رفتن به مطلب

رمهاي گارانتي سرير پلمپ هستند يا نه؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

رم 8 گيگ كينگستون fury خريدم ولي برچسب روي طلقش تيغ خورده بود يعني باز شده بود. و فقط روي خود رم يه هولوگرام سرير داره. ميخاستم ببينم سرير پك رم ها رو باز ميكنه و بعد برچسب هولو گرامشو ميزنه و ديگه پك نميكنه؟ يا به من انداختن؟

سرير كارت گارانتي داخل پك نداره؟

مدت يا تاريخ گارانتي هم اصلا مشخص نكرده؟

لینک به دیدگاه

درسته داداش مشکلی نداره

اگر روی کانکتورهاش ساویدگی داره یعنی جا رفته که باز هم مشکلی نداره مگر اینکه خیلی حساس باشی

من 32 گیگ خریدم و همشون اکبند ولی خوب از قرار معلوم یدونش قبلا جا رفته بود چون جای پایه هاش مونده بود روی کانکتورها ولی وقتی دیدم کار میکنه و مشکلی نداره چیزی نگفتم

گارانتی هم داره مشکلی داشت میبرم اونجا ولی رمهای خیلی خوبی هستن

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

درسته داداش مشکلی نداره

اگر روی کانکتورهاش ساویدگی داره یعنی جا رفته که باز هم مشکلی نداره مگر اینکه خیلی حساس باشی

من 32 گیگ خریدم و همشون اکبند ولی خوب از قرار معلوم یدونش قبلا جا رفته بود چون جای پایه هاش مونده بود روی کانکتورها ولی وقتی دیدم کار میکنه و مشکلی نداره چیزی نگفتم

گارانتی هم داره مشکلی داشت میبرم اونجا ولی رمهای خیلی خوبی هستن

يعني مال شما برچسب روي طلقش تيغ نخورده بود؟

فكر كنم سرير اين برچسب پلمپ تيغ ميزنه تا بتونه هولوگرامشو روي چيپ رم بزنه ولي بايد بعدش روي طلق رم برچسب ميزد تا قابل باز شدن نباشه چون شايد اوركلاك شده باشه من چون هنوز پاور و cpu نگرفتم نميتونم رم رو تست كنم واسه همين ميپرسم برچسب روي طلق رم شما تيغ خورده بود يا نه؟

مال شما هم كارت گارانتي نداره؟!

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من اطلاع دارم رم ها رو اصولا گارانتی مادام العمر میکنن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز تا بازنشه که نمیشه لیبل گارانتی زد بهش

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تا بازنشه که نمیشه لیبل گارانتی زد بهش

شما درست ميفرمائيد اما بعد از باز كردن و زدن هولوگرام سرير روي چيپ رم دوباره احتمالا بايد جعبه رم با برچسب سرير پك شده باشه در غير اينصورت همه ميتونن رم كاركرده رو به جاي آك بفروشن كه اين كار درستي نيست چون همين كه رم داخل اسلات مادربرد رفت بايد 30 درصد ارزونتر باشه . و اگه همه آگاهي داشته باشند بعضي از فروشنده ها نميتونن اينكارو بكنند

لینک به دیدگاه

شما درست ميفرمائيد اما بعد از باز كردن و زدن هولوگرام سرير روي چيپ رم دوباره احتمالا بايد جعبه رم با برچسب سرير پك شده باشه در غير اينصورت همه ميتونن رم كاركرده رو به جاي آك بفروشن كه اين كار درستي نيست چون همين كه رم داخل اسلات مادربرد رفت بايد 30 درصد ارزونتر باشه . و اگه همه آگاهي داشته باشند بعضي از فروشنده ها نميتونن اينكارو بكنند

