رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید هدفون نهایتاً تا 250 تومن

mInI_ClockEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان دنبال یه هدفون(روی سر بنشینه و فقط بشه باهاش آهنگ گوش کرد و نیاز به مکالمه و .. ندارم) خوب میگردم که هم کیفیت و هم اینکه جنسش خوب باشه

ترجیحاً زیر 250 تومن قیمت داشته باشه بالاتر از این مقدار اصلاً نمیخوام هزینه کنم و پیشنهاد ندید

همچنین سبک باشه و فقط برای آهنگ گوش دادن میخوام استفاده کنم(آهنگ های ایرانی هر سبکی + سنتی ها) برای گیم و ... نمیخوام

جمع و جور باشه زیاد بزرگ نمیخوام باشه + اینکه تو بازار جنس اصلی راحت گیر بیادش (مثل برند سنهایزر که نمایندگی داره توی پاساژ موبایل ایران)

مارک درست درمون پیشنهاد بدید

اگر تجربه استفاده از مدلی رو دارید در همین محدوده قیمت خیلی ممنون میشم از تجربیات شما استفاده کنم

برای شروع نظر خودم روی: Sony MDR-ZX310 هستش  که هم خوش قیمت هست و هم جمع جور

با تشکر فراوان

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

سلام

بنده تجربه استفاده از Razer Electra رو دارم!

قیمت ، جنسش ، راحتی(روسرنشستن) مد نظر شماست ، اما اندازش بزرگ هست ، یک مقداری سنگینه ( البته چون برای استفاده طولانی مدت ساخته شده زیاد بد نیست!) ، بیس نسبتا عمیق وخوبی داره ، ولی تفکیک صدا متوسط هست.

با این که گفتید بیشتر از 250 تومن نشه اما با 15 تومن بیشتر میتونید مدل Razer Kraken رو بخرید که برای رفع ایرادات مدل قبلی عرضه شد.

اینم بررسی های هر دو هدفون :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=14333

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=20078&hl=

موفق باشید! (:|

لینک به دیدگاه

درود

چون برای موزیک می خواید پیشنهاد میکنم کلاً سراغ ریزر نرید، هدفن های محکم، سنگین و بمی هم داره. اگه اشتباه نکنم همشون هم close هستن که مناسب گیم محصوب میشه و برای موزیک مناسب نیست ! از طرفی مدلای به درد بخورد ریزر هم بالاتر بودجه شمان.

برای موزیک سنهایزر های نیمهه بسته و باز بهترین گزینن ولی خب از بودجتون بالتره.

AKG 2 3 مدل فوق العاده داره که بهترینش K99 هست که همیشه انتخاب اول من بوده تو موسیقی و حتی به  هدفن های گرونتر هم ترجیحش میدم ! من steelseries siberia دارم خودم که فوق العاده راحت هست ولی K99 چندید برابر بهتر هست ! وزن سبک، خوب رو سر کیپ میشه و بالشتک های نرم ...

ول قیمتش 290 تومن هست ولی شرط میبندم باهاتون که از خریدش پشیمون نمیشید !

در مورد کیفیت و نوع صداش، کلاً هدفون بدون رنگ هست. منظورم صدا مثل بیتس و ریزر رنگ نشده وطبیعی هست . بیس کمی خشکه و رزولوشن صدا بسیرا بالا و کیفیت صداهای زیر بسیرا مناسبه، در واقع کلاً هدفن صدای زیر هست تا بم ! که خب برای سنتی همچین صدایی عالی هست ولی خیلی مناسب هیپ هاپ نیست ! بیسش مناسبه ولی ریزر ها یا حتی سونی بیس بسیرا نرم تری دارن.

اما اگه هزینه واقعاً مهم هست میتونید K77 رو انتخاب کنید که 240 تومنه و خیلی تفاوتی نداره ...

نکته مهم اینه که بر خلاف ریزر و امثالهم میتونید تشریف ببرین همین فروشگاهی که لینک میدم و تست کنید ! فروشنده های خوبی هم داره و کاملاً بهتون مشاوره میدن !

http://www.tehranmelody.com/headphone/akg-k-77-perception.html

http://www.tehranmelody.com/headphone/akg-k-99-perception.html

* شما هر هدفنی که بخوای استفاده کنی به یه کارت صدای مینیمم احتیاج داری ! امپدانس اون Akg ها خیلی بالا نیست ولی یه کارت صدای 150 تومنی هم تاثیر خیلی فوق العاده ایی بارتون ایجاد میکنه ...

