رفتن به مطلب

ایا خرید کالای بدون گارانتی بدون خطر است .نظر سنجی

Analyser
 اشتراک گذاری

خرید کالای بدون گارانتی درست است ؟نظر سنجی  

301 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. گارانتی در ایران ارزش دارد ؟

• بله مشکلی پیش نمی اید
      18
    • خیر اصلا توصیه نمی شود
      29
    • بستگی به شرایط کالا و فروشنده دارد
      163
    • ریسک 50 /50 است
      63
    • با کالای با گارانتی فرقی نمیکند
      28

Recommended Posts

تو کشور ما گارانتی مساوی با گرونتر خریدن

یعنی وقتی میخوای قطعه رو بخری باید به خاطر چند نوع گارانتی پول بیشتری بدی

گارانتی یعنی یعنی یه جفت کفش آهنی بخری دنبال قطعه بدوی

گاهی اوقات به نتیجه میرسی گاهی اوقات هم نه بستگی به شرایط اقتصادی داره

گارانتی که آدمو اذیت نمیکنه گیرینه میری پاور رو میدی یه ماه دیگه میری تحویل میگیری

لینک به دیدگاه

درود

بنظر من اگه قطعه یک هفته مهلت تست داشته باشه اصلا دیگه گارانتی لازم نداره... (البته اگه بنجل نباشه جنس مثل این مارشال و غیره که هی تبلیق می کنند بگدریم)

این دوستانی هم که قطعاتشون خراب میشه میان مبتدیانه یکاری بکنن قطعه رو میسوزنند یا نیم سوز می کنند، یکی نیست بگه خب تو همه چیز نباید انگشت کنی بیا برو رد بازیت ...  :D

اصلا گارانتی تو ایران یچیزی نوینی هست به نوبه خودش... بدینگونه که کالا رو میسوزنی میری میگی خراب شد قیافتم عین گربه شرک می کنی بهت نو میدن اگه قیافت شبیه خود شرک باشه نمیدن (شوخی)... :laughing:

درکل من اگه قطعه آک رو تست کنم سالم باشه بدون گارانتی خرید می کنم همونجوری که یتومن دادم گوشی بدون گارانتی خریدم ... والا الان دو ساله بیشتر داره برام کار میکنه صبج تا شبم دارم کلش اف کلنز باهاش بازی می کنم...  :big hug:

...........

اقا این دوتا سوال متناقضه نوشتی یا من اینجوری تصور می کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  :-? 

خرید کالای بدون گارانتی درست است؟

گارانتی در ایران ارزش دارد؟

الان جواب کدمو بدوم تو نظر سنجی!!!!!!!!  :D

درود بر شما

با قسمت مهلت تست موافقم اگه باشه که گارانتی به چه دردم میخوره

تا الان غیر یه هارد هیچیم به گارانتی نخورده ولی عوضش سه برابر هیکل هارد اضافه پول گارانتی دادم (روی چهار تا سیستمی که داشتم)

من هم مثل شما تا الان نزدیک 10 تا گوشی رو نیم ساعت تست زدم و خریدم و تا الان که یک سال گذشته مشکلی ندیدم از هر لحاظ

روزی 4 ساعت مداوم تو همین بازیم بعضی وقتا 20 ساعتم هستم و هنوز باطری مثل روز اوال سر حال کار میکنه

پردازنده اینتل گارانتی نداره قبول ولی تا یه حدی میدونم مهلت تست یک روزه باید داشته باشه :-?

یه سال AMD کار میکردم خورد تو ذوقم الان بیشتر از پنج ساله اینتل کار میکنم عالی بوده :D

لینک به دیدگاه

تو کشور ما گارانتی مساوی با گرونتر خریدن

یعنی وقتی میخوای قطعه رو بخری باید به خاطر چند نوع گارانتی پول بیشتری بدی

گارانتی یعنی یعنی یه جفت کفش آهنی بخری دنبال قطعه بدوی

گاهی اوقات به نتیجه میرسی گاهی اوقات هم نه بستگی به شرایط اقتصادی داره

گارانتی که آدمو اذیت نمیکنه گیرینه میری پاور رو میدی یه ماه دیگه میری تحویل میگیری

سلام

پاور بردم گرین همون موقع با یه دونه پلمپ و نو نو عوض کردن

برخورد هم فوق العاده

البته نو خریده بودم و مشکل هم داشت ولی برخورد و عملکردشون عالی بود

یاعلی

لینک به دیدگاه

با سلام

کلا اگه توانایی مادی،نو خریدن رو ایجاب کرد که بهتره،بعد اون گرافیکی که دسته دو هست،اما گارانتی داره توصیه میشه.

