رفتن به مطلب

لطفا اساتید راهنمایی کنن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه اساتید

یه راست برم سر اصل مطلب

یکی از دوستان من می خواد یه سیستم ببنده و یه سیستم قدیمی (DDR) هم داره.

قطعات زیر رو خریده.

مادربورد رو H97 Pro Gamer

رم G.SkilL 2*4GB

سی پی یو i3 4130

کیس X1 Green

دی وی دی رایتر و هارد 500 گیگ هم داره.

پاور هم 330 وات داره که قرار شد من براش یه گرافیک نهایتا 350 تومن و یه پاور متناسب نهایتا 150 (هر دو دست دوم) پیدا کنم.

قابل توجه که دوستمون بلند پروازی کرده و بودجه اش تموم شده. در ضمن قرار بود این سیستم رو به یه مانیتور CRT معمولی وصل کنه تا بعد از عید یه فکری به حال مانیتورش بکنه.

اما امروز دوستم اومده و میگه 600 تا نهایتا 650 تومن پول جور کرده و نمی خواد پاور و گرافیک بگیره و می خواد مانیتور فول اچ دی نو بگیره و بعد از عید گرافیک و پاور رو تهیه کنه. چون مادربورد گرافیک آنبرد داره و پاور هم می تونه از پسش بربیاد.

اما من میگم کارش اشتباه است.

الان هم این تاپیک رو راه انداختم تا شما اساتید یه نظری بدید تا ببینیم بعدش چی میشه......

می خوام اگه نظر شما هم با مانیتور هست تاپیک خرید کارت گرافیکم رو حذف کنم!!!!!

منتظر راهنمایی شما هستم.

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام به همه اساتید

یه راست برم سر اصل مطلب

یکی از دوستان من می خواد یه سیستم ببنده و یه سیستم قدیمی (DDR) هم داره.

قطعات زیر رو خریده.

مادربورد رو H97 Pro Gamer

رم G.SkilL 2*4GB

سی پی یو i3 4130

کیس X1 Green

دی وی دی رایتر و هارد 500 گیگ هم داره.

پاور هم 330 وات داره که قرار شد من براش یه گرافیک نهایتا 350 تومن و یه پاور متناسب نهایتا 150 (هر دو دست دوم) پیدا کنم.

قابل توجه که دوستمون بلند پروازی کرده و بودجه اش تموم شده. در ضمن قرار بود این سیستم رو به یه مانیتور CRT معمولی وصل کنه تا بعد از عید یه فکری به حال مانیتورش بکنه.

اما امروز دوستم اومده و میگه 600 تا نهایتا 650 تومن پول جور کرده و نمی خواد پاور و گرافیک بگیره و می خواد مانیتور فول اچ دی نو بگیره و بعد از عید گرافیک و پاور رو تهیه کنه. چون مادربورد گرافیک آنبرد داره و پاور هم می تونه از پسش بربیاد.

اما من میگم کارش اشتباه است.

الان هم این تاپیک رو راه انداختم تا شما اساتید یه نظری بدید تا ببینیم بعدش چی میشه......

می خوام اگه نظر شما هم با مانیتور هست تاپیک خرید کارت گرافیکم رو حذف کنم!!!!!

منتظر راهنمایی شما هستم.

ممنون

سلام به شما دوست عزیز

من جزو اساتید نیستم ولی یه نکته رو یاد اوری میکنم

مادر بورد دوست شما نیاز مند به یک 8پین-ATX هست که پاور ایشون فاقد همچین خروجی هست

پس بهتر کنار مانیتور به فکر تهیه یه پاور مناسب هم باشن(توان پاور برا اینده نگری برا گرافیکی که خریداری خواهد شد هم بهینه باشه)

موفق باشیم

لینک به دیدگاه

سلام به شما دوست عزیز

من جزو اساتید نیستم ولی یه نکته رو یاد اوری میکنم

مادر بورد دوست شما نیاز مند به یک 8پین-ATX هست که پاور ایشون فاقد همچین خروجی هست

پس بهتر کنار مانیتور به فکر تهیه یه پاور مناسب هم باشن(توان پاور برا اینده نگری برا گرافیکی که خریداری خواهد شد هم بهینه باشه)

موفق باشیم

اختیار دارید من که چیزی از دنیای کامپیوتر سر در نمیارم و همه برای من حکم استاد رو دارند.

ممنون از نکته ای که ذکر کردید.

پاور این دوستمون از مارک گرین نیست یه مارک خیلی عجیب i-Lan هستش که 2 برق 4 پین داره که میشه به جای 8 پین استفاده کرد.

لینک به دیدگاه

اختیار دارید من که چیزی از دنیای کامپیوتر سر در نمیارم و همه برای من حکم استاد رو دارند.

ممنون از نکته ای که ذکر کردید.

پاور این دوستمون از مارک گرین نیست یه مارک خیلی عجیب i-Lan هستش که 2 برق 4 پین داره که میشه به جای 8 پین استفاده کرد.

