رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک Gigabyte GTX 970 G1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز قصد خرید کارت گرافیک GTX 970 گیگابایت رو دارم ایا این کارت گرافیک داخل کیس Green Falcon جا میشه؟؟؟

درضمن به قطعاتم میخوره این کارت گرافیک؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کیس شما یه دونه گرافیک رو تا 400 میلی ساپورت میکنه در بالاترین اسلات /

و بقیه اسلاتها هم تا 290 میلی میتونه ساپورت کنه / و گرافیکی که انتخاب کردین طول و عرضش به ترتیب 312 در 129 هست

پس با خیال راحت خریده و لذت ببرید

ویرایش شده توسط ATA_SE7EN
لینک به دیدگاه

سلام

پاور که مشکلی نداره و جوابگو هست . cpu هم فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه . فقط g1 یکم درازه من مجبور شدم محفظه هارد ها را در بیارم تا توی x5 جا بشه  قبلش مطمئن شو که تو کیست جا میشه .

لینک به دیدگاه

درود

داداش سلام درود منم برشما ولی فقط همین؟؟؟این جواب سوال منه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش سلام درود منم برشما ولی فقط همین؟؟؟این جواب سوال منه؟

نه خیلی عذرمیخوام داشتم ویرایش میکردم که اینترنت ذغالیمون عابرومون رو برد

لینک به دیدگاه

کیس شما کارت تا طول 290 میلی متر ساپورت میکنه اما طول این کارت 312 میلی متر هست که اصلا جا نمیشه متا سفانه. البته ظاهرا یه کارت تا  طول 400 میلی متر ساپورت میکنه روی slot-1.

طول کارت رو از اینجا ببینید.http://lioncomputer.ir/product/4458/GIGABYTE+GTX+970+G1+Gaming+WF3X+OC+4GB+GDDR5/

طول کارتی که کیس شما ساپورت میکنه http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=Falcon

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

عزیز کیس پیشم نیست . اما اگه نگاه کنی . گفته روی slot-1 تا 400 میلیمتر ساپورت میکنه شما برو ببین روی slot-1 چنین فضاهایی رو داره. عکسشم ضمیمه می کنم

post-15516-0-16366400-1417976948_thumb.png

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون اخرش جا میشه یا نمیشه به نظرتون؟؟؟

دوست عزیزم همونطور که تو اطلاعات مربوط به کیس اومده یک گرافیک تا 400 و در بالاترین اسلات رو ساپورت میکنه

و اگر مثلا بخواین sli بکنین جا نمیشه چون برای گرافیکهای بعدی محدودیت داره تا 290 میلی

خودتون میتونید مطالعه کرده و مطمئن بشین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون عزیزی که بی دلیل به بنده در پست دوم منفی داده خواهشا دلیلشم بگه تا من این رفتار رو نوعی مریضی قلمداد نکنم .

مطمئن باشه که پیگیری میکنم

لینک به دیدگاه

اون عزیزی که بی دلیل به بنده در پست دوم منفی داده خواهشا دلیلشم بگه تا من این رفتار رو نوعی مریضی قلمداد نکنم .

عطا جان منم تعجب کردم اما سخت نگیرید. باتوجه به امتیازی که دارید . تو مهندسی  :D  میشه از این مقدار صرف نظر کرد .1/3500=0.0002 که عددی نیست. @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

دوست عزیزم همونطور که تو اطلاعات مربوط به کیس اومده یک گرافیک تا 400 و در بالاترین اسلات رو ساپورت میکنه

و اگر مثلا بخواین sli بکنین جا نمیشه چون برای گرافیکهای بعدی محدودیت داره تا 290 میلی

خودتون میتونید مطالعه کرده و مطمئن بشین

اقا ممنون بررسی میکنم خودمم دستت درنکنه من کلا بهت مثبت دادم خیلی اقایی مرسی.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز والله شما که از این کارتتون راضی بودین و تعریف می کردین یه دفه چی شد؟ :-?:D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عطا جان منم تعجب کردم اما سخت نگیرید. باتوجه به امتیازی که دارید . تو مهندسی  :D  میشه از این مقدار صرف نظر کرد .1/3500=0.0002 که عددی نیست. @};- @};- @};-

