رفتن به مطلب

Recommended Posts

بسم الله الرحمن الرحیم

الهی به امید تو

با عرض سلام و ادب خدمت تمامی کاربران و مدیران گرامی سایت بسیار خوب و فروشگاه بسیار معتبر لیون کامپیوتر

بنده ی حقیر بعلت مسائلی همچون دروس سنگین ترم آخر و همچنین نزدیک شدن موعد رفتن به دوره ی خدمت سربازی و همچنین نیاز مالی شدید قصد فروش برخی از قطعات سیستم خودم رو دارم که توی این مدت نچندان کوتاهی که پیش رو دارم بلا استفاده نمونن.

قطعات که در عنوان تاپیک هم ذکر شد به شرح زیر هست :

1.مادربرد MSI 970A-G43 که بسیار تمیز هست و تا الانی که داشتم با کوچکترین مشکلی روبرو نشده و در شرایط ایده آل کار خودشو میکرده.تا 1 آپریل 2015 گارانتی ماتریکس داره و جعبه و متعلقات و پنل هم موجوده.

www.msi.com/product/mb/970A-G43.html

قیمت پایه:190

فوری:200

2.پردازنده ی AMD Athlon II X3 455 3.3GHz که بنده با قابلیت آنلاک کور همین مادربرد یک هسته ی دیگش رو هم باز و پردازنده به مدل Phenom II X4 B55 با همون فرکانس مبدل شد که افزایش کارایی قابل محسوسی رو داشت.برای اینکه حرف ناگفته ای نمونه بنده این پردازنده رو در فرکانس 3.72 گیگاهرتز بصورت فول استیبل و با شرایط دمایی بسیار خوب و عالی که البته با کولری که در شماره ی بعد ذکر خواهم کرد در حالت آیدل دمای 30 و فول لود رو با دمای بسیار خوب و پایین 50  درجه بصورت همیشگی استفاده میکردم و باید از بابت این پردازنده خیالتون رو راحت کنم که من با این پردازنده تمام بازی های روز مثل کال آف ادونس رو با تنظیمات بالای High بدون هیچ مشکلی ران و بازی کردم.پردازنده کولر استوک خودش رو هم بهمراه داره اما گارانتیش یکی دو ماهی هست که تمام شده.جعبه هم موجوده.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103911

پایه:90

فوری:100

به قیمت فوری فروخته شد به کاربر momo000000

3.کولر پردازنده ی DeepCool GammaXX S40 .لازم به تعریف نداره.کولر خیلی خوبی هست.بدون مشکل و سالم.جعبه و متعلقات کامل هست.

http://www.deepcool.com/product/cpucooler/2013-12/7_512.shtml

پایه:60

فوری:70

4.یک ماژول رم Corsair XMS3 4GB 1600 CL11 .اور نشده.سالم و فکر میکنم که گارانتی مادام العمر بین الملل باشه.چون هولوگرامی از شرکت های گارانتی کننده ی داخلی روشون نیست.

http://www.amazon.co.uk/Corsair-CMX4GX3M1A1600C11-Performance-Desktop-Memory/dp/B008W6AJNW

پایه:110

فوری:120

5.کارت گرافیک Sapphire HD7850 Dual-X 2GB GDDR5 کارت سالم و بدون هیچ مشکلی میباشد و فقط برای مصرف گیم چند ماه پیش از جناب پدرام شریف بصورت آکبند خریداری شد.تا 25 فوریه ی 2016 هم گارانتی فاطر دارد.جعبه و متعلقات هم کامل هست.یک موردی هست که لازم به توضیح داره و این هست که کارت وقتی زیر لود میره در بازی ها یک صدای نویز بسیار ضعیفی میده که با مشورت با اهل فن متوجه شدیم که کوچکترین مشکلی برای کارت ایجاد نمیکنه و گفته شد که حتی کارت های گران قیمت و قدرتمند بازار مثل 780ti هم در همین حالت همین صدا رو دارن و مشکلی در برابر کارت وجود نداره.خود بنده هم در مدت استفاده ی خودم با سیستم به کوچکترین مشکلی برنخوردم.این مساله رو هم ذکر کردم که اگر ان شاالله در آینده من کارت رو بفروش رسوندم خریدار شاکی از این مورد نباشن چون میخوام که هیچ چیزی رو در معامله ی خودم پنهان نکنم و حقایق روشن باشه چون خداوند متعال رو ناظر بر اعمال و افکارم میدونم.

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=1654&lid=1

پایه:480

فوری:490

6.پاور گرین مدل GP600A-EU که پاور مذکور سالم و بدون هیچ مشکلی هست و کوچکترین فشاری بهش وارد نشده.درکل هم از سه عدد برق ساتا و یک 6 پین + 24 و 8 پین مادربرد ازش استفاده شده.پاور دارای 1 و نیم ماه دیگه تقریبا گارانتی داره که تا تاریخ 93/10/29 هست تازیخ اتمام گارانتیش و فاقد جعبه میباشد.

