رفتن به مطلب

مشکل در برق گرفتگی در سیستم

aliebrahimi04
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید

بنده سیستمم رو یه دو ماهی میشه جمع کردم
این اوایل دیدم که پشت کیس وقتی دست میزنم یه برق گرفتگی کوچیک داره و از اونجا که من خیلی حساس هستم روی سیستم اومدم یه سیم کشیدم از پشت کیس تا پنجره بردم.بعد وصلش کردم به پنجره.البته باید بگم که فرقی نکرد زیاد تو برق گرفتگیه.یعنی بازم بعضی اوقات دست میزنم برق میگیره.چی کنم؟

بعد یه مسئله ی دیگه ای که جدیدا پبش اومده این که هارد سیستمم صدا میداد.همینطوری باهاش کار میکردم و زیاد اذیت نمیکرد. بعد از یه مدت دیگه هارد جواب کرد و اصلا شناخته نمیشد تو سیستم و ویندوز بالا نمیومد.بعد بردم تعمیر کردم بعد متخصص تعمیرات به من گفت که اشکال از فریم ور هارد هست.بعد من گفتم فریم ور یعنی چی ؟گفت که مثل بایوس مادربرد میمونه.و چون اطلاعاتش پاک شده به چنین مشکلی برخوردی.وصدای هارد هم بخاطر همین هست(من فکر میکردم مشکل سخت افزاری باشه ولی اینطوری که ایشون توضیح داد نرم افزاری میشد که با دستگاه خاصی برطرف شد)
70 هزارتومن دادم درستش کرد.تازه آوردم خونه.الان یهویی به ذهنم زد که نکنه پاک شدن اطلاعات فریم ور هارد از اتصالی برق کیس باشه؟!! یه چی تو مایه های بایوس مادربرد که وقتی برق میره چراغ مادربرد شروع میکنه به چشمک زدن که دیگه باید ریستش کرد.
بعد از این همه صحبت از شما میخوام بهم کمک کنین چی کنم؟ الانم از ترس هارد رو نزدم رو سیستم.میخوام اول مشکل حل بشه بعد هارد رو بزنم.
خیلی حرف زدم شرمنده

لینک به دیدگاه

این مشکلات به دلیل کیس متفرقه هست

کیس قبلیم متفرقه بود اینقدر برق جریان داشت که دست میزدم کل بدنم مورمور میشد با تعویض کیس به x1 مسئله حل شد به همین راحتی

لینک به دیدگاه

این مشکلات به دلیل کیس متفرقه هست

کیس قبلیم متفرقه بود اینقدر برق جریان داشت که دست میزدم کل بدنم مورمور میشد با تعویض کیس به x1 مسئله حل شد به همین راحتی

کیسم x9 گرین هست!!!!!

البته من دست میزنم اونطوری هم برق نداره

خیلی ریز برق میده

من میترسم که همین یه ذره باعث خراب شدن هاردم بشه

ویرایش شده توسط aliebrahimi04
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

مشکل برق گرفتگی از کیس نستش ، این برقی که توی سیستم هستش الکترو استاتیک هست و با زمین اختلاف پتانسیل داره و کاملا از برق شهر ایزوله هستش . شما اگه کف زمین خشک باشه و روی فرش باشید دست به کیس بزنید نباید برقتون بگیره .

توی همه پاور ها کم و زیاد هستش و هیچ کار جز ارت کردن درست و حسابی چاره اش نیست .

پاور به دردنخور باشه و توی خروجی ریپل بالایی داشته باشه به تمام قطعات اسیب میرسونه . شما مدل پاورتون رو بفرمایید چی هست .

