رفتن به مطلب

تولد پلی استیشن

MEHDI-GTX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

20 سال پیش کنسولی با نام playstation 1 متولد شد.کنسولی که خیلی از ماها با بازی های خاطر انگیزش بزرگ شدیم 

شرکت سونی به افتخارتولد این کنسول قصد دارد یک طرح ویژه برای play station 4 را با نام the 20th anniversay edition playstation 4 تولید کند.

PS4%2020%20Anniversary%20Edn%20Edit-11.j

شمایل این کنسول جدید تداعی کننده کنسول اول این شرکت هست زیرا سونی سعی دارن همان رنگ و لعاب و لوگو را در این طرح پیاده کند

Playstation%204.jpg

این کنسول قرار است با قیمت 499 دلار به تعداد محدود 12300 عدد وارد بازار شود

http://mashable.com/2014/12/05/20th-anniversary-playstation-4/

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یادش به خیر چقدر لنزشو تنظیم میکردیم :D 

لینک به دیدگاه

jin kazama wins  :)  انگار همین دیروز بود ، یادش بخیر  :( 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فکر کنید بعد چند سال قارچ خور نهایت کمبات و شورش دو بعدی و بالا پایین شدن... چون دوبعدی بودن قبلا بازیا چه اتاری چه میکرو چه سگا همیشه کیفیت بهتر میشد با اون طراحی های سادشون، یهو رزیدنت اویل رو بزارن جلوت ...  o:-) (الانم همون وضعیت هی گرافیک بهتر میشه با پیشرفت تو هر نسل ... )

..................

(حالا نمیساعت قبل داشتم کل داداشمو می خوابوندم روش فتالیتی زده بودم :D ) 

من در اون لحظه اول که وارد کلوب شدم بازیو دیدم  :blink: خدایا این چه بازیه جدیدیه چرا اینجوریه اصلا  :eek:

.

.

کلا متحول شدم دنیا رو برا اولین بار قشنگتر احساس کردم :big hug: ... اصلا انگار بزرگ شدم تو اون لحظه با کودک درونم خداحافظی کردم ولش کردم رفت منم نشستم تو کلوب تا شب بازی کردم، الان چندین ساله هر روز میرم سرکوچه رو نگاه می کنم این کودک درونم شاید پیداش شد ...  :laughing:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...