ویرایش شده توسط vandelin
لینک به دیدگاه

تو این رنج قیمت من Sennheiser HD 419 رو با قیمت 270 خریدم

مزایا:

کیفیت و شفافیت عالی

تفکیک صدای بسیار خوبی داره

صدای فلت بدون رنگ شدگی

ایزولشن خوبی داره و نشتی صدای کمی داره

هدفون راحتی هست و گوش و سر رو توی استفاده طولانی مدت اذیت نمیکنه (البته بستگی به اندازه کله و گوش های استفاده کننده هم داره :D)

معایب:

بزرگترین ایرادش بیس ضعیفش هست (البته بستگی به سبک آهنگ های شما و سلیقه شما داره ولی برای من کافی نیست)

حجم صداش قابل قبول هست ولی میتونست بهتر باشه

طول سیمش خیلی کوتاه هست (من مجبور شدم یه کابل افزایش طول واسش بخرم)

در کل اگه ادم وسواسی هستی بهتره از نزدیک هدفون رو تست کنی ، چون اینجا هر کسی هر حرفی میزنه یا هر تجربه ای داره با توجه به سلیقه خودش هست و ممکنه با سلیقه شما فاصله زیادی داشته باشه

ولی اگه اولین تجربه باشه ، قضیه برعکس هست ، و هر مدلی که بچه ها پیشنهاد میدن رو انتخاب بکنی ، در اخر راضیت میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان من همچنان دارم می گردم وهنوز به انتخاب خاصی نرسیدم

الان برام یه سوال پیش اومده که جریان این که میگن هدفون کلوس و یا هدفون نمیه کلوس و Open چی هست؟

مانیتور هدفون چی چی میشه ؟ به چه دردی میخوره ؟ چرا اینقدر گرون هستن مانیتور هدفون ها

تنوع برند ها در همین سایت های دیجی کالا و چاره خیلی زیاد هست به کدم برند ها باید اطمینان کرد از نظر کیفیت ؟

آیا این مدل پایین ارزش حدود 420 تومن رو داره ؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-23083/Yamaha-HPH-200-Headphone-/%D9%87%D8%AF%D9%81%D9%88%D9%86-%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%DA%86-200

nBgDw.jpg

با تشکر از پاسخ شما

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان من همچنان دارم می گردم وهنوز به انتخاب خاصی نرسیدم

الان برام یه سوال پیش اومده که جریان این که میگن هدفون کلوس و یا هدفون نمیه کلوس و Open چی هست؟

مانیتور هدفون چی چی میشه ؟ به چه دردی میخوره ؟ چرا اینقدر گرون هستن مانیتور هدفون ها

تنوع برند ها در همین سایت های دیجی کالا و چاره خیلی زیاد هست به کدم برند ها باید اطمینان کرد از نظر کیفیت ؟

آیا این مدل پایین ارزش حدود 420 تومن رو داره ؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-23083/Yamaha-HPH-200-Headphone-/%D9%87%D8%AF%D9%81%D9%88%D9%86-%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%DA%86-200

با تشکر از پاسخ شما

اون مدل هایی که پیشنهاد شده رو بررسی کردید ؟

هدفون بسته، نیمه بسته و باز. هدفون بسته هدفونی هست که محفظه درایور بسته هست و وقتی روی گوش میذارید صدایی به بیرون درز نمیکنه و برعکس ! صدای اطراف هم نمیشنوید. این هدفون ها  بزرگترین مشکلشون اینه که صدا داخلش کمی میپیچه ولی بزرگترین خاصیتش چهت مانیتورینگ استفاده میشه. شخصی که در حال خوندن تو اتاق صوت هست، از این هدفون ها باید استفاده کنه تا صدای خودش رو نشنوه، بلکه صدای خودش رو از طریق هدفون بشنوه و البته مهمتر اینکه صدای هدفن به بیرون درز نکنه تا دوباره میکروفن اون صدا رو بگیره. این هدفون ها تو گیم هم مناسبن از اون جایی که باعث ایجاد نمرکز میشن.

هدفن باز دقیقاً برعکسه، هدفن به هیچ وجه ازوله نیست و کاملاً صدا به بیرون درز میکنه و همچنین صدای محیط هم قابل شنیدنه. ولی این هدفون ها باری موسیقی فوق العاده هستن . نمیه باز هم بین این دو هست . هدفن های بسته اصولاً برای مقاصد حرفه ایی استفاده میشن نه گوش دادن موزیک، نه اینکه برای موسیقی بد باشن، ضمن اینکه خودمم هبسته استفاده میکنم و برای گیم انتخاب اول هست ولی زیاد برای موزیک ترجیحش نمیدم ...

