رفتن به مطلب

سیستم عامل لینوکس Ubuntu نسخه Kylin 14.10

Analyser
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

Ubuntu-Kylin-14.10-Utopic-Unicorn.jpg

image-fordevelopers.jpg

image-reachoutandtouchit.jpg

image-beautiful.jpg

image-scopes.jpg

نسخه Kylin 14.10 دارای هویت LTS میباشد و تا چندین سال امکان استفاده از مخازنش برای کااربران فراهم است 

ابونتو یکی از محبوب ترین نسخه های لینوکس در بین کاربران است 

رابط کاربری آسان و دوستانه 

بروز بودن مخازن 

استفاده از سیستم بسته deb 

بروز بودن سیستم فایل 

بروز بودن نسخه کرنل 

داشتن ویکی به اکثر زبانهای رایج دنیا که فارسی هم شامل میشود 

Download the latest version of Ubuntu Kylin 14.10 ISO image file. To install Ubuntu Kylin, burn the image file on a DVD or create a bootable USB disk.

32 بیت 

http://cdimage.ubuntu.com/ubuntukylin/releases/14.04.1/release/ubuntukylin-14.04.1-desktop-i386.iso?

64 بیت 

http://cdimage.ubuntu.com/ubuntukylin/releases/14.04.1/release/ubuntukylin-14.04.1-desktop-amd64.iso?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نسخه Kylin 14.10 دارای هویت LTS میباشد و تا چندین سال امکان استفاده از مخازنش برای کااربران فراهم است 

با تشکر

میشه این قسمت رو بیشتر توضیح بدین یعنی چی؟؟؟

لینک به دیدگاه

بسیار تشکر، اینو باید تو vmware تست بزنم، لطف کردید.

لینک به دیدگاه

Ubuntu-Kylin-14.10-Utopic-Unicorn.jpg

image-fordevelopers.jpg

image-reachoutandtouchit.jpg

image-beautiful.jpg

image-scopes.jpg

ابونتو یکی از محبوب ترین نسخه های لینوکس در بین کاربران است 

رابط کاربری آسان و دوستانه 

بروز بودن مخازن 

استفاده از سیستم بسته deb 

بروز بودن سیستم فایل 

بروز بودن نسخه کرنل 

داشتن ویکی به اکثر زبانهای رایج دنیا که فارسی هم شامل میشود 

Download the latest version of Ubuntu Kylin 14.10 ISO image file. To install Ubuntu Kylin, burn the image file on a DVD or create a bootable USB disk.

32 بیت 

http://cdimage.ubuntu.com/ubuntukylin/releases/14.04.1/release/ubuntukylin-14.04.1-desktop-i386.iso?

64 بیت 

http://cdimage.ubuntu.com/ubuntukylin/releases/14.04.1/release/ubuntukylin-14.04.1-desktop-amd64.iso?

سلام

من خودم یه زمانی یکی از طرفدار های اوبونتو و سیستم عامل های منبع باز بودم ولی یه شرایطی پیش اومد که کاملا تغییر جهت دادم مثل:

سیستم قبلیم که خیلی داغون بود لینوکس توش خیلی بهتر جواب میداد ولی تو این یکی درایور های ویندوز خیلی جدیدتر هست .

بعضی از نرم افزار های تخصصی مثل indesign و illustrator و .... فقط توی ویندوز و مک موجود هستن. البته خودم با gimp هم کار کردم ولی اصلا در حد فتوشاپ نبود.

و خیلی مشکلاتی از این قبیل.

لینک به دیدگاه

با تشکر

یعنی دارای پشتیبانی طولانی مدت هست... :cool:

لینک به دیدگاه

با تشکر

درود 

بعضی از نسخه های منتشر شده ابونتو دارای استاندارد زمانی حمایت پایین هستند و بعد از مدتی حمایت نرم افزاری اونها برداشته میشه و کاربر مجبوره برای استفاده از مخازن و یا همون برنامه های بروزی که میخواد به نسخه های بالاتر مراجعه کنه 

ولی نسخه های LTS دارای پایداری زمانی بالاتری در حمایت نرم افزاری مخازن هستند و معمولا تا چندین سال خیال کاربر از استفاده از نرم افزار راحت است و احتیاج به بروز کردن نسخه نیست 

شما بعد از چند وقت مخزن خانگیتون ممکن است از چند ده گیگ تا چند 100 گیگ برسه که در صورت حمایت نکردن باید پاک بشه بره 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

بسیار تشکر، اینو باید تو vmware تست بزنم، لطف کردید.

خیر توصیه نمیشه با شبیه ساز نصب بفرمایید .گرچه مورد حمایت ابونتو است 

من خودم از نسخه دبیان که نسخه مادر همین ابونتو است استفاده میکنم روی یک سیستم  مستقل و بصورت تک سیستم عامل نه همراه ویندوز یا غیره 

لینک به دیدگاه

درود 

بعضی از نسخه های منتشر شده ابونتو دارای استاندارد زمانی حمایت پایین هستند و بعد از مدتی حمایت نرم افزاری اونها برداشته میشه و کاربر مجبوره برای استفاده از مخازن و یا همون برنامه های بروزی که میخواد به نسخه های بالاتر مراجعه کنه 

ولی نسخه های LTS دارای پایداری زمانی بالاتری در حمایت نرم افزاری مخازن هستند و معمولا تا چندین سال خیال کاربر از استفاده از نرم افزار راحت است و احتیاج به بروز کردن نسخه نیست 

شما بعد از چند وقت مخزن خانگیتون ممکن است از چند ده گیگ تا چند 100 گیگ برسه که در صورت حمایت نکردن باید پاک بشه بره 

حالا مخزن خانگی یعنی چی :D ؟؟

لینک به دیدگاه

حالا مخزن خانگی یعنی چی :D ؟؟

منظورم مخزن محلی بود 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به هیچ عنوان نسخه kylin 14.10 رو نصب نکنید !! این یک توزیع انشعابی برای زبان چینی است . حالا چینی ها جوگیر شدن نسخه بتا ابونتو رو دارن جلو جلو میدن با اسم خودشون

الان ابونتو رسمی 14.10 اسمش تک شاخ هست Utopic Unicorn 

لینک به دیدگاه

به هیچ عنوان نسخه kylin 14.10 رو نصب نکنید !! این یک توزیع انشعابی برای زبان چینی است . حالا چینی ها جوگیر شدن نسخه بتا ابونتو رو دارن جلو جلو میدن با اسم خودشون

الان ابونتو رسمی 14.10 اسمش تک شاخ هست Utopic Unicorn 

درود 

در صورت امکان نسخه LTS  Unicorn  رو برای  دریافت قرار دهید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

در صورت امکان نسخه LTS  Unicorn  رو برای  دریافت قرار دهید 

نسخه های  0.4 ابونتو شامل پشتیبانی LTS هستند 

Ubuntu 14.04.1 LTS (Trusty Tahr)

http://releases.ubuntu.com/14.04/

جدیدترین نسخه هم نزدیک اردیبهشت میاد که Ubuntu 15.04 (Vivid Vervet) نام داره و LTS هست . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اطلاعات جالبی بود پیدا کردم با یه سرچ گفتم بزارم بخونین اونایی که نمی دونن مخازن چی هست و خلاصه اطلاعاتی ندارند در این رابطه... 

http://www.moallemi.ir/blog/tag/%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...