رفتن به مطلب

نظر سنجی در مورد PES 2015

نظر سنجی در مورد PES 2015  

49 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. گیم پلی PES 2015 را در چه سطحی می بینید؟

Recommended Posts

با انتشار PES 2014 تمامی علاقه مندان به PES نا امیدانه سراغ نسخه های قبلی PES می رفتند! که  این موضوع در مسابقات کشوری هم کاملا مشخص بود که حتی بعد از 6 ماه ورود PES 2014 به بازار مسابقات کشوری در ایران باز هم با نسخه PES 2013 برگزار شد!

حال با ورود PES 2015 ودوباره تقلید از روی بازی FIFA شرکت KONAMI مثل اینکه از یادش رفته که طرفداران PES به خاطره سبک گذشته PES (آزادی مطلق در بازی) طرفداره این نسخه از بازی بودند!!

نظر شما در مورد PES 2015 در مقایسه با نسخه های معروف PES مثل 2013 .2012.2009 چیست؟ ( لطفا با فیفا مقایسه نکنید)

لینک به دیدگاه

.فکر کنم بازی 2014 به بعد با موتور جدید ساخته شده .و2015 هنوز کار داره تا اون چیزی بشه که کاربرا رو راضی کنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این فوتبال افتضاح ترین فوتبالی هست که بنده به عمرم بازی کردم

معایب :

هوش مصنوعی بسیار ضعیف بازیکنها (چه میزبان چه میهمان ) در صورتی که با چرخاندن انالوگ دسته بازیکن حریف راحت جا میمونه

جاگیری بسیار بد هنگام ضد حمله (به صورتی که دفاع وسط هنگام ضد حمله ها قاطی میکنه و جا میمونه )

نداشتن تعادل بین بازکنها (مثلا قدرت بدنی مسی یا نیمار از pepe یا راموس بیشتره )

دریبل های ابتدایی ( که از فوتبال 99 ) به ارث رسیده

هنگامی که کلید R1 رو جهت دویدن سریع میگیری دیگه از دریبل زدن خبری نیست

چمن ورزشگاها همانند PES6 ساخته شده (در صورتی که از موتور قدرتمند FOX انجین بهره برده بازی) حتی خود ورزشگاها شبیه همه

حرکات و رفتارها و دویدن همه بازیکنه شبیه همه مثلا رونالدو مثل روبن میدووه یا مسی مثل نیمار

و تماشاچیهای مصنوعی به همراه گزارشگر مسخره و......

مزایا :

گرافیک تکامل یافته بهتر نسبت به نسخه قبل (البته رویه همه چهره های بازیکنها کار نشده و هنوز جای بهتر شدن هست )

حرکات فیزیکی بدن بازیکنها به صورت شبیه سازی شده

لینک به دیدگاه

آدم فکر میکنه یه تیم تازه کار این بازیرو ساخته که تازه اول راهه!!!

ویرایش شده توسط hosseingamer
لینک به دیدگاه

دقیقا!!!!!!

لینک به دیدگاه

از اون افتضاح سال گذشته خیلی بهتره

حرف شما درست ولی اینکه konami با نسخه 2013 به تکاملی باور نکردنی داشت می رسید! چرا خودش رو خراب کرد؟!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فن بازی غدغن @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان من pes 2015 رو بازی نکردم ولی  به شخصه با خوندن این تاپیک به فکر بدترین فوتبال تمامی ادورا بازیهای کامپیوتری افتادم.

یه نفر به دور از تعصب و طرداری از فیفا و pes بگه چطوره این بازی؟

لینک به دیدگاه

دوستان من pes 2015 رو بازی نکردم ولی  به شخصه با خوندن این تاپیک به فکر بدترین فوتبال تمامی ادورا بازیهای کامپیوتری افتادم.

یه نفر به دور از تعصب و طرداری از فیفا و pes بگه چطوره این بازی؟

دوست عزیز این خیلی ربط داره به اینکه شما نسخه های قبلی این سری رو بازی کردی یا نکردی؟ کسی که اولین pes که بازی کرده باشه نسخه 2015 باشه شاید نظر منفی نداشته باشه!

ولی یکی مثل من که سال گذشته 6 ماه روزی 5-6 ساعت توی گیم نت تمرین می کردم واسه مسابقات pes و کلی لذت می بردم از pes 2013 و واقعا برام سیری ناپذیر بود!

بنظرم تفاوت pes 2013 و pes 2015 مثل تفاوت داس و ویندوز 7 می باشد!

ویرایش شده توسط 7777
لینک به دیدگاه

روی کنسول ps4 که عالیه نمراتشم بالاست فقط روی PC از نظر گرافیکی و چند نکته ضعیفه ...

لینک به دیدگاه

اين سري از pes ميشه گفت به مراتب بهتر و كاملتر به نسخه گذشته هست و از هر لحاظ اين سري چند درصد پيشرفت داشته

اگه ما بيايم 2014  و 2015  رو تو يه نظر سنجي بذاريم ميبينيم كه چقدر اختلاف فاحشي نسبت به هم پيدا ميكنن

پس جايه اميدواري هست براي سال آينده

من بدم نيومد از اين سري و من رو تا حدي راضي كرد . حداقلش اينه كه كنار دوستان با هم ميشينيم و چند ساعتي رو با اين pes ميگذرونيم و ميخنديم و كلي حال ميده

جايه دوستان خالي :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بابا چرا انقدر الکی pes 2015 رو میکوبید نسخه های قبلی کجا بیرون پاهای به این زیبایی مینداخت کجا کات های قشنگ به توپ میداد/پاس های تو دری میندازه که ادم دوست داره داد بزنه :D