خوب از اسم پاور(من نشنیدم و ندیدم و نتونستم سرچش کنم) و اینکه یه 330 دارای 2تا 4 پین هست احتمال غیر استاندارد بود پاور بسیار زیاده

پس به دوستتون بگید در هر شرایتی پاور رو عوض کنن که احتمال خسارت زدن به سیستم ایشون زیاده(چه این پاور رو یه سیستم معمولی باشه یا رو این سیستم)

ویرایش شده توسط mehrxad(سید مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

پس به نظر شما در درجه اول پاور از همه مهمتره بله؟

پاور دست دوم بگیرم مشکلی که نداره؟

چند واتی و از چه برندی باشه؟

لینک به دیدگاه

پس به نظر شما در درجه اول پاور از همه مهمتره بله؟

پاور دست دوم بگیرم مشکلی که نداره؟

چند واتی و از چه برندی باشه؟

بله پاور بسیار مهمه

اگر پاور سالم باشه نه مشکلی نداره,فقط خیلی کار کرده نباشه که احتمال فرسودگی و گذروندن عمر مفیدشو داره(البت بعضی گرون قیمتها خیلی دوام بالایی دارن)

چند واتش بسته به اینده داره که بخاین چه گرافیکی رو رو سیستم بزراین

پیشنهاد من 530 یا 600 گرین که اگر بخاین در اینده گرافیکها قوی ببندن از این هم بالاتر پیشنهاد میشه

گرین هم دوست نداشتن حتما پاور از برند معتبر(به هرحال گیرین پیشنهاد اوله)

لینک به دیدگاه

دوست گلم مانيتور زياد مهم نيست.

پاور خوب نباشه کل سيستم يهو به فنا ميره.

اول پاور دوم پاور سوم پاور بقيه چيزا رو بعدا تهيه ميکنيد.

يه پاور 700 تا 800 وات بگيريد که جوابگوي گرافيک هاي روز باشه.

خدا رو شکر پاورهاي خوش اسم و رسم تو اين يکي دو ساله زياد تو بازار موجود شده

لینک به دیدگاه

پاور 700 یا 800 زیاد نیست؟

فوق فوقش این رفیقمون یه کارت گرافیک 500 تومنی بخره.

585 وات گرین خوبه تهیه کنم؟

بودجه رو که گفتم 600 تومن شده بعدش به این دوستم بگم یه پاور بگیر و دیگه پولی برای گرافیک یا مانیتور نمیمونه سکته می کنه ها...

بعدش خونش می افته گردن من.

لینک به دیدگاه

شرمنده دوستان

خواستم نظرتون رو درباره این کارت بدونم.

http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD77702GD5/overview/

چند می ارزه دست دوم البته گارانتی دارش؟

لینک به دیدگاه

احتمالا منظورتون از i-lan

lian-li هستش ... ی شرکت تایوانیه که چندان جالب هم نیست ... بهتره حتما پاور رو عوض کنید ...

از نظر من با اون پول بجای ی مانیتور نو یه دست دوم بگیرید به همراه یه پاور نو (پاور رو هیچوقت دست دو نگیرید)

گرافیک هم فعلا نیازی نیست ... با همون آنبرد بسازین ...

با توجه به کاراییتون که احتمالا گیم و رندر نیست مادربورد رو هم میشد خیلی جنس ارزونتری برداشت

لینک به دیدگاه

lian-li هستش ... ی شرکت تایوانیه که چندان جالب هم نیست ... بهتره حتما پاور رو عوض کنید ...

از نظر من با اون پول بجای ی مانیتور نو یه دست دوم بگیرید به همراه یه پاور نو (پاور رو هیچوقت دست دو نگیرید)

با توجه به کاراییتون که احتمالا گیم و رندر نیست مادربورد رو هم میشد خیلی جنس ارزونتری برداشت

اگرlian-li باشه که بعید میدونم, بسیار هم جالبه (کلا برند برند قدرتمندیه تو زمینه کیسو این چیزا)

کی گفته پاور دسته 2 مشکل داره؟!!!

پارو که 6 سال گارنتی داره من 2 سال کار کرده بدون هیچ مشکلی فروختم

این یعنی پارو دست 2 مشکل داره؟!

اصلا صرفه نظر از این پاور من ,الان پاورهای خیلی کار نکرده دسته دو اونم با قیمت مناسب گیر میاد ,این کجاش ایراد داره؟!

لینک به دیدگاه

درباره پاور که الان عکس هاش رو میزارم بعد نظر بدید که به درد بخور هست یا خیر.

اما درباره مادربورد باید بگم مادربورد قوی داشتن امتیاز بالایی هست چون قطعات دیگه رو میشه بعد اضافه کرد اما مادربورد خیر.

مطمئن هستم در خرید مادربورد دوستم اشتباهی نکرده.

در ضمن دوست من کیس رو مخصوص گیم می خواد جمع کنه و مشکل کمبود بودجه یهو ایجاد شد (حالا نه اونقدر هم کیس عالی)

ویرایش شده توسط omidk2
لینک به دیدگاه

پاور فیک هست

شاخه 12 واتش 190 ولت توان خروجیشه

تازه اگر مشخصات درست باشه

در کل همون طور که اول حدث زدم پاور باید عوض بشه

لینک به دیدگاه

پاور چند شما پیشنهاد میدید؟

این خوبه؟

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=34616#entry397017

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...