رفتن به مطلب

نرم افزار کارت MSI NVIDIA 750 TI (مهم)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه
من تمامی نرم افزارهای داخل دی وی دی این کارتو نصب کردم از جمله این برنامه:
MSI Live Update 5
ولی وقتی PC را خاموش و روشن می کنم یا ریست می کنم اخطار آپدیت میده:

post-18126-0-20304900-1418133883_thumb.png

در صورتی که من آپدیت برنامه را غیرفعا کردم حالا به نظرتون این برنامه اصلا برای کارت نیازه؟یا نه حذف بشه بهتره؟
چون آخرای این سایت ازش گفته:
قیمت | خرید | مشخصات کارت گرافیک 2 گیگابایتی انویدیا جیفورس GTX 750 Ti ام اس آی سری گیمینگ 128 بیت
ممنون
موفق باشین :x

لینک به دیدگاه

کسی می دونه راهنمایی کنه

ممنون میشم :( :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوست عزیز اون برنامه live update رو اصلا نیازی نیست نصب کنید بی خودیه

و اون ارور زیر اروز لایو اپدیت مربوط به استیم هست از کنترل پنل پاک کنید درست میشه هر دوتاشو

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اون برنامه live update رو اصلا نیازی نیست نصب کنید بی خودیه

و اون ارور زیر اروز لایو اپدیت مربوط به استیم هست از کنترل پنل پاک کنید درست میشه هر دوتاشو

با تشکر از شما

فقط می خواستم مطئن بشم که شدم این live update را هم پاک کردم

فقط این live update را پاک کردم چیزی که ازش باقی نمی مونه برای پاک همون پاک کردن خودش کفایت می کنه درسته؟

با تشکر از شما

موفق باشی :x :x :x

لینک به دیدگاه

جز درایور کارت که توصیه میکنم از سایت انویدیا اخرین نسخشو دریافت کنید بقیه برنامهای دی وی دی یوتیلیتی هست و احتیاج به نصب نداره

لینک به دیدگاه

جز درایور کارت که توصیه میکنم از سایت انویدیا اخرین نسخشو دریافت کنید بقیه برنامهای دی وی دی یوتیلیتی هست و احتیاج به نصب نداره

سلام

با تشکر از شما

فقط همین پاک کردن با خود ویندوز که کفایت می کنه؟چون الان پاکش کردم(منظورم اینه که تمامی اطلاعتش که پاک میشه چون هنگانم پاک کردم پوشه ام پاک شد)

و دیگه لازم نیست که با نرم افزارهای جانبی پاکش کنم؟

ممنون

موفق باشی :x :x

لینک به دیدگاه

شما هر چی برنامه اضافه از دی وی دی نصب کردید برید به control panel /unistall program و حذفش کنید

بعضی از این برنامها مانند live update توی استارت اپ میاد و در هنگام پاک کردن ایراد میگیره و پاک نمیشه

منو start/run و در run تایپ کنید taskmgr و در قسمت prosses برنامه های در حال اجرا رو نگاه کنید و اگر

برنامه مورد نظرتون فعال بود end task کنیدش و سپس به uistall program برید و پاکش کنید *******************************************************************************************************

در مورد پاک کردن درایور nvidia و نصب درایور جدید *************************************

این درایور در مکانهای مختلف ویندوز نصب میشه که با پاک کردن باز ریشش میمونه

بهتر هست بعد از unistall کردن درایور به مسیرهایزیر برید و کامل پاکش کنید C:\ProgramData\NVIDIA*********C:\Program Files\NVIDIA Corporation*********************C:\Users\؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟\AppData\Roaming\NVID*************سپس با برنامه registery mechanic رجیستری رو تمیز و ریستارت کنید و درایور بروز رو نصب کنید

