رفتن به مطلب

خنک کنندگی سیستم(مهم)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست من

شما فقط یه فن دیگه بخر وصل کن به جلو کیس.

یعنی میشه: دوتا جلو یکی رودر کیس یکی پشت کیس و یکی سقف

باز کردن پنل کیس هم سادس.در کیسو باز کن بعد از بغل در  چند تا خار داره رو به جلو فشار بده باز میشه.

موفق باشی

داداش رو سقف که دیگه لازم نیست درسته داداش؟همون یکی بسه :x

راستی داداش led والا از یک نظر دوست دارم از یک نظر ندارم :D همون بدون led بخرم :D

ممنون داداش

جبران می کنم :x :x

لینک به دیدگاه

داداش رو سقف که دیگه لازم نیست درسته داداش؟همون یکی بسه :x

راستی داداش led والا از یک نظر دوست دارم از یک نظر ندارم :D همون بدون led بخرم :D

ممنون داداش

جبران می کنم :x :x

خیر نیازی به دو عدد فن در سقف نیست.

خواهش میکنم.

لینک به دیدگاه

سلام فن کیلویی چنده من 4 تا فن گذاشتم کیس صدای هلی کوپتر میداد بعد همشونو باز کردم دوتا در کیس رو باز گذاشتم دمای سی پی یو حتی یک درجه هم فرق نکرد قابل توجه شما :smug:

لینک به دیدگاه

خیر نیازی به دو عدد فن در سقف نیست.

خواهش میکنم.

خیلی ممنون :x

فقط میشه بپرسم شما چرا دوتا به سقف اضافه کردید یعنی در کل هر 6 تا جایی فن پر است؟

ببخشی فضولی می کنم می خواستم بدونم که چرا

با تشکر @};- :x

داداش فن بالا نزارم یعنی برای تابستان لازم نمیشه؟یکی بسه :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

سلام فن کیلویی چنده من 4 تا فن گذاشتم کیس صدای هلی کوپتر میداد بعد همشونو باز کردم دوتا در کیس رو باز گذاشتم دمای سی پی یو حتی یک درجه هم فرق نکرد قابل توجه شما :smug:

سلام داداش

ولی داداش از وقتی که من فن ها را گذاشتم خیلی سیستم بهتر شده

قبلا یا صفحه ویندوز سیاه میشود یا سرعت ویندوز کند میشود و هم ت و بازی ها لک داشتم که از وقتی که فن ها را اضافه کردم قضیه برعکس شده و خیلی بهتر شده

با تشکر از شما :x

لینک به دیدگاه

وظعیت الان بنده :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

گیجم :D :wacko:

لینک به دیدگاه

بچه ها باز یکی از دوستان میگه همشو بزار یعنی هر چی جایی فن داره :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

لینک به دیدگاه

بچه ها فردا اصلا میرم یکی دیگه برای جلوی کیس می خورم یکی ام برای سقف خیالم خودمو راحت می کنم بره اینقدر خودمو عذاب نمی دم :D

لینک به دیدگاه

داداش مادر برد و سی پی یوی منم از مال تو هست ولی مشکلاتی که تو میگی رو من ندارم با اینکه هیچ فنی رو سیستم ندارم ویه کارت گرافیک داغ r9 290هم دارم  

لینک به دیدگاه

من از green wee رفتم سمت green x4. قبلش سه تا فن بود یه 12 و یه9 و یه 8، الان 5 تا شد تنها تغییرکاهش دما هارد آرشیو از 37 به 29 هستم. خسته نباشم

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

آپدیت:

خوب بچه ها گفتم دیگه تایپک جدا نزم و همینجا سوالمو بپرسمه

post-18126-0-13722600-1431726973_thumb.jpg

----

الان دوتا فن برای جلو گذاشتم به نظرتون به فیلترم نیاز داره؟یا نه اون جلویی ها که مثل فیلتر میونند کار همون فیلترو می کنند و دیگه نیاز به خرید  و اضافه کردن فیلتر نیست؟

ممنون

موفق باشین :x :x

لینک به دیدگاه

آپدیت:

