رفتن به مطلب

کمک در تصویر ندادن کامپیوتر

zanyar11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان من سیستم زیرو دارم

) main : asus M5A97 R2.0

۲)CMX8GX3M1A1600C11 ram 

3)VGA R9 290

4(POWER 1200 OC GREEN

تا امروز صبح سیستم کار میکرد تا اینکه ظهر کیسو بازکردم و چنتا سیم مربوط به پاور کیس به مادربرد POWER و RESET رو جابه جا کردم حالا سیستم روشن میشه ولی اصلا تصویر نداره (من از HDMI استفاده میکنم)حتی اون اطلاعات اولیه سیستم مثل برند مادربوردو اینارو نداره

چیزی که متوجه شدم قبلا وقتی که سیستم روشن میشد همون اول  چراغ ال ای دی رم در مادربورد چشمک میزد (حداکثر دوبار چشمک میزد بعد خاموش میشد) اما الان ال ای دی رم روشن نمیشه 

یه چیزی دیگم هست که هنگامی که سیم های پاور کیس رو جابه جا میکردم چراغ BIOS-FLBK چشمک میزد که توی مادربورد نوشته بود برای اپدیت کردن بایوس البته من بایوسشو اپدیت کردم ولی توی صفحه BIOS اما مثل اینکه این بار باید بااستفاده از EZ FLASH اپدیتش کنم

خیلی عجیبه حتی کیبورد هم کار نمیکنه البته موس کارمیکنه (کیبورد هم با لبتاب چک کردم مشکلی نداشت)

دوستان اگه لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بایوس بوق نمی زنه؟

احتمالا جامپر ریست کننده بایوس رو در حالت ریست گذاشتی،باید به حالت نرمال برگردونی.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

الان چراغ بایوس چشمک نمیزنه 

جامپر روهم اول توحالت ریست گذاشتم بعدتو حالت نرمال گذاشتم هیچ فرقی نکرد 

دوستان کسی میدونه چه جوری با فلش بایوسو اپدیت کرد؟

لینک به دیدگاه

سیستمو بدون رم روشن کردم بازم هیچ تصویری نداشت 

قبلا که سیستم ران میشد همون چندثانیه اول چراغ ال ای دی رم  چندبار چشمک میزد که توی دفترچه نوشته شده برای چک کردنه رم ( و اینکه اگه رم مشکلی داشته باشه چراغ خاموش نمیشه).....ولی الان اصلا اون چراغ ال ای دی رم چشمک نمیزنه .......

به نظر خودم باید مشکل از رم باشه چون حداقل باید یه تصویری چیزی بیاره که بگه یا رمت وصل نیست یا بره توی صفحه بایوس برای اپدیت بایوس

الان 4 ساعته همش دارم باسیستم ور میرم  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:

لینک به دیدگاه

سیستم که رم نداشته باشه کلا تصویر نمیده ... :D :D :D

حیف که مینت آنبورد نداره تست کنی ... کارتت رو دربیار و دوباره جا بزن ... :) :) :) :)

آقا تو رو خدا یه دیباگر بگیرین تا کارتون راحتتر بشه  ... *dry# *dry# *dry#

اصلا هیچ بوقی سیستمت نمیزنه ؟؟؟ :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

به بوق نمیزنه 

یه کشف جدید : الان جامپر CLEAR RAM  رو دراوردم دیدم که FLASH_FLBK چشمک میزنه بعد کلید اف پشت پاور رو زدم بعد ده ثانیه پاورو از پشت روشنش کردم سیستم روشن شد و اون چراغ رم چشمک زد و خوشبختانه تصویر اومد

فکر کنم اون جامپر CLRAM مانع استفاده سیستم از رم میشه به همین دلیل چراغ رم چشمک نمیزد 

توی دفترچه نوشته شده که جامپر باید تو حالت نرمال 1-2 باشه اگه میخواین CLEAR RAM و CLEAR CMOS داشته باشین این جامپرو روی 2-3 بزارین بعد 5 ثانیه روی نرمال خود(یعنی 1-2 ) قرار بدین ولی الان مشکل اینجاس تو حالت نرمال سیستم رمو چک نمیکنه 

عجباااااااا :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko: یسیستم اسکولمون کرده ها

post-16568-0-75183100-1417723989_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

برای من این جوری شد باطری بایوس رو یه ۷ یا ۸ دیقه در اوردم درست شد

لینک به دیدگاه

ممنون الان امتحان میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به بوق نمیزنه 

یه کشف جدید : الان جامپر CLEAR RAM  رو دراوردم دیدم که FLASH_FLBK چشمک میزنه بعد کلید اف پشت پاور رو زدم بعد ده ثانیه پاورو از پشت روشنش کردم سیستم روشن شد و اون چراغ رم چشمک زد و خوشبختانه تصویر اومد

فکر کنم اون جامپر CLRAM مانع استفاده سیستم از رم میشه به همین دلیل چراغ رم چشمک نمیزد 

توی دفترچه نوشته شده که جامپر باید تو حالت نرمال 1-2 باشه اگه میخواین CLEAR RAM و CLEAR CMOS داشته باشین این جامپرو روی 2-3 بزارین بعد 5 ثانیه روی نرمال خود(یعنی 1-2 ) قرار بدین ولی الان مشکل اینجاس تو حالت نرمال سیستم رمو چک نمیکنه 

عجباااااااا :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko: یسیستم اسکولمون کرده ها

سلام

واضح بود که به جامپر cmos برمی گیرده،همون پست 2 گفتم.

موفق باشی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

سلام

واضح بود که به جامپر cmos برمی گیرده،همون پست 2 گفتم.

موفق باشی

بله درسته مشکل از جامپره ..... ولی الان جامپر تو حالت نرماله بازم تصویر نمیاد 

باید یه 15 ثانیه کلید پشت پاورو تو حالت اف بزاری بعد به محض اینکه کلید رو ON گذاشتی زود سیستمو روشن کنی اونوقت سیستم اول رمو چک میکنه بعد تصویر بالا میاد 

لینک به دیدگاه

این کارو انجام دادم متاسفانه جواب نداد :(  :(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...