رفتن به مطلب

مشکل در بازی call of duty advanaced warfare

Recommended Posts

اره ولی همون 4 گیگ هم نمیزنه تو بازی فریم مناسب هم نمیگیرم!

بنظرمن 40 فریم مناسبه . بنده با یک عدد 970 توی رزولیشن 2560*1400 با سوپر سمپلینگ 8 ماکسیموم 14 فریم میگیرم!

لینک به دیدگاه

اره ولی همون 4 گیگ هم نمیزنه تو بازی فریم مناسب هم نمیگیرم!

بنظرمن 40 فریم مناسبه . بنده با یک عدد 970 توی رزولیشن 2560*1400 با سوپر سمپلینگ 8 ماکسیموم 14 فریم میگیرم!

لینک به دیدگاه

خب عزیز من تو با همون cpu قراضه ات داری بازی میکنی بعد انتظار هم داری 40 فریم ثابت بگیری

موفق باشی...

شما اطلاعات نابتون رو از کجا میارین؟

4790 شده قراضه؟ خیلی جالبه آخرین نسل سری i7 رو ملت چه اسمی روش میزارن =))

لینک به دیدگاه

عزیز دل شما تا به حال اسم این cpu به گوشت خورده که میگی قراضه؟

cpu شما برای بازی عالیه اگه این سی پی یو قراضه باشه دیگه i5 3450 من باید ...........

لینک به دیدگاه

والا نمیدونم از یکی دیگه پرسیدم هم گفت با سمپلینگ 8 افت فریم داره با 970 sli باید رو 4 گذاشت.بازم مرسی

لینک به دیدگاه

شما اطلاعات نابتون رو از کجا میارین؟

4790 شده قراضه؟ خیلی جالبه آخرین نسل سری i7 رو ملت چه اسمی روش میزارن =))

فک کنم ایشون اصن نمیدونن این cpu چی هست.

ویرایش شده توسط ralf4
لینک به دیدگاه

cpu شما برای بازی عالیه اگه این سی پی یو قراضه باشه دیگه i5 3450 من باید ...........

درسته عزیز i5 هم حتی برا بیشتر بازی ها زیاد هست مهم گرافیکه نمیدونم این دوستمون اطلاعاتش از کجا سرچشمه میگیره

لینک به دیدگاه

درود، بنده با سوپر سمپلینگ بالاتر از چهار مشکل دارم، یعنی افک کیفیت بافتها شدید میشه و فریم هم به شدت کاهش پیدا می کنه.

لینک به دیدگاه

درود، بنده با سوپر سمپلینگ بالاتر از چهار مشکل دارم، یعنی افک کیفیت بافتها شدید میشه و فریم هم به شدت کاهش پیدا می کنه.

سلام. بله بقیه دوستان هم همینو گفتن.

لینک به دیدگاه

خب حالا که هیچکس نمیدونه جریان چیه بیاین کلا بیخیال بازی بشیم باهمون 4x بازی کنین ظاهرا را حلی وجود نداره

لینک به دیدگاه

سلام

من همین بازی رو با 4 گیگ رم و یه گرافیک 5970 بازی کردم با تنضیمات متوسط با مانیتور 22 ایسوز جالب اینجاس حداقل رم رو زده 6 گیگ ولی همون افت فریم رو داشتم به نظر من بازی ایراد داره و باید کرک جدید براش بریزید در ضمن رم رو هم مینویسه 836 مگ

ویرایش شده توسط mehrdad oc
لینک به دیدگاه

سلام

من همین بازی رو با 4 گیگ رم و یه گرافیک 5970 بازی کردم با تنضیمات متوسط با مانیتور 22 ایسوز جالب اینجاس حداقل رم رو زده 6 گیگ ولی همون افت فریم رو داشتم به نظر من بازی ایراد داره و باید کرک جدید براش بریزید در ضمن رم رو هم مینویسه 836 مگ

سلام

بله به احتمال زیاد بازی خوب بهینه نشده و کارت های قدرتمند رو هم به چالش میکشه من الان رو 4x دارم بازی میکنم بهتر شده تا 60 فریم میگیرم ولی رو 8x 40 فریم بود و حتی کمتر!