به طرز استفاده هم بستگی داره،اما با توجه به اینکه وسیله برقی هستش 50/50 رو میشه براش گفت.

با تشکر از دوستان

لینک به دیدگاه

بستگی به کالا داره...
 مثلا برای خرید یک گوشی Sony Xperia Z3 اصلا گارانتی پیشنهاد نمیشه! چون این گوشی تقریبا تا مدت ها بدون مشکل کار میکنه (اگه مواظب باشم) و گارانتی اینجا فقط الکی پول اضافی از شما گرفته... اما موقعی که میخواید یک گوشی یا قطعه کامپیوتر که زیاد به مارک و سازندش اعتماد ندارید بخرید، حتما باید با گارانتی معتبر خریداری بکنید که دو روز گذشت و قطعه خراب شد ضرر نکنید و پیش خودتون بگید چه کاری بود کردم رفتم از این مارک خریدم! :)

لینک به دیدگاه

بستگی به کالا داره...

مثلا برای خرید یک گوشی Sony Xperia Z3 اصلا گارانتی پیشنهاد نمیشه! چون این گوشی تقریبا تا مدت ها بدون مشکل کار میکنه (اگه مواظب باشم) و گارانتی اینجا فقط الکی پول اضافی از شما گرفته... اما موقعی که میخواید یک گوشی یا قطعه کامپیوتر که زیاد به مارک و سازندش اعتماد ندارید بخرید، حتما باید با گارانتی معتبر خریداری بکنید که دو روز گذشت و قطعه خراب شد ضرر نکنید و پیش خودتون بگید چه کاری بود کردم رفتم از این مارک خریدم! :)

اصلا با این حرف موافق نیستم ، نوع برند اصلا تضمین کننده سلامت کالا نیست

من Samsung Galaxy Fit تازه خریده بودم ، شب زدمش توی شارز صبح بلند شدم دیدم تاچش از کار افتاده 

همون Z3 با قیمت حدود 1980 اگه بدشانسی بیاری و یه اتفاق مشابه مثل من بیوفته میخوای چیکار کنی ؟؟ قیمت قطعات یدکیش مثل همون تاچ میدونی چقدر میشه ؟!

به نظر من خریدن برند نااشنا به ریسکش نمی ارزه خود من یه جنس رو 4 بار رفتم عوض کردم دیگه دفه 4 کلافه شده بودم ، و دیگه پشت دستمو داغ کردم از اون شرکت چیزی نخرم 

قطعه ای هم که به سازندش اعتماد ندارید نخرید ، گارانتی هم داشته باشه و مشکلی هم واسش پیش بیاد کلی وقت و انرژی ازتون میگیره 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

گارانتی به نظر من اگر گارانتی تعویض نباشه ارش یک ***** هم نداره.من مانیتور ایسوس خریدم 5 تا پیکسل سوخته داشت خیلی تو ذوق میزد بردم گارانتی گفتند باید پنلش رو عوض کنیم دیگه خدا میدونه چه پنلی رو روش میندازن به خاطر همین هم با صد تومن ضرر فروختم یکی دیگه خریدم

لینک به دیدگاه

بستگی به این داره ک چی بخری!

Cpu اینتل گارانتی نداره ولی درصد خرابی پایینی داره

لینک به دیدگاه

به نظر من گارانتی تو ایران ارزشش خیلی کمتر از همه جای دنیا هست.