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=gp600a_eu

پایه:120

فوری:130

هر دوست و عزیزی که خریدار واقعی بود من درخدمتشون هستم.فقط لطفا از دادن پست های بی مورد و کارشناسی خودداری کنید که با عرض شرمندگی مجبور میشم گزارش کنم.

به پول تک تک قطعات نیاز دارم و مورد تعویضی هم ندارم.برای برخی قطعات , تاکید میکنم برخیشون میتونم کمی با خریدار واقعی راه بیام.

شرط فروش پردازنده و برد این هست که خریدار محترمی هردو رو خریداری کنن یا اینکه هردو مشتری داشته باشن.

و در آخر هزینه ی ارسال هم با خریدار محترم هست.

این هم شماره ی تماس بنده 09389807909

عکس از شات های برنامه های CPU-Z و GPU-Z و Core Temp

لازم به ذکر هست که الان پردازنده در حالت استوک و غیر فعال بودن Unlock Core هست.

post-15018-0-81620400-1417936864_thumb.jpg

عکس ها اضافه شد :

(فقط بدلیل نداشتن خمیر سیلیکون کولر رو باز نکردم چون باز مجبور بودم سیستم رو ببندم تا عکس هارو آپلود کنم)

post-15018-0-68385400-1417951454_thumb.jpg  post-15018-0-22706300-1417951500_thumb.jpg  post-15018-0-82391400-1417951544_thumb.jpg  post-15018-0-61006800-1417951596_thumb.jpg  post-15018-0-65676800-1417951658_thumb.jpg  post-15018-0-54300900-1417951694_thumb.jpg  post-15018-0-12637700-1417951761_thumb.jpg  post-15018-0-30723200-1417951804_thumb.jpg  post-15018-0-36947200-1417951849_thumb.jpg  post-15018-0-83642800-1417951940_thumb.jpg  post-15018-0-73184300-1417952056_thumb.jpg  post-15018-0-09250900-1417952106_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ABS92
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام ناظر جان :دی

عزیزم بذار جوهرش خشک بشه بعد اخطار بده  :D

چشم برادر.عرض کردم.حتما تا فردا اضافه میشه. @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام ناظر جان :دی

عزیزم بذار جوهرش خشک بشه بعد اخطار بده  :D

چشم برادر.عرض کردم.حتما تا فردا اضافه میشه. @};-

:x :x @};- :x :x

لینک به دیدگاه

سلام

بنده پاور و رم رو پایه خریدارم.

پ خ هم میدم خدمتت

لینک به دیدگاه

سلام

بنده پاور و رم رو پایه خریدارم.

پ خ هم میدم خدمتت

درود برادر

تا اینجا رم و پاور برای شما.اگر پیشنهاد بالاتری نبود درخدمت هستم.

لینک به دیدگاه

سلام

تمام  قطعاتو  خریدارم

سلام و درود به دوست عزیزم

از اونجایی که فروش کلی رو ترجیح میدم پس با عرض شرمندگی خدمت دوستان

تا اینجا تمام قطعات برای دوست عزیزم آقا حمید5566

ویرایش شده توسط ABS92
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

CPU فوری برای من دوست گرامی بشرط سلامت کامل و مهلت تست

اولین پیشنهاد فوری رو برای CPU من دادم امیدوارم موردی پیش نیاد

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

پردازنده به قیمت فوری برای شما دوست عزیز

در سلامت کامل هست و مهلت تست هم داده میشود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پردازنده به قیمت فوری برای شما دوست عزیز

در سلامت کامل هست و مهلت تست هم داده میشود.

با تشکر

PM زدم برای هماهنگی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام واریز شد دوست گرامی رسید هم براتون PM کردم

مشخصات هم براتون PM می کنم

لینک به دیدگاه

با سلام واریز شد دوست گرامی رسید هم براتون PM کردم

مشخصات هم براتون PM می کنم

درود به شما آقای رمضانی عزیز

بله تایید میشه.

سی پی یو به جناب آقای رمضانی فروخته شد.

مبارکشون باشه.

در اسرع و وقت مناسب براشون ارسال خواهد شد.

