رفتن به مطلب

مشکل مانیتور لطفا کمک کنید !

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان

بنده به تازگی یه مانیتور کارکرده ایسوز مدل ms228h خریدم که متاسفانه یه مشکل عجیب داره

مشکل اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم زمانی که پورت vga وصل باشه که هیچی ولی وقتی hdmi رو

وصل میکنم تصویر صفحه خیلی بزرگ میشه مثل وقتی که نرم افزار گرافیک رو هنوز نریخته باشی

ولی از داخل نرم افزار ati توی بخش HD TV Support با تنظیم وتیک زدن چندتا گزینه مشکل حل میشه

و وقتی سیستم رو دوباره خاموش و روشن میکنم هیچکدوم از مراحل بوت رو نشون نمیده تا وقتی که سیستم

کاملا بیاد بالا و دوباره روز از نو روزی از نو حالا به نظر شما آیا مانیتور ایراد داره یا ایراد از گرافیک

هستش در ضمن همه کابلها چک شده وسالم هستند و گرافیک هم با مانیتور دیگه ای چک شده

با تشکر از همه لیونی ها

لینک به دیدگاه

والا فکر نکنم هیچ کدومشون مشکل داشته باشن

مشکل یا از تنظیمات بایوس باید باشه یا از درایور گرافیک

البته چون موقعه بوت درایور هم درگیر نیست پس برمیگرده به تنظیمات از بایوس

شما مانیتور را با یه سیستم دیگر هم چک کن ببین چطوره

معمولا اگر مانیتور زمان پاسخ گوییش به سیگنالهای دریافتی از گرافیک پایین باشه این اتفاق میفته وای برای چند ثانیه نه تا بالا امدن سیستم

اخرین احتمال هم این هست که شما گرافیک را در اسلات اصلی یا PCI-E 16X 1 قرار نداده باشی که این هم باید از طریق بایوس مشکل را حل کنی

لینک به دیدگاه

سلام درایور مشکلی نداره چون با گرافیک داخلی سی پی یو هم چک شده و فرقی نمیکنه زمان تاخیر مانیتور هم 2 میلی ثانیه هست

روی پورت VGA هیچ مشکلی نداره پس از نرم افزار نیست فقط ناگفته نمونه خروجی گرافیک DVI هست و من با تبدیل و کابل HDMI

به مانیتور وصلش کردم و حتی با کابل اصلی که روی مانیتور بوده هم تست شده- کابل اصلی DVIبهHDMI هست در ضمن کارت گرافیکم 5970 هست  و حتی ویندوز رو هم

عوض کردم ولی مشکل همچنان برقراره باز هم ممنون از وقیی که گذاشتید

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم @};-

دوست عزیز مادربردت چندتا جای گرافیک داره ؟ PCI-E 16X چند تا داره ؟

شاید مشکل از همون سیمها یا تبدیل باشه یا پرت HDMI مشکل داره یا با تبدیل جواب نمیده

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم @};-

دوست عزیز مادربردت چندتا جای گرافیک داره ؟ PCI-E 16X چند تا داره ؟

شاید مشکل از همون سیمها یا تبدیل باشه یا پرت HDMI مشکل داره یا با تبدیل جواب نمیده

سلام مین من p8z77v هست وقتی توی نرم افزار کاتالیست میرم داخل قسمت My Digital Flat Panel گزینه اول نوشته   Maximum reported resolution : 64x480 در صورتی که این گزینه باید 1920x1080باشه به نظر شما میشه نرم افزار مانیتور رو ابدیت کرد

لینک به دیدگاه

به نظر من مشکل از کابل HDMIهست.با یه کابل دیگه تست کنید.من قبلا همچین مشکلی داشتم که با تعویض کابل درست شد

لینک به دیدگاه

با سلام دوستان مشکل مانیتور همچنان پابرجاست و نمیدونم باید چکار کنم لطفا کمک کنید

لینک به دیدگاه

با سلام

1)از تبدیل vga 20 پین استفاده کردین یا اینکه از کابل اصلی  مانیتور که بدون تبدیل به گرافیک وصل میشه...

2)آخرین آپدیت نرم افزار گرافیکتون رو بگیرید و از قسمت displays و desktop mangment تنظیمات مورد نظر رو انجام بدین.

3)آخرین آپدیت مانیتور رو هم بگیرین.

ویرایش شده توسط mohammad540800
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام دوستان مشکل مانیتور همچنان پابرجاست و نمیدونم باید چکار کنم لطفا کمک کنید

با سلام مدل گرافیکتون چی هست؟

لینک به دیدگاه

سلام من قدیم این مشکل رو با  nvidia 295 gtx داشتم. همه چیز سالم. مشکل من قدیم به خاطر compatible  نبودن پورت hdmi  vga بود. شما مدل vga رو بگو قدیمی باشه مشکل همینه.

خیالت راحت جای نگرانی نیست.

ویرایش شده توسط zargar
لینک به دیدگاه

مشکل از مانیتور نیست ... چون منم دقیقاً این مدل رو دارم و استفاده میکنم ... یا از تنظیمات بایوس هستش یا کارت گرافیک ... مدل VGA شما چیه ؟ بعدش با چه پورتی وصل میشی؟ VGA or HDMI ؟ همزمان هر دوشون وصلن به مانیتور ؟

از تبدیل که استفاده نمیکنی؟
شما درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کنین شاید درست بشه ...
در ضمن دوستی که گفت آخرین آپدیت مانیتور رو بگیر باید بهشون بگم که مانیتور بر خلاف مودم و کارت گرافیک قابلیت بروزرسانی درایور یا firmware رو نداره ! ایسوس که firmware مانیتوراشو یک بار همون اول مینویسه دیگه از بروزرسانی خبری نیست !

ویرایش شده توسط Moien
لینک به دیدگاه

با سلام مدل گرافیکتون چی هست؟

سلام ببخشید نبودم  5970

لینک به دیدگاه

مشکل از مانیتور نیست ... چون منم دقیقاً این مدل رو دارم و استفاده میکنم ... یا از تنظیمات بایوس هستش یا کارت گرافیک ... مدل VGA شما چیه ؟ بعدش با چه پورتی وصل میشی؟ VGA or HDMI ؟ همزمان هر دوشون وصلن به مانیتور ؟

از تبدیل که استفاده نمیکنی؟

شما درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کنین شاید درست بشه ...

در ضمن دوستی که گفت آخرین آپدیت مانیتور رو بگیر باید بهشون بگم که مانیتور بر خلاف مودم و کارت گرافیک قابلیت بروزرسانی درایور یا firmware رو نداره ! ایسوس که firmware مانیتوراشو یک بار همون اول مینویسه دیگه از بروزرسانی خبری نیست !

سلام 5970 -با hdmi البته کابل dviبهhdmiهستش-بله هر دو با هم وصلن - با تبدیل هم امتحان کردم نشد درایور هم ابدیت شده ویندوز هم عوض شده       --------     باز هم ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان ببخشید اگه از بایوس باشه چطوری درستش کنم

لینک به دیدگاه

سلام من قدیم این مشکل رو با  nvidia 295 gtx داشتم. همه چیز سالم. مشکل من قدیم به خاطر compatible  نبودن پورت hdmi  vga بود. شما مدل vga رو بگو قدیمی باشه مشکل همینه.

خیالت راحت جای نگرانی نیست.

5970 هست ولی با امبورد هم همینجوری هست

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان اگه میدونید کمک کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...