اراه  درازی پیش رو است چون دنوو گفته  باگ امنیتی  رو میپوشونه -من که  کلید خریدم  برای بازی -نمیدونم چی بگم پایرسی خوب نیست - ای کاش قیمت ها مناسب بود و  کپی رایت داشتیم -خیلی خوبه که آدم به حقوق تولید کننده احترام بزاره -من دیابلو III رو مدتها پیش  خریدم - Lorf of fallen رو هم از استیم خریدم اخیرا-یک تخفیف خورد از 124 شد 75 هزار تومان که خیلی نیست  انصافا - اگر توی همین رنج دلاری هزار بودیم  و کپی رایت رعایت میشد خیلی چیز خوبی بود- قانون مندی خوبه وهمیشه  جواب داده-

حالا این 3dm که کرک هاش مفت نمی ارزید -بازی عادی رو هم کرک میکرد پر مشکل بود میگه این قفل رو رد کرده ؟!خیلی عجیبه-یادمه یک فارکرای 3 زدن  هرکاری ش کرد دوستم اجرا نشد اخرش از من ریلودد گرفت!!

آقا رضا  قبول کن از جیبت رفت :laughing:  زیاد ناراحت نشو پول چرک کف دسته 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

- ای کاش قیمت ها مناسب بود و  کپی رایت داشتیم -خیلی خوبه که آدم به حقوق تولید کننده احترام بزاره -

موافقم شدیداً

لینک به دیدگاه

آقا رضا  قبول کن از جیبت رفت :laughing:  زیاد ناراحت نشو پول چرک کف دسته 

نه دوست عزیز من و اقا رضا که cd key اصلی گرفتیم تفاوت رو احساس میکنم

باگ کمتر میشه بروز بودن بازی ها

یعد خریدن چند تا بازی واقعا متوجه میشید که بعضی از بازی ها واقعا ارزش خرید cd key رو داره.

لینک به دیدگاه

حالا هرکى ىه نظرى داره و همشونم خوب و محترم هستن , اما هىچى مٽل اىن نىست که بازى رو نصب کنى بعدش کرکش رو جاىگزىن فاىلهاى اصلىش کنى !!!

اصلا ىه وضعىه !!!!!!!!!

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

والا چی بگم تونستن خود قفل رو کرک کنن تا به بازی ها برسه خیلی کار میبره، یادمه یبار دیگم یه گروه اومد گفت بازی کال اف ایکس باکس رو هک کردن فایلاشم همه جا گذاشتن و همه منتظر بودن فرداش ایکس باکسو کرک کنند، البته هنوز اونا منتظرن...  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این خبر رو دیروز هم دیدم اما بهش توجه نکردم، الان در منابع زیادی منتشر شده.بیانیه رسمی این گروه در سایت زیر اومده.

http://www.skidrowreloaded.com/denuvodrm-is-finally-cracked-by-3dm/

برگردان فارسی:

"پس از 15 روز تلاش بی وقفه،ما سرانجام مسئله DenuvoDRM را حل کردیم(دور زدیم)،از این رو احتمالا در آینده ای نزدیک ما بازی های ‘FIFA 15′, ‘Dragon Age: Inquisition’ و ‘Lords of the Fallen’ را عرضه خواهیم کرد.

بله بلاخره نسخه 64 بیتی قفل Denuvo را هک کردیم.

اما پیش از آنکه کرکی را برای عموم عرضه کنیم کارهایی هست که باید انجام دهیم.ما باید اطلاعات مربوط به ماژول پردازنده های مختلفی را طی چند روز آینده جمع آوری و  شاید اولین کرک بازی ‘Dragon Age: Inquisition را در اواخر هفته جاری ارائه کنیم."

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

بازی های rpg لذتش به انلاین بودنش (نسخه اصلی) من به دراگون ایج علاقه ای ندارم ولی حتما GTA v رو برای PC اصلی میگیرم

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز من و اقا رضا که cd key اصلی گرفتیم تفاوت رو احساس میکنم

باگ کمتر میشه بروز بودن بازی ها

یعد خریدن چند تا بازی واقعا متوجه میشید که بعضی از بازی ها واقعا ارزش خرید cd key رو داره.

والا من خودم وbf4 titanfall farcry3 4 سی دی کی خریدم  با این همه مشکلی که اورجین و یوپلی داره (البته واسه ما ) واقعا نمیدنم شما چطور دارید بازی میکنید ! مثلا چند وقت پیش یه آپدیت 2 گیگی واسه bf4 اومد من به زور تونستم تو 2 روز دانلود کنم . اورجین که چند وقته فقط میتونم با وی پی n  وارد ش بشم برا همین هم پینگها افتضاحه.

ویرایش شده توسط septemer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...