اصولاً چون گارانتی رم لایف تایم هست خیلی این مساله مهم نیست، به چند دلیل، اصولاً رم قطعه ایی نیست که کاراییِ نو و دست دوم فرقی کنه، و رم مشکل دار هم با تست کوتاه مشخص میشه که مشکل دار هست ! و مشکل هم داشته باشه گارانتی لایف تایمش تعویض میکنه مگر مشکل فیزیکی داشته باشه رم، که خب موقع خرید باید دقت کرد به این موضوع. از طرفی قانون 30% اولاً برای قطعات بدون گارانتی و جعبه و ... اعمال میشه واسه دو ساعت کارکرد، که با یه نگاه به تاپیک ها این موضوع مشخصه که هیچ کس واسه کالای کم کارکرد مخصوصاً رم 30% کم نمیکنه ! بگذریم به بحث زیاد مربوط نیست.

در کل، با دقت موقع خرید و تهیه رم از فروشگاه معتبر، این موارد ثانویه حذف میشه ...

* برای تست رم هم نرم افزار های زیادی وجود داره، اولاً اگه رم خراب باشه 90% مواقع سیستم اصن بالا نمیاد یا صفحه مرگ میده یا هنگ میکنه، ولی واسه اطمینان از برنامه هایی مثل AIDA64 و یا memtest میشه واسه تست سالم بودن قطعه واسه مواقعی مثل الان که می خواید از سلامت قطعه خریداری شده مطمئن شید، استفاده کنید :

تست پایداری - Stability Test

تست رم بچه های لیون با نرم افزارaida64

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز اینا داخل ایران پک میشن اکثرا از اونور بدون پک میان که گمرک کمتر بشه جاگیر هم نباشه بعد میارن اینجا لیبل میزنن و پکش میکنن

لینک به دیدگاه

خوب من آخرش نفهميدم برچسب كاغذ قرمز رنگ كينگستون روي جعبه رم كه تيغ خورده باشه كاركرده حساب ميشه يا نه؟

سرير براي رم كارت گارانتي هم داره يا نه؟ (چون اين كارت گارانتي هم نداشت و فقط فقط برچسب هولوگرام سرير روي هيتسينك رم هست)

روي پايه هاي رم هم ساييدگي خيلي جزئي داره در حد يكبار جاخوردن در اسلات رم

اصلا چرا فروشنده رم رو بايد باز كرده باشه و بعد بفروشه؟

لینک به دیدگاه

کارت ندارن

ليبل هستن

احتمالا ميخواسته يه سيستم تست کنه رمو گذاشته رو سيستم تا تست کنه

مشکلي نيس زياد سخت نگير , يه باز به جاى بر نميخوره

لینک به دیدگاه

خوب حداقل  اين تاپيك براي اطلاع رساني خوبه

تا فروشنده ها كمتر بتونن سر كسي كلاه بذارن

لینک به دیدگاه

منم موقعی که رم خودمو خریدم دستم رسید پلمپ تیغ خورده بود.

مهم هم نبود دوستمون راست میگه تا بازش نکنن از کجا هلوگرام بزنن روش.

اگه برچسب روي طلق رو خود سرير بزنه چي؟ يعني مثل عكس برگردون همراه رم بصورت جداگانه وارد شده باشه.

لینک به دیدگاه

سرير براي رم كارت گارانتي هم داره يا نه؟ (چون اين كارت گارانتي هم نداشت و فقط فقط برچسب هولوگرام سرير روي هيتسينك رم هست)

روي پايه هاي رم هم ساييدگي خيلي جزئي داره در حد يكبار جاخوردن در اسلات رم

اصلا چرا فروشنده رم رو بايد باز كرده باشه و بعد بفروشه؟

ای بابا این همه توضیح دادیم ، اون هولوگرام همون ضمانت گارانتی رم هست ، کارت گارانتی ندارن

اتفاقا فروشنده کار خودتو راحت کرده ، قبل از فروش تستش کرده و با اطمینان دست خریدار داده ، تست نمیکرد دردسر و زحمت مرجوع کردن میوفتاد گردن خودت