خوب بچه ها گفتم دیگه تایپک جدا نزم و همینجا سوالمو بپرسمه

attachicon.gifCase-Green-X1-Gaming-front-view-1000p1000m.jpg

----

الان دوتا فن برای جلو گذاشتم به نظرتون به فیلترم نیاز داره؟یا نه اون جلویی ها که مثل فیلتر میونند کار همون فیلترو می کنند و دیگه نیاز به خرید  و اضافه کردن فیلتر نیست؟

ممنون

موفق باشین :x :x

:-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

فیلتر به کارت نمی یاد.خیلی فنهاش cfm.air pressure کمی داره ...فیلتر بزاری با اون فن ها عبور هوا خیلی کم میشه ارزش نداره.

لینک به دیدگاه

فیلتر به کارت نمی یاد.خیلی فنهاش cfm.air pressure کمی داره ...فیلتر بزاری با اون فن ها عبور هوا خیلی کم میشه ارزش نداره.

حداقل فکر کنم برای عقب به کارم بیاد داداش درسته؟ برای اون فن نارنجیش

موفق باشی داداش :x

لینک به دیدگاه

برای عقب هم کار اشتباهی هست. شما لازم داری که گرمای کیس سریع خارج بشه که فیلتر ازش جلوگیری میکند .فیلتر برای خروجی هوا من توصیه نمیکنم.

فقط اون فن بقل کیست فیلتر می خواهد .بقیشون رو دست نزن.برای اون بقل هم توصیه من اینه که یک فن static pressure بالا مثل Cougar CFD-120 White LED بخری و روش فیلتر بزنی.(بازم میل خودته و خود مختاری برادر.)

فن بسیار مهم هست.اونهایی که میگن بده و فلانه همشون ماشالا تمام قطعات رو برای  خرابی  فرستادن گارانتی.

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

برای عقب هم کار اشتباهی هست. شما لازم داری که گرمای کیس سریع خارج بشه که فیلتر ازش جلوگیری میکند .فیلتر برای خروجی هوا من توصیه نمیکنم.

فقط اون فن بقل کیست فیلتر می خواهد .بقیشون رو دست نزن.برای اون بقل هم توصیه من اینه که یک فن static pressure بالا مثل Cougar CFD-120 White LED بخری و روش فیلتر بزنی.(بازم میل خودته و خود مختاری برادر.)

فن بسیار مهم هست.اونهایی که میگن بده و فلانه همشون ماشالا تمام قطعات رو برای  خرابی  فرستادن گارانتی.

خیلی ممنون داداش

پس چرا دوتا فن های بالا کیس گرین 1 فیلتر داره؟

ممنون

موفق باشی :x

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون داداش

پس چرا دوتا فن های بالا کیس گرین 1 فیلتر داره؟

ممنون

موفق باشی :x

برای اینکه مثلن وقتی کامپیوتر خاموشه توش خاک نره!!کلن green زیاد فکر نمیکنه:d وقتی خاموشه روکش میکشی راحت.!!من که خودم 6 تا فن تو این x4 دارم فقط کف فیلتر زدم.و دمای خیلی بهتر از واتر کولر هم دارم.

لینک به دیدگاه

برای اینکه مثلن وقتی کامپیوتر خاموشه توش خاک نره!!کلن green زیاد فکر نمیکنه :D وقتی خاموشه روکش میکشی راحت.!!من که خودم 6 تا فن تو این x4 دارم فقط کف فیلتر زدم.و دمای خیلی بهتر از واتر کولر هم دارم.

پس داداش لامزم نیست

جلوش که یک جواریی فیلتر داره درسته؟

و عقبم که می گی لازم نیست

فقط یاد خاک میره :D

ممنون :x :x

لینک به دیدگاه

من واسه مگنوم 2 چهار تا فن بستم

یکی هوارو از جلو هارد میاره تو و از بغل گرافیک میده بیرون

دومی از بالای ODD ها میکشه تو و میده پردازنده و از پشت میده بیرون

فن پردازنده ایستاده هست

فن بالا کیس نزاشتم

فن جلو 2 تا فیلتر داره که گرد و خاک نده تو 2 تا خروجی خالیه

اینطوری تصویه کیسم عالیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...