سعید جان

این بار اول که نیست ازش بگذرم یا سخت گیری نکنم یه تعداد عزیز هستند که عاشق چنین رفتارهایی هستند و من تا الان دلیلشو نفمیدم

بنده هر بار که یه دوستی کمک یا راهنمایی میکنم این بلا سرم نازل میشه / کمک هم نمیکنم خودم ناراحت میشم

لینک به دیدگاه

سعید جان

این بار اول که نیست ازش بگذرم یا سخت گیری نکنم یه تعداد عزیز هستند که عاشق چنین رفتارهایی هستند و من تا الان دلیلشو نفمیدم

بنده هر بار که یه دوستی کمک یا راهنمایی میکنم این بلا سرم نازل میشه / کمک هم نمیکنم خودم ناراحت میشم

فکر کنم بهترین راه همین باشه که بفهمیم چه کسی منفی و چه کسی مثبت می دهد که ایشاالله قراره راه بیوفته. البته شما بزرگوار و با تجربه هستید .اما تجربه به من نشان داده هر کس محبوب می شود یکی دوتا اینجور افراد وجود دارد که ساز مخالف میزنن. پس برای فرد محبوبی چون شما داخل این فروم که شناخته شده هستید این طبیعی هست . همیشه چندتا بیمار که نمیشه گفت مخالف پرپایه موهمات وجود داره. اصلا ارزش نداره آدم حتی بهشون اهمیت بده البته به طور رندم هر از چندگاهی پیگیری کنید که حساب کار دستشون بیاد ولی ارزش نداره آدم آزرده خاطر بشه . @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

دوست عزیز والله شما که از این کارتتون راضی بودین و تعریف می کردین یه دفه چی شد؟ :-? :D

سلام الانم راضیم منتها یه دفعه متحول شدم :)

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز منم سیستم  دومم کیس گرین فالکونه و کارت sapphire r9 290 tri x  رو که کارت خیلی بزرگی هست روش نصب کردم والان هم اونو فروختم وgtx 970 گرفتم و هیچ مشکلی ندارم با خیال راحت راحت 

گرافیک بگیر 

موفق باشی

post-16320-0-49264700-1418020295_thumb.jpg

post-16320-0-55570700-1418020306_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز منم سیستم  دومم کیس گرین فالکونه و کارت sapphire r9 290 tri x  رو که کارت خیلی بزرگی هست روش نصب کردم والان هم اونو فروختم وgtx 970 گرفتم و هیچ مشکلی ندارم با خیال راحت راحت 

گرافیک بگیر 

موفق باشی

سلام عزیز متشکرم ممکنه از کارت گرافیک GTX 970 G1 که قرار دادی داخل کیس عکس بگیری اونم بببینم ممنون میشم @};-  :) 

لینک به دیدگاه

دلیلش اسپمه . درود هم شد جواب؟

لینک به دیدگاه

سلام 

ظهر رفتم خونه عکسشو میذارم

ممنونم مرسی منتظرم. :)  @};-  :x  @};-  @};-  @};- 

لینک به دیدگاه

دلیلش اسپمه . درود هم شد جواب؟

داداش عزیز شما چرا منفی دادی به ایشان فرتی وسریع خودشون برام پیام دادن که اینترنتشون مشکل پیدا کرد واحتمالا قطع شده بود به هر حال مشکلی نیست. :)  @};-  :x

لینک به دیدگاه

درود 

البته این نظر شخصی من است 

برای گردش هوتا داخل کیس باید ابعاد کیس مناسب گرافیک و مین و پردازنده باشه 

تنها جا شدن گرافیک در کیس کافی نیست و باید گردش درست هوا در کیس انجام بشه 

با کیس کوچک و گرافیک بزرگ درب کیس باید باز باشه 

لینک به دیدگاه

سلام ممنون عزیز لطف کردید امروز اومدم کیس و بازش کردم مدیریت کابل کشی کردم فکر کنم خوب از اب دراومد از لیون بهتر بستم.

post-17702-0-37194800-1418046642_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...