رفتن به مطلب

برق داشتن بدنه کيس و هنگ کردن سيستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من از زماني که يه کيس معمولي واسه سيستمم خريدم يکم که pc روشن ميمونه و گيم بازى ميکنم, بدنه کيس برق شديد پيدا ميکنه , مخصوصا قصمت بالاى هارد (فلزى) و برقش شديدتر هست اينو ميدونم که کيسم نا مناسبه ولي راهي نيست که برقش از بين بره؟اينم بگم زماني که پامو از رو زمين بر ميدارم برقش کامل از بين ميره و بزارم دوباره برق دار ميشه ولي خوب نميشه پاها مو همين جورى تو هوا بزارم تازه بعضي وقتا سيستم قفل ميکنه و بايد رست بشه

ویرایش شده توسط Milad_Bm
لینک به دیدگاه

:دی

درود

15 سال پیش این مشکل برام درست شده بود  عین شما فکر میکردم کیس ایراد داره

در صورتی که شما دارید جریان برق رو از خودتون رد میکنید  

بزار دقیق بگم تو بدنه اکثر کیس های معمولی جریان برق برقرار است  ولی چون شما رو موکت یا جوراب یا هر وسیله ای که مانع رد شدن جریان الکتریسیته از بدن شما به محیط دیگه میشه اینو حس نمیکنید

وقتی که پاتون رو سنگ یا سرامیک هست و دست میزنید بدن شما میشه هادی جریان برق و از طریق بدن شما جریان برق رد میشه  پس شما یا جوراب پات کن یا زیر پاهات یه چیزی پهن کن

حالا ببین من چیکار کردم  (زیاد نخندیا )  پاور رو باز کردم  دور تا دورشو با لنت برق عایق کردم  گفتم حله شاخ غول شکوندم .  سیستم روشن شد دیدم ضعیف شد جریان ولی بازم برق داشت محل اتصال گرافیک با بدنه رو هم زدم دیدم بازم داره  خلاصه در گیر بودم با کیس

تا یه دفعه با جوراب نشسته بودم  دیدم اصلا جریان برقی تو کیس دیگه نیست  گفتم کیسه قاطی داره دیگه درست شد  .  فرداش بدون جوراب دست زدم دیدم برق گرفت  بعد از یه فحاشی درست حسابی به کیس و لگد جانانه به جلوی کیس  با خودم فکر کردم انقدر بی حساب و کتابه این قضیه ! خلاصه یکم فکر کردم  یاد  جورابام افتادم  گفتم دیروز اینا پام  بود پشت میز . خلاصه پام کردم و دیدم ااا درست شد .  دلیلشو نمیدونستم دقیق  ولی مشکل رو فهمیدم  . بعدش پرسیدم از اساتید فهمیدم قضیه اینه  و کلی مورد تمسخر قرار گرفتم

روحم شاد هر وقت یاد این کارام میفتم کلی میخندم

لینک به دیدگاه

سلام

کیس من هم برقدار شده بود کاری من کردم این بود که یه سیم با یکی از پیپ های پشت کیس به کیس وصل کردم و سر لخت دیگه ی سیم رو دور یکی از لوله های آب پیچیدم با این کار یه ارت راحت و بی دردسر درست کردم و به کلی از شر الکتریسیته ساکن در بدنه کیس خلاص شدم

لینک به دیدگاه

اول از همه سیمهای پاور رو چک کن زدگی نداشته باشه که به بدنه یا قسمتی از مین بخوره 

دوم محل اتصال پیچهای مین به کیس رو نگاه کن اتصال نداشته باشه 

سوم ارتفاع برنجی های زیر مین رو نگاه کن به اندازه کافی بلند باشه 

چهارم حفاظی که قبل از خروجی مین میزارند رو نگاه کن اتصالی نده 

پنجم دیوبی رایتر و ابزار اضافی رو بیار بیرون ببین مورد هست یا نه .

فن ها و غیر رو بجز فن سی پی یو اتصالشو قطع کن ببین چطوری میشه 

لینک به دیدگاه

باشه چک ميکنم

اخه اوله سيستمو روشن ميکنم برقي نداره يکم که بازى کنم اين طورى ميشه

Asrock 770 de3l

x3 455

2*4G 1333

5850

480 green

160 sata maxtor

crt smart flat LG

ویرایش شده توسط Milad_Bm
لینک به دیدگاه

سلام

کیس من هم برقدار شده بود کاری من کردم این بود که یه سیم با یکی از پیپ های پشت کیس به کیس وصل کردم و سر لخت دیگه ی سیم رو دور یکی از لوله های آب پیچیدم با این کار یه ارت راحت و بی دردسر درست کردم و به کلی از شر الکتریسیته ساکن در بدنه کیس خلاص شدم

چه پيني؟ دقيقا کجا؟
لینک به دیدگاه

با سلام

مشکل برق دار شدن کیس واسه بنده هم اتفاق افتاده ولی خیلی ساده حل شد بدونه هیچ هزینه یا تعویض قطعه ای 

بعضی از وسایل برقی بعد از مدتی کارکرد تو بدنه شون القای جریان الکتریکی ایجاد میشه ینی وقتی به دستگاه دست میزنی یه شوکی بهت وارد میشه  معمولا هم واسه حل این برق گرفتگی دو شاخه دستگاه را برعکس به پریز وصل کنی ردیف میشه . تعویضشم خیلی راحته فرضا اگه درحالت عادی دوشاخه ای که به پریز زدی سیمش رو به پایینه ، دوشاخه رو در بیار عکس بزن به پریز ینی تو اون حالت سیم رو بالا هست .

لینک به دیدگاه

برق مانيتور و پاور رفتن تو محافظ که اونم رفته تو سه راهي و اونم رفته تو پريز. کدومشو عوض کنم؟

لینک به دیدگاه

من هم کیسم برق داره . برقش رو از سیم VGA مانیتور میگیره ولی تا حالا مشکلی نداشتم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکلت را بگم ایا باورش میکنی ؟ دقیقا چیزی را که انتظار داشتم گفتی

مشکلی که داری داخل کیس نیست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مانیتور را از برق بکش همه چیز درست میشه

لینک به دیدگاه

اون دوستي که منفي داد لطفا دليل منفي دادنشو بگه, وگر نه پيگيرى ميشه.

مانيتور رو از برق در بيارم چيو ببينم؟ :D

لینک به دیدگاه

سلام بر دوست گلم برای یکی از دوستان که همین مشکل را داشت توضیح دادم از همونجا بخون دلیلش را میفهمی که مانیتور چه ارتباطی داره به این قضیه
http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=36872&page=2#entry429093

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...