رفتن به مطلب

مشکل در برق گرفتگی در سیستم

aliebrahimi04
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

الان هارد رو نصب کردم و سیستم رو با یه مانیتور دیگه آوردم بالا.

اما فکر کنم هاردم فقط مشکل دیتکتش حل شده.(یعنی اون تعمیر کار فقط این مشکلش رو حل کرده)

بعضی اوقات اون صدا رو میده ولی خیلی کمتر!

شما که هاردت به دلیل پارازیت مانیتور خراب شده بود،دقیقا مشکلش کجا بود؟

مشکل صدای هارد قابل تعمیر نیست و خیلی از هاردها صدا میدن.بیخیال این موضوع بشید.ولی واقعا حیف نیست که همچین سیستمی به یه مانیتور CRT وصل باشه؟
دیگه میخوام مانیتورم رو عوض کنم.دنبال مانیتور خوب میگشتم که برای کارای گرافیکی خوب باشه

انقدر این دست اون دست کردم که دیر شد

مشکل صداش نیست.مشکل اونجایی هست که بعضی اوقات صدا میده و همزمان سیستم چند لحظه هنگ میکنه.این چند لحظه متغیر هست بین 1 تا 10 ثانیه

البته با نرم افزار تست هارد تست کردم گفت 8 تا سکتور ضعیف داره.

از اول که هارد رو خریدم اینطوری نبود.میترسم این مشکل سکتور از بد کارکردن هارد که نتیجه ی پارازیت مانیتور هست باشه.آخه دوستمون بالاتر گفت من چندتا هارد بهمین دلیل خراب کردم

خیلی گلی:wub:

ویرایش شده توسط aliebrahimi04
لینک به دیدگاه

دیگه میخوام مانیتورم رو عوض کنم.دنبال مانیتور خوب میگشتم که برای کارای گرافیکی خوب باشه

مشکل صداش نیست.مشکل اونجایی هست که بعضی اوقات صدا میده و همزمان سیستم چند لحظه هنگ میکنه.این چند لحظه متغیر هست بین 1 تا 10 ثانیه

از اول که هارد رو خریدم اینطوری نبود.میترسم این مشکل سکتور از بد کارکردن هارد که نتیجه ی پارازیت مانیتور هست باشه.آخه دوستمون بالاتر گفت من چندتا هارد بهمین دلیل خراب کردم

خیلی گلی :wub:

اگه بد سکتور داره که باید به فکر یه هارد دیگه باشید.چون بد سکتور مدام افزایش پیدا میکنه و بیشتر میشه.اگه اطلاعات مهمی دارید رو هارد به فکر جایگزین باشید براش.البته یه روش هم هست برای از بین بردن بد سکتور های ضعیف که هارد Low Level Format میشه.احتمال داره درست بشه ولی بازم بهش اطمینانی نیست

لینک به دیدگاه

خیلی گلی :wub:

اگه بد سکتور داره که باید به فکر یه هارد دیگه باشید.چون بد سکتور مدام افزایش پیدا میکنه و بیشتر میشه.اگه اطلاعات مهمی دارید رو هارد به فکر جایگزین باشید براش.البته یه روش هم هست برای از بین بردن بد سکتور های ضعیف که هارد Low Level Format میشه.احتمال داره درست بشه ولی بازم بهش اطمینانی نیست
از کجا معلوم یه هارد دیگه گرفتم اینطوری نشه؟
لینک به دیدگاه

والا هاردهایی که من داشتم شناسایی نمیشن دیگه و برای تعمیر هم نبردم ولی تنها دلیل خراب شدنشون همین پارازیت یا میدان مقناتیسی بود که مانیتور درست میکرد

هارد چون خودش توسط هدهای مقناتیسی کار میکنه نباید در جایی قرار بگیره که میدان مقناتیسی باشه یا اهن ربا باشه

کیسها همیشه یه برقی دارن و اون هم بخاطر امواجی هست که همه جا وجود داره و کیس هم مثل دیش ماهواره ای همه سیگنالها را جذب میکنه پس برق کیس از بین نمیره فقط کم و زیاد میشه مگر اینکه از پلاستیک یا چوب باشه

هارد شما هم یا خراب هست و یا سیم برق SATA مشکل داره

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

مرسی

ولی مشکل بنده صرفا برق دار بودن کیس نیست!فکر کنم طبیعی باشه وسایل برقی یه مقدار برق دار باشن.اصلا هم برق گرفتگی کیس اذیتم نمیکنه.اونم بعضی اوقات وقتی پشت کیس دست میزنم این مشکل هست.

ناراحتی من اونجایی هست که این برق گرفتگی روی هارد تاثیر داره یا نه.اگه آره،مشکل هارد من مربوط به برق کیس میشه یا یه دلیل دیگه داره؟

بازم تشکر میکنم از شما

بله ممکنه اسيب بزنه , ممکنه اين برق توسط خود هارد ايجاد بشه

من همين مشکلو دارم و هاردم از بقيه قصمت ها بيشتر برق داره

سعي کن يه با يه سيم به يه جاى وصل کني, من سردر نميارم اما از کسي که اين کار رو کرده سوال کنين و اگه جواب داد به من هم بگو

لینک به دیدگاه

هاردهای من هم هدشون سکته داره و پشت سر هم روشن و خاموش میشن هم شناسایی نمیشن یه WD هم هست که با روشن شدن سیستم روشن میشه و بهد از چند ثانیه خاموش میشه شناسایی هم نمیشه فریمویرشون پاک شده

لینک به دیدگاه

بعد از کلی کلنجار باز هارد همون مشکل قبلیو داره.

درست نشده!:(

لینک به دیدگاه

آقایون دستم به دامنتون

بنده با یه مانیتور دیگه تست کردم باز همون مشکل رو داشت!

بردم به یه متخصص نشون دادم میگه از پاورت هست!(البته احتمال میده)

آخه من با این سیستم رندر میگیرم و بازی های سنگین رو بازی میکنم.آیا واقعا درسته؟

کمک کنید

لینک به دیدگاه

من کابل برق پاور رو از تو محافظ در اوردم و وارونه زدم جا (فازو نول رو عوض کردم)

فعلا که سيستم برقي نداره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل اصلی از برق ساختمون هستش که موقع ساختن و سیم کشی earth نزدن ولی جدیدا این قانونو خیلی سخت میگیرن و اشخاصی رو که برای ساختمون پایان کار میخوان حتما مهندس ناظر برای بازدید از ساختمون جهت تصدیق احداث چاه earth میفرستن.

چند تا راه حل بهتون پیشنهاد میکنم:

یکی اینکه پریز محافط یا سه راهه یا هر چی که پاور سیستم بهش متصل هستش رو بصورت بر عکس به پریز برق بزنید.

راه حل دوم از دو شاخه ارت دار استفاده کنید.(پیشنهاد بنده)

سوم هم میتونید یه سیم چند سانتی بردارید و یه طرفشو به پشت کیس پیچ کنید و طرف دیگشو به یک میخ فولادی ببندید و یه طوری به زمین (کاشی یا سرامیک) متصل کنید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

مشکل الان بنده برق نیست

دست دوستان درد نکنه که راهنمایی کردن

ولی الان میخوام بدونم چرا باید هارد اینطوری بازی دربیاره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...