لینک به دیدگاه

سلام

به احتمال زیاد جریان برق از پاورتون باشه،هر چی زودتر هم اقدام کنید بهتره و پیش یه تعمیرکار ببرید،چون ممکنه به قطعاته دیکتون آسیب برسونه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی ،

مشکل برق گرفتگی از کیس نستش ، این برقی که توی سیستم هستش الکترو استاتیک هست و با زمین اختلاف پتانسیل داره و کاملا از برق شهر ایزوله هستش . شما اگه کف زمین خشک باشه و روی فرش باشید دست به کیس بزنید نباید برقتون بگیره .

توی همه پاور ها کم و زیاد هستش و هیچ کار جز ارت کردن درست و حسابی چاره اش نیست .

پاور به دردنخور باشه و توی خروجی ریپل بالایی داشته باشه به تمام قطعات اسیب میرسونه . شما مدل پاورتون رو بفرمایید چی هست .

ممنون دوست عزیز

مارک پاور شناخته شده نیست تو ایران ولی میتونین برای اطلاعات کامل پاور سایت اصلیشو ببینین

super flower 750w 80plus bronz

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوست عزیز

مارک پاور شناخته شده نیست تو ایران ولی میتونین برای اطلاعات کامل پاور سایت اصلیشو ببینین

super flower 750w 80plus bronz

یعنی دقیق خود همینه ؟ www.techpowerup.com/reviews/SuperFlower/SF-750F14MG/

اگه آره که پاور خوبی هستش نباید مشکلی داشته باشه ، به احتمال زیاد مشکل از خود هارد بوده .

برق گرفتگی هم چاره ای جز ارت کردن یا عایق کردن کف زمین نداره .

لینک به دیدگاه

یعنی دقیق خود همینه ؟ www.techpowerup.com/reviews/SuperFlower/SF-750F14MG/

اگه آره که پاور خوبی هستش نباید مشکلی داشته باشه ، به احتمال زیاد مشکل از خود هارد بوده .

برق گرفتگی هم چاره ای جز ارت کردن یا عایق کردن کف زمین نداره .

این لینکی که شما دادین مربوط میشه به یکی از شاخ ترین پاور های این شرکت

برای من هم از همین مارک هست ولی مدلش فرق میکنه

این لینک دقیقش هست

http://www.super-flower.com.tw/products_detail.php?class=2&sn=6&ID=22〈=en

یعنی خیالم راحت باشه که از پاور نیست؟

دیگه شما احتمال چی میدین؟

الان کیس رو گذاشتم روی زمین که موکت هست.یه سیم هم وصل کردم به پنجره

بعضی اوقات که من سه راهی کامپیوتر رو خاموش میکنم و بعد میخوام از کامپیوتر استفاده کنم بعد ازاین که سه راهی رو روشن میکنم ، باز چراغ مادربرد شروع میکنه به چشمک زدن و سیستم روشن نمیشه

بعد پرسیدم، گفتن که از اتصالات برقی یا نوسانات برق میتونه باشه.(البته اگه برق منطقه مون مشکل داشته باشه که روی تمام وسایل برقی نشون میده دیگه.در صورتی که اینطور نیست)

بعضی اوقات میزارم به حال خودش ،بعد از مثلا 10 دقیقه چراغ مادربرد ثابت میشه بعد میتونم کیس رو روشن کنم.بعضی اوقات هم مجبور میشم بایوس رو ریست کنم

ویرایش شده توسط aliebrahimi04
لینک به دیدگاه

دوست عزیز یکی از دوستان هم همین مشکل را داره توی سایت من این مشکل را قبلا حل کردم و تجربش را دارم حدس شما هم کاملا درست هست و هارد سیستم در مقابل این مشکل واکنش نشون میده و اطلاعات فریمویر هارد پاک میشه ولی اگر پاک شده پس خیلی قویتر هست این جریان برقی که میگی