لینک به دیدگاه

دوست عزیز جواب شما این هست که هیچ کداو از رمها در بسته پلمپ شده تحویل مشتری داده نمیشه همشون برای زدن برچسب گارانتی باز شدن ولی هستن بعضی از شرکتهای وارد کننده که بعد از زدن برچسب در یک پک جدید یا در همون پک خودش با منگنه یا حرارت دادن پلمپ میکنن که شامل حال رمهای KingStone نمیشه خیلت راحت باشه فروشنده سرت کلاه نزاشته هر جا بری و از هر کسی هم که بخر همینطوری تحویل میگیری

من خودم شخصا رم HyperX از خارج تهیه کردم و برچسبش باز نشده بود و تیغ هم نزده بودن چون از روی شماره سریال گارانتی شده بود و نیازی به باز کردنش نبود

لینک به دیدگاه

دوست عزیز جواب شما این هست که هیچ کداو از رمها در بسته پلمپ شده تحویل مشتری داده نمیشه همشون برای زدن برچسب گارانتی باز شدن ولی هستن بعضی از شرکتهای وارد کننده که بعد از زدن برچسب در یک پک جدید یا در همون پک خودش با منگنه یا حرارت دادن پلمپ میکنن که شامل حال رمهای KingStone نمیشه خیلت راحت باشه فروشنده سرت کلاه نزاشته هر جا بری و از هر کسی هم که بخر همینطوری تحویل میگیری

من خودم شخصا رم HyperX از خارج تهیه کردم و برچسبش باز نشده بود و تیغ هم نزده بودن چون از روی شماره سریال گارانتی شده بود و نیازی به باز کردنش نبود

چرا سرير از روي سريال رم رو گارانتي نميكنه؟ ديگه نياز به باز كردن پك و دلسردشدن مشتري هم نميشد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بر فرض اینکه فروشنده پک رو باز کرده 

چون من رم کینگ گارانتی سریر خریدم با اینکه برچسب هولوگرام خورده بود ولی پلمب بود

با این تفاسیرالان شما دیگه خریدینش

اگر اینقدر حساس بودین همون موقع تحویل باید قبول نمیکردین

خیالتون راحت باشه رمتون گارانتیش همون هولوگرام هستش

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بر فرض اینکه فروشنده پک رو باز کرده 

چون من رم کینگ گارانتی سریر خریدم با اینکه برچسب هولوگرام خورده بود ولی پلمب بود

با این تفاسیرالان شما دیگه خریدینش

اگر اینقدر حساس بودین همون موقع تحویل باید قبول نمیکردین

خیالتون راحت باشه رمتون گارانتیش همون هولوگرام هستش

مال شما اون برچسب قرمز رنگ كينگستون تيغ نخورده پس چطوري سرير روي چيپ رم هولوگرامشو زده؟

لینک به دیدگاه

اينم بگم كسيكه جنس كاركرده به جاي آكبند ميفروشه بيشتر مشتريشو از دست ميده.چون ميتونس بگه اين رم مثلا يكبار براي تست استفاده شده يا اين مقدار كاركرده و اينقدر قيمتش كمتر ميدم اونوقت قضيه فرق داشت.

ديگه از اونجا خريد نميكنم

ویرایش شده توسط yeki
لینک به دیدگاه

دوست عزیز

ایننگ رمها داخل ایران پک میشه

حالا به نظرتون منطقیه که وارد کننده اول بیاد جنسو پک کنه بعد با تیغ باز کنه هولوگرام بچسبونه؟

Sent from my HTC One using Tapatalk

لینک به دیدگاه

منم خریدم باز بود ولی جا نخورده بود. قدیما یه دستگاه تست رم تو الماس دیده بودم رم توش اروم جا میخورد اکی بودنو نشون میداد. حدود 11 سال پیش

لینک به دیدگاه

اگه گارانتي بخاد هر قطعه اي رو از پك و پلمپ خارج كنه بدون گارانتي خريد كنم راحتترم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...