لینک به دیدگاه

شما هر چی برنامه اضافه از دی وی دی نصب کردید برید به control panel /unistall program و حذفش کنید بعضی از این برنامها مانند live update توی استارت اپ میاد و در هنگام پاک کردن ایراد میگیره و پاک نمیشه منو start/run و در run تایپ کنید taskmgr و در قسمت prosses برنامه های در حال اجرا رو نگاه کنید و اگر برنامه مورد نظرتون فعال بود end task کنیدش و سپس به uistall program برید و پاکش کنید ******************************************************************************************************* در مورد پاک کردن درایور nvidia و نصب درایور جدید ************************************* این درایور در مکانهای مختلف ویندوز نصب میشه که با پاک کردن باز ریشش میمونه بهتر هست بعد از unistall کردن درایور به مسیرهایزیر برید و کامل پاکش کنید C:\ProgramData\NVIDIA*********C:\Program Files\NVIDIA Corporation*********************C:\Users\؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟\AppData\Roaming\NVID*************سپس با برنامه registery mechanic رجیستری رو تمیز و ریستارت کنید و درایور بروز رو نصب کنید

داداش وقتی من آپدیت جدید انودیا میاد من مستقیم رو همون نصب می کنم دیگه پاک نمی کنم داداش

راستی داداش نرم افزار live update هم راحت پاک شد

ممنون

موفق باشی :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

واسه حذف کردن کامل آپدیت انویدیا و نصب درایو جدید من بهت این نرم افزار رو پیشنهاد میدم:

http://soft98.ir/software/17418-Display-Driver-Uninstaller.html

لینک به دیدگاه

شما هر چی برنامه اضافه از دی وی دی نصب کردید برید به control panel /unistall program و حذفش کنید بعضی از این برنامها مانند live update توی استارت اپ میاد و در هنگام پاک کردن ایراد میگیره و پاک نمیشه منو start/run و در run تایپ کنید taskmgr و در قسمت prosses برنامه های در حال اجرا رو نگاه کنید و اگر برنامه مورد نظرتون فعال بود end task کنیدش و سپس به uistall program برید و پاکش کنید ******************************************************************************************************* در مورد پاک کردن درایور nvidia و نصب درایور جدید ************************************* این درایور در مکانهای مختلف ویندوز نصب میشه که با پاک کردن باز ریشش میمونه بهتر هست بعد از unistall کردن درایور به مسیرهایزیر برید و کامل پاکش کنید C:\ProgramData\NVIDIA*********C:\Program Files\NVIDIA Corporation*********************C:\Users\؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟\AppData\Roaming\NVID*************سپس با برنامه registery mechanic رجیستری رو تمیز و ریستارت کنید و درایور بروز رو نصب کنید

داداش در مورد حذف درایو قبلی کارت گرافیک رو همون نصب می کردم این مشکل داشته

آخه الان تو دی وی دی کارت نخسه 32 بود نصب کردم چون ویندوز هنوز کارتو نشناخته بود و بعدش نخسه جدیدو نصب کردم و ریختم رو همون الان مشکل داره داداش؟

http://8pic.ir/image...b497fh6zxf0.png

به خدا تازه ویندوزو عوض کرده بودم :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

بهتر بود کامل پاک میکردید ریششو

نه مشکلی ایجاد نمیکنه اگر درایور ناقص نصب شده باشه گوشه سمت راست پایین ویندوز روی لوگوی انویدیا یک علامت قرمز رنگ میزنه

لینک به دیدگاه

بهتر بود کامل پاک میکردید ریششو نه مشکلی ایجاد نمیکنه اگر درایور ناقص نصب شده باشه گوشه سمت راست پایین ویندوز روی لوگوی انویدیا یک علامت قرمز رنگ میزنه

پس می گم من همیشه اینطوری نصب می کردم و هیچ گونه علامت قرمز هیچ وقت نمی یاد و نیومده خودتون هم می تونید ببنید

http://8pic.ir/images/rbu7mpoqmzzql571vfao.png

به نظرتون هنوز اینطوری نصب کنم یا نه به روشی که قبلی را پاک و نصب کنم؟

با تشکر

موفق باشی :x :x

لینک به دیدگاه

درود مشکلی نداره

درست نصب کردید با خیال راحت استفاده بفرمایید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

