رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک GTX 770 Gigabyte OC Windforce 3x 2 GIG

vahid123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست قصد دارم این کارت گرافیک عزیز رو بفروشم!!!

دوستان در حال حاضز 770 در این رنج قیمتی واقعا جزء بهترین هاست!!! جدیدترین بازی ها نظیر فارکرای 4 و AC:Unity و ... براحتی و بصورت High روش اجر میشن....و اگر نیاز مالی نداشتم واقعا اقدام بفروشش نمیکردم...

از نظر استفاده هم واقعا کم استفاده شده و بنده وقتی خریدمش 1 ماه بعدش به سربازی اعزام شدم و واقعا نتونستم باهاش کار کنم از درصد ASIC هم مشخص هست!!

+++ قیمت پایه و فروش فوری کاهش پیدا کرد!!!!

تا 2016 June 4 گارانتی داره

+++ در ضمن به هیچ وجه اورکلاک نشده!! چون همونطور که میدونید گیگابایت یکی از بالاترین فرکانس ها رو داره و نیازی به اور هم نخواهد داشت...بنده هم تابحال نه cpu ونه Gpu رو اور نکردم که تجربشو داشته باشم

5.jpg

تصاویر :

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

قیمت پایه : 960.000

فروش فوری 1.000.000

طبیعتا هزینه ی ارسال هم با خریدار محترم هست...اگر با فروش فوری خریداری کنن 50 درصد هزینه ی ارسال رو خودم تقبل میکنم

ویرایش شده توسط vahid123
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اگه قصد فروش دارید قیمت منصفانه بذارید با این قیمت صفرشو بگیرم با صرفه تره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز زمانی که من این کارت رو گرفتم 1789 از همین لیون کامپیوتر خریداری کردم...

در حال حاضر حول و حوش 1300 هست..بنده هم جهت قیمت پایه حدودا 30 درصد طبق عرف بازار برای جنس دسته دو کسر کردم!!! از نظر شما این منصفانه نیست؟؟؟  از نظر بنده اینکه من باید 800 تومن ضرر کنم انصاف نیست..ولی چه میشه کرد..اینجا ایرانه و خرید اجناس در بدو ورود اشتباه محضه...چون هرکس هرچی بیشتر تیغش ببره قیمت میزاره (البته منظورم لیون کامپیوتر نیستااا..منظورم اون وارد کنندگان خوش انصافه!!!!! )

ویرایش شده توسط vahid123
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز با توجه به قیمت آکبندش که 1289000 تومن هست و عرف کسر 30% میشه 902000 تومن اگه با این قیمت بفروشید خریدارم
اگه با asus gtx 760 DCII OC هم تعویض داشته باشید به همین شکل از هر دو کارت 30 % کم کنیم تفاوتشو تقدیم میکنم

ویرایش شده توسط arasaras
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز با توجه به قیمت آکبندش که 1289000 تومن هست و عرف کسر 30% میشه 902000 تومن اگه با این قیمت بفروشید خریدارم

اگه با asus gtx 760 DCII OC هم تعویض داشته باشید به همین شکل از هر دو کارت 30 % کم کنیم تفاوتشو تقدیم میکنم

چطور شما برای کارت خودتون این عرف رو رعایت نکردین؟!
لینک به دیدگاه

رعایت نکردم ؟؟؟
1040000 تومن قیمت آکبندشه 30% کسر میشه 730 تومن من گذاشتم 750 چون مطمعنم هر کی بخواد بخره چونه میزنه اون 20 تومنم گذاشتم که واسه چونه زدنا کم کنم همون 730 بدم
به شمام گفتم اگه تعویض میکنی از جفتش 30 % کم کنیم 
چیو دقیقا میگید رعایت نکردم ؟

ویرایش شده توسط arasaras
لینک به دیدگاه

دوست عزیز عرف بازار درسته 30 درصد هست ولی دیگه نه اینقدر ماشینی!!!!به هرحال هرکسی برای جنسش با توجه به کارکرد و مدت زمان گارانتی و موراد دیگیری که مدنظر خودش هست میتونه بالاتر یا پایینتر قیمت گذاری کنه!!! من  با توجه به نیاز مالی که دارم واقعا کمتر از 980 نمیتونم کارت رو بفروشم....اگر مایل هستید در خدمتیم...

لینک به دیدگاه

منم برای کارت شما قیمت نذاشتم عرض کردم اگه طبق عرف فروشنده اید خریدارم اگرم که نه ایشالا خریدارش پیدا شه براتون
امیدوارم خوب بفروشید

ویرایش شده توسط arasaras
لینک به دیدگاه

با این قیمت جدیدت خریدارم چون خودمم با قیمت خوب دارم میفروشم کارتمو کدوم شهر هستید ؟

لینک به دیدگاه

دوستان بنده اهواز هستم...تحویل حضوری در اهواز هم انجام میشه...

مهلت تست هم 72 ساعت....

از نظر اعتماد سازی هم خرید و فروش بنده در PT و همین لیون موجوده....

لینک به دیدگاه

آخرین کاهش قیمت :

قیمت پایه 915 تومان

فروش فوری 930

ویرایش شده توسط vahid123
لینک به دیدگاه

سلام

فروش فوری خریدارم . شماره تماس در پیام خصوصی داده شد.

موفق باشید !

لینک به دیدگاه

سلام

فروش فوری خریدارم . شماره تماس در پیام خصوصی داده شد.

موفق باشید !

ارسال شد دوست عزیز

لینک به دیدگاه

با توجه به صحبت هایی که با کاربر عزیز Bullwinkle شد تا 48 ساعت آینده کارت واسه ایشون هست...گفتم که دیگر دوستان در جریان باشن و خدای ناکرده از بنده دلخور نشن

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...