رفتن به مطلب

^^^ راهنمایی جهت خرید کارت صدا ^^^

saeed110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید.

من اول مادربرد سری گیم گیگابایت http://lioncomputer.ir/product/3943/GIGABYTE+Z97X-Gaming+3+LGA1150+Z97+Mainboard/ داشتم ولی خوب بنا به دلایلی مادربردم رو با مادربرد سری میانی ایسوس تعویض کردم . بعد از تعویض متوجه شدم کیفیت صدا پایین اومده و دیگه برام آهنگ و موزیک دل چسب نیست.(شاید اگه قبلا صدای مادربرد گیمینگ رو نشنیده بودم اعتراضی بابت این موضوع نداشتم.)

الان چندتا سوال داشتم.

یک اینکه با خرید کارت صدا آیا شاهد افزایش کیفیت صدای خروجی حتی بهتر از مادربرد سری گیمینگ گیگابایت خواهم بود

دو مادربرد کنونی من ASUS TUF B85 VANGUARD LGA1150 B85 هستش که اگه دقت کنید اسلاید pci-1 من میره زیر کارت گرافیک آیا میشه این کارتایی که باید در pci-1 نصب بشن رو در یکی از دو اسلاید دیگه (دو اسلاید پایین مادربرد. PCI Slots (کرم رنگ) یا PCI Express 2.0 x16 (رنگ مشکی) ) نصب کنم . حتی اسلاید دوم کارت گرافیک چون من قصد خرید کارت گرافیک دوم ندارم.

سه کیفیت کارت صدا های اکسترنال و اینترنال چقدر باهم متفاوت هست. چون من می خوام یه چیزی در حد 250 هزینه کنم و میخوام یه کارت صدای خوب (دسته دوم) بخرم. و ترجیها می خوام کارت صدام اینترنال باشه.چون همینجوری دور بر کیسم شلوغ هست.

سوال آخر کیفیت کدوم یک از کارت صدا ها بیشتره

Creative Sound Blaster Recon 3D Fatal1ty Professional

Creative Sound Blaster-x-fi titanium fatal1ty professional

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باعرض سلام 

درمورد کارت صدا و فرقش با آنبورد تقریبا میشه گفت  فرق بین یه گرافیک آنبرد و گرافیک غیرآنبورد درگیم هست! البته این بستگی به نوع کارت صدا هم داره و مورد مهم دیگه تو این قضیه اسپیکر هست 

شما ظاهرا اسپیکر مناسب دارید اگر کارت صدا مناسب هم تهیه کنید مسلما فرق محسوسی نسبت به آنبوردهای گیمینگ مشاهده خواهید کرد چه برسه به آنبوردهای معمولی

اولا حجم صدا تا سه برابر و بیشتر افزایش میابه کیفیت صدا خیلی بالاتر میره و برنامه تنظیمات اکولایزرها و امکانات جانبی مفیدی هست که در آنبرد یافت نمیشه

درمورد ون دوتا کارت صدا 

Creative Sound Blaster-x-fi titanium fatal1ty professional

این مدل چندسالی داشتم واقعا کارت خوبیه وامتحان پس دادست باونکه 6سالی ازش میگدره ولی هنوز طالب داره

این مورد هم مورد بسیار خوبیه و البته بروزتر و بهینه تر از قبلی ولی درحال حاضر قیمت بالایی داره و دست دوشم بخاطر اینکه تازه اومده بعیده پیدا بشه واگر کسی هم داشته باشه زیاد پایینتر نمیگه
درکل بنطرم برای کسی که صدا براش مهمه کنار اسپیکرخوب حتما باید یه کارت صدا مناسب هم داشته باشه بخصوص درگیم و 5.1 .
کارت صدا سری z هم برای موزیک خیلی عالی هستند 
ولی بام بلغی  که میخواید هزینه کنید مورد اول پیدا میشه کرد

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

باعرض سلام 

درمورد کارت صدا و فرقش با آنبورد تقریبا میشه گفت  فرق بین یه گرافیک آنبرد و گرافیک غیرآنبورد درگیم هست! البته این بستگی به نوع کارت صدا هم داره و مورد مهم دیگه تو این قضیه اسپیکر هست 

شما ظاهرا اسپیکر مناسب دارید اگر کارت صدا مناسب هم تهیه کنید مسلما فرق محسوسی نسبت به آنبوردهای گیمینگ مشاهده خواهید کرد چه برسه به آنبوردهای معمولی

اولا حجم صدا تا سه برابر و بیشتر افزایش میابه کیفیت صدا خیلی بالاتر میره و برنامه تنظیمات اکولایزرها و امکانات جانبی مفیدی هست که در آنبرد یافت نمیشه

درمورد ون دوتا کارت صدا 

Creative Sound Blaster-x-fi titanium fatal1ty professional

این مدل چندسالی داشتم واقعا کارت خوبیه وامتحان پس دادست باونکه 6سالی ازش میگدره ولی هنوز طالب داره

این مورد هم مورد بسیار خوبیه و البته بروزتر و بهینه تر از قبلی ولی درحال حاضر قیمت بالایی داره و دست دوشم بخاطر اینکه تازه اومده بعیده پیدا بشه واگر کسی هم داشته باشه زیاد پایینتر نمیگه
درکل بنطرم برای کسی که صدا براش مهمه کنار اسپیکرخوب حتما باید یه کارت صدا مناسب هم داشته باشه بخصوص درگیم و 5.1 .
کارت صدا سری z هم برای موزیک خیلی عالی هستند 
ولی بام بلغی  که میخواید هزینه کنید مورد اول پیدا میشه کرد

ممنون بابت توضیح کاملتون. خیلی خیلی کیفیت صدا برام مهمه . من یه هدفون با کیفیت دارم بخاطر همین خیلی راحت متوجه کیفیت صدای آنبرد دو مادربرد شدم. واقعا اختلاف زیاد بود .