لینک به دیدگاه

خب حالا که هیچکس نمیدونه جریان چیه بیاین کلا بیخیال بازی بشیم باهمون 4x بازی کنین ظاهرا را حلی وجود نداره

اره من دارم رو 4x بازی میکنم کیفیت بازم عالیه

لینک به دیدگاه

وقتي sli ميكني قدرت پردازش gpu بالا ميره رم 2برابر نميشه.windows, driver حتما update باشه به اخرين ورژن. و اينكه حالا در اخر بايد بتوني با nvidia inspector كار كني و پروفايل sli بسازي، چون تا الان drive بازي نيومده از اين link http://www.gameranx.com/updates/id/24973/article/call-of-duty-advanced-warfare-pc-tweaks-and-fixes-guide/

خبر بده كه همه اينها رو test كردي يا نه.

من البته با سيستم قبليم 590 gtx عالي بازي كردم .

good luck

ویرایش شده توسط zargar
لینک به دیدگاه

وقتي sli ميكني قدرت پردازش gpu بالا ميره رم 2برابر نميشه.windows, driver حتما update باشه به اخرين ورژن. و اينكه حالا در اخر بايد بتوني با nvidia inspector كار كني و پروفايل sli بسازي، چون تا الان drive بازي نيومده از اين link http://www.gameranx.com/updates/id/24973/article/call-of-duty-advanced-warfare-pc-tweaks-and-fixes-guide/

خبر بده كه همه اينها رو test كردي يا نه.

من البته با سيستم قبليم 590 gtx عالي بازي كردم .

good luck

والا تو این سایت چیزی نفهمیدم. درایو گرافیک هم اپدیت هست.این هم میدونم فقط قدرت 2 برابر میشه . ولی این کاری که گفتیدو بلد نیستم الان دارم با سمپلینگ 4 60 فریم میگیرم

ویرایش شده توسط ralf4
لینک به دیدگاه

ok, ببين من بازم چك كردم سيستمت مشكلي ندارهconfig عالي داري ، nvidia داره روي driver جديد كار ميكنه , عدد 60 هم عاليه و داري روون اجرا ميكنهي 60 به بالا خوبه، بازي engine قوي داره. حالا كمي بگذره بهتر ميشه.sample رو بزار روي hboa+ بعدش 100 fps ميگيري.

اوضاعت خوبه.

اي كاش بجاي 2*970 , r295x2 ميگرفتي.وقتي اين جور vga ها هست نبايد sliكني مگه همه رو water colling كني.

مشكل حرارت پيدا ميكني. و چيزهاي ديگه.

بهر حال good luck.

ویرایش شده توسط zargar
لینک به دیدگاه

ok, ببين من بازم چك كردم سيستمت مشكلي ندارهconfig عالي داري ، nvidia داره روي driver جديد كار ميكنه , عدد 60 هم عاليه و داري روون اجرا ميكنهي 60 به بالا خوبه، بازي engine قوي داره. حالا كمي بگذره بهتر ميشه.sample رو بزار روي hboa+ بعدش 100 fps ميگيري.

اوضاعت خوبه.

اي كاش بجاي 2*970 , r295x2 ميگرفتي.وقتي اين جور vga ها هست نبايد sliكني مگه همه رو water colling كني.

مشكل حرارت پيدا ميكني. و چيزهاي ديگه.

بهر حال good luck.