از هیچی بهتره ولی

مثلا اگه قرار باشه یه تلوزیونو 2 تومن زیر قیمت از بانه بخرم مسلما بی خیال گارانتی میشم چون  گارانتی تو  مملکت ما اندازه ی 2  میلیون تومن ارزش نداره.

البته موقع خرید جنس بدون گارانتی چشامو حسابی باز میکنم که جنس هیچ مشکلی نداشته باشه.

لینک به دیدگاه

گارانتی در ایران بسیار متفاوت تر از تعاریف جهانی هستش

چون شرکت های بزرگ دنیا به دلیل اعمال تحریم امریکا نمی توانند در ایران حضور داشته باشند تمامی شرکت های معتبر و صاحب نام که به نوعی وابسته به بازار امریکا باشند بدون استثنا در ایران وجود خارجی ندارند

گارانتی هایی هم که براه میباشد از نوع حاجی بازاری هستش یعنی به این مفهوم که یه حاجی چند تا جنس مرغوب میاره و درصد قیمتی رو در فروش به عنوان گارانتی به جیب خودش زده می بینه اگه درصد خرابی کم باشه گارانتی رو اعمال میکنه و اگه هوا خراب بشه درصد خرابی بره بالا، اینجا داستانهایی از قبیل قطعه سرگردان، آواراگان بی نام، تلاش نافرجام، فردین دار فانی را وداع گفت شکل میگیره و . . .!

اگر از ابتدا به داستان نگاه کنیم، قضیه جای دیگه ایی داره می لنگه و ما هنوز دنبال نخود به رنگ سیاه میگردیم.

لینک به دیدگاه

ما توی ایران چیزی تحت عنوان گارانتی نداریم ، اما چیزای زیادی به اسم گارانتی داریم :|

اگه گارانتی واقعا گارانتی باشه گرفتنش واقعا ارزش داره که چنین چیزی حداقل توی ایران وجود نداره .

گارانتی های ایران فقط مونده توی کارت بنویسن درصورت خراب شدن جنس گارانتی باطل است :|

متاسفانه مهارتی که یک سری تعمیر کار های ما دارن در حد یه ریست کردن بایوس برای مین برد و عوض کردن باطریشه .

و اگه با اینجور کار ها نتونن مشکلو حل کنن میگن جزو گارانتی نیست !!

جدیدا کار سخت افزار رو گذاشتم کنار رفتم توی گوشیو تبلت ... بارها شده تبلتی که بعد از چند روز استفاده پیکسل سوخته می آورده رو میفرستادم گارانتی و خیلی راحت میگفتن جزو گارانتی نیست ! چند هفته ای هست شرکت های اصلی رو گذاشتم کنار و با شخصی کار میکنم که خودش گارانتی میکنه تبلت هارو تا چند هفته و خیلی راحت بدون هیچ چکو چونه عوض میکنه !

ایران تنها کشوریه که گارانتی های شرکتی میتونن از گارانتی های اصلی بهتر باشن :D

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درود

دقیقا اگه جنسی قراره خراب باشه همون یک هفته تقش در میاد در نتیجه گارانتی چیز بیخودیه بنظر من ... بعد این مدت خودت مگه اینکه خرابش کنی در اکثر مواقع... تو ایران هم تنها جایی هست که خیلی ها جنسشونو خراب میکنن(حالا سهوا انشاله) میبرن گارانتی یدونه نو میگیرن...  :laughing:

لینک به دیدگاه

من تا حالا شده که خیلی جنس از amazon المان خریدم اما هیچ کدام خرابی نداشته.کلن از جنس تو ایران با گارانتی که خیلی بهتر بوده .اون newegg هم به بد shipping کردن معروفه پدر جنس رو در میارن تا به دست مشتری برسه این دلیل خرابی زیادش است نه بد بودن جنس.تازه به euro هم که ماشالا از جنسهایی که تو ایران وارد میکنن تازه اونم به قیمت دلار ارزانتر برای آدم میوفته. :)

لینک به دیدگاه

درود

در کل ریسکه مخصوصا قطعات مکانیکی

خودم یه قطعه گرفتم  اصلا باورم نمیشد 1 % ایراد داشته باشه  اسلات گرافیک اول مشکل داشت ولی من اهمیت ندادم رو یه اسلات دیگه کارمو راه انداختم بعد از تماس با صاحب کالا تصمیم گرفتم بفرستم گارانتی 