این تو تا سوال رو هم لطف کنید جواب بدید. واقعا ممنون میشم .

مادربرد کنونی من ASUS TUF B85 VANGUARD LGA1150 B85 هستش که اگه دقت کنید اسلاید pci-1 من میره زیر کارت گرافیک آیا میشه این کارتایی که باید در pci-1 نصب بشن رو در یکی از دو اسلاید دیگه (دو اسلاید پایین مادربرد. PCI Slots (کرم رنگ) یا PCI Express 2.0 x16 (رنگ مشکی) ) نصب کنم . حتی اسلاید دوم کارت گرافیک چون من قصد خرید کارت گرافیک دوم ندارم.

سه کیفیت کارت صدا های اکسترنال و اینترنال چقدر باهم متفاوت هست. چون من می خوام یه چیزی در حد 250 هزینه کنم و میخوام یه کارت صدای خوب (دسته دوم) بخرم. و ترجیها می خوام کارت صدام اینترنال باشه.چون همینجوری دور بر کیسم شلوغ هست.

لینک به دیدگاه

ضمنا آقای فردوسی اگه توصیه می کنید کارت صدا جدید بگیرم حتما کارت صدا جدید ینی مورد دوم رو می خرم . ینی شده دیرتر می خرم اما کارت صدای خوب می خرم. اما اگه می گید فرق آنچنانی نداره و لازم نیست اینقدر هزینه کنم میرم دنبال دست دو کارت اولی .

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله میشه رو اسلاید پایین نصب کنید مشکلی نداره 

درمورد  اینترنال و اکسترنال قطعا اینترنال خیلی کیفیت بهتری داره البته  دررنج مدلهایی که ذکرشد  واکسترنال بیشتر برای لپ تاپ خیلی خوبه هرچند در pc  باز نسبت به آنبورد بهتره ولی شما جز به اینترنال باتوجه بخواستتون فکر نکنید اونم مدلهای خوب

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ضمنا آقای فردوسی اگه توصیه می کنید کارت صدا جدید بگیرم حتما کارت صدا جدید ینی مورد دوم رو می خرم . ینی شده دیرتر می خرم اما کارت صدای خوب می خرم. اما اگه می گید فرق آنچنانی نداره و لازم نیست اینقدر هزینه کنم میرم دنبال دست دو کارت اولی .

بله شما همون سری جدیدو بگیرید حتما  ارزش هزینه کردن رو داره

میتونید سری sound blaster z  بگیرید کیفیتشون واقعا عالیه قیمتشم توجدیدا کمتره 

لینک به دیدگاه

بله شما همون سری جدیدو بگیرید حتما  ارزش هزینه کردن رو داره

میتونید سری sound blaster z  بگیرید کیفیتشون واقعا عالیه قیمتشم توجدیدا کمتره 

ممنون بابت کمکی که به بنده کردید.

سوال آخر شما بین این دو کارت کدوم مورد رو توصیه می کنید. اگه کارت دیگه ای  مد نظر دارید هم لطف کنید بگید . نمی خوام زیاد هزینه کنم اما اصلا مایل نیستم کیفیت رو فدای قیمت بکنم.

Creative Sound Blaster Z PCIe Sound Card

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواهش میکنم

Creative Sound Blaster Z PCIe Sound Card همین مدلو بگیرید همه جوره عالیه خودم جدیدا گرفتم تست کردم   بنظرم نسبت به  Sound

Blaster-x-fi titanium fatal1ty professional که داشتم انصافا همه جوره سرتره و البته بروزتر  البته الان ظاهرا هم کم شدن و هم گرون

ولی اگر پیدا نکردید البته باصرف هزینه بیشتر Creative Sound Blaster Recon 3D Fatal1ty Professional

ولی همون اولی اگر پیدا کردید بعید میدونم از خریدش پشیمون بشید !

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم

Creative Sound Blaster Z PCIe Sound Card همین مدلو بگیرید همه جوره عالیه خودم جدیدا گرفتم تست کردم   بنظرم نسبت به  Sound

Blaster-x-fi titanium fatal1ty professional که داشتم انصافا همه جوره سرتره و البته بروزتر  البته الان ظاهرا هم کم شدن و هم گرون

ولی اگر پیدا نکردید البته باصرف هزینه بیشتر Creative Sound Blaster Recon 3D Fatal1ty Professional

ولی همون اولی اگر پیدا کردید بعید میدونم از خریدش پشیمون بشید !

ممنون فقط باز برام سوال پیش اومد و اون اینکه Creative Sound Blaster Z PCIe Sound Card ارزون تر از Creative Sound Blaster Recon 3D Fatal1ty Professional هستش قیمت کارت دومی تو لیون 439 هست آیا می دونید حدود قیمت کارت Creative Sound Blaster Z PCIe Sound Card چقدر هست . بدونم رو چه قیمتی باید برنامه ریزی کنم. و همچنین آیا خودتون یا اینکه جایی رو می شناسید که این دوتا کارت رو موجود داشته باشند. انشاالله کارت مورد نظرم رو بخرم .                  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا فقط یجا مدنظرم هست اگر داشته باشه شاید ، دوستی دیگه هم دنبالش بود پیدا نکرده بود  چون خود شرکت موجود نداره ،   فکر کنم یه اختلاف قیمت 60 تومنی داشته باشه 

Creative Sound Blaster Z PCIe Sound Card چند وقت پیش 350 راحت گیر میومد الان اگ باشه 380-90 هست! انشاا.. پیدا کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...