استیل بدنی زیبا تر حین ضربه زدن به توپ/ نیم چرخش بدن زمان پاس دادن / انداختن توپ چند متر جلوتر بازی کنی که تو حرکت رو به جلو هست مثل واقعیت

pes 2015 خیلی زیبا تر از نسخه های قبل شده 

یکی از عمده ایراداتی که به pes میشد گرفت تا سالهای اخیر گرافیکش بود که از وقتی که موتور بازی سازی رو تغییر دادن گرافیک بازی خیلی بهبود پیدا کرده ولی همچنان ضعف شدید تو گرافیک چهره بازیکنان همراه این بازی هست و اصلا رو چهره ها خوب کار نشده

یادم میاد 2012 بازی pes میزدم 2013 که اومد فیفا خیلی بهتر شده بود و فقط فیفا میزدم اصلا تعصبی نظر نمیدم

من طرفدار بازی هستم که حرکات و پاس دادن ها و ضربه ها به توپ به واقعیت شبیه باشه و تا به اینجا که هنوز فیفا 2015 رو بازی نکردم pes 2015 رو خیلی از بازی های پارسال تو این زمینه بهتر میدونم

اگه با شوک سمت راست همراه با نگه داشتن کلیدهای جلوی دسته کار کنید حرکاتی میزنه که واقعا ادم از بازی لذت میبره

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

بابا چرا انقدر الکی pes 2015 رو میکوبید نسخه های قبلی کجا بیرون پاهای به این زیبایی مینداخت کجا کات های قشنگ به توپ میداد/پاس های تو دری میندازه که ادم دوست داره داد بزنه :D

استیل بدنی زیبا تر حین ضربه زدن به توپ/ نیم چرخش بدن زمان دادن پاس دادن / انداختن توپ چند متر جلوتر بازی کنی که تو حرکت رو به جلو هست مثل واقعیت

pes 2015 خیلی زیبا تر از نسخه های قبل شده 

یکی از عمده ایراداتی که به pes 2015 میشد گرفت تا سالهای اخیر گرافیکش بود که از وقتی که موتور بازی سازی رو تغییر دادن گرافیک بازی خیلی بهبود پیدا کرده ولی همچنان ضعف شدید تو گرافیک چهره بازیکنان همراه این بازی هست و اصلا رو چهره ها خوب کار نشده

من طرفدار بازی هستم که حرکات و پاس دادن ها و ضربه ها به توپ به واقعیت شبیه باشه و تا به اینجا که هنوز فیفا 2015 رو بازی نکردم pes 2015 رو خیلی از بازی های پارسال تو این زمینه بهتر میدونم

اگه با شوک سمت راست همراه با نگه داشتن کلیدهای جلوی دسته کار کنید حرکاتی میزنه که واقعا ادم از بازی لذت میبره

نظر همه کاملا متین هست منم نظر خودم رو میگم  در مورد pes 2015

1.حرکات بازیکنان پر از باگ هست و شما کنترل خیلی کم رو حرکات بازیکنان داری

2. کار تیمی فوق العاده ضعیف می باشد! مخصوصا اون تکنیک بازی بدون توپ یا همون شماره به جلو یا عقب دادن

3.برای دادن هیجان کاذب به بازی شما از هر جایی شوت بزنی خطرناک بنظر می رسد

4. تفاوتی بین بازیکنان نمی باشد

5.دفاع کردن شدیدا بی مورد سخت شده در حدی که مثل بعضی نسخه های pes شما این قدرت رو نداری که بتونی تمام فضا های خط دفاعیت رو ببندی!

6. شماره روی سر دروازبان دادنش که خیلی بدرد میخورد همیشه خیلی مسخره شده!

7.manual pas خیلی ابتدایی شده!

لینک به دیدگاه

من که دارم pes 2004 بازی میکنم خیلی هم عالی بدون دوشواری =)) =)) =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

خیلی مایل هستم بدونم اون دوستانی که رای به عالی بودن دادن چه نکات مثبتی رو در pes 2015 رو دیدن؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی مایل هستم بدونم اون دوستانی که رای به عالی بودن دادن چه نکات مثبتی رو در pes 2015 رو دیدن؟

سلام خوبی

زیاد روش زوم نکن خیلی ها تعصبی رای میدن  :D

pes و fifa مثل بنز و بی ام دبلیو میمونه هر دوتا شون خوبن ولی فن یکدوم میگه فقط اونی که من میگم

اصولا نباید مقایسه کنیم /هر کی با یکدوم حال میکنه ...اگه نسخه های هر کدوم با هم مقایسه بشن خیلی بهتره

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

بنظرم یکم بهتر شده

آخر هفته نوه های خاندان میان خونمون یه pes 2015 بزنیم

اگه اونا اوکی بدن با خودم میشیم 6 نفر  رای میدیم  پرچمش بیاد بالا

لینک به دیدگاه

به نظر من اگه بخوایم منطقی نظر بدیم، این نسخه از pes بدک نیست، نسبت به نسخه قبلیش خیلی بهتر شده، اما واقعا در برابر فیفا حرفی برای گفتن نداره...

لینک به دیدگاه

به نظر من اگه بخوایم منطقی نظر بدیم، این نسخه از pes بدک نیست، نسبت به نسخه قبلیش خیلی بهتر شده، اما واقعا در برابر فیفا حرفی برای گفتن نداره...

کاملا درسته  و در مقایسه با pes 2013 هم حرفی برای گفتن نداره! در حالی که بعد از 2 سال, انتظار پیشرفت بازی هست نه به این اندازه افت کردن!

ویرایش شده توسط 7777
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

PES های قدیمی خیلی خوب بودند.

اما PES های جدید بازی می کنم ناامید کننده است واسه من.

لینک به دیدگاه

بله دقیقا متاسفانه همینطور . من که با دیدن نسخه جدید به کل نا امید شدم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...