رفتن به مطلب

سیستم رندرینگ تا هشت میلیون تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سیستم رندرینگ کیس+ مانیتور

برای کار با 3d max , revit, raino, lumion, photo shop

موتور رندرها v-Rey, arion, octan, maxwell

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یه روز قرار بزاریم بریم بازار هم توضیح میدم هم اجناس را ببین هم خریدت را انجام بده من نظرم X99 هست با گرافیک 980 ولی باز نظر خودت اخرین و بهترین هست ما که فقط پیشنهاد میدیم

لینک به دیدگاه

خب من یه کنفیگ کامل میخوام ببینم دقیق چند دستمو میگره بعد برم فاز خرید از کجا

لینک به دیدگاه

درود با توجه به معرفی موتورهای مورد استفاده فکر نکنم با 8 تومن سیستم  بروز بتونید جمع کنید 

واردات کارتهای سری کوادرو محدود هست و قیمتها خیلی بالا 

شما بهتر هست اول از همه کارتتون رو برای خرید مشخص کنید تا بودجه نهاییتون مشخص بشه 

لینک به دیدگاه

مهندس کوادرو نباشه هم میشه چون برای مثال gtx780ti در همه موارد کوادرو رو هم شکست داده تو ایران اصلا صرفه اقتصادی نداره کوادرو

لینک به دیدگاه

بله کاملا درست هست گرافیکهای امروزی از کارتهای Quadro  چیزی کم ندارن ولی Quadro های جدید هم که قیمت خیلی خیلی بالایی دارن از 980 و Titan Z هم بالاتر هستن

کار ایشان با 2 تا 970 یا 980 راه میفته

لینک به دیدگاه

تا اونجا که بنده اطلاع دارم برای بودجه های کم اصلا کوادرو پیشنهاد نمیشه . 8 میلیون برای سیستم های رندرینگ بودجه کمی محسوب میشه و پیشنهاد بنده سیستم زیر هست .بعدا پول دستت اومد یدونه دیگه کارت 970 دیگه بگیر. ضمنا کارت های  970 و 980 به علت داشتن 4 گیگ رم انتخاب اولتون باشه.

Gigabyte GA-X99-UD4: 1,080,000

Intel Core i7-5820K: 1,360,000

GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 2400MHz CL15: 1,180,000

Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB: 1,750,000

380,000 :Samsung 840 EVO 120GB

Western Digital Caviar Black 2TB: 550,000

Corsair H100i Extreme Performance: 440,000

790,000 :Enermax Platimax 850W *Platinum
520,000 :Green X9 Predator V2 Gaming
750,000 :Asus Full HD 22" VX229H AH-IPS

قیمت تمام شده 8800

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

ممنون سعید جان

خواهش می کنم . دوست عزیز به نظر من اگه این کیس رو بجای کیس که پیشنهاد دادم بخری ضرر نمی کنی Cooler Master Haf-X خیلی تعریفش رو شنیدم . ضمنا کیس زیبا و با ابهتی هست . از نظر روانی تو روحیت خیلی تاثیر میزاره . :)  ضمنا کیس خنکی هست و با توجه به قیمت انتخاب بهتری نسبت به Green X9 Predator V2 Gaming میتونه باشه ضمنا کیس هم به اندازه بقیه قطعات مهمه مخصوصا در سیستم های رندرینگ پس خدای نکرده برای کاهش قیمت از کیس نزنی . :) یه توصیه تا چند روز تاپیک رو آپ کن (طبق قانون هر دوازده ساعت یک بار) تا دوستان حرفه ای که اصلا کارشون رندرینگ هست هم این تاپیک رو ببینن مطمئن باش خیلی خوب راهنماییت می کنن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...