مرسی از تو عزیز.من اصلا فن amd نیستم و 1 970 رو ترجیح میدم به 1 r9 295x2 در حالی که دو تا 970 من از 295x2 هم قوی تر میشن دماشون هم نهایت تا 60 بره کارت اول و کارت دوم 50 بیشتر ندیدم خنک کنندگی کارتا عالیه بعد میشه بحث قیمت که بازم 970 بهتره.ولی بازم مرسی

ویرایش شده توسط ralf4
لینک به دیدگاه

خب عزیزان من اون dedicate vram که تو بازی مینویسه مقدار فضای اشغال شده توسط خوده بازییه نه اون مقدار حجمی که در اختیار دارید

در ضمن نمیدونم چرا بعضیا با حرف حق مشکل دارن تو این تست طرف با 5960x و 970sli داره با رزولوشن 1080 و اخرین تنظیمات 55 فریم به صورت متوسط و نهایتا تا 62 فریم 

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test

لینک به دیدگاه

درود 

من واقعا نمیدونم چقدر ارزش داره 5 میلیون خرج خرید گرافیک بشه فقط برای SUPERSAMPLING  16  60 FPS

بیشتر تقصیر در گام اول متوجه بازی ساز است که از موتور بروز و بهینه شده استفاده نکرده حالا یا به عمد یا غیر عمد 

وگرنه کارت 970 با توان پردازشی فوق بالایی که داره نباید در این بازی مشکلی داشته باشه

امیدوارم اتنویدیا در سری پاسکال خود تحول اساسی ایجاد کنه تا کاربرا هرسال مجبور نباشن گرافیک رو تعویض کنند 

با مطالبی که من میخونم واقعا از خرید 980 منصرف شدم وقتی که در کا اف که یک بازی میان نسلی هست این طور باشه 

در بازی های نسل اینده که واقعگرایانه تر هستند برنامه چی هست ؟

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

خب عزیزان من اون dedicate vram که تو بازی مینویسه مقدار فضای اشغال شده توسط خوده بازییه نه اون مقدار حجمی که در اختیار دارید

در ضمن نمیدونم چرا بعضیا با حرف حق مشکل دارن تو این تست طرف با 5960x و 970sli داره با رزولوشن 1080 و اخرین تنظیمات 55 فریم به صورت متوسط و نهایتا تا 62 فریم 

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test

حرفت حق نیست  چون cpu 4790k تا چند سال برای بالاترین بازی ها زیادی هم هست . همین 5960x که شما دوست داری با 4790k تو بازی فرقی نداره خواستی لینکم میدم این cpu برای کارهای دیگه ای مثل برنامه های سنگین و رندر هست و تو بازی فرقی نمیکنن

ویرایش شده توسط ralf4
لینک به دیدگاه

درود 

من واقعا نمیدونم چقدر ارزش داره 5 میلیون خرج خرید گرافیک بشه فقط برای SUPERSAMPLING  16  60 FPS

بیشتر تقصیر در گام اول متوجه بازی ساز است که از موتور بروز و بهینه شده استفاده نکرده حالا یا به عمد یا غیر عمد 

وگرنه کارت 970 با توان پردازشی فوق بالایی که داره نباید در این بازی مشکلی داشته باشه

سلام.دقیقا. الان این بازی بهینه نیست تو سایت سخت افزاری با 1 titan black با سمپلینگ 16 8 فریم میگرفت اگه اشتباه نکنم!

لینک به دیدگاه

اکثر این بنجمارکها درست نیست اگه تایتان بلک 8فریم میگیره پس چطوری من با 290تو 16x فریم 25 میگیرم اونم با i5 3450

لینک به دیدگاه

اکثر این بنجمارکها درست نیست اگه تایتان بلک 8فریم میگیره پس چطوری من با 290تو 16x فریم 25 میگیرم اونم با i5 3450

نمیدونم ولی من با دو تا 970 اندازه شما فریم میگیرم به گفته ی خودتون. پس میشه نتیجه گرفت بازی یا بهینه نیست یا مشکل داره

لینک به دیدگاه

کسایی که از کارت های amd 290استفاده می کنن با کتالیست جدید میتونن روزولیشن رو بالا ببرن و انتی انالیز رو خاموش کنن کیفیت 2برابر میشه نرخ فریم هم 10فریم  بیشتر میشه

لینک به دیدگاه

کسایی که از کارت های amd 290استفاده می کنن با کتالیست جدید میتونن روزولیشن رو بالا ببرن و انتی انالیز رو خاموش کنن کیفیت 2برابر میشه نرخ فریم هم 10فریم  بیشتر میشه

منظورت مثل dsr تو انودیا هست؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...