رفتن به مطلب

راهنمایی وکمک در مورد خرید مادربرد rampage v extrime یا x99deluxe

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان لطفا برای خرید این دو مادر برد راهنمایی کنید در ضمن اهل overc هم نیستم ولی بازی های جدید رو دوست دارم بازی کنم

لطفا سریع

چون هفته دیگه عازم دبی هستم و میخوام اونجا بخرم

در ضمن کیس cosmos se دارم از نظر فضا با rampagev extrime مشکل نداره 

ممنون میشم

ویرایش شده توسط moh1360
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما که داری میخری و کاری هم ندارم چه کاری میخوای انجام بدی با سیستم
پیشنهاد من این مادربرد هست که از 2 تا مدلی هم که گفتی بهتر هستASUS X99-E WS 
http://www.asus.com/Motherboards/X99E_WS/
این هم هست که عالیه AsRock Extreme 11
http://www.asrock.com/mb/Intel/X99%20Extreme11/

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما که داری میخری و کاری هم ندارم چه کاری میخوای انجام بدی با سیستم

پیشنهاد من این مادربرد هست که از 2 تا مدلی هم که گفتی بهتر هستASUS X99-E WS 

http://www.asus.com/Motherboards/X99E_WS/

این هم هست که عالیه AsRock Extreme 11

http://www.asrock.com/mb/Intel/X99%20Extreme11/

سلام ممنون از راهنمایی یعنی از سری rampage بالاتره

لینک به دیدگاه

درود

کیس شما M/B Type ATX, microATX, Mini-ITX را ساپورت می کنه و مادربورد Rampage Extended ATX هست . اگر هم جا بشه چیز جالبی نمیشه . Asus X99-E WS واسه سرور هست ولی اگر هزینه واستون مهم نیست که هیچ چون از Rampaege حدود 40 دلاری گرونتر هست .

X99-Deluxe ابعاد ATX داره و حدود 100 دلار ارزانتر هستش .

شما اگر در حالت 3way هم بخواین استفاده کنید Deluxe جوابگو شما هست.

لینک به دیدگاه

X99-Deluxe چون قیافه داره ارزون تره کارایی گیمینگش هم با  Rampaege فرقی نداره اسمبلش هم زیباتره تو کیس شما هم جا میگیره

لینک به دیدگاه

X99-Deluxe چون قیافه داره ارزون تره کارایی گیمینگش هم با  Rampaege فرقی نداره اسمبلش هم زیباتره تو کیس شما هم جا میگیره

ممنون دوست عزیز بنظر شما  ارزش داره کیس و عوض کنم rampage v بگیرم

لینک به دیدگاه

ببخشید تفاوت rampage و deluxe چیه؟

لینک به دیدگاه

درود

کیس شما M/B Type ATX, microATX, Mini-ITX را ساپورت می کنه و مادربورد Rampage Extended ATX هست . اگر هم جا بشه چیز جالبی نمیشه . Asus X99-E WS واسه سرور هست ولی اگر هزینه واستون مهم نیست که هیچ چون از Rampaege حدود 40 دلاری گرونتر هست .

X99-Deluxe ابعاد ATX داره و حدود 100 دلار ارزانتر هستش .

شما اگر در حالت 3way هم بخواین استفاده کنید Deluxe جوابگو شما هست.

ممنون برای گیم کدومش بهتره نهایتا کیس عوض میکنم

لینک به دیدگاه

بهترین و مدرن ترین برد 3-2011 asrock extreme 11 هست از همه ی مادربرد های دیگه هم هیت سینک بهتری داره و هم خیلی پرت داره مثل یه عالمه ساتا USB 3و ...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این مادربردها هیچ محدودیتی ندارن و برای هر کاری میتونی استفاده کنی

شما که 1 بار بیشتر نمیخوای بخری پس بهترین را بخر

بله Rampage V Extreme در برابر این حرفی برای گفتن نداره و حتی محدودیتی که بقیه برای ساپرت RAM و CPU های سرور دارن این مدلهایی که گفتم ندارن

