رفتن به مطلب

اجرای فایل های 3GP با windows media player

i-man
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

بعد از 5 دقیقه وقت برای دانلود واجرا کردن برنامه ویندوز مدیا پلیر با ارور مواجه شد در نتیجه کارا نیست

لینک به دیدگاه

با سلام

برادر مارو گزاشتی سر کار اصلا اسم این برنامه mpegable هست نه این چیزی که نوشتی و یک انکودر هست

با تشکر

لینک به دیدگاه

بهتره خودت هم با ما هم درد بشی و دانلود بکنی شاید من اشتباه میکنم در اون صورت یه عذر خواهی به شما بدهکارم هرچند همین الان هم عذر خواهی میکنم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

البته مديا پلير 11 خودش قادر به اجرا هست، اگر برنامشو پيدا نكرديد بنده در آرشيو فايلهام دارم، خواستيد براتون آپلود ميكنم.

لینک به دیدگاه

برادر من خودم از 11 استفاده میکنم ولی نمیتونم اجرا کنم اروور میده کلا مدیا پلیر رو میبنده

با تشکر

لینک به دیدگاه

پس يا مشكل از فايل شماست يا پلير شما ...

چون من خودم بارها و بارها با مديا پلير 11 فايلهاي 3GP رو اجرا كردم.

شما فايلتون رو با QuickTime هم تست كنيد، ببينيد باز ميشه؟

لینک به دیدگاه

100 البته شما استاد بنده هستيد و اميدوارم پاسخ هاي پي در پي بنده حقير رو از روي جسارت ندونيد :)

من احتمال ميدم كه مديا پلير شما و يا فايلهاي كتابخانه اي مرتبط با اون (DLL) دچار مشكل شده باشه، كه ناشي از نقص و قديمي شدن ويندوز، آلده شدن فايلها، و يا جايگزين شدن فايلهاي ويندوز پلير شما بخاطر مشترك بودن فايلها با نرم افزارهاي ديگه اي باشه كه موقع نصب اينطوري شده.

شما ويندوز مديا پلير 11 رو مجددا نصب كنيد شايد دست بشه، در غير اينصورت فكر ميكنم بهترين راه در وحله اول Windows Repair و در صورت درست نشدن نصب مجدد ويندوز باشه.

نقص يا تغيير در هر كدوم از فايلهاي ويندوز ميتونه در خيلي جاها مؤثر باشه، به عنوان مثال حدود 1 ماه پيش دو تا كامپوترمون رو اومديم شبكه كنيم بصورت Lan كه ميدونيد با دادن دو تا آي پي و حتي بدون WorkGroup اين كار ممكنه، ولي هر كاري ميكرديم يكيشو اونيكي رو ميديد، اون يكي نه (Ping) تا اينكه بطور اتفاقي ويندوز رو عوض كرديم درست شد !

موفق باشيد .

لینک به دیدگاه

با سلام

در مورد شبکه باید بگم که شاید فیر وال اون یکی روشن بوده البته یه جای دیگه هم هست که به دیگری ها اجازه ping رو نمیده در صورتی که شما میتونید اون یکی رو ببینید و در کل ما با این برنامه میخواستیم خوشحال بشیم ولی نشد چون هروقت ویندوز نصب میکنم بایدQuickTime رو نصب کنم ولی بیخیال ما ازش گزشتم و از دوستمون هم تشکر میکنم و همچنین شما دوست گرامی و امیدوارم در این فورم فعالیت کنید

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...