درود مشکلی نداره درست نصب کردید با خیال راحت استفاده بفرمایید موفق باشید

با تشکر از شما دوست عزیز

به نظرتون دوباره هم مثل روش خودم نصب کنم؟یا نه نخسه ی قبلی را پاک و جدیده را نصب کنم؟

با تشکر

چون همیشه اینطوری نصب می کردم و مشکلی پیش نمیومد

موفق باشی داداش :x :x

لینک به دیدگاه

درود گرامی اصولیش روشی بود که توضیح دادم خدمتتون اگر درایور جدید اومد برای کارت از همون روش استفاده بفرمایید البته اگر در درایور جدید بازی مورد نظرتون بهینه شده بود وگرنه لزومی به تعویض درایور نیست

پاک و نصب برنامه به تعداد زیاد ویندوز رو خراب و فرسوده میکنه ....من خودم زیاد برنامه روی ویندوز نصب و پاک نمیکنم و ویندوز به چند برنامه محدود شده .البته شرایت من با شما متفاوت هست من زیاد اهل بازی نیستم و کارتم قدیمی است .....................اخرین بازی که نصب کردم AS UNITY بود که روی سیستم قبلیم جواب نمیداد درست و پاکش کردم روی سیستم جدیدم هم تا گرافیک درست تهیه نکنم نه درایور بروز میکنم نه بازی .................

لینک به دیدگاه

درود گرامی اصولیش روشی بود که توضیح دادم خدمتتون اگر درایور جدید اومد برای کارت از همون روش استفاده بفرمایید البته اگر در درایور جدید بازی مورد نظرتون بهینه شده بود وگرنه لزومی به تعویض درایور نیست پاک و نصب برنامه به تعداد زیاد ویندوز رو خراب و فرسوده میکنه ....من خودم زیاد برنامه روی ویندوز نصب و پاک نمیکنم و ویندوز به چند برنامه محدود شده .البته شرایت من با شما متفاوت هست من زیاد اهل بازی نیستم و کارتم قدیمی است .....................اخرین بازی که نصب کردم AS UNITY بود که روی سیستم قبلیم جواب نمیداد درست و پاکش کردم روی سیستم جدیدم هم تا گرافیک درست تهیه نکنم نه درایور بروز میکنم نه بازی .................

از این نرم افزار هم می تونم استفاده کنم داداش درسته راحترم است برای بعد که آپدیت جدید میاد:

http://soft98.ir/software/17418-Display-Driver-Uninstaller.html

؟؟؟؟

:x :x

لینک به دیدگاه

والا من با این کار نکردم فقط اینقدر میدونم که خود ویندوز قسمت unistaller کامل هست و احتیاج به نصب نرمافزار دیگه ای برای پاک کردن درایور نیست

لینک به دیدگاه

والا من با این کار نکردم فقط اینقدر میدونم که خود ویندوز قسمت unistaller کامل هست و احتیاج به نصب نرمافزار دیگه ای برای پاک کردن درایور نیست

با تشکر از شما :x :x

خوب یک سوال دیگه واسم اینجا پیش میاد خوب وقتی به روشی که خودم نصب می کردم نصب کنم و مشکلی پیش نمی یومده پس همینطوری نصب کنم؟ و یا تو مرور زمان مشکل به وجود میاد؟چون خیلی وقته دارم اینطوری نصب می کنم گرافیک قبلی ام اینطوری بود

باز هم شما می گید روش اصولی اش است

با تشکر @};- :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

با تشکر از شما :x :x

خوب یک سوال دیگه واسم اینجا پیش میاد خوب وقتی به روشی که خودم نصب می کردم نصب کنم و مشکلی پیش نمی یومده پس همینطوری نصب کنم؟ و یا تو مرور زمان مشکل به وجود میاد؟چون خیلی وقته دارم اینطوری نصب می کنم گرافیک قبلی ام اینطوری بود

باز هم شما می گید روش اصولی اش است

با تشکر @};- :x

؟؟؟

با عرض معذرت :x

لینک به دیدگاه

درود 

پوزش بابنت دیر پاسخ دادن 

شما هم مانند بنده به سیستم حساس هستید . موردی ایجاد نمیکنه روش مورد استفاده جنابعالی هم درست است  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...