هدفن مانیتورینگ به هدفنی میگن که از فرکانس بالا و پایین خوبی پشتیبانی کنه. یعنی مثلاً از 5 هرتز تا 15 هرتز تا 30 کیلوهرتز. هرچه این بازه بزرگتر باشن، صدا های بیشتری رو میتون پخش کنن. در واقع مثلاً توی یه قطعه موسیقی ممکنه صدایی با فرکان 10 هرتز وجود داشته باشه که هدفونی که حداقل بازه فرکانسیش 15 مگاهرز هست اون فرانس صدا رو به خوبی نمیتونه پخش کنه ! این قابیلت آنچنان تو گوش دادن موسیقی مهم نیست ولی برای کامپوسر ها و ادیتور ها حیاتی هست تا یه وقت صدای نا خواسته از زیر دستشون در نره و تو محصول نهایی وجود داشته باشه !

ولی خوب اصولاً هر چی این باز وسیع تر باشه، هدفون صداهای کاملتری رو پخش میکنه..

یه مثال در مورد گیم هم، تو بازی هایی که صدای پا خیلی مهمه، یه هدفون با مدودیت فرکانس ممکنه صدای مورد نطر رو کلاً به گوش شما نرسونه ! و خب برعکس ...

یه بحث کلی هست در این رابطه، این که صدا چه ماهیتی داره در مقابل اینکه پخش کنندتون هدفن/اسپیکر چه مقدارش رو میتونن پخش کنن ؟! هرچه هدفن قابلیت پخش کامل تر این اصوات رو داشته باشه حرفه ایی تر و گرونتر محسوب میشه.

ضمناً هدفون های مانیتورینگ چیزی که صدا واقعاً هست پخش میکنن که خب ممکنه به مزاغ خیلی ها خوش نیاد، در واقع بعضی هدفن ها صدا رو رنگ میکنن که میتونه دلنشین تر باشه ولی واقعی نباشه . اینکه این موضوع رو دوست داشته باشید بستگی به سلیقه خودتون داره. مثلاً نمایشگر های سامسونگ غالباً رنگ ها رو با کنتراست بیشتری نشون میدن، یه سریدوست دارن یه سری هم نه، این موضوع در رابطه به هدفن هم صادقه و هدفن مانیتورینگ خوب، در واقع هدفونی هست که به هیچ وجه تغییری تو صوت ایجاد نکنه و تمام صدا رو پخش کنه ....

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

سلام

نمی دونم هدفون های superlux تو ایران پیدا می شن یا نه ولی واقعا تو رنج قیمت خودشون بهترین کیفیت صدا رو دارن و کیفیت ساخت قابل قبولی هم دارن و از نظر راحتی هم خیلی خوب هستن. من خودم یه دونه از خارج اوردم کیفیت صداش منو متعجب کرد توقع همچین کیفیتی رو از یه هدفون 40 دلاری نداشتم.

لینک به دیدگاه

سلام جیگر یه سری به این تاپیک بزن اینو خریدم و ازش هم راضیم :D

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38484

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام جیگر یه سری به این تاپیک بزن اینو خریدم و ازش هم راضیم :D

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38484

ممنون از توجهتون دوست گرامی تاپیک برای خیلی وقت پیش هست

هدفون مورد نظر برای دوستان خریداری شد

لینک به دیدگاه

AKG k99 . . . چیزی که دارم و واقعا راضیم .  کیفیت صدا عالی کل زیر صداهارو پخش میکنه .  ولی خوب کلا هدفن های با اکولایزر فلت برای مدت زمان زیاد گوش دادن به آهنگ خوب نیستن !! اگه بیشتر از دو سه ساعت میخوای کلا خسته کننده میشن . چون کل صداهای زیر (محدوده فرکانسی 800 به بالا ) رو کامل بدون حذفیات پخش میکنن که باعث خستگی میشه .

اگه کیفیت مهمه برات AKG  .  اگه میخوای صرفا آهنگ گوش بدی سونی یا فیلیپس !  مخصوصا مدلهایی از فلیپس که حالت پارچه ای دارن .  مدل خاصی از سونی یا فیلیپس رو نمیدونم ولی چنتا فاکتور رو در نظر بگیر : حتما 40 میلیمتری باشه .حتما دور گوشی باشه(over ear) به قولا on ear نباشه چون گوش رو توی دراز مدت اذیت میکنه .  حتما از 20 - 20khz باشه  ( محدوده فرکانسی کامل باشه )  .   و OPEN باشه یا Semi open  .

ا

http://www.tehranmelody.com/headphone/akg-k-99-perception.html

این قیمت و لینک فروش AKG k99 از جایی که من خریدم .  220 واقعا قیمت خوبی هم هست برای این هدفن .

(( الان فهمیدم تاپیک قدیمیه :D .   به هر حال شاید کسی خوند و استفاده کرد ) )

ویرایش شده توسط alira_66
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...