رفتن به مطلب

مشاوره براي خريد مادربرد داراي بهترين چيپ صدا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان عزيز يك راهنمايي مي خوام  براي مادربردي كه از چيپ z97 باشه  يا x99 كه بهترين چيپ صدا رو داشته باشه معرفي كنيد .دوستان فرق چيپ صداي اسوس z97 در هيرو  و فرمولا و اكستريم   چي هست ؟ يا يك مدل چيپ  صدا رو دارند ؟ و توي گيگابايت  z97 اگه مدل بهتري هست توي چيپ صدا معرفي كنيد همين طور x99 ؟

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

من خودم مدل  gaming gigabyte daram  فوق العادس کیفیت صداش پشیمون نمیشی  مد برد من

GIGABYTE Z97X-Gaming 5 LGA1150 Z97

البته مدل gaming 3  هم هست با قیمت مناسبتر

لینک به دیدگاه

بهترین بورد رو هم بگیری جای کارت صدای حرفه ای رو نمیده.

در ضمن بورد رد بفروشی باز کارت صدا برات میمونه.

لینک به دیدگاه

دوستان كاملا حرفاتون درسته  اما مي خوام در عين حالي كه از قابليت هاي اصلي اين برد ها هم استفاده بشه  الويت بعدي چيپ صداي مادربرد باشه  و هزينه بابت يك كارت حرفه اي هم خيلي زياد ميشه.

لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر واسه منم همچين سوالي پيش اومده که بين سه چيپ صدا روى مادربوردها کدوم کيفيت صداشون بهتره

VIA

Realtek

Lossless 24-bit/192KHz HD Audio

من مادربوردم چيپش VIA بود که مشکل پيدا کرده و الان از يه USB استفاده ميکنم و کيفيتش خيلي از via باللتره, خواستم بدونم lossless در حد اين usb کيفيت داره يا نه

لینک به دیدگاه

از من میشنوی فقط msi معمولا این شرکت تا جایی که جا داشته قوی ترین صدارو رو بهترین مادربرداش قرار داده مخصوصا مادربردهای گیمینگ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...