رفتن به مطلب

مشکل در رم کینگستون باس 1333 فوری

destroyer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

بنده تعدادی رم 2 گیگ ddr3 باس 1333 کینگستون دارم که روی سیستم 775 بالا میاد ولی روی سیستم 1150که میزارم سیستم پشت سر هم ریست میشه و تصویر نمیاد به نظرتون رمها مشکل دارن ؟ 
تعداد رم ها 30 عدد هست و بدون گارانتی و امروز دستم رسیده دوستان که اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن که اگه رمها مشکل داره مرجوع کنم

عکس از لیبل رم ها قرار دادم که زده چین ... الان بایوس سیستم رو خالی کردم و بعد یکی از رمها رو گذاشتم سیستم بالا اومد ولی رم بعدی رو که گذاشتم باز همون مشکل و تصویر رنگش بهم ریخته و پشت سر هم ریست میشه ....

10748114952143989936.jpg

ویرایش شده توسط destroyer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

احتمالا داخل بایوس مادربورد فرکانس بالاتر از توان این رم ها ست شده

یه سر به بایوس بزن و فرکانس رم رو روی همین 1333 بزار سیو و ریستارت کن

البته قانونا به محض قرار دادن هر رمی / مادربورد بطور اتومات فرکانس پیش فرض رم  رو جایگزین فرکانس رم قبلی میکنه ولی محض امتحان گفتم

اول تک تک تست کنی بهتره

در ضمن شما که 30 عدد رم به دستتون رسیده که نباید مبنای سلامت رم ها رو فقط روی سیستم خودتون بدونید حتما روی سیستم دیگه هم تست کنید چون به نظرم قصد فروش دارید

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام

احتمالا داخل بایوس مادربورد فرکانس بالاتر از توان این رم ها ست شده

یه سر به بایوس بزن و فرکانس رم رو روی همین 1333 بزار سیو و ریستارت کن

البته قانونا به محض قرار دادن هر رمی / مادربورد بطور اتومات فرکانس پیش فرض رم  رو جایگزین فرکانس رم قبلی میکنه ولی محض امتحان گفتم

اول تک تک تست کنی بهتره

در ضمن شما که 30 عدد رم به دستتون رسیده که نباید مبنای سلامت رم ها رو فقط روی سیستم خودتون بدونید حتما روی سیستم دیگه هم تست کنید چون به طور یقین قصد فروش دارید

داداش الان بایوس سیستم 1150 روخالی کردم سیستم بدون مشکل بالا اومد رم دومی رو که گذاشتم باز دوباره رنگ تصویر بهم ریخته بود و پشت سر هم ریست میشد

نرم افزار تست رم اگه میشناسید بگید .ممنون

75040289415539654149.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب خدا رو شکر

همین که سیستم بالا اومد یعنی سلامت هست

این رمها بخاطر اینکه هیت سینک ندارن پس نباید انتظار اورکلاک بالایی هم ازشون داشته باشید

این برنامه تست رم هست. مقدار مگابایت رم برای تست رو بهش بده و استارت رو بزن ارور نده سلامت هست

MemTest.zip

لینک به دیدگاه

رم های کینگستون اصل نیستند و رم های با باس کمتر را با لیبل میفروشند

یک زمانی رم های کینگ اصلی بود

من هم رم کینگ خریدم . چیپ های رم تا رم دیگر فرق دارد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام با برنامه prime95  درویندوز تست کنید

لینک به دیدگاه

باتشکر از پاسخ دوستان

دوستان نرم افزاری هست که بشه باس واقعی رم رو فهمید . چون بنده حدس میزنم این رمها مطابق گفته های دوست عزیز

ghmolavi رم های اصل نیستند ولیبل هستند ! و فرکانس اصلی انها 1066 است  
لینک به دیدگاه

دوست عزیز رمها مشکل ندارن و مشکل از ناسازگاری رمها با سیستم هست

حتی ممکن هست شما با تعویض CPU رو همون سیستمی که ریست میشه با همین رمها راحت کار کنی ولی اگر روی چندتا سیستم اینطوری شد فرق داره و مشکل از رمهاست

شما هم که میگی رو یه سیستم دیگه راحت جواب داده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز رمها مشکل ندارن و مشکل از ناسازگاری رمها با سیستم هست

حتی ممکن هست شما با تعویض CPU رو همون سیستمی که ریست میشه با همین رمها راحت کار کنی ولی اگر روی چندتا سیستم اینطوری شد فرق داره و مشکل از رمهاست

شما هم که میگی رو یه سیستم دیگه راحت جواب داده

دوست عزیز بنده رم ها رو روی سیستم 775 تست کردم که حداکثر فرکانس 1066 ساپورت میکنه و از 4 تا رم دو تا از رمها بالا نمیومد ولی این مورد در سیستم 1150 هیچ کدوم از رمها تصویر نمیده یا تصویر بهم ریخته و سیستم پشت سر هم ریست میشه 

بنده حدس میزنم که این رمها لیبل هستند و برای کارکردن در فرکانس 1333 نیاز به ولتاژ دارن و فرکانس واقعی رمها 1066 میباشد حرفی که دوست عزیزghmolavi زد

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز یک شات از بخش SPD برنامه CPU-z بذارید لطفا

شما بعد از Сlear کردن بایوس با یک ماژول رم بالا بیاد برید تو بایوس و تایمینگ و فرکاسن رم رو مطابق همین شاتی که بالا گذاشتید ست کنیدو همچنین ولتاژ رم رو بروی 1.65 بذارید، بعد از سیو کردن تنظیمات و بوت موفقیت آمیزدر ویندوز سیستم خاموش کنید و رم دوم جا بندازید احتمالا مشکلتون حل میشه  :)

اگر در ست کردن تایمینگ ها مشکل دارید یه شات از بخش تنظیمات تایمینگ رم قرار بدید تا راهنماییتون کنیم (تایمینگ های اصلیCL-tRcd-tRP-tRAS-tRFC-CRهستند)

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

اگر با یک رم سیستم بالا میاد و با نرم افزار های تست مثل MemTest86 مشکلی نداشت یعنی اینکه رم ها درستن و مشکل از رم نیست

حالا اگه 2 تایی یا بیشتر کار نمیکنن مشکل از جای دیگس

تنظیمات رم تو بایوس

اسلات مادربورد

و ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...