رفتن به مطلب

پيشنهاد يك ssd مناسب ١٢٨گيگابايت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان خوبم مسافر دارم از آمريكا داره مياد سفارش يك وسترن ديجيتال بلك ويك ssdدارم اما. بين انتخاب ssdموندم

سامسونگ 840evo يا sandisk يا crucial رو مد نظر دارم كورشيال سرعت نوشتنش ٣١٠ هست و هم قيمت گيگش٢٤٠ با ١٢٠ سامسونگ يكيه از دوستان اگر مدل مناسبي رو مشينا سن كه امتحاناش رو پس داده پيشنهاد داده يا بگين ممنون ميشم در ضمن أينا بين ٦٠تا 85 دولار قيمت دارن أرادت و ممنون در ضمن چون از بازار خارج داره مياد در تنوع مارك و مدل محدوديتي نيست

ویرایش شده توسط ali yazdi
لینک به دیدگاه

سلام ...من خودم samsung 840 evo دارم و روی لپ تاپ نصب کردم و خیلی خوب و بدون دردسر تا الان داره کار میکنه ... یدونه هم 840 معمولی روی pc انداختم و اونم تا الان که دارمش بدون مشکل بوده ...به نظرم سامسونگ چون تمام قطعات ssd رو خودش تولید میکنه میتونه انتخاب بهتری باشه و اینم در نظر بگیر که شرکت بزرگی مثل اپل ، روی مک بوک های خودش داره از ssd های سامسونگ استفاده میکنه .. بازم باید دید دوستان دیگه چه پیشنهادی دارن ..

لینک به دیدگاه

سلام ... تاپیک زیر کمکتون میکنه :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=35048&hl=

سامسونگ در مدل evo از TLC nand استفاده کرده که عمر کمتری نسبت به MLC ها دارن .

من با راهنمایی دوستان در تاپیکی که در بالا گذاشتم این مورد رو گرفتم :

http://lioncomputer.ir/product/3141/Plextor+M5+Pro+Xtreme+128GB+SATA3+SSD/

ویرایش شده توسط hormozan
لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمايي شما دوستان تاپيك پيشنهاديتون رو ميخونم ارادت

لینک به دیدگاه

سلام دوستان داشتم یه گشتی میزدم اینو برخوردم به نظرتون خوبه همینو قطعی کنم بگم بفرسته بیاد 97 دلار بدون مالیات یه 8.5 درصد هم مالیات میاد روش 105.5$ در میاد 357000 تومان خودمون در میاد تقریبی

OCZ Vector 150 series

550 read

530 write (450 bara 120 gb)

randomread ========80000iops

random write =======95000 iops bara model 120gb

barefoot 3 M00 controller

لینک به دیدگاه

samsung 850 pro بگیر بخاطر دوام سه برابر بقیه ssd ها عمر داره  ارزش 7 دلار بیشتر از ocz رو داره سرعتشم که بالاتره

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

بنده samsung 840 evo دارم وخدای عالیه و ملاکم برای انتخابم این بود که بوت سریع داشته باشه و ارقامی که روشون می نویسه راست باشه نه جنبه تبلیغاتی و ملاک بعدی وقتی حجمش بالا میره سرعت پایین نیاد کما خیلی از ssd ها اینطوریه و متاسفانه وقتی حجمشون بالا میره کم می یارن و من حرف دوستمون رو تایید میکنم samsung همه قطعات ssd رو خودش درست میکنه ما مابقی یا مال توشیبا هستن یا مال sandisk که این خیلی بده و بعدی samsung مشکل نت فروم ورک نداره که دم به دقیقه آپدیت کنی

در ی کلام رقیب samsung فقط samsung

بنده یا 840evo یا 840pro یا 850evo یا 850pro

لینک به دیدگاه

سلام دادشم این سایت معتبر ازش خرید کردیم

http://pcmaxhw.com/index.php?route=product/category&path=89_91_121

قیمتش توش هست

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام دوستان

بین سامسونگ سری 840evo و 850evo خیلی تفاوت هست  چون نزدیک 10 دلار فرقشون هست 

یه سوال هم جهت اطلاعات شخصی از برندهای تولید کندده هارد های جامد کدوم اهلیت امریکایی دارن کجا تولید میشن مهم نیست اصل برند مال امریکا باشه مثلا وسترن دیجیتال یا ... (البته این مثال بود من نمیدونم این اهلیت امریکایی داره یا خیر )

ممنون و تشکر ویژه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

بین سامسونگ سری 840evo و 850evo خیلی تفاوت هست چون نزدیک 10 دلار فرقشون هست

یه سوال هم جهت اطلاعات شخصی از برندهای تولید کندده هارد های جامد کدوم اهلیت امریکایی دارن کجا تولید میشن مهم نیست اصل برند مال امریکا باشه مثلا وسترن دیجیتال یا ... (البته این مثال بود من نمیدونم این اهلیت امریکایی داره یا خیر )

ممنون و تشکر ویژه

Crucial مال آمریکاست و مدل های M550 و MX100 اش ارزش خرید بالایی دارن
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...