حالا من به اطلاعاتی که میگم برای کمک کردن به شما نیاز دارم

اطلاعات کل سیستم که چه سخت افزارهایی داره ......کامل و دقیق

لوازم خانگی که دورور کیست هستن تا 3 متر فاصله

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یکی از دوستان هم همین مشکل را داره توی سایت من این مشکل را قبلا حل کردم و تجربش را دارم حدس شما هم کاملا درست هست و هارد سیستم در مقابل این مشکل واکنش نشون میده و اطلاعات فریمویر هارد پاک میشه ولی اگر پاک شده پس خیلی قویتر هست این جریان برقی که میگی

حالا من به اطلاعاتی که میگم برای کمک کردن به شما نیاز دارم

اطلاعات کل سیستم که چه سخت افزارهایی داره ......کامل و دقیق

لوازم خانگی که دورور کیست هستن تا 3 متر فاصله

خیلی ممنون که پیگیری کردین

مشکل اون دوستتون حل شد؟

Motherboard:asus z87-a

Cpu:4790k

Ram:8gig gskill 2400

Vga:asus gtx580 refrence

Case:green x9

Power:super flower 750w 80plus

مدل دقیق پاور رو تو پست قبل گفتم

Cooler:noctua

مدل دقیق کولر یادم رفته که الان هم نصفه شبی نمیشه درآورد اگه مهم هست بگین در میارم

Hdd:seagate 1t 7200 64m sata3

Monitor:lg flatron

مانیتور از اون قدیمیا هست!!:-D

یه مودم وایرلس هم دارم که رو میزه

دیگه وسیله برقی ندارم

ممنون میشم کمک کنید

هر سوالی هست بنده ج میدم

لینک به دیدگاه

این هم بگم که چون تو اتاقم پریز برق از میز کامپیوتر دوره اومدم یه ترفند زدم

پریریزی که رو دیوار هست رو در آوردم و یه سیم بلند برداشتم یه طرفشو زدم به پریز و یه طرفشه پریز روکار بستم و بردم پیش میز خودم.که سه راهی کامپیوتر و وصل کردم بهش!!

شاید اشکال از این باشه.گفتم تمام جزییات رو بگم:-D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هر 2 شما هم همون مشکل را دارید

مانیتور را از برق بکش مشکلت حل میشه

موفق باشی

;)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هر 2 شما هم همون مشکل را دارید

مانیتور را از برق بکش مشکلت حل میشه

موفق باشی

;)

یعنی چی مانیتور رو از برق بکشم؟

میشه بگین چه ربطی داره؟

مرسی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مانیتور قدیمی داری این مانیتورها از خودشون جریان برق تولید میکنن و مثل امواج پارازیتی ارسال میکنن که تا 3 الی 4 متر میره شما یک فازمتر را در هوا نگه دار میبینی چقدر سیگنالها قوی هستن فازمتر تو هوا روشن میشه

کیس هم مثل دیش امواج را جزب میکنه

لینک به دیدگاه

یه مانیتور LCD یا LED افتادی ;) من 3 تا هارد و دوستم 2 تا هارد در این راه از دست دادیم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مانیتور قدیمی داری این مانیتورها از خودشون جریان برق تولید میکنن و مثل امواج پارازیتی ارسال میکنن که تا 3 الی 4 متر میره شما یک فازمتر را در هوا نگه دار میبینی چقدر سیگنالها قوی هستن فازمتر تو هوا روشن میشه

کیس هم مثل دیش امواج را جزب میکنه

یعنی من تو مواقعی که سیستم خاموش هست مانیتور رو از برق بکشم؟

این مشکل وقتی مانیتور روشن هست و سیستم روشن هست پابرجاست؟

لینک به دیدگاه

بله فقط با کشیدن مانیتور از برق جریان برق قطع میشه

فقط مانیتورهای CRT این مشکل را دارن مخصوصا LG چون محافظ داخلی برای جلوگیری از این مشکل را نداره

لینک به دیدگاه

بله فقط با کشیدن مانیتور از برق جریان برق قطع میشه

فقط مانیتورهای CRT این مشکل را دارن مخصوصا LG چون محافظ داخلی برای جلوگیری از این مشکل را نداره

