رفتن به مطلب

انتخاب مادربرد برای sli gtx 970 g1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

قطعات من اینها هستند  cpu :4790k  ram : 32gb gskil 2666.  hdd: 1xssd adata xg910 128gb  .4x4tra western .   power  : 1200oc green  .  case : thermaltake vgaming v  .    2xdvdraw 1x bluray raw.   vga : 2x gtx 970 g1 oc  

به نظرتون کدوم مادربرد رو انتخاب کنم

sabertooth mark 1    .    sabertooth mark s      z97 pro gamer    griphon z97 armor edition     z97  maximus ii ranger    z97 x soc force ln2    z97x gaming g1  z97x gaming gt

بعضی ها میگن دو اسلت 16 ایکس داشتنه گیگا جی تی به داشتن دو گرافیک من کمک میکنه .من موندم چطور ممکنه وقتی سی پی یو لنزشش دو اسلته 16 ایکسو جواب نمیده مادربرد میزاره باز یک زمانی اوجه چیپست انفورس میزاشت برای این کار ولی اینا چطور؟

لینک به دیدگاه

داداش 16 ترا هارد برای چیه ؟؟؟؟؟

32 گیگ رم هم زیاده

به نظر من vii hero برای کارایی گیم خیلی عالیه

لینک به دیدگاه

قبلا هاردهارو خریدم من دوست دارم هر هارد یک پارتیشن باشه.وسواسه دیگه کاریش نمیشه کرد. 

میگم شاید gta 16 gb ram براش کم بیاد فول تنظیمات. مخصوصا که دید وسیعی تو بازیش هست

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییهاتون منتها اگه امکانش هست دلیل انتخابهاتونو بدونم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز . 

من مادربرد Hero رو بهتون توصیه میکنم تنها دلیل برتری فرمولا نسبت به هیرو یکیش قشنگیه و دومیش واتر کولر پیشفرض روی مادربرد که میتونین واتر های کاستوم رو بهش وصل کنین که قیمتشو بی نهایت برده بالا در کارایی شما در Hero و فرمولا هیچ تفاوتی رو احسا نخواهید کرد این رو از روی تجربه دارم میگم . 

16 گیگ رم کافیه عزیز چه خبره 32 گیگ برای بازی ها کاملا کافیه 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ASUS & Gigabyte خوب هستن ولی صدای مادربردهای GIGABYTE از مادربردهای ASUS خیلی خیلی بهتر هست در غیر این صورت فرق چندانی ندارن من از هر 2 تا برند هم داشتم و این را به شما میگم

لینک به دیدگاه

تو اون مدل گیگا که ذکر کردم دو اسلت 16 در حالت sli میشه دوال 16 .به نظرتون چطوره برای دو تا گرافیک؟

giga z97x gaming gt

ویرایش شده توسط gtx taitan II
لینک به دیدگاه

با PS4 بالا میاد که 8 گیگ رم داره بعد میخوای با 16 گیگ بالا نیاد

من COD را بازی کردم فقط 3 گیگ رم اشغال کرد و 3 گیگ هم گرافیک

لینک به دیدگاه

داداش ساختار این چیپست در کل 1 عدد PCI-E 16 Rev 3.0 هست یعنی در حالت SLI میشه 2 تا 8X نه 16

اگر میخوای 2 تا 16 یا بیشتر باشه یا X79 یخر یا X99

لینک به دیدگاه

ps4 کجااو پی سی های اند کجا ! اونا کناره پی سی تو تنظیمات فول اسباب بازی هم نیستند 

لینک به دیدگاه

اون مدل مادربرد که نوشتم تو سایت گیگا برید متوجه میشید نوشته dual 16x sli

لینک به دیدگاه

والا که متوجه فرمایش شما هستم که 4790 کا نمیتونه دوال 16 ایکس ساپورت کنه اصلا لنز pci expres به این تعداد نداره ولی گیگا رو یک نگاه بندازید

لینک به دیدگاه

خیلی پول داری یکی از این دو رو بگیر

GIGABYTE Z97X SOC FORCE

MSI Z87 XPOWER

هر دو خوراک گیم و dli و مخصوصا اور هستند

به نظرم دومیه ولی بایوسش رو باید اپدیت کنی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چرا Z87 X power بگیرین ؟ 

خب X power z97 بگیرن 

در ضمن اینو بهتون بگم که تفاوت این 16X فقط حدود 5 الی 10 فریمه عزیز.  

