رفتن به مطلب

انتخاب مادربرد برای sli gtx 970 g1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

ddr4 قیمتش به نصبت کارآییش نمی ارزه و الاکه x99 انتخابه اوله من بود

اصلا برای کار شما نیاز نیست عزیزم شما یک مین Hero هم بردارید با یک مین X power هم بگیرین هیچ تفاوتی شاهد نخواهید بود چون کار خاصی نمیخاین انجام بدید و اون 16X . 16X فقط 7 الی 10 فریم تاثیر داره و بنظرم دو تا 970 اونقدرها فریم میده که ارزش نداره بخاطر 10 فریم حدود 1 تومن اضافه تر خرج کنین من پیشنهاد میدم یه هیرو بگیرید و دو کارت رو بندازین روش و از سیستم HIGE END لذت ببرید . 

لینک به دیدگاه

اصلا برای کار شما نیاز نیست عزیزم شما یک مین Hero هم بردارید با یک مین X power هم بگیرین هیچ تفاوتی شاهد نخواهید بود چون کار خاصی نمیخاین انجام بدید و اون 16X . 16X فقط 7 الی 10 فریم تاثیر داره و بنظرم دو تا 970 اونقدرها فریم میده که ارزش نداره بخاطر 10 فریم حدود 1 تومن اضافه تر خرج کنین من پیشنهاد میدم یه هیرو بگیرید و دو کارت رو بندازین روش و از سیستم HIGE END لذت ببرید . 

باز هم ممنون از راهنماییتون یک سوال دیگه داشتم:سابرتوس با هیرو اختلاف قدرتی که ندارن؟ نه؟ چون سابرتوسو به خاطر خنک بودنش و ظاهرش خیلی دوست دارم هرچند با فنه زالمن snps12x من مقدار کمی از مادربورد دیده میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باز هم ممنون از راهنماییتون یک سوال دیگه داشتم:سابرتوس با هیرو اختلاف قدرتی که ندارن؟ نه؟ چون سابرتوسو به خاطر خنک بودنش و ظاهرش خیلی دوست دارم هرچند با فنه زالمن snps12x من مقدار کمی از مادربورد دیده میشه

سایبرتوث برای گیم طراحی نشده یک مادربرد هست خیلی خیلی مقاوم برای کارکرد طولانی .من هیرو رو برای کار شما ترجیح میدم . 

کارایی رو همیشه به زیبایی ترجیح بدید .

لینک به دیدگاه

من مین hero دارم واقعا خیلی زیباست

ویرایش شده توسط ralf4
لینک به دیدگاه

غیر از آپشنهاییکه تو گیم آنلایین داره مگه تفاوته دیگه ای تو حالت گیم تک نفره ایجاد میکنه؟ یعنی فرمو افزایش میده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش ساختار این چیپست در کل 1 عدد PCI-E 16 Rev 3.0 هست یعنی در حالت SLI میشه 2 تا 8X نه 16

اگر میخوای 2 تا 16 یا بیشتر باشه یا X79 یخر یا X99

دقیقا تایید میشه

4790 ذاتا برای کار مورد نظر شما درست نشده و بهتر هست به فکر x79 یاx99 باشید اگر مشکل هزینه ندارید

لینک به دیدگاه

من مین hero دارم واقعا خیلی زیباست

سی پی یوتون تا چه کلوکی پایدار اور شد؟ تو فارکرایی 4 مینیموم فرمتون چنده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی این سی پی یو 4790 رو اگه مشخصاتش رو ببینید خودتون متوجه خواهید شد بدرد  ترکیب دوگانه کارت های رده بالا نمیخوره یجورایی

k0QDM.jpg

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی این سی پی یو 4790 رو اگه مشخصاتش رو ببینید خودتون متوجه خواهید شد بدرد  ترکیب دوگانه کارت های رده بالا نمیخوره یجورایی

k0QDM.jpg

سلامی گرم . 

داداش ؛ البته اون 8,8 خیلی هم تاثیر گذار نیست ها اونقدرها که بخواد فریم رو حدود 50 تا بکشه پایین فوقش 10 تا عرض کردم صفحات قبل هم . 

لینک به دیدگاه

cpu اور نشده فارکرای 4 هم بیشتر به گرافیک ربط داره متوسط بالای 100 فریم میگیرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...