دمت گرم داداشی

یعنی دارم شاخ درمیارم

فکرم دیگه به اینجا نرسیده بود

من تمام قطعات سیستمو ارتقاع داده بودم بجز مانیتور که انگار قرار نیست بعد از 10 سال ما رو ول کنه.ولی دیگه عوض میشه

یعنی تا خرید مانیتور بعدی نمیتونم از سیستم استفاده کنم؟

لینک به دیدگاه

والا استفاده کردن به خودت مربوط هست چون احتمال داره به بقیه سخت افزارها اسیب برسونه

لینک به دیدگاه

منم دارم مانیتور الجی شما هست

اما خوب این مشکل ندارم

برا اینکه از این مسئله که دوستمون گفت اگاهی پیدا کنی

سیستم بدون مانیتور روشن کن و تست کن ببین بازم برق داره

فقط مانیتور از برق بکش

لینک به دیدگاه

والا استفاده کردن به خودت مربوط هست چون احتمال داره به بقیه سخت افزارها اسیب برسونه

الان هارد رو نصب کردم و سیستم رو با یه مانیتور دیگه آوردم بالا.

اما فکر کنم هاردم فقط مشکل دیتکتش حل شده.(یعنی اون تعمیر کار فقط این مشکلش رو حل کرده)

بعضی اوقات اون صدا رو میده ولی خیلی کمتر!

شما که هاردت به دلیل پارازیت مانیتور خراب شده بود،دقیقا مشکلش کجا بود؟

لینک به دیدگاه

منم دارم مانیتور الجی شما هست

اما خوب این مشکل ندارم

برا اینکه از این مسئله که دوستمون گفت اگاهی پیدا کنی

سیستم بدون مانیتور روشن کن و تست کن ببین بازم برق داره

فقط مانیتور از برق بکش

دیگه ریسک نمیکنم

سیستم رو با یه مانیتور دیگه بالا آوردم

من 10 سال یا بیشتر دارم از این مانیتور استفاده میکنم ولی تاحالا تو هیچ سیستمی منو اذیت نکرده بود ولی تو این سیستم آخری اینطوری شد

لینک به دیدگاه

کابل مانيتورتو که به گرافيت رفته در بيار بزن جا ببين دوباره برق داره؟

برق مانيتور و پاور رو از تو پريز يا محافظ در بيار و برعکس بزن جا

لینک به دیدگاه

الان هارد رو نصب کردم و سیستم رو با یه مانیتور دیگه آوردم بالا.

اما فکر کنم هاردم فقط مشکل دیتکتش حل شده.(یعنی اون تعمیر کار فقط این مشکلش رو حل کرده)

بعضی اوقات اون صدا رو میده ولی خیلی کمتر!

شما که هاردت به دلیل پارازیت مانیتور خراب شده بود،دقیقا مشکلش کجا بود؟

مشکل صدای هارد قابل تعمیر نیست و خیلی از هاردها صدا میدن.بیخیال این موضوع بشید.ولی واقعا حیف نیست که همچین سیستمی به یه مانیتور CRT وصل باشه؟

لینک به دیدگاه

کابل مانيتورتو که به گرافيت رفته در بيار بزن جا ببين دوباره برق داره؟

برق مانيتور و پاور رو از تو پريز يا محافظ در بيار و برعکس بزن جا

مرسی

ولی مشکل بنده صرفا برق دار بودن کیس نیست!فکر کنم طبیعی باشه وسایل برقی یه مقدار برق دار باشن.اصلا هم برق گرفتگی کیس اذیتم نمیکنه.اونم بعضی اوقات وقتی پشت کیس دست میزنم این مشکل هست.

ناراحتی من اونجایی هست که این برق گرفتگی روی هارد تاثیر داره یا نه.اگه آره،مشکل هارد من مربوط به برق کیس میشه یا یه دلیل دیگه داره؟

بازم تشکر میکنم از شما

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...