لینک به دیدگاه

داداش شما یه سری به این سایت بزن و اگر انگلیسیت هم خوب هست  قسمت EXPANSION Slot را بخون شرایط را نوشته

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5086#sp

من با چیپستهای INTEL اشنایی کامل دارم و میدونم که بجز سری X هیچ کدام از چیپستها قابلیت پشتیبانی از 2 تا Slot گرافیک PCI-E 16X را ندارن

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته مادربرد ام اس ای ایکس پاور قابلیت ساپورت دو کارت رو بصورت همزمان 16x,16x رو داره

5: (0/16/0/0/0), (16/0/0/16/0), (8/0/16/8/0), (8/0/8/8/8)

لینک به دیدگاه

کاملا درست فرمودید ولی این توانایی متعلق به چیپست نیست و با کمک چیپ PLX هست نه چیپست مادربرد ولی خوب باز هم 2 تا 16 داره
http://game.msi.com/product/motherboard/z97-xpower-ac 

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییتون .به 

چرا Z87 X power بگیرین ؟ 

خب X power z97 بگیرن 

در ضمن اینو بهتون بگم که تفاوت این 16X فقط حدود 5 الی 10 فریمه عزیز.  

ممنون از راهنماییتون میخواستم بدونم 3way sli  با دوتاش فرق چند درصدی میکنه تو گیم با این مادربرد پیشنهادیه شما؟

لینک به دیدگاه

مهم اینه که دوتا 16 رو میتونه فراهم کنه . که نیازی به خرید x99  ddr4 پر هزینه نباشه

لینک به دیدگاه

فکر نکنم توی فریم زیاد تاثیر داشته باشن ولی خوب بی حساب کتاب هم نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از راهنماییتون .به 

ممنون از راهنماییتون میخواستم بدونم 3way sli  با دوتاش فرق چند درصدی میکنه تو گیم با این مادربرد پیشنهادیه شما؟

خواهش میکنم . 

3way اصلا برای گیم مناسب نیست و اصلا به هیچ وجه توصیه نمیشه مگر برای اسکور و پنجمارک بخواید و مانیتورتون بالای 1080p باشه

ولی مین وقتی دو تا رو 16x,16x ساپورت کنه صد در صد دو کارت به همین صورت کار خواهد کرد اما بنظرم ارزش نداره برای 7 فریم بالاتر برای مین 1700 الی 1800 هزینه کنید.

لینک به دیدگاه

از چیپستهای X38 تا X99 همشون دارای 2 تا 3 Slot گرافیکی 16X Rev 2.0 و 16X Rev 3.0 هستن که با خود چیپ INTEL کار میکنن

X38

X48

X58

X79

X99

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از چیپستهای X38 تا X99 همشون دارای 2 تا 3 Slot گرافیکی 16X Rev 2.0 و 16X Rev 3.0 هستن که با خود چیپ INTEL کار میکنن

X38

X48

X58

X79

X99

بله درسته ؛ اون مینها حتی قادرن 3 الی 4 کارت رو هم بصورت 16 پشتیبانی کنند اما در z87 و z97 فقط در صورت داشتن همان برد msi میشه دو تا کارت رو نهایتا 16 و 16 استفاده کرد.

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

ddr4 قیمتش به نصبت کارآییش نمی ارزه و الاکه x99 انتخابه اوله من بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...