لینک به دیدگاه

سلام

مادربرد، رم، کولر رو خریدارم

سلام برادر

فعلا که مشتری داره ولی اگه منصرف شدن خبر میکنم

رم را 8کن فوری میخوام

یکیشو لازم دارم.فقط یک ماژول رو گذاشتم برا فروش

لینک به دیدگاه

سلام ودرود خدمت دوست عزیزم محمدجان

برام جای سواله که چرا پستتون رو بصورت فونت بزرگ وقرمز نوشتین.که این یه جورایی معنی تهدید میده.اول شما نگاه بکن که چه کسی کل سیستم رو خواسته اونموقه اینکارو بکن.من شمارو بعنوان رفیق واقعی خودم قبول دارم ولی نمیدونم چرا شما این حرکتو کردید.وقتی هم که شما تمایل داشتین به خرید سی پی یو من به عباس جان گفتم اشکالی نداره محمد از خودمونه همه سیستم هم بخواد بنده کنار میکشم.ولی مطمئن باش اگه شما از دوستان خوبم نبودی اجازه نمیدادم سی پی یو به شمابرسه.اول اینکه بنده همه قطعات  رو خواستم به عباس جان هم گفتم بذار پیشنهاد بدن دوستان من از نظر قیمت مشکلی ندارم هرکدوم رو خواستی فوری واسم حساب کن دوم اینکه فروشنده شرط کرده مین و سی پی یو باهم بفروش میرن که این به این معنی هستش که حتی اگه کسی یکیشو فوری بخواد اینطور نیست که به ایشون برسه باید صبر کنه واسه اون یکی مشتری پیداشه.اینارو گفتم که فکرنکنید تعلق گرفتن سی پی یو بشما بخاطر اون متن درشت وقرمز بود ویا ترس من و استارتر عزیز از مدیریت.

درهر صورت من نمیخواستم این مسائل بازشه اگه شما بصورت معمول خواسته بودین منم هیچوقت به روتون نمی اوردم اما واقعا بهم فشار اومد و نتونستم چیزی نگم

امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی وهمینجور دوستای خوبی بمونیم چون ارزشش بسیار بیشتر از این حرفاست محمد جان :x @};-

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

سلام

برای پاور پخ میدم بهتون

درود

پ.خ دادم خدمتتون

لینک به دیدگاه

سلام ودرود خدمت دوست عزیزم محمدجان

برام جای سواله که چرا پستتون رو بصورت فونت بزرگ وقرمز نوشتین.که این یه جورایی معنی تهدید میده.اول شما نگاه بکن که چه کسی کل سیستم رو خواسته اونموقه اینکارو بکن.من شمارو بعنوان رفیق واقعی خودم قبول دارم ولی نمیدونم چرا شما این حرکتو کردید.وقتی هم که شما تمایل داشتین به خرید سی پی یو من به عباس جان گفتم اشکالی نداره محمد از خودمونه همه سیستم هم بخواد بنده کنار میکشم.ولی مطمئن باش اگه شما از دوستان خوبم نبودی اجازه نمیدادم سی پی یو به شمابرسه.اول اینکه بنده همه قطعات  رو خواستم به عباس جان هم گفتم بذار پیشنهاد بدن دوستان من از نظر قیمت مشکلی ندارم هرکدوم رو خواستی فوری واسم حساب کن دوم اینکه فروشنده شرط کرده مین و سی پی یو باهم بفروش میرن که این به این معنی هستش که حتی اگه کسی یکیشو فوری بخواد اینطور نیست که به ایشون برسه باید صبر کنه واسه اون یکی مشتری پیداشه.اینارو گفتم که فکرنکنید تعلق گرفتن سی پی یو بشما بخاطر اون متن درشت وقرمز بود ویا ترس من و استارتر عزیز از مدیریت.

درهر صورت من نمیخواستم این مسائل بازشه اگه شما بصورت معمول خواسته بودین منم هیچوقت به روتون نمی اوردم اما واقعا بهم فشار اومد و نتونستم چیزی نگم

امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی وهمینجور دوستای خوبی بمونیم چون ارزشش بسیار بیشتر از این حرفاست محمد جان :x @};-

حمید جان سلام

اقا زیاد خودتو ناراحت نکن ایشون قصدی نداشتن

شما هم به دل نگیر چیزیه که شده خودت هم ناراحت نکن

یاعلی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان باور کنید از صبح ساعت 9 به نت دسترسی نداشتم

در پاسخ به دوستان باید بگم واقعاً هیچ منظوری نداشتم فقط میخواستم مطمئن بشم که در PM اتفاقات پشت پرده رخ نده :(

اگر موردی پیش اومده من بشخصه عذز خواهی میکنم @};-

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

حمید جان سلام

اقا زیاد خودتو ناراحت نکن ایشون قصدی نداشتن

شما هم به دل نگیر چیزیه که شده خودت هم ناراحت نکن

یاعلی

سلام علی جان @};-

نه چیز مهمی نیستش حل شد محمد جان رو دوسش دارم مث داداشمه

ممنون ارشما

با سلام

دوستان باور کنید از صبح ساعت 9 به نت دسترسی نداشتم

در پاسخ به دوستان باید بگم واقعاً هیچ منظوری نداشتم فقط میخواستم مطمئن بشم که در PM اتفاقات پشت پرده رخ نده :(

اگر موردی پیش اومده من بشخصه عذز خواهی میکنم @};-

سلام عزیز

درسته جو یکمی بدشده توی بازارچه ولی همه که مثل هم نیستن :)

خیلی مخلصتم :x @};-

لینک به دیدگاه

کلیه ی قطعات بغیر از پردازنده که به کاربر momo000000 فروخته شده بود

به دوست عزیزم آقا حمید , کاربر hamid5566 فروخته شد.ان شاالله که مبارکشون باشه و راضی باشن.

با تشکر از دوستان عزیز بابت مشارکت و اعتمادشون.ان شاالله فردا صبح اول وقت قطعات رو براشون ارسال خواهم کرد.

ختم تاپیک.لطفا بسته شود.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...