که مشکلی پیش نیاد   رفت گارانتی  بعد از یه هفته زنگ زدم طرف گفت  باید تعویض بشه  :eek:

الان تو گارانتیه و 1 ماهه منو میپیچونن بخدا خندم گرفته  مهندسای اونجا چی تعمیر میکنن خدا میدونه  موندم برم شر درست کنم  یا بیخیالی طی کنم تا بیاد   بدبختی هرچی فیلم و بازی داریم تو هارد کامپیوتر بوده

الانم با لپتاپ عزیزم کار میکنم

خودتون نتیجه گیری کنید  اعصاب ندارم  ~x(

لینک به دیدگاه

خریدن کالای بدون گارانتی از آدم  با وجدان وخدا شناس مباح است :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دو حالت داره !

یا اینکه بعد ازخرید کالا مثلا کارت گرافیک یا موبایل کلا خرابه ! تو این حالت باید گارانتی داشته باشید وگرنه پولتون رو اتیش زدید چون تعمیر هم نمیشه کرد !

ولی اگه مثلا 4 ماه بعد از خرید کالا دوربین گوشیه سوخت خب چه گارانتی داشته باشی چه نداشته باشی بازم ازتون هزینه میگیرند خخخ

لینک به دیدگاه

به نظر میاد گزینه 3 درست باشه(بستگی به شرایط داره)

مثلا برای خرید جنس دست دوم بهتره گارانتی داشته باشه تا اگه مشکلی پیش اومد یه احتمال ضعیفی برای درست شدنش باشه

ویا مثلا چون توی ایران موقع خرید قطعات از پلمپ و اینا خبری نیست(گرافیک آکبند میخری اما هیچ پلمپی نداره و یا موبایل) و احتمال انداختن جنس دست دوم به جای نو وجود داره پس به همون مثال بالا میرسیم و بازهم گارانتی لازمه

اینطور که پیداست کلا گارانتی لازمه :D

لینک به دیدگاه

گارانتی یعنی کشک ...به خدا زبونم مو درآورد ... *dry# *dry# *dry# *dry#

لینک به دیدگاه

بله دیگه بعضیا میرن یه گارانتی و فک میکنن گارانتی فقط همون یه شرکته ...

اگه یه بار بیاین توی شرکت های گارانتی و گریه ها و اعصاب خورد مردم رو ببینین اونوقت میفهمین که دنیا دست کیه ...

لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

من میخوام یه اساس دی از سامسونگ بخرم با مشخصات زیر

SSD Samsung 850 PRO 128Gb

گارانتی نداره به نظرتون چکار کنم با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی ؟

لینک به دیدگاه

باید ببینی اختلاف قیمتش چقدره .... اگه 20-30 تومنه با گارانتی رو حتما بگیر ولی اگه 60-70 تومنه بدون گارانتی رو بگیر ...ولی فردا نیای به من بگی که خراب شد و حالا گارانتی نداره چیکار کنما ... من هیچگونه مسئولیتی رو نمی پذیرم ... :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

قصد خرید دوربین dslr رو دارم با گارانتی در میاد حدود 2600 بدون گارانتی از دبی برام بخرن بفرستن میشه حدود 2200 بدون شک بدون گارانتی رو انتخاب میکنم تو این شرایط

لینک به دیدگاه

قصد خرید دوربین dslr رو دارم با گارانتی در میاد حدود 2600 بدون گارانتی از دبی برام بخرن بفرستن میشه حدود 2200 بدون شک بدون گارانتی رو انتخاب میکنم تو این شرایط

منم باشم دقیقا همین کار رو میکنم ... :D :D :D

لینک به دیدگاه

از دبی که میخره اونجا شرکت اصلیش گارانتی نکرده؟

لینک به دیدگاه

از دبی که میخره اونجا شرکت اصلیش گارانتی نکرده؟

احتمال خیلی زیاد گارانتی لوکال خودشون دارن

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...