من خودم شخصا اگر بخوام بخرم این مدل را میخرم ولی اگر در Dubi از 1700 بالاتر باشه ارزش خرید نداره مگر اینکه AsRock بخری که در بازار داخل پیدا نمیشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این مادربردها هیچ محدودیتی ندارن و برای هر کاری میتونی استفاده کنی

شما که 1 بار بیشتر نمیخوای بخری پس بهترین را بخر

بله Rampage V Extreme در برابر این حرفی برای گفتن نداره و حتی محدودیتی که بقیه برای ساپرت RAM و CPU های سرور دارن این مدلهایی که گفتم ندارن

من خودم شخصا اگر بخوام بخرم این مدل را میخرم ولی اگر در Dubi از 1700 بالاتر باشه ارزش خرید نداره مگر اینکه AsRock بخری که در بازار داخل پیدا نمیشه

از راهنمایتون کمال تشکر   اگه یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم  من  از سال 2009 rmpageII extrime دارم خیلی راضییم

لینک به دیدگاه

عزیز راهنمایی من این هست اگه اهل بازی هستی و اور و رکورد زدن جزو علایق شما نیست . خرید این سری از بردها پول حروم کردن هست . ینی پول  پرفورمنسی رو میدید که اصلا قرار نیست از همش استفاده کنید من به شما سری Z97 رو به شما پیشنهاد می کنم . هزینتون میاد پایین بدون اینکه در تجربه گیم شما خللی ایجاد شه

من اگه باشم این سیستم رو برای خودم در نظر می گیرم . (گویا از نظر مالی هم مشکلی ندارید)

ASUS Maximus VII Hero LGA1150 Z97

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

Gskill Trident X 16GB 8GBX2 2400Mhz DDR3 Ram

Seagate Barracuda 3TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3

Plextor M5 Pro Xtreme 128GB SATA3 SSD

GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB SLI

Enermax Platimax 1000W *Platinum

لینک به دیدگاه

Rampage همیشه خوب بوده و در اون شکی نیست ولی سری WS یا همون Work Station همیشه یه سر و گردن از Rampage ها و بقیه مدلها بالاتر هستن چون بجز اینکه همه قابلیتهای مدلهای دیگه را دارن از قدرت خیلی بالایی برخوردار هستن که اونها را از بقیه مجزا میکنه برای مثال Rampage در حالت SLI 4 Way به این شکل قدرتش تقسیم میشه 8\8\8\8 و در 3 Way  میشه 8\8\16 ولی در WS به این شکل هست 16\16\16\16 وتازه 4 تا پرت PCI E 8X هم داره از نظر صدا به میزان خیلی کمی با هم فرق دارن

و برای اور کردن هم فرق زیادی ندارن ولی خوب در این قسمت Rampage بهتر عمل میکنه و همینطور Deluxe ولی با قدرتی که WS داره نیازی هم به اور کردن نداره همچنین از همه قابلیتهای یک سرور هم برخوردار هست که هیچ مدلی نداره

قیمتش هم 1800 تا 1850 هست

لینک به دیدگاه

Rampage همیشه خوب بوده و در اون شکی نیست ولی سری WS یا همون Work Station همیشه یه سر و گردن از Rampage ها و بقیه مدلها بالاتر هستن چون بجز اینکه همه قابلیتهای مدلهای دیگه را دارن از قدرت خیلی بالایی برخوردار هستن که اونها را از بقیه مجزا میکنه برای مثال Rampage در حالت SLI 4 Way به این شکل قدرتش تقسیم میشه 8\8\8\8 و در 3 Way  میشه 8\8\16 ولی در WS به این شکل هست 16\16\16\16 وتازه 4 تا پرت PCI E 8X هم داره از نظر صدا به میزان خیلی کمی با هم فرق دارن

و برای اور کردن هم فرق زیادی ندارن ولی خوب در این قسمت Rampage بهتر عمل میکنه و همینطور Deluxe ولی با قدرتی که WS داره نیازی هم به اور کردن نداره همچنین از همه قابلیتهای یک سرور هم برخوردار هست که هیچ مدلی نداره

قیمتش هم 1800 تا 1850 هست

tnx

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...