رفتن به مطلب

مشکل عجیب با هارد اکسترنال wd western 3tb

APEX_PREDATOR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان بنده یه مشکلی پیدا کردم وقتی هاردم رو به کامپیوتر وصل میکنم بعد از 10 دقیقه هنگ میکنه به طوری که حتی فایل ها رو هم به زور باز میکنه کسی میدونه مشکلش چیه راستش اطلاعاتش خیلی برام مهمه اگر کسی میدونه خواهشا کمک کنه  :(

لینک به دیدگاه

با  hdd tune تست کن!

مشکلم حل شد دمت گرم ولی متاسفانه در حین این کارا یه فلش 32 گیگ داشتم زدم به pc نمیدونم چی شد الان فقط 2 گیگش قابل دسترسه یعنی 27 گیگ uncollected شده تو disck management هم میرم بخش uncollected شده هیچ گزینه ای برای فعال سازی نداره اگه کسی راه حلش رو میدونه لطفا راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

مشکلم حل شد دمت گرم ولی متاسفانه در حین این کارا یه فلش 32 گیگ داشتم زدم به pc نمیدونم چی شد الان فقط 2 گیگش قابل دسترسه یعنی 27 گیگ uncollected شده تو disck management هم میرم بخش uncollected شده هیچ گزینه ای برای فعال سازی نداره اگه کسی راه حلش رو میدونه لطفا راهنمایی کنه

سلام ببخشید دوستان من مجددا مزاحم میشم راستش بعد از حل شدن مشکل هاردم نمیدونم چی کار کردم که یکی از درایو های همین هارد اکسترنال دیگه باز نمیشه یعنی وقتی روش میزنم ACCES DENIED میده 1TB از اطلاعاتم توشه تروخدا اگر کسی راهی بلده راهنمایی کنه :(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...