رفتن به مطلب

واتر کولر و خریدار بلاک cpu775 تا 40 تومن

MOHAMMAD TITANZ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بنده تا یه جاهایی واترکوارم رو ساختم و انشالله در اخر کار اموزش میدم در لیون

فقط برای مایعنمی دونم کدوم بهتره

اب مقطر و ضد یخ

روغن هیدرولیک

روغن مایع

اب

فقط ضد یخ

لطفا اگه گزینه ای رو انتخاب می کنید با دلیل راهنمایی کنید .

من خودم فقط ضد یخ رو انتخاب می کنم

ولی بعضی از دوستان روغن هیدرولسک رو گفتن

وسیله هایی که دارم بست شلنگ

شلنگ

پمپ اکواریوم خیلی خیلی قوی

ضد یخ

ضد رسوب

چسب مزدا

واتر بلاک دست ساز خودم داغون هست

تکنیک u که باعث میشه سرعت اب در واتر بلاک CPU قضیش چیه چی جوریه

انشالله بعدا رادیات پراید

کسی درباره ی روغن مایع یا روغن موتور ۳۰ نظری نداره

ویرایش شده توسط MOHAMMAD TITANZ
لینک به دیدگاه

نه ضد یخ باعث می شده قطعات رنگ بگیرن و تمیز کردن که دیگه نگو 

آب مقطر خوبه 

ولی بهترین گذینه آب دیونیزه هست ( اگر درست نوشته باشم ) این آب جریان الکتریسته رو جریان نمی ده البته باید خیلی با کیفیت باشه ( من مادرم توی آزمایشگاه نفت کار می کنه برام از این آب اورده و خیلی عالی هست یک دفعه روی سیستم چند قطعه آب ریخت هیچی نشد ولی در جا سیستم رو خواموش کردم و از برق کشیدم ولی اگر یه مدت با فلزات در تمام باشه باز به حالت اولیه آب معمولی بر می گرده 

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

چرا از کولانت استفاده نمیکنید ..؟

میتونید از عقیق رایانه تهیه کنید..

لینک به دیدگاه

سلام الان دیگه با 200تومن میتونی یه واتر کولر بگیری دیگه نیازی به ساخت نیست وقتی اب رو میبری تو سیستم خیلی مواظب باش میخوای ابروشو درست کنی 

بزنی چششو کور کنی

لینک به دیدگاه

اقایون من در اصل هنوز نساختم و غردا با کمک این http://www.overclockingheroes.com/forum/thread1629-5.html

می خوام شروع کنم تمیز نشدن عیب نداره چون رادیات پراید که توش دیده نمی شه

والا عشقی می سازم ولی شنیدم تهش ۱۱درجه با استوک فرق می کنه

فردا عکس هارو از بلاک CPU دست ساز می ذارم

لینک به دیدگاه

روغن هیدرولیک چی

راستی ضد یخ چون من از چسب مزدا برای اتصالات استفاده می کنم چسب رو می خوره و باعث نشتی می شه

چسب مزدا من دارم

لینک به دیدگاه

هر کی بلده و تجربه داره از صفر صفر تا صد کمک کنه چون در برابر بزرگان لیون چیزی بلد نیستم

لینک به دیدگاه

اون دوستی که گفته با 200 تومن می شه واتر کول خرید باید بگم رادیاتور سینگل قدرت خنک کننده ای خیلی بالایی نداره در برابر رادیاتور پراید 

و هیچی جای کار دست رو نمی گیره این رو همیشه در یاد داشته باش 

----------------------------------------------------------------------------------------------

خوب دوست عزیز قبل از هر کار یه طرح کامل پیدا کن از کارت ( روی کاغذ یا اگر طراحی 3d بلد هستی توی 3D MAX حتما کارت رو پیدا کن بعد شروع به کار کن اگر توی طراحی 3D کمک نیاز داشتید من در خدمت هستم )  

در ضمن کیس شما چیست 

این سوال رو جواب بده تا بریم سراغ بقیه کار 

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز محدودیت کیس من رو در نظر نگیرید فوقش در رو باز می ذارم

فقط بگید چی جوری ترفند u رو پیاده کنم

http://www.overclockingheroes.com/forum/thread1629-5.html

تو لینک توضیح داده ولی من متوجه نمی شم

لینک به دیدگاه

داره فکر می کنم که این ها رو منظورم واتر کولر هست داخل یه محفظه کوچک پلاستیکی یا فلزی بذارم که شبیه کیس باشه و بقل این یکی کیسه بذارم

تا محدودیت رفع بشه

لینک به دیدگاه

اگرم این کار رو میکنی رو یک سیستم 478 اینتل تست کن که با 40 50 تومن جمع میشه کردنه روی یک سیستم جدید 1150 

اب بندی این کار مشکل هست و لی اگر بتونی اب بندی کنی 

1 رادیات میخواد دور و بر 100 تومن مدلهای صنعتیش هست 

دو تا فن 14 میخواد 

لوله مسی 8 میخواد و روکش پلاستیک همراه نافی ها اب بندی 

چسپ مزدا برای چیشه؟

در انتخاب پمپ خیلی دقت کنید چون یک لحظه کار نکنه کار سیستمتون تمومه 

لینک به دیدگاه

چسب مزدا برای درز گیری و اب بندی

پمپ دارم اب بندی حرفه ای اصلا بنده سد هستم

رادیات بخاری پراید

فقط بلاک CPU افتضاحه

لینک به دیدگاه

عزیز بلاک رو طراحی کردی 

باید توی بلاک به صورت رنده رنده باشه تا با رد شدن آب از داخلش حرارت انتقال داده بشه 

بعد با کمک واشر های مخصوص آب بندی و قرار دادن بین 2 تیکه و با کمک کمی چسب و پیچ کردن دو تیکه به هم کار رو آب بندی کنی 

( طرح خواستی برات بزنم ) 

برای رادیات هم یک جور پوشش درست کن و به سمت راست کیس ( در سمت راست کیس ) وصل کن با فاصله ) 

برای پمپ هم حتما یه مخزن باید درست کنی 

لینک به دیدگاه

مایع خنک کننده اب هست ولی نه اب معمولی شیر اب رو باید تقطیرش کنید توی ظرفی که کمترین ترکیب رو با بخار اب میده و از اب تقطیر شده استفاده کنید 

لینک به دیدگاه

عزیز بلاک رو طراحی کردی 

باید توی بلاک به صورت رنده رنده باشه تا با رد شدن آب از داخلش حرارت انتقال داده بشه 

بعد با کمک واشر های مخصوص آب بندی و قرار دادن بین 2 تیکه و با کمک کمی چسب و پیچ کردن دو تیکه به هم کار رو آب بندی کنی 

( طرح خواستی برات بزنم ) 

برای رادیات هم یک جور پوشش درست کن و به سمت راست کیس ( در سمت راست کیس ) وصل کن با فاصله ) 

برای پمپ هم حتما یه مخزن باید درست کنی

اگه میشه یه عکس فایل یا چیزی بدید بنده نفهمیدم شرمنده
لینک به دیدگاه

بهتره طرحی رو که میخواهید اجرا کنید چند بار روش فکر کنید در روی کاغذ یا بانرم افزار اگر کار میکنید  ANSYS طراحی و تحلیلشو انجام بدید 

ساخت بلاک کار هر فرزکار و تراشکاری نیست دقت در ساخت این قطعه بالا هست سوراخکاری خزینه کاری و سنگ زنی کف بلاک تمام اینها توسط CNC 

انجام میشه 

اینهمه هزینه کنید ساخت بلاکش اگر بدید CNC فرز براتون درش بیاره بالای 300 میگیره 

هزینه متریالش .که باید فناوریش رو داشته باشه تا بتونه ریختگری کن پایه مس بدنه الومینیوم 

مجبورید کلشو مسی بگیرید مس 99.5 درصد .مس 99.5 درصد هم سنگ زنی کفش سخت هست 

براده برداریش مشکل هست و میماسته در حین براده برداری ابزار مخصوص میخواد 

لوله های مسی توی بازار معمولا الیاژ هستند و مقدار مسشون پایین هست اگر هم پیدا کنید با خلوص 

بالا قیمتش بالا هست و تنها وسیله ارزون همون رادیات پراید هست 

بهتر یک واتر کولز اماده تهیه بفرمایید مانند مدلهایی که دوستان استفاده میکنند 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

به نظرم بهترین مایع برای اینکار آب هست . میتونید از داروخانه  سرم بگیرید .اب سرم اب تقطیر شده هست .

لینک به دیدگاه

چندتا عکس  از واترکولر دست ساز خودم برات میزارم(عصر) تا شاید کمکی کرده باشه - البته قبلا هم گذاشته بودم نمیدونم تو کدوم تاپیکه

اول از آب استفاده کردم و بعد ضد یخ ریختم توش ، کارایی خوبی پیدا کرد ولی شیلنگ ها رنگ گرفته و سیاه شد بعد از یه مدتی که استفاده نشد.

البته واتر بلاک من به علت اینکه خیلی استاندارد بود =)) کلا جمعش کردم :clapping: !!

در این زمینه ایده خیلی زیاده و به شخصه در ایران(از نظر دسترسی به امکانات ساخت) واتر کولری رو انتخاب میکنم که واتر بلاکش کارخونه ای باشه و حسابی ، و بقیه اجزاش ابتکاری و خلاقانه ...

ویرایش شده توسط Vill
لینک به دیدگاه

چندتا عکس  از واترکولر دست ساز خودم برات میزارم تا شاید کمکی کرده باشه - البته قبلا هم گذاشته بودم نمیدونم تو کدوم تاپیکه

اول از آب استفاده کردم و بعد ضد یخ ریختم توش ، کارایی خوبی پیدا کرد ولی شیلنگ ها رنگ گرفته و سیاه شد بعد از یه مدتی که استفاده نشد.

البته واتر بلاک من به علت اینکه خیلی استاندارد بود =)) کلا جمعش کردم :clapping: !!

اگه تونستی یه توضیح درباره ی مراحل ساخت و مواد لازم و عکس هارو هم پخ کن و هم اینجا بذار اگه تست دما هم داری بذار تشکر
لینک به دیدگاه

چندتا عکس  از واترکولر دست ساز خودم برات میزارم(عصر) تا شاید کمکی کرده باشه - البته قبلا هم گذاشته بودم نمیدونم تو کدوم تاپیکه

در این زمینه ایده خیلی زیاده و به شخصه در ایران(از نظر دسترسی به امکانات ساخت) واتر کولری رو انتخاب میکنم که واتر بلاکش کارخونه ای باشه و حسابی ، و بقیه اجزاش ابتکاری و خلاقانه ...

